öncelikle prensesin hayırlı olsun canım .kızlar bu aralar çok duygusalım, sürekli ağlıyorum.
bugün bebişimizin cinsiyetini öğrendik ve kayıvvalidemlere geldik. onlar oğlan bekliyordu, kendilerini çok şartlandırmışlardı. kız olduğunu duyunca hayal kırıklığına uğradılar. hadi ya falan dediler, tebrik etmeyi bile unuttular. kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama çok üzüldüm. eşim ve ben de kız istiyorduk. çok alındım açıkçası, bu aralar ne olsa alınıyorum. bu bebiş psikolojimi altüst etti.
ben ilk olarak kendim üye oldum gelmedi şikayet maili attım bilmem ne gelcek dediler kardeşimi üye yaptım onada bi süre gelmedi bu arada kardeşim hamile kaldı hehehehe derken cuma kardeşime gelmiş vermez diyodum ama senin için üye olmuştum sana vercem dedi ama şimdi kardeşim için ben onlara öle bi mail atcamki felekleri şaşcak heheheheh çok mu çirkef oldum yaaaa olmadı ben kardeşime öle bi sepet yaparımkiiiii milupa bile şaşırır şimdi o bana jest yapmış oldu ya altında kalmamalıyım bi abla olarak bi mail atıyım önce milupaya olmadı ben hazırlarım kardeşime sepet hıh
kızlar dün milupadan hamileyim seti geldi. :) hemde 2 paket geldi...anlamadım bende.. ikisinde de aynı ürünler var.ne kadar şanslıyız :) çok hoşuma gitti içindeki ürünler.darısı daha gelmeyenlere.
kızlar bu arada Starimu arkadasımızı göremiyorum banamı denk gelmiyor.girmiyor mu artık.merak ettim bir ara sık sık buralardaydı...
iyi akşamlar kızlar bugün en sevdiğim arkadaşım misafirimdi.çocuklarıyla gelmişti.küçük oğlan bi yaramazdı evin halini görmenizz lazım.savaştan çıkmış gibiama yinede arkadaşımı gördüğüme çok mutlu oldum güzel ama yorucu bi gün geçirdim. şimdi evi tolayıp tekrar temizlik yapayım.kendinize iyi bakın
slm arkadaşlar bende uzun zamandır topiğe giremeyenlerdenim.buün dr. a gittim. 16+3 haftalık oldu bebeğim.boyu 15 cm.ve 177 gr. olmuş prensim.prensim diyorum çünkü erkek olduğunu ögrendik
bie erkek daha ekleyebilirsiniz
ben dediğim gibi bugün yine doktora gittim "radyolojici bu kız bebek diyor, tatili eşime zehir etmeyin" dedim, o da sağolsun bakalım bi daha dedi. uzun uğraşlardan sonra bacak arasını görebildik. ama bu defa kesin konuşmadı. erkek gibi duruyor ama bi durum vardır klitoris fibriosis mi nedir? yani klitoris kısmı erken gelişince, erkek organıyla karıştırılabilirmiş. yani bize kimseye kız ya da erkek demeyin, iki hafta sonra tekrar bakarız dedi. tabi biz tatile çıkınca durur muyuz??? kesin bi doktora daha gider sorarız ki doktorumuz da bunu yapacağımızı biliyor :)))) hayırlısı! ama bu belirsizlik kötü yoksa bana kız erkek tabi ki farketmicek, canımın bi parçası olucak o!!!!
ya kızlar herkes hafta gün hesabıyla kafayı bozmuş durumda. karıştırcak ne var. 40 haftada doğurcaz. şuan 15.haftamı yaşıyorum. boşverin ayı mayı dimi ama. hamileliğin tadını çıkarın. zaten dengeli düzenli besleniyorum diye kilo alıyorum. benim vücut alışmış düzensiz beslenmeye. sabah öğle ve akşam 3 öğün yiyorum. öğün arasında yediğim tek şey 2-3 tane ceviz, 2-3 tane badem. abartmıyorum. 4 kilo almışım. zaten dünyam yıkılmış. bebeğime feda olsun diyorum ama içimden de bu kilolar sonra nası verilcek acaba kaç kiloyşa doğurcam demekten de kendimi alamıyorum. ben ki 12 senedir hep aynı kiloda olan bir insanım. bir gram alsam onu vercem diye uğraşırım. liseden beri hep aynı kilodayım. lisede aldığım kıyafetlerim hala oluyordu. ta ki kızım beni davul gibi şişirene kadar. netcem ben ya
Aaaaaa tesadüfe bak..ben Pazartesi öğrenceğim bebeğimin cinsiyetini ve erkek olursa ismini Rüzgar düşünüyoruz :))))) Kız derse henüz bir fikrimiz yok bence kızlara isim bulmak daha zor...
