26 erkek,22 kızkızlar artmış
:130:benimde kızım oluyorçok mutluyum allahım herkesin gönlüne göre versin allah sağlıkla kucağımıza almak asip etsin
kerem ismini çok severimCinsiyetler belli oldu isimleri bile belli olmaya başladı yaşaşınnn.Hepiniz harika isimler düşünmüşsünüz kızlar,ben oğluşuma ya ALİ KEREM,YADA AHMET AKİF düşünüyorum nasıl sizce,hangisi daha güzel geliyor kulağa.İki isminide kullanmak istiyorum abimizin iki isminide kullanıyoruz ayrımcılık olmasın
tulaycım detaylı ultarason demek 3lü test demek deil 2. düzey ultrasonda diyorlar bebeğin butun organlarını detaylı inceleyen bir ultrason kan dolaşımına kadar inceleyip bakıyorlar 18 ila 22. haftalarda bakılıyor
çok sevindim cnm sen kız istiyodum RABBİM gönlüne göre verdi,sağlıcakla alırsın kucağına inş
kerem ismini çok severim
yaaa ölemi oluyo canım.bilmiyordum ben . Banada doktor 5 hafta sonra ayrıntılı usg de bakıcaz dedi. Yalnız sekreter kız 5,5 hafta gibi verdi. 5,5 haftada 22. Haftası bitmiş oluyor.
kızlar size bi kaç soru sorsam doktor 17 haftalıkda kız dedi sizce 17. Hafta kesinleşmiş bi haftamıdır cinsiyet için. Kıza çok adapte oldum. Inşallah değişmez.
Dönmez canım,niye dönsün
2. Si bebeğin hareketini hissediyormusunuz.
Evet canım,ik olarak 15+3 te hissettim,şimdi 18 haftalığız,o günden beri hissediyorum,bugünler de daha fazla hissediyom
3. Cüsü apartmanda tadilat var heryer toz duman sanırım faranjitim var . Boğazım deli gibi gıcık oluyor ve çok öksürüyorum. Bebeğe zararı varmıdır?
Bebeği çokmu hoplatıyorumdur? Kordon u falan dolanmaz değilmi
herkese günaydıınn:)))
bu akşama randevum var. inşallah herşey yolundadır. üçlü testimizi yaptırıcaz ve inşallah bizim sıpa gösterirse cinsiyetini de öğrenicez:))
hepinize mutlu haftalar diliyorum...
kontrol günleri çok güzel oheyecanlı oluyor. offf benim daha 5 haftam var
kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...
Merhabalar Aralık ayının güzel anneleri.. İnşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla koklayabiliriz..
Sizlere bir şey sormak istiyorum..Benim göbeğim hep soğuk bir türlü ısınmıyor..Hava sıcak terliyorum,yanıyorum ama göbeğim soğuk..Sizde de öyle mi,acaba kötü bir şey mi
cnm sen yazınca dokundum da göbeğime evet soğuk ama şöyle bi detay var. benim bi kaç gündür avuçlarım yanıyor. ondan öyle hissetmiş olabilirim. dikkat et bakayım sende de öyle bi şey var mı?
Merhabalar Aralık ayının güzel anneleri.. İnşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla koklayabiliriz..
Sizlere bir şey sormak istiyorum..Benim göbeğim hep soğuk bir türlü ısınmıyor..Hava sıcak terliyorum,yanıyorum ama göbeğim soğuk..Sizde de öyle mi,acaba kötü bir şey mi
canım ya ağda niye zararlı olsun ki..ben hep yaptırıyorum devam da ediceğim inşallah.başka çözüm yolları düşünemiyorum bile!ya bi de devamlı ağdaya gidip seyrelttiyseniz tüyleri bence zorunda kalmadıkça jilet vs yaptırmayın..
merhaba canımm :) sen öyle diyince ben de kontrol ediverdim hehehe :) bnmki de soğuk.ama daha önceden sıcak oldugu dikkatimi çekmişti ve o zaman da hava serindi.belki de koruma kalkanı gibi bir şeydir.bebeklerimiz ısıdan etkilenmesin diye
kendini kasmakla alakalı cnm ya. bi de kıl kökleri enfeksiyon kapmasın diye denilmişti. hem ben zaten maalesef hep jilet kullandım bugüne kadar. şimdi ağdaya dönmem çok zor olur ama kolları bacakları aldırayım en azından dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?