2011 Aralık Anneleri

öncelikle prensesin hayırlı olsun canım .
kayınvalidenler kendilerini kaptırmakla kendilerine ayıp etmiş sonuçta bebekler niyete göre değil rabbimin iznine göre belirleniyor yani hayırlısı olsun erkek kız farketmez diyebilecek olgunlukta olmamaları beni çok şaşırttı.cahilce düşünceler yüzünden asla kendini ve bebeğini üzme tatlımm.rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.erkek olup hayırsız evlat olacağına hiç erkek evlat sahibi olmayıp 5 kız evlat sahibi olup hepsinden razı olabilmeyi rabbim herkse nasip etsin inşallah.sizin için kız evlat hayırlıymış rabbimde o şekilde uygun görmüş .sağlık huzur mutluluk versin ,yuvanızdaki bu mutluluğu bu cahilce düşünceleri paylaşan kişiler için asla etkileme.
hayırlısıyla daha ilk cocuğun bakarsın erkek olur.senin psikolojini altüst ettiği için bebişini suçlama lütfen .o senin emanetin ,sen ne kadar güzel bir ruh haliyle gezersen o bebekte o kadar rahat ve mutlu şekilde dünyaya gelir ve o şekilde gelişir.bak oğlumda çok gezdim çok mutlu oldum hiç can sıkıntısı nedir bilmedim.oğlumda şuan 3.5 yaşında dünyanın en mutlu cocuğu ,sıkıntı nedir bilmedi hepten mutlu bir çocukluk geçiriyor ,bir de çok gezginci hamileyken dötümü yere koymadım o da hiç koymuyor maşallah
kafana tokadan başka birşey takma

Son düzenleme:
kızlar bu arada Starimu arkadasımızı göremiyorum banamı denk gelmiyor.girmiyor mu artık.merak ettim bir ara sık sık buralardaydı...

yok canım ne çirkefliği :) banada hemen gelmedi 3 ay sonra geldi.tabi canım sen sepetin alasını yaparsında,sen yinede bir daha dene şansını at bi mail daha.

selam kızlar herkes tatile gitti gidecek. o yüzden artık pek kimse olmuyor galiba. biz de ayın 15inde gitcez, bir ay sonra gelicez insallah. tabi doktorumuz izin verirse. doktora da çarşamba gitcem insallah. bakalım neler görcez.

kızlar dün milupadan hamileyim seti geldi. :) hemde 2 paket geldi...anlamadım bende.. ikisinde de aynı ürünler var.ne kadar şanslıyız :) çok hoşuma gitti içindeki ürünler.darısı daha gelmeyenlere.

Evet canım banada dün geldi. çok tatlılar yaa...hele bebek bezi minicikkkkkkkk ...

kızlar bu arada Starimu arkadasımızı göremiyorum banamı denk gelmiyor.girmiyor mu artık.merak ettim bir ara sık sık buralardaydı...

canımmmm
yoğun geçen günlerin ardından nihayet salı akşam uçağıyla İzmire attım kendimi , sanırım 10una kadar buradayım .. oğluşun mevlüdü , kardeşimin İzmirden gelişi onunla gezme-tozma derken gündüzleri giremedim . sünnetten beri gece uykusu artık 12lere kayan paşam yüzünden yorguluktan gece geç saatlerde de giremedim merak etmen , ne biliim , hoşuma gitti sanırım :78:

iyi bir önizlem olmuş geleceğe bir flashforward olmuş da diyebiliriz :) çocuk oluncaki evhaliinin bir canlı öreğini fiilen yaşamış oldun bence :))

maşallah paşaya , prenslerin sayısı artıyor galiba ..

bunu ilk defa duydum , yani karıştırabildiklerini biliyordum da bu sebepten olduğunu ilk duyuyorum .. benim ( değişmezse işallah ) iki hamileliğimde de 12+6da öğrendik , erkek

hamileiğimde 16 kg aldım , hiç uğraşmadan istediğimi de yedim , 23 kg verdim .. dilerim aynısı olur senin için de ..
ay hesabına gelince 12 hafta = 3 ay 23 gün demek.. 13 haftayı dr.lar tam 3 aya denk geldiği için ilk trimesterin bitimi olarak kabul ediyor .. 13 hafta = 3 ay , 26 hafta = tam 6 ay , 39 hafta = tam 9 ay .. istediğinizi söyleyin , dahası anı yaşayın, ilerleyen haftalar ne getirir bilinmez ...

bende de hala hassasiyet var , ilk hamileliğimde de öyleydi şimdi de maalesef

hoşgeldin , hayırlı olsun

sevgili forum arkadaşlarım yaklaşık 3aydır sizlerleyim hamileliğimi ögrendiğimden beri tüm süreçlerimizi burda konuşup paylaştık..hepinizi cok

seviyorum yarın sabah annemlerin yazlığa gidiyoruz ailecek ERDEK-Ormanlı köyü..bir ay burda olmayacağım ve orda malesef internet çekmiyor cep

telefonları bile cok zor cekiyor ancak sahile cıkarsak.. oyüzden bir ay aranızdan ayrılacağım ben sizleri unutmayacam sizde beni unutmayın

bir ay sonra göbüşlerimiz ve bebişlerimiz büyümüş bir şekilde görüşmek üzere hepinizi öpüyorummmmm

ewet cnm hayirlisi ile o gunleri iple cekiorum,cok sabirsizim bende..simdiden hayallere daliorum,..bu arada evet biz ogrendik,oglumuz olcak bizim...sizde ogrenirsiniz insallah,..erkek bebek 13.haftadan gosteriomus,gostermiosa kiz olabilirmis..hayirlisi olur insallah:)

