kendini kasmakla alakalı cnm ya. bi de kıl kökleri enfeksiyon kapmasın diye denilmişti. hem ben zaten maalesef hep jilet kullandım bugüne kadar. şimdi ağdaya dönmem çok zor olur ama kolları bacakları aldırayım en azından dedim...
kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...
canım ya ağda niye zararlı olsun ki..ben hep yaptırıyorum devam da ediceğim inşallah.başka çözüm yolları düşünemiyorum bile!ya bi de devamlı ağdaya gidip seyrelttiyseniz tüyleri bence zorunda kalmadıkça jilet vs yaptırmayın..
Cinsiyetler belli oldu isimleri bile belli olmaya başladı yaşaşınnn.Hepiniz harika isimler düşünmüşsünüz kızlar,ben oğluşuma ya ALİ KEREM,YADA AHMET AKİF düşünüyorum nasıl sizce,hangisi daha güzel geliyor kulağa.İki isminide kullanmak istiyorum abimizin iki isminide kullanıyoruz ayrımcılık olmasın
oooohhh süper öğrenmişsin çok ii eşinin diğer çocuğu kızdı dimi cnm senin için farketmez eminimde onun için belki değişik olması daha iyidir bizde sabah eşimle konuştuk hayırlsı falan diyo ama finalde erkekte fazla sevinilir gibi bişey dedi uzatmadım daha ama zaten görcem ne kadar sevindiğini erkek sevincini görmüştüm az sevinirse o zaman göstercem gününü yada kızımı beklicem gelsiiiinnn sevidirmicem ona hehehehehe şaka şaka ama öle düşünüyo anladığım kadarıyla ama Allahım hayırlısını versin o öle düşündükçe bende böle dua ediyorum hayırlısı Allahım nolur
olurus tabi görürmüyüs o günleri yaaaa:))))) bana da 3 lü test diye bişey demedi ama çarş perş gel de sonraki hafta detaylı ultrasona yollıcam dedi o 3lümü demek acaba bende bu haftayı atlatıyımda sonra sorarım diye düşündüm senceeeee 3lümü demek istedi
cnm maşallah cok sevindim hayırlı olsun senin prensesinde ismide cok güzel rabbim saglıkla kavuşmayıda nasip etsin inş
hadi gözün aydın hayırlı olsun cnm ogluşun rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin
ALİ KEREM de cok güzel AHMET AKİF te yalnız ahmet akif yerine mehmet akifi de düşünebilirsiniz cnm eger benim oglum olsaydı ismini mehmet akif koyacaktık ama olmadı kızım olacak:))
bence sen bu hafta ögreneceksin cinsiyetini içime öyle doguyor:))ama ben burda olmayacam yarın annemerin yazlıga gidiyoruz bir ay yokum artık gelince ögrenirim senin neyin olacakmış:)))gittiğim yerde internet yok o yuzden girme sansım da yok malesef(((
öncelikle prensesin hayırlı olsun canım .
kayınvalidenler kendilerini kaptırmakla kendilerine ayıp etmiş sonuçta bebekler niyete göre değil rabbimin iznine göre belirleniyor yani hayırlısı olsun erkek kız farketmez diyebilecek olgunlukta olmamaları beni çok şaşırttı.cahilce düşünceler yüzünden asla kendini ve bebeğini üzme tatlımm.rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.erkek olup hayırsız evlat olacağına hiç erkek evlat sahibi olmayıp 5 kız evlat sahibi olup hepsinden razı olabilmeyi rabbim herkse nasip etsin inşallah.sizin için kız evlat hayırlıymış rabbimde o şekilde uygun görmüş .sağlık huzur mutluluk versin ,yuvanızdaki bu mutluluğu bu cahilce düşünceleri paylaşan kişiler için asla etkileme.
