2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar sağlık ocağından geldim çok ilgilendiler sağolsunlar ilk tetenoz aşımızı olduk. beni gören herkes erkek dedi o kadar belli oluyormuş yani

Günaydın canım hoşgeldin... 20. haftadan önce vuruyorlar mı aşıyı... Ben daha ayın 22sinde gideceğim..
Maşallahhayırlısı olsun bebişin, allah gönlüne göre versin...

Günaydın canım hoşgeldin... 20. haftadan önce vuruyorlar mı aşıyı... Ben daha ayın 22sinde gideceğim..
Maşallahhayırlısı olsun bebişin, allah gönlüne göre versin...

3. ayın bitiminden sonra yapılabiliyor canım benimde 20. haftam sayılır 1 haftam kaldı

ben jileti kesinlikle kullanamıyorum çok aşırı acelem vardı bir kereliğine kullandım tek kullanımlık jilet almıştım birsonraki gün maşallah hemen cıkıvermek için kaşıntıya başladı bir haftada epilatörle aldığımın üstünden biray geçmiş giib çıkmaya başladı .fena kaşıntı yaptı hart hart ayyy iğrendim hemen epilatörle başladım işe.jilet bana yaramıyor sanırım .hep epilatörle alırım gözümle görmeme bile gerek yok vın vın 10 dk tamamdır.
oğluma hamileyken bile doğumdan 2 gün öncesine kadar hep epilatörle aldım şimdide hala öyle alırım.
geçen veet agda bandı aldım bir denemek için tam bikini bölgesini rezedeledi minnacık minnacık derimi soydu sanırım :18: ona da tövbe ettim .epilatör zarar değil asla onu kullanıyorum tavsiye ederim.yarım saatte her yeri süpürüp geçiyorum

Bu arada herkes nerede:2::2::2:

Deryamcığım siteyi dolaştım biraz da sen gebelik takibi çizelgesini takip ediyorsun ayrı bir konu açmışsın iyi olmuş.
Bende bu kız bu çeteleyi nasıl tutuyor diyordum
benim şu an ekleyecek yeni bir bilgim yok kilom hala 65 ve oturduğum il Muğla...
Bebişimin ismi belli ama henüz cinsiyeti belli değil
Kolay gelsin..

3. ayın bitiminden sonra yapılabiliyor canım benimde 20. haftam sayılır 1 haftam kaldı

Anladım canım... Doğru senin haftan biraz daha ilerde..
Bu arada çok acıdı mı :) Yada baş dönmesi halsizlik gibi herhangi bir yan etki yaptımı.. İğneden korkmasamda tetenoz kelimesi oldukça ürkütcü geliyor bana

Ayyıldızlım sana kırk bir kere canım..

Kızar bu teanoz aşısı ne zaman yapılıyor?sizi sağlık ocağından mı çağırıyorlar???benim 15.haftam daha kimse çağırmadı..

cnm çok çok sağol ama izin konusu benim biraz karışık ama inan fırsatım olsa hiç durmam hemen gelirim ne güzel eğlenirdik vallaama ilk fırsatta değerlendiririm bu teklifini

Kızar bu teanoz aşısı ne zaman yapılıyor?sizi sağlık ocağından mı çağırıyorlar???benim 15.haftam daha kimse çağırmadı..

Lumoscuğum 20.haftada yapılıyor. Sonra bir aşı daha var iki aşının arasının kısa olmaması için haftanda gitmelisin. Sağlıkmocağına gebelik kaydını yaptırdıysan onlar çağırıyorlar. Seni bilgilenidriyorlar. Beni aradılar 22 temmuzda gel dediler. Sende 20 haftanın içindeyken gidersin eğer çağırmasalar...

kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...

canım sen tecrübelisin ama ben yapsam kesin hep kıstırırım oramı :26::26::26::26:

tmm cnm kızalım. çabuk güzel koylara götür arkadaşımızı bizim yerimizede yüzecek.

ağdanın acısı azmı. ayyy geçen ay öldüm resmen hiçç bu kadar acımamıştı. nerdeyse yarım bıraktıracaktım. perişan oldum. dedim herhalde gebelikte hormonlar bu kadar hasaslaştırdı.

günaydın kızlar sağlık ocağından geldim çok ilgilendiler sağolsunlar ilk tetenoz aşımızı olduk. beni gören herkes erkek dedi o kadar belli oluyormuş yani

ya bu 20. hafta neye göre. ben şimdi sata göre 16+6 yım ama ultrasyona göre 18+4 üm. doktorumda 18+4 ün satla uyumlu olduğunu söylüyor. anlamadım ki nasıl bir uyum bu. kaldıki ben hangisin,n 20. haftasında gideceğim. bu arada çok acıdı mı? diş çektirmekten korkmayan ben iğneden korkarımda azcık.

yok gülüm ben o vın vını 3 kere denedim birini tamamlayabildim. 2 sinde de aşağı inemedim acıdan. sana gerçekten maaşallah.