merhaba canım demek yoğun günler geçiriyordun:))10 15 gündür her girdiğimde dikkat ediyorum hiç göremeyince merak ettim yani..daha önceleri denk gelir sohbet ederdik...izmir 2 gündür çok sıcak dikkat et öğlenleri çıkmamaya çalış.bende akşamları çıkmaya özen gösteriyorum.iyi tatiller iyi gezmeler diliyorum :)

sen bilirsin cnm,kendini iyi hissediosan sali git ne olcak,progestani kesmeyebilir sana...bana kesmemisti gecen cuma kestik sonunda:))hem cinsiyetini ogrenirsiniz sizede moral olur,isim bulma telasindan stres olmaya vakti olmuo insanin:))

kızlar inşallah geçer bu progestanlı günleriniz çabucak .. ilk hamileliğinde doğuma 2 gün kalaya kadar kullanmış biri olarak neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum , ki ben proluton depot yada progynexe takviye olarak alıyordum progestana ..

çok saol.
inşallah öğrenirsiniz, insan cicilerini ona göre almak istiyor. pembe ne varsa doldurucam eve:)

hayırlı olsun , beklediğinizz cinsiyetten olması sevindirici olmuş :)
başkasının ne dediğine takma takılma canım .. ben de 2. bebeğimin ( ilkinin de erkek olmasına rağmen ) erkek olmasını istiyordum Allah şükür ki gönlüme göre verdi .. ama kime söylesem " hııı ... olsuun ... hayırlısı olsun .. " diyorlar kırık dökük bir ifadeyle , sinir olup " ben zaten öyle olsun istiyordum deyince de inanmaz bir ifadeyle gözlerimde samimiyet aramaları yok mu bir de ne salak insanlar var yaaarabbim deyip geçiyorum artık
bence de doldur her yeri pembeyle şimdiden inadına , aldığın şeyleri de çaktırmadan sok gözlerine hatta

canım yaaaa elinden geldiğince etkilenme , geçelerde ben de ablam ve kızkardeşime kızdım , sinirlerim ve tansiyonum kesin tavan yapmıştır , olan bize ve bebişlerimize oluyor .. kimsenin çoğu zaman pek duyarlı olduğu yok .. tansiyon yüksekliği anne ve bebk için en tehlikeli şey hamilelikte , olabildiğince sakin kalmak lazım bir şekilde :44:

aman boşver be cnm herkes bişeyler diyor işte en iyisi hiç sallamamak:)iyiki kız olmuşum iyiki bir kızım var ve iyiki bir kızım daha olacak..

Prensesim olucak benimde adını Ela koyucaz inşallah çok mutluyum sonunda bebişim cinsiyetini gösterdi

ohhh ne güsellll bir pembiş daha mı geliyor ne , hadi gözünüz aydın

18. haftadayım , geçe hafta hala 3,5 kg.da kaldığımı gördüm .. 58.5 ile başladım 62 kg.idim en son ..

oleyyyy bu aralık yer gök mavi mi olacak ne hayırlı olsun canım , sağlıkla gelsin paşamız

sizin cinsiyet kesinleşmedi mi hala , benim ticekrda mı seninkinde mi var bi tuhaflık , aynıydık diye hatırlıyorum şimdi sen bana göre 3 gün önde gibisin :44:benim dr. 19+larda yaptır dedi , 10 temmuzdan sonra yaptırıcam İst.a dönünce sanırım , belki de İzmirdeyken yaptırırım .. hatta beni hamileliğimin neredeyse tümünde sinir eden yere gideyim gıcıklığına biz hala değinemedik deniz olayına , kısmetse yarın inşallah

Ali Kerem diyorum ben de

detyaylı inceleme + kanda bakılan bazı ihtimaller var .. bakarsın o gü söyler yada usg de gördüğü yeter gelir ona

Allah iyiliğini versin canım yaa , oklumaya başlarken ödüm koptu bi ara , dedim noooooluyorus :18: sağlıkla git gel tatiline , bolbol sağlık ve motivasyon depola

oldukça :) sünetten sonra evin içinde bile arar oldu paşam beni , sora da mızıkçı bir ifadeyle " anni alll " diyor , kucak istiyor .. havalar güzel olunca günde 2 kere gibi park sefamıs var , mevlüt hazırlığı temizliği yorgunluğunun çıkması derken günler nasıl geçti de temmuz geldi anlamadım .. 10unda İst.a dönünce 17si için yaşgünü hazırlığımız olacak bu kez de pek çıkmıyorum canım , zaten mimkin de görünmüyor .. mesela denize yarın gidicem daha

günaydm kızlar nasılsınız:79::79::79:,hafta sonunu okudum hızlı bi şekilde,kızlar da erkeklerde artmış,listeyi güncelleyeyim ben

:130:benimde kızım oluyorçok mutluyum allahım herkesin gönlüne göre versin allah sağlıkla kucağımıza almak asip etsin

herkese günaydın :79::79:

bu akşam bir aksilik olmazsa bizde tatile çıkıyoruz 2 haftalığına

deryacım benim oğluşumu da listeye eklermisin müsait olduğunda

günaydın kızlar :92::92::92::92:ne güzel cinsiyetleri öğrenenler baya olmuş,bende cuma günü sancım var diye gittim rahim büyümesi dedi ama bebiş göstermedi ters dönmüş oturuyo gibiydi doktor cumartesi gel bakalım artık bu sıpa inatçı bizde inat edelimde döndürelim dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…