2011 Aralık Anneleri

aaa anladımmm.ay o zaman iş değişirrr!ben agdaya başlamadan önce tüy dökücü kullanıyorudm ki ha jilet ha o.ondan sonraki ağdalarımı hatırlıyorum da!!! yok annemmm bu ara nasıl istiyorsan öyle yap sen...ağda çok kasar bence de özel bölgeyi.ama evt kollar vs daha az acır önemli olan özel bölge .

kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...

bende özele ağdacıalrdanım.
en sağlıklısı bence .. yalnız son ay ne yapcaz bilmiyorum . ben gidip başkasınada yaprıramam

günaydınnnnnnnnnn. bebişler ve tatlı annecikleri nasıllar.

cnm bencede ikiside güzel ama ben kerem ve akif isimlerini çok severim. akif kerem mi olsa. bende hüseyinin yanına bir isim arıyorum fazla uzun olmayan şöyle 4 harfli felan. çünkü hüseyin rahmetli kayınpederin ismi. 2. isminide ben koyacağım dedim eşime. ok dedi. hadi banada yardımcı olun lütfen..

benim için şöyle ki ben mavi rengin hastasıyım. bide erkek bebekleri kızlardan daha çok severim. nedense dolayısıyla bir oğlum olacağına sevindim. zaten en başındna beri hep içime erkek doğdu ama dile getirmedim. kız ise kırılır diye. ama evet babası baştan beri hayırlısı olsun desede, pek belli etmesede çok sevindi. onunla eski ortakları dalga geçmişti. "baban yok, erkek kardeşin yok, oğlun yok yapayalnızsın diye" o açıdanda acayip mutlu olduk tabii. bide dünden beri oğlum şöyle yapar, oğlum fb yi tutar diye sevindi garibim. bakalım bende meraktayım senin oğlun olucakmış gibi geliyor, eskiden 6. hissin çok kuvevtliydi artık eskisi kadar değil ama tutturucakmıyım merak ediyorum.

tam bilmiyorum cnm. 3 lü yapılmadı ya. ama üçlüde de ayrıntılı ultrasyon var birde 18-20 haftada ayrıeten ayrıntılı ultrasyona gireceğiz diye biliyorum.

iyi yolculuklar iyi tatiller cnm. bizim yerimizede tatil yap. seni unutmak mümkün mü?

karı koca bizde çok gezginciyiz herhal ufaklıkta bizim gibi olur.

doktora kesin mi diye sorsaydın. ben doktor "erkek buda pipsi" deyince kesin mi dedim. evet kesin dedi. ama 17. hafta %90 doğrudur cnm. %10 yanılma payı herzaman saklıdır.
toza dikkat et cnm farenjitin azarsa sıkıntı yaşarsın. kordon öyle sarsılmayla dolanmaz diye biliyorum cnm. bu kadar kaygılı olma ki yavrun kaygılı biri olarak doğmasın. Rabbime emanet et gerisini bırak. Rabbimden daha iyi emanetçi mi bulunur.

çok saol canımmhaklısın.

Günaydın güzel anneler ne güzel şeyler paylaşıyorsunuz ama iş yerinde olduğum için ancak okuyabiliyorum yorum yazamıyorum bile ama aklım hep burda cumartesi kontrole gittik 12,5 cm 158 gr ağırlığına ulaşmış tescillenmiş oğlum duruşu çok ilginçti secde ediyormuş gibiydi bebeğim ama yinede o duruşunda bile pipisini gösterdi dörtlü tarama için kan verdim 3 hafta sonra ayrıntılı usg ye girecem bizden bu kadar sizleride takip ediyorum çok güzel isimler var benim oğlumda ilk ismi yavuz ama ya başına ya sonuna bir isim bulacaz artık

aaaa evet benimki de soğukk. bide hava soğuk ken bakacağım bu seferde sıcaksa vucut özel klimalı ortam oluşturmuş ufaklığa derim. demek ki o yüzden yatan bir hamile kadın ile dağa tırmanan bir adam aynı enerjiyi harcar diyorlar. kliması, gelişimi, 3 saatte bir su değişimi vs.. daha bizim hatta tıbbın bile bilmediği ne mucizeler dönüyor orda eeee vucudun bu kadar enerji harcaması doğal..

