2011 Aralık Anneleri

cnm benım allah yardımcın olsun,bende sıgara tıryakısıydım,nasıl bırakacam dıe dusunuodum?ogrendıgımın ıkıncı gunu sıgaradan tıksındım,kokusuna gelemıorum,15 yıldır ıcıodum...ama annelık farklı bıseymıs,ona zarar verecegını bıle bıle yapamıo ınsan...bı arkadasım hıc kesmemıstı,hatta 2 pakeet ıcıodu gunde,doguma gıtmeden 1 gece once stresden uyuyamadı arka arkaya 4 paket ıctı,sımdı kızı ıyı ama cıgerlerınde problem varmıs,yaz kıs drlardan cıkmıolar,cok pısman ama ıs ısten gectı:)))

işte esımde gunlerı sayıor dıyor kı daha yenı 4 aylıksın sen dıyor ..ben herkese 4,5 dıyorum oysa

işte her 4 haftaya 1 ay demenden oluyo canım,o 2 günler devrede devrede 9 ay da oluyo 20 gün fark,sonra da benim arkadaş gibi yav aslında hamileik 10 ay diyosun

:26:
anladım benimkide 1 hafta önde usg ye göre ama onlar sonra değişiyormuş zaten daha önce olması imkansız

bı yerde de boyle yazmıslar ..her okudugum mantıklı gleıyor bana ya

herkese haftamı soylıcem ben onlar düşünsün bulsun

:26:

anladım benimkide 1 hafta önde usg ye göre ama onlar sonra değişiyormuş zaten daha önce olması imkansız

evt ,degıstırıcem bende haftaya cuma ..o zaman cınsıyette kesınlesıcek ..ıkısıını bır arada degstırıcem

seninkide zor bir durum bir fırttan birşey olmaz diycem ama kendini kasmandaan iyidir belki ama sen iyisimi doktorla bir konuş derim

benim dediğimi söylemişler işte yavvv

ben senınkını okumadan yapıstımıstım okuyunca bende dedım aynı dıye..

ee ben 4,5 aylık dedım sımdı 4 aylık dersem ne o gerıye mı gıdıyorsunuz derler ya

bı kac hafta daha 4,5 aylık takılalım bız ..

zaten unutuyordur mıllet ya sureklı sorduklarına gore

Allah kolyalık versin cnm.

evet ya 2 iş yapınca belim kopuyor sankim...

sanırım en zararlısı karnının üstüne yatmak. lütfen yapma... bebişine belkim zarar gelir. o limonatadan bende içiyorum. napayım yemek yanın kola felan da içilmiyor limonata içiyorum. bazen kocam sıkıyor limon daha iyi oluyor ama herzaman taze sıkılmış bulmak zor. eti bende hamişliğimden beri 3-5 kere yedim.

işte her 4 haftaya 1 ay demenden oluyo canım,o 2 günler devrede devrede 9 ay da oluyo 20 gün fark,sonra da benim arkadaş gibi yav aslında hamileik 10 ay diyosun

6. hafta zaten 5+0ile 5+6 arası deryam sadece bu listedeki haftalarda bir kaç gün farkla (yukarı yuvarlamışlar) tutuyor. bide doktorlar zaten +2 hafta yumurtlama tarihinide sayıyorlar bence çok doğru bir liste:44:

6. hafta zaten 5+0ile 5+6 arası deryam sadece bu listedeki haftalarda bir kaç gün farkla (yukarı yuvarlamışlar) tutuyor. bide doktorlar zaten +2 hafta yumurtlama tarihinide sayıyorlar bence çok doğru bir liste:44:

öyle yuvarlamamı olur ya önce 6 haftaya 1 ay de,42 güne yani,sonra 30 güne bir ay de,sonra da 21 güne 1 ay de,olmaz böyle bişey,matematiğe aykırı yavvvvvvvv

bu ay ve hafta hesabı benim iyice kafamı karıştırdı
doktor kağan kocatepe nin internet adresinde ise
1. ay 1-4 hafta
2.ay 4-8 hafta
3. ay 8-12 hafta diye gidiyor
üstelik haftayı da farklı hesaplıyor mesela ben 17+3 deyim 17+0 ile 17+6 arası 18. hafta görünüyor
şimdi hangisi doğru acaba ben kaç aylık oldum ki ufffff

sen yeni 4 aylık oluyorsun, 4 aylık diyebilirsin bence:)

öyle yuvarlamamı olur ya önce 6 haftaya 1 ay de,42 güne yani,sonra 30 güne bir ay de,sonra da 21 güne 1 ay de,olmaz böyle bişey,matematiğe aykırı yavvvvvvvv

demekki listeyi benim gibi düşünenler yapmış canım, 6 hafta en fazla 35 gün oluyor dediğim gibi 3 gün yukarı yuvarlamış oluyorlar 5+0 da altı haftadan sayılıyor çünkü
17+3 ve ya 4 günlükken 18 haftada olmuş oluyorsun o aralıkta 4.ay

hadi iyi akşamlar,kafam allak bıllak oldu,hem iş yerindeki işler hem bu abuk subuk tablo,başım çatlıyooben kaçıyom,byyyyyy

öyle birşeyi hayatta yapmam... bi nefes bile çekmezken o kadarı da fazla yaniii... eminim şu anda vicdan azabı çekiyordur ((

seninkide zor bir durum bir fırttan birşey olmaz diycem ama kendini kasmandaan iyidir belki ama sen iyisimi doktorla bir konuş derim

ahhh ahhh.... inan bazen aynı şeyi düşünüyorum ama yine de içim el vermiyor. ne yapalım artık. bizim minik sıpa için bu günleri de böyle atlatıcaz inşallahh...

ya konuşmıycam diyom tutamıyom konu açılınca. benim görümcem üst katta sofra tamamen hazır olunca çorbası dökülmüşse geçer oturur. tabağını bile masada bırakır kalkar yukarı çıkar. sofra toplanıp tatlı dağıtılınca gelir yer tabağını bırakıp tekrar gider. tabi üste misafir gelirse tam tersi ben gelinim ya çıkarım hizmet ederim oda oturur bide kaynanam kızımın çayı hani ona niye çey getirmedin der. ahhhhhhhhhhhh bide kalkıp iş yaparsa büyükşehir çalışıyor de. ne demekse. bendende 6 yaş küçük haspam.25 yaşında.

kımse yazmıyomu buraya

hoşgeldin cnm hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...

bende bebe yapıyla (acayip yumuşatıyor) kakao yağı kullanıyorum. kakao yağıda kalıcı bronzluk sağlıyormuş. göbişim ve günaş görmemiş bazı yerlerim esmerleşti süper. ama unuttuğum için 2-3 günde bir kullanıyorum.

cnm ya içim bi tuhaf oldu nasıl korktum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…