Kızlaaaar..koku hassasiyetiniz devam ediyor mı? 17. haftama yeni girdim hala parfum sıkamıyorum, hala bazı kokularla öğürüyorum ama gün boyu süren bulantılarım geçti..buna da şükür gerçi çok çektim..:)
Pazartesi için şimdiden çok heyecanlıyız bakalım inşallah göstericek bizim miniiik ...
merhabalar kızlar!ben de aralık annesi olucam nasipse(belki de aralığın son günleri-yılbaşı hediyesi olacak) ...bizimki 14+1 günlük.gecen kontrolde cinsiyetini belli eder sanmıştık ama yok doktor kesin konuşamadı.tabi çok meraklıyım insan karşı koyamıyor.. bebeklerimize önce sağlık sonra zeka ve de hayırlı evlat olmalarını diliyorum.
aaaaa tesadüfe bakar mısın..ne güzel denk gelmişiz :)) çok güzel ya burdan paylaşırız artık bebişlerimizle ilgili herseyi.sen cinsiyetini öğrendin mi canım.bizim daha kesin diil.meraklıyım galiba ben de çok :))
canımmmm
yoğun geçen günlerin ardından nihayet salı akşam uçağıyla İzmire attım kendimi , sanırım 10una kadar buradayım .. oğluşun mevlüdü , kardeşimin İzmirden gelişi onunla gezme-tozma derken gündüzleri giremedim . sünnetten beri gece uykusu artık 12lere kayan paşam yüzünden yorguluktan gece geç saatlerde de giremedimmerak etmen , ne biliim , hoşuma gitti sanırım :78:
ben çarş gitmiştim ya kontrole 1 hafta ıstırahat vermişti bana çarş ya da perş gel demişti geçen çarş eşimin doğum günüsüydü cinsiyeti öğrenemedik bu salı kardeşimin doğum günü acep diyom salı mı gitsem de kardeşimin doğumgününde öğrenmiş olsam inş iii haberlerini ve cinsiyeti sizceeeeee napsam ki ona göre randevu alcamda ama şöle de bişey var 1 hafta kullancam ilaç vardı ya progestan e onu da 6 gün kullanmış olcam ama onu da düşünmek gerek
sen bilirsin cnm,kendini iyi hissediosan sali git ne olcak,progestani kesmeyebilir sana...bana kesmemisti gecen cuma kestik sonunda:))hem cinsiyetini ogrenirsiniz sizede moral olur,isim bulma telasindan stres olmaya vakti olmuo insanin:))
yaaaa kessin yaaaaa istemiyom ben o ilacı(((( ama benim yeni başlattı geçen hafta hem bebek çok altta değil dedi sınırda duruyo ama biraz yukarı alsak daha ii gibi konuştu o yüzden deeee diyom ki kescek innnşşşaaalllah :))) evet dediğin gibi isim telaşı başlıcak bugün bişeyler aldık yine bebeklere bebeklere diyom benim kardeşimde hamile hani birimizin kızsa diğerinin erkektir diye hehehehe olmadı ikimizimki de aynıysa arkadaşlarımız var yeni doğum yaptılar haftaya sonuca göre kimi sini hediye götürcez ama çoookk güseelll şeyler var yaaaa bi tane eşofman altı aldık dizlerinde dizlik var poposundada ek var kaleci kıyafeti gibi paçaları dar anlatamadım pek ama rengi mavi beyaz kızım da olsa onu kimseye vermicem giydircem kızıma da çok sevdim onu
kızlar uzun zamandır giremedim. hepinizi çok merak ediyorum ama artık forumu takip edemiyorum.
bugün doktora gittik ve %80 prensesimizin olacağını öğredik:)
herkes erkek olcak diyordu, tek ben kız diyordum. çok sevindik, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz.
kızlar bu aralar çok duygusalım, sürekli ağlıyorum.
bugün bebişimizin cinsiyetini öğrendik ve kayıvvalidemlere geldik. onlar oğlan bekliyordu, kendilerini çok şartlandırmışlardı. kız olduğunu duyunca hayal kırıklığına uğradılar. hadi ya falan dediler, tebrik etmeyi bile unuttular. kötü niyetli olmadıklarını biliyorum ama çok üzüldüm. eşim ve ben de kız istiyorduk. çok alındım açıkçası, bu aralar ne olsa alınıyorum. bu bebiş psikolojimi altüst etti.
