2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar ne güzel herkes cinsiyeti öğrenmeye başlamış.bende kısmetse yarın gidicem doktora.benim doktor kontrolüm haftayadı ama kaynanam 2 gün öce bana geldi.perşembeye dönecek.gitmeden cinsiyetini öğrenmek istiyor.bende kırmıyım gideyim dedim.bu bahaneyle şimdi üskata eltime gitti.o varken pek nete giremiyom.işten güçten vakit kalmıyo.yarın cinsiyetini öğrenirde yokluğunu fırsat bulursam yazarım.kendinize iyi bakın

gunaydin kizlaaarr

26 erkek,22 kız kızlar artmış

deryacim kizlar bizim oglanlari dovecek gibi geliyor bana sonunda ama hayirlisi bakalim

:130:benimde kızım oluyorçok mutluyum allahım herkesin gönlüne göre versin allah sağlıkla kucağımıza almak asip etsin

canim gozun aydin. darisi henuz ogrenmeyen arkadaslarin basina :)

starimu canim yeniden seni gormek cok guzel. telaselerinizin bitmis olmasin cook sevindim :)

nikahtı misafirdi kınaydı derken hakkaten anam ağladı yaaaizinede çıkamıyorum galiba onada çok sinirlendim hepsini doğumda kullan dediler ama dayanabileceğimi sanmıyorum zaten bugün pazartesi :84::84::84::84::84::84::84:bitermi bu hafta :84::84::84::84:

kerem ismini çok severim

yaaa ölemi oluyo canım.bilmiyordum ben . banada doktor 5 hafta sonra ayrıntılı usg de bakıcaz dedi. yalnız sekreter kız 5,5 hafta gibi verdi. 5,5 haftada 22. haftası bitmiş oluyor.

kızlar size bi kaç soru sorsam doktor 17 haftalıkda kız dedi sizce 17. hafta kesinleşmiş bi haftamıdır cinsiyet için. kıza çok adapte oldum. inşallah değişmez.

2. si bebeğin hareketini hissediyormusunuz.

3. cüsü apartmanda tadilat var heryer toz duman sanırım faranjitim var . boğazım deli gibi gıcık oluyor ve çok öksürüyorum. bebeğe zararı varmıdır?
bebeği çokmu hoplatıyorumdur? kordon u falan dolanmaz değilmi

çok sevindim cnm sen kız istiyodum RABBİM gönlüne göre verdi,sağlıcakla alırsın kucağına inş

evet oğlum vardı kız istiyordum önce hayırlısı tabiki ama çok mutlu olduk ailece oğlum abi oldu bizde kızımız olacağı için çok sevindik rabbim hayırlısı ile kucağımza almak nasip etsin hepimizin evlatlarını allah olmayanlarada nasip etsin.

bişey olmaz canım ya

herkese günaydıınn:)))

bu akşama randevum var. inşallah herşey yolundadır. üçlü testimizi yaptırıcaz ve inşallah bizim sıpa gösterirse cinsiyetini de öğrenicez:))

hepinize mutlu haftalar diliyorum...

kontrol günleri çok güzel oheyecanlı oluyor. offf benim daha 5 haftam var

hakikaten öyle. benim de bir ay olmuştu artık, çok özledim kuşumu:)) bi de amaç cinsiyet öğrenmek olunca insan daha da bi panik yapıyorr:)) günler de çabuk geçiyor aslında, bi, bakmışsın sen de görmüşsün yavrunuu:))

Günaydınlarrrrrrr... mutlu sabahlar olsunnnnnnn... benim 3lü tarama testim temiz çıktı çok şükür.
ALLAH herkesinkini tertemiz çıkarsın inşallahhhhhhhh... hiçbir problemimiz olmadan bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallahhh.

kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...

Merhabalar Aralık ayının güzel anneleri.. İnşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla koklayabiliriz..
Sizlere bir şey sormak istiyorum..Benim göbeğim hep soğuk bir türlü ısınmıyor..Hava sıcak terliyorum,yanıyorum ama göbeğim soğuk..Sizde de öyle mi,acaba kötü bir şey mi

kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...

canım ya ağda niye zararlı olsun ki..ben hep yaptırıyorum devam da ediceğim inşallah.başka çözüm yolları düşünemiyorum bile! ya bi de devamlı ağdaya gidip seyrelttiyseniz tüyleri bence zorunda kalmadıkça jilet vs yaptırmayın..

cnm sen yazınca dokundum da göbeğime evet soğuk ama şöyle bi detay var. benim bi kaç gündür avuçlarım yanıyor. ondan öyle hissetmiş olabilirim. dikkat et bakayım sende de öyle bi şey var mı?

cnm sen yazınca dokundum da göbeğime evet soğuk ama şöyle bi detay var. benim bi kaç gündür avuçlarım yanıyor. ondan öyle hissetmiş olabilirim. dikkat et bakayım sende de öyle bi şey var mı?

Canım benimde ellerim sıcak ama eşim farketti soğuk olduğunu :) bende sonra telaşa kapıldım

merhaba canımm :) sen öyle diyince ben de kontrol ediverdim hehehe :) bnmki de soğuk.ama daha önceden sıcak oldugu dikkatimi çekmişti ve o zaman da hava serindi.belki de koruma kalkanı gibi bir şeydir.bebeklerimiz ısıdan etkilenmesin diye

kendini kasmakla alakalı cnm ya. bi de kıl kökleri enfeksiyon kapmasın diye denilmişti. hem ben zaten maalesef hep jilet kullandım bugüne kadar. şimdi ağdaya dönmem çok zor olur ama kolları bacakları aldırayım en azından dedim...

Akşam eşimde öyle dedi..Belki vücut bebeğe soğutma yapıyodur dedi ama ben her şeyden nem kapıyorum..Kötü bir şey olur diye ısıtmaya da çalışmadım..Demekki sadece benimki değilmiş rahatladım :)

Bende hamile kalmadan önce neden jileti bırakmadım diye çok pişman oldum Şimdi de çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…