hayırlısıyla daha ilk cocuğun bakarsın erkek olur.senin psikolojini altüst ettiği için bebişini suçlama lütfen .o senin emanetin ,sen ne kadar güzel bir ruh haliyle gezersen o bebekte o kadar rahat ve mutlu şekilde dünyaya gelir ve o şekilde gelişir.bak oğlumda çok gezdim çok mutlu oldum hiç can sıkıntısı nedir bilmedim.oğlumda şuan 3.5 yaşında dünyanın en mutlu cocuğu ,sıkıntı nedir bilmedi hepten mutlu bir çocukluk geçiriyor ,bir de çok gezgincihamileyken dötümü yere koymadım o da hiç koymuyor maşallah
kafana tokadan başka birşey takma
kerem ismini çok severim
yaaa ölemi oluyo canım.bilmiyordum ben . banada doktor 5 hafta sonra ayrıntılı usg de bakıcaz dedi. yalnız sekreter kız 5,5 hafta gibi verdi. 5,5 haftada 22. haftası bitmiş oluyor.
kızlar size bi kaç soru sorsam doktor 17 haftalıkda kız dedi sizce 17. hafta kesinleşmiş bi haftamıdır cinsiyet için. kıza çok adapte oldum. inşallah değişmez.
2. si bebeğin hareketini hissediyormusunuz.
3. cüsü apartmanda tadilat var heryer toz duman sanırım faranjitim var . boğazım deli gibi gıcık oluyor ve çok öksürüyorum. bebeğe zararı varmıdır?
bebeği çokmu hoplatıyorumdur? kordon u falan dolanmaz değilmi
günaydınnnnnnnnnn. bebişler ve tatlı annecikleri nasıllar.
cnm bencede ikiside güzel ama ben kerem ve akif isimlerini çok severim. akif kerem mi olsa.bende hüseyinin yanına bir isim arıyorum fazla uzun olmayan şöyle 4 harfli felan. çünkü hüseyin rahmetli kayınpederin ismi. 2. isminide ben koyacağım dedim eşime. ok dedi. hadi banada yardımcı olun lütfen..
benim için şöyle ki ben mavi rengin hastasıyım. bide erkek bebekleri kızlardan daha çok severim. nedense dolayısıyla bir oğlum olacağına sevindim. zaten en başındna beri hep içime erkek doğdu ama dile getirmedim. kız ise kırılır diye. ama evet babası baştan beri hayırlısı olsun desede, pek belli etmesede çok sevindi. onunla eski ortakları dalga geçmişti. "baban yok, erkek kardeşin yok, oğlun yok yapayalnızsın diye" o açıdanda acayip mutlu olduk tabii. bide dünden beri oğlum şöyle yapar, oğlum fb yi tutar diye sevindi garibim. bakalım bende meraktayım senin oğlun olucakmış gibi geliyor, eskiden 6. hissin çok kuvevtliydi artık eskisi kadar değil ama tutturucakmıyım merak ediyorum.
tam bilmiyorum cnm. 3 lü yapılmadı ya. ama üçlüde de ayrıntılı ultrasyon var birde 18-20 haftada ayrıeten ayrıntılı ultrasyona gireceğiz diye biliyorum.
iyi yolculuklar iyi tatiller cnm. bizim yerimizede tatil yap. seni unutmak mümkün mü?
karı koca bizde çok gezginciyiz herhal ufaklıkta bizim gibi olur.
doktora kesin mi diye sorsaydın. ben doktor "erkek buda pipsi" deyince kesin mi dedim. evet kesin dedi. ama 17. hafta %90 doğrudur cnm. %10 yanılma payı herzaman saklıdır.
toza dikkat et cnm farenjitin azarsa sıkıntı yaşarsın. kordon öyle sarsılmayla dolanmaz diye biliyorum cnm. bu kadar kaygılı olma ki yavrun kaygılı biri olarak doğmasın. Rabbime emanet et gerisini bırak. Rabbimden daha iyi emanetçi mi bulunur.
merhaba canımm :) sen öyle diyince ben de kontrol ediverdim hehehe :) bnmki de soğuk.ama daha önceden sıcak oldugu dikkatimi çekmişti ve o zaman da hava serindi.belki de koruma kalkanı gibi bir şeydir.bebeklerimiz ısıdan etkilenmesin diye
aaaa evet benimki de soğukk. bide hava soğuk ken bakacağım bu seferde sıcaksa vucut özel klimalı ortam oluşturmuş ufaklığa derim. demek ki o yüzden yatan bir hamile kadın ile dağa tırmanan bir adam aynı enerjiyi harcar diyorlar. kliması, gelişimi, 3 saatte bir su değişimi vs.. daha bizim hatta tıbbın bile bilmediği ne mucizeler dönüyor orda eeee vucudun bu kadar enerji harcaması doğal..
Tünaydın bebişler ve bebişimin teyzeleri....
Nasılsınız?
Beni iyiyim.
Bodrumda yaşamanın avantajlarından faydalanmaya başladım nihayet...Yüzme işi hariç malesef
Bu arada kaç gündür girmedim nete biraz geçmişe bakayım...
günaydın güzel anneler ve bebişleri
günaydın arkadaşlar umarım tüm anne adayları ve bebişler iyidir. iki gündür hafif kıpırtılar hissediyorum acaba bebeğim olabilir mi yoksa hissetmek için erken mi
bir an önce hissetmek istiyorum kızımı ya:)
aaa anladımmm.ay o zaman iş değişirrr!ben agdaya başlamadan önce tüy dökücü kullanıyorudm ki ha jilet ha o.ondan sonraki ağdalarımı hatırlıyorum da!!!yok annemmm bu ara nasıl istiyorsan öyle yap sen...ağda çok kasar bence de özel bölgeyi.ama evt kollar vs daha az acır önemli olan özel bölge .
Günaydın güzel anneler ne güzel şeyler paylaşıyorsunuz ama iş yerinde olduğum için ancak okuyabiliyorum yorum yazamıyorum bile ama aklım hep burda cumartesi kontrole gittik 12,5 cm 158 gr ağırlığına ulaşmış tescillenmiş oğlum duruşu çok ilginçti secde ediyormuş gibiydi bebeğim ama yinede o duruşunda bile pipisini gösterdi dörtlü tarama için kan verdim 3 hafta sonra ayrıntılı usg ye girecem bizden bu kadar sizleride takip ediyorum çok güzel isimler var benim oğlumda ilk ismi yavuz ama ya başına ya sonuna bir isim bulacaz artık
kontrol günleri çok güzel oheyecanlı oluyor. offf benim daha 5 haftam var
Günaydınlarrrrrrr... mutlu sabahlar olsunnnnnnn... benim 3lü tarama testim temiz çıktı çok şükür.
ALLAH herkesinkini tertemiz çıkarsın inşallahhhhhhhh... hiçbir problemimiz olmadan bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallahhh.
Merhabalar Aralık ayının güzel anneleri.. İnşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla koklayabiliriz..
Sizlere bir şey sormak istiyorum..Benim göbeğim hep soğuk bir türlü ısınmıyor..Hava sıcak terliyorum,yanıyorum ama göbeğim soğuk..Sizde de öyle mi,acaba kötü bir şey mi
27 erkek,23 kız,kıyasıya rekabet devam ediyor
nikahtı misafirdi kınaydı derken hakkaten anam ağladı yaaaizinede çıkamıyorum galiba onada çok sinirlendim hepsini doğumda kullan dediler ama dayanabileceğimi sanmıyorum zaten bugün pazartesi :84::84::84::84::84::84::84:bitermi bu hafta :84::84::84::84:
herkese günaydıınn:)))
bu akşama randevum var. inşallah herşey yolundadır. üçlü testimizi yaptırıcaz ve inşallah bizim sıpa gösterirse cinsiyetini de öğrenicez:))
hepinize mutlu haftalar diliyorum...
ayy ben hiç dikkat etmedim :26::26:merhabalar aralık ayının güzel anneleri.. Inşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla koklayabiliriz..
Sizlere bir şey sormak istiyorum..benim göbeğim hep soğuk bir türlü ısınmıyor..hava sıcak terliyorum,yanıyorum ama göbeğim soğuk..sizde de öyle mi,acaba kötü bir şey mi
ya benm doktorum 20. Hafta tam olarak hissedebilirsin bundan önce pek heveslenme dedi:26::26:günaydın arkadaşlar umarım tüm anne adayları ve bebişler iyidir. Iki gündür hafif kıpırtılar hissediyorum acaba bebeğim olabilir mi yoksa hissetmek için erken mi
bir an önce hissetmek istiyorum kızımı ya:)
al benden de o kadar casın elim göbeğimden inmiyor her an hissedebilirim diye.. Sağlık ocağına gittim geçen gün steteskopla bakarmısın dedim :) sonra laf kaynadı unuttuk :))
kızlar alışkın olmayanlar ağdaya dikkat edin. Hatta yaptırmayın özel bölgede. Alışmayan kendini kasar ve doğumu tetikler allah korusun.
günaydın canım..
Allah ana rahminde secdeyi öğretiyorda bize biz unutuyoruz bebekken yaptığımız secdeleri.. Belkide beni bu dünyaya insan olarak getiren rabbim sana şükürler olsun diyor bebişlerimiz...
Hayırlı olsun oğluşun...
evet bende o yüsden zırt pırt sağlık ocağına gidiyorum egomu tatmin için. Benimde daha iki haftam var ama haftaya gitmeyi düşünüyorum..
amin canım hayırlı olsun...
merhaba canım. Amin sağol.. Bende dikkat ettim de benimki de soğuk. Hemde böyle bir sıcakta buram buram terliyorken!
:) maşallah hesabı iyi tutmuşsun deryacığım.. Bakalım bende merakla bekliyorum. Eşim kız istiyor. Benim için farketmez ama eşim kız istediği için erkek olsun diyorum bazen.. Hamileleik sendromu sanırım eşe zıt igdeceğiz ya
biter inşallah canım. Allah yardımcın olsun. Birkaç gün olsun izin alıp dinlenmeye bir yerlere gitmeye bak. Sonuçta doğumda toplu izin iyi olacaktır ama senin şu anki rahatın da çok önemli..
sağol canım. Iyi haberlerini bekliyoruz...:3:
merhabalar kızlar... :) iyi oldugunuza sevindim.ah ben de yüzmek istiyorum .sitemizde havuz var ama bana uzun bir törenmiş gibi geliyo şimdi havuza inip suya alışabilmek...banu alkan gibi bandıra bandıra 2 saatte soğuk suya girebilen biri oldugum için,tam bir tören olcak ! :))
günaydın güzel anneler ve bebişleri
ben özel bölge için ağda kullanıyorum. hamilelikte ağdanın acısı az hissedildiğinden kasma olayı o kadar fazla olmuyo. ben geçen hafta yaptım. sağ kasığıma hafif bir ağrı girdi ama hemen geçti. ağdasız olmaz kızlar. bide ben jilet yada tüy dökücü asla kullanamam. bence tüy dökücü daha zararlı. kimyasal çünkü. kendiniz yapamıyosanız bile kuaföre yaptırın. doğuma 20 gün kala arkadaşım yaptırmıştı. çokta memnun kalmıştıkızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...
sana gelicem cnm ben tatile
ben özel bölge için ağda kullanıyorum. hamilelikte ağdanın acısı az hissedildiğinden kasma olayı o kadar fazla olmuyo. ben geçen hafta yaptım. sağ kasığıma hafif bir ağrı girdi ama hemen geçti. ağdasız olmaz kızlar. bide ben jilet yada tüy dökücü asla kullanamam. bence tüy dökücü daha zararlı. kimyasal çünkü. kendiniz yapamıyosanız bile kuaföre yaptırın. doğuma 20 gün kala arkadaşım yaptırmıştı. çokta memnun kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?