çok saol.
inşallah öğrenirsiniz, insan cicilerini ona göre almak istiyor. pembe ne varsa doldurucam eve:)
öncelikle allah kızını sana bağışlasın amin
ya okuyorum sizin yine kayınvalideniz hani kaynanadır diyip sineye çekiyorsunuz ben annemin bana yaptıklarını anlatsam... hem ağlıyorum hem de sürekli elim karnımda bebekten özür diliyorum...
aman boşver be cnm herkes bişeyler diyor işte en iyisi hiç sallamamak:)iyiki kız olmuşum iyiki bir kızım var ve iyiki bir kızım daha olacak..
Prensesim olucak benimde adını Ela koyucaz inşallah çok mutluyum sonunda bebişim cinsiyetini gösterdi
Kızlar günaydın..uzun bi süredir takip edemiyordum.çoğunuzun bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş herkese hayırlı olsun..ben daha öğrenemedim.işala temmuz 15 gibi..bu arada kilo alanlar kaç kilo aldınız???
günaydın cnm arkadaşlar. nasılsınız...
biz dün doktora gittik ama dün yazamadım. bir erkekkkk. oğlum olucakmış. 222 gr. köftehor çok tatlıydı. 18+2 idi. çok şükür herşey yolunda. 3 lüye gerek yok dedi doktor yapmadı. hepiniz çok öpüyorum.
cınsıyetler bellı oluyor artıkkkkk
tebrık ederım hepınızıı
ben de yarın uclu testımın sonucunu alıcam ınsalalh ıyıdır
sımdı denıze gıdelım de bebış suyu cok sevsın :)
Cinsiyetler belli oldu isimleri bile belli olmaya başladı yaşaşınnn.Hepiniz harika isimler düşünmüşsünüz kızlar,ben oğluşuma ya ALİ KEREM,YADA AHMET AKİF düşünüyorum nasıl sizce,hangisi daha güzel geliyor kulağa.İki isminide kullanmak istiyorum abimizin iki isminide kullanıyoruz ayrımcılık olmasın
olurus tabi görürmüyüs o günleri yaaaa:))))) bana da 3 lü test diye bişey demedi ama çarş perş gel de sonraki hafta detaylı ultrasona yollıcam dedi o 3lümü demek acaba bende bu haftayı atlatıyımda sonra sorarım diye düşündüm senceeeee 3lümü demek istedi
sevgili forum arkadaşlarım yaklaşık 3aydır sizlerleyim hamileliğimi ögrendiğimden beri tüm süreçlerimizi burda konuşup paylaştık..hepinizi cok
seviyorum yarın sabah annemlerin yazlığa gidiyoruz ailecek ERDEK-Ormanlı köyü..bir ay burda olmayacağım ve orda malesef internet çekmiyor cep
telefonları bile cok zor cekiyor ancak sahile cıkarsak.. oyüzden bir ay aranızdan ayrılacağım ben sizleri unutmayacam sizde beni unutmayın
bir ay sonra göbüşlerimiz ve bebişlerimiz büyümüş bir şekilde görüşmek üzere hepinizi öpüyorummmmm
merhaba canım demek yoğun günler geçiriyordun:))10 15 gündür her girdiğimde dikkat ediyorum hiç göremeyince merak ettim yani..daha önceleri denk gelir sohbet ederdik...izmir 2 gündür çok sıcak dikkat et öğlenleri çıkmamaya çalış.bende akşamları çıkmaya özen gösteriyorum.iyi tatiller iyi gezmeler diliyorum :)
:130:benimde kızım oluyorçok mutluyum allahım herkesin gönlüne göre versin allah sağlıkla kucağımıza almak asip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?