benim için şöyle ki ben mavi rengin hastasıyım. bide erkek bebekleri kızlardan daha çok severim. nedense dolayısıyla bir oğlum olacağına sevindim. zaten en başındna beri hep içime erkek doğdu ama dile getirmedim. kız ise kırılır diye. ama evet babası baştan beri hayırlısı olsun desede, pek belli etmesede çok sevindi. onunla eski ortakları dalga geçmişti. "baban yok, erkek kardeşin yok, oğlun yok yapayalnızsın diye" o açıdanda acayip mutlu olduk tabii. bide dünden beri oğlum şöyle yapar, oğlum fb yi tutar diye sevindi garibim. bakalım bende meraktayım senin oğlun olucakmış gibi geliyor, eskiden 6. hissin çok kuvevtliydi artık eskisi kadar değil ama tutturucakmıyım merak ediyorum.

EVET YAAAA bende merak ediyoruuuuummmm senin de Allah gönlüne göre vermiş bak ne güzel daha bi sevindim şimdi böle olduğunu duyunca

çarş için randevu aldım 16:45 e yaniiiii 2,5 gün kaldı heheheh ayyy ne zaman bitcek benim bu gün saat saymalarım ama şimdi cinsiyetten ziyade şu yukarı çıkma olayı en önemlisi benim için bakalım h.sonu dışarı çıktım ama yakına işe getiren şoföre tambih ettim midem çok kötü arabayı çok yavaş kullan dedim hehehehe tedbirler son gaz bakalım inş iyidir yeri yurdu

tam bilmiyorum cnm. 3 lü yapılmadı ya. ama üçlüde de ayrıntılı ultrasyon var birde 18-20 haftada ayrıeten ayrıntılı ultrasyona gireceğiz diye biliyorum.

benim sadece detaylıya gidicen haftaya dedi 3lü demediğine göre sanırım 3lü yaptırmıcak diye düşünüyorum haftaya da detaylı olayını konuşcaz gibime geliyo

desene ben o yüzden kilo veriyorumdur normal yiyorum ama vucut fazla enerji harcarsa al sana eksiye düşerim dimi o yüsden kilolarım gidiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın arkadaşlar umarım tüm anne adayları ve bebişler iyidir. iki gündür hafif kıpırtılar hissediyorum acaba bebeğim olabilir mi yoksa hissetmek için erken mi
bir an önce hissetmek istiyorum kızımı ya:)

Tünaydın bebişler ve bebişimin teyzeleri....
Nasılsınız?
Beni iyiyim.
Bodrumda yaşamanın avantajlarından faydalanmaya başladım nihayet... Yüzme işi hariç malesef
Bu arada kaç gündür girmedim nete biraz geçmişe bakayım...

merhabalar kızlar... :) iyi oldugunuza sevindim.ah ben de yüzmek istiyorum .sitemizde havuz var ama bana uzun bir törenmiş gibi geliyo şimdi havuza inip suya alışabilmek...banu alkan gibi bandıra bandıra 2 saatte soğuk suya girebilen biri oldugum için,tam bir tören olcak ! :))

Son düzenleme:

Al benden de o kadar casın elim göbeğimden inmiyor her an hissedebilirim diye.. Sağlık ocağına gittim geçen gün steteskopla bakarmısın dedim :) sonra laf kaynadı unuttuk :))

Kızlar alışkın olmayanlar ağdaya dikkat edin. Hatta yaptırmayın özel bölgede. alışmayan kendini kasar ve doğumu tetikler Allah korusun.

Günaydın canım..
Allah ana rahminde secdeyi öğretiyorda bize biz unutuyoruz bebekken yaptığımız secdeleri.. Belkide beni bu dünyaya insan olarak getiren rabbim sana şükürler olsun diyor bebişlerimiz...
Hayırlı olsun oğluşun...

kontrol günleri çok güzel oheyecanlı oluyor. offf benim daha 5 haftam var

Evet bende o yüsden zırt pırt sağlık ocağına gidiyorum egomu tatmin için. benimde daha iki haftam var ama haftaya gitmeyi düşünüyorum..

Amin canım Hayırlı olsun...

Merhaba canım. amin sağol.. bende dikkat ettim de benimki de soğuk. hemde böyle bir sıcakta buram buram terliyorken!

27 erkek,23 kız,kıyasıya rekabet devam ediyor

:) Maşallah hesabı iyi tutmuşsun deryacığım.. bakalım bende merakla bekliyorum. Eşim kız istiyor. Benim için farketmez ama eşim kız istediği için erkek olsun diyorum bazen.. Hamileleik sendromu sanırım eşe zıt igdeceğiz ya

Biter inşallah canım. allah yardımcın olsun. Birkaç gün olsun izin alıp dinlenmeye bir yerlere gitmeye bak. Sonuçta doğumda toplu izin iyi olacaktır ama senin şu anki rahatın da çok önemli..

Sağol canım. İyi haberlerini bekliyoruz...:3:

ayy ben hiç dikkat etmedim :26::26:
ya benm doktorum 20. Hafta tam olarak hissedebilirsin bundan önce pek heveslenme dedi:26::26:

sana gelicem cnm ben tatile

:) Soğuk mu havuz. Bizimkine buyur gel canım kaynıyor... direk Lizzie olarak girersin..
Bizim sitede de havuz var ama ben havuza girmem.. Oldu bitti havuz antipatim var.. Denizin gözünü seveyim... Eşimin beni uygun koylara götürmesini bekliyorum ama tekne salladığı için bindimiyor.
Kızın ona
Bikiniyle yüzüp biraz yanmak istiyorum. Yoksa normal kalabalık pilajlara haşemayla girmem lazım. Bronzlaşamadıktan sonra gerek yok

günaydın güzel anneler ve bebişleri

Günaydın canım... Bende siyete geç girdim ama sabah 8 den beri uayanığım. Senin de uyumadığını farzediyorum

kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...
ben özel bölge için ağda kullanıyorum. hamilelikte ağdanın acısı az hissedildiğinden kasma olayı o kadar fazla olmuyo. ben geçen hafta yaptım. sağ kasığıma hafif bir ağrı girdi ama hemen geçti. ağdasız olmaz kızlar. bide ben jilet yada tüy dökücü asla kullanamam. bence tüy dökücü daha zararlı. kimyasal çünkü. kendiniz yapamıyosanız bile kuaföre yaptırın. doğuma 20 gün kala arkadaşım yaptırmıştı. çokta memnun kalmıştı

sana gelicem cnm ben tatile

Ayy buyur gel canım. Valla çok sevinirim... Hatta ağustos ayını ayarlayalım eşim olmayacak giresuna gidecek. Benim yolculuk yasağım var hala bir yere gidemiyorum yalnız olacağım yaklaşık bir ay...
Gündüz gezer yüzer gece eğlenir sonra günümüzü nasıl geçirdik rapor ederiz arkadaşlara...
Ben çok ciddiyim gerçekten....

günaydın kızlar sağlık ocağından geldim çok ilgilendiler sağolsunlar ilk tetenoz aşımızı olduk. beni gören herkes erkek dedi o kadar belli oluyormuş yani

Tüy dökücüye ben de karşıyım canım.. Ağda da oldukça ürkütüyor beni. Doğumdan sonra iyi bir doktor denetiminin olduğu merkezde laser düşünüyorum. Bitirmese bile bir yıl içinde iyice azaltıp tüyleri cansızlaştırıyor. Benim arkadaşlarım var yapanlar çok memnunlar... Elleiryle çıkanı çekiyorlar.. Bu arada doğuma kadar jilete devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…