bugün de hep böyle şeylerden konuştuk ama havuz da sakıncalı diil mi yaaaaaa???? :))

o zaman ben de gelirim banane yaaaaaaa:)) eşim iznini doğuma bıraktığı için yalnızımmm beni de alın aranızaaaaa:)

ya ben şu utanma duygumu halledemedim diye lazeri bırakmıştım. 2 kere gittim geçen yaz. ama görmen lazımdı, yerin dibine giriyordum utancımdan. o yüzden ağda da yaptıramadım tabiii... ee dolayısıyla jilet en büyük kurtarıcım oldu. inşallah şu doğumla utanmamı da hallederim, nasıl olsa gördüler diyee

ayyy epilatörden nedense hap çok korkmuşumdur. ama alıştırdıysan ne güzel valla. en temizi o çünkü...

izni ayarlarsan bekliyorum. Teklifim süresiz geçerlidir...

cnm aslında ağustos 1 de izine çıkıcaktım ama senin yedeğin yok dediler tarihlerde çok müsait ama malasef belli değil şu an ama çok samimi söylüyorum bi mucize olurda izine çıkarsam hemen haber vericem sana

Ben önce yapabildiğim kadar ağdayla alıyorum. Üst kısım için çok ii oluyo. Alt bölgedede yine becerebildiğim kadar ağda, kalan kısımda da vın vınTamamını vın vın yapmak için biraz az tüylü olmak gerek. Benim için de mümkün değil walla:)

Bi de size tavsiyem sir kullanın. Hemen kaldırmanız gerektiği için acıya odaklanmıyosunuz ve çabuk bitiyo.

Mesaj yerine ulaştı canım... Götürecek bu akşam Bilseydim daha evvel sizi araya koyardım...

Ağda meselesine gelince. Ben ilk ağdamı yarım bırakmıştım... Kadını hala dövmek istiyorum.. Adet gününe yakın zamanda vucut hassas olduğu için çok acırmış. Bende ilk ağda deneyimimi adettime yakın zamanda yaptım.. her tarafım kanadı yara bere oldu. Ve tövbe ettim...
Sonraları evleneceğim jilet olmaz aradım taradım çok iyi işinin ehli bir kuaför buldum.. İstanbuldaydım o zaman.. İsteyene adresini veririm. Ben artık çooooook uzaklardayım. kadın hiç acıtmadan çok profesyonel aldı. gık bile demedim. Çok da temiz... İki kez gitmek nasip oldu evlenmeden. Sonra hemen hamile kaldım jilete devam

Şimdi benim gibi ömründe ağda yapmamış 35 yaşından sonra ağda yapmış birinden bir kaç altın ipucu :) gerçekten de çok işe yarıyor;
Adetten temizlendikten sonra yapın.
Hamileyken adet döngünüzü takip edin temizlendğiniz zamana tekabul eden günlerde yapın.
hamile değilken ve süt emzirmiyorken bir operasyondan bir saat evvel kas gevşetici alın.
Operasyonkdan önce yıkanın temizlenin gözenekleriniz açılsın kılın alımı kolay olur..
Birde operasyon bölgesine uyuşturucu krem sürüyorlar ki bende işe yaramadı ben ağrı kesici ve kas gevşetici almıştım..

Bunlar size tavsiyem ben istanbuldaki o bayana gidemediğim için jilete devam. Doğumdan sonra laser inşallah. Ömür boyu kıl tüyle uğraşamam.

kızlar imkanınız varsa bence lazer yaptırın benim 1 seansım kalmıştı hamile olduğumu öğrendim bıraktım ama çok faydasını gördüm,gerçi ince tüyler uzun sürede yok oluyor ve doğuma kadar bende ip ağda filan yapıyorum bişeyler şimdiden kalınlaşmaya başladı diye düşünüyorum doğumdan sonra ben devam edicem inş.

Havuzlar sakıncalımı bilmiyorum ama ben güvenmiyorum açıkcası.. Deniz suyu daha güvenli kendinden klorlu ve tuzlu mikrop kapma şansın yok..
Eğer istanbulda oturuyorsan benim istanbuldayken gittiğim bayanı önerebilirim fatihte. Kadın örtü altında bakmadan temizliyor.. Çok eli hafif.
Allah utanma duygumuzu almasın canım... Doğumdan sonra da değişeceğini sanmam. Edepli olan edeplidir daima :))

Veeeee tabiki sen de buyur gel bodruma, aramızdasın canım.. Teklifim tüm arkadaşlar için geçerli ayrıca. Ağustos ayı boyunca yalnızım. eşim yok. Olsada farketmez sabah gider akşam gelir o, olmasa gider teknede yatar

Teşekkürler samimiyetin için canım. Ağustosun sonuna kadar yolu var. İnşallah izin alabilirsin.. Bekliyorum.

offf ya hiç yemek yemek istemiyorum mide bulantısı yapmasa hiç yemiycem ne oldu bana ya

Aynen ben de öyleyim Yemek yemeyi çok seven bi insandım, eşime diyorum ki hayatımın tadı kalmadı:))
Mecbur olmasam bebeği düşünmesem yemiycem hiç...
Benim ağız tadım hala düzelmedi. Bişiler yiyince adeta ağzımın içi o tadı yokedicem diye savaş açıyo ve acılaştırıyo(Yediğime pişman oluyorum. Benim gibi olan var mı başka???Yoksa bende mi anormallik var?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…