günaydın kızlar sağlık ocağından geldim çok ilgilendiler sağolsunlarilk tetenoz aşımızı olduk. beni gören herkes erkek dedi o kadar belli oluyormuş yani
Günaydın canım hoşgeldin... 20. haftadan önce vuruyorlar mı aşıyı... Ben daha ayın 22sinde gideceğim..
Maşallahhayırlısı olsun bebişin, allah gönlüne göre versin...
3. ayın bitiminden sonra yapılabiliyor canım benimde 20. haftam sayılır 1 haftam kaldı
ben jileti kesinlikle kullanamıyorum çok aşırı acelem vardı bir kereliğine kullandım tek kullanımlık jilet almıştım birsonraki gün maşallah hemen cıkıvermek için kaşıntıya başladı bir haftada epilatörle aldığımın üstünden biray geçmiş giib çıkmaya başladı .fena kaşıntı yaptı hart hart ayyy iğrendim hemen epilatörle başladım işe.jilet bana yaramıyor sanırım .hep epilatörle alırım gözümle görmeme bile gerek yok vın vın 10 dk tamamdır.
oğluma hamileyken bile doğumdan 2 gün öncesine kadar hep epilatörle aldım şimdide hala öyle alırım.
geçen veet agda bandı aldım bir denemek için tam bikini bölgesini rezedeledi minnacık minnacık derimi soydu sanırım :18: ona da tövbe ettim .epilatör zarar değil asla onu kullanıyorum tavsiye ederim.yarım saatte her yeri süpürüp geçiyorum
kızar bu teanoz aşısı ne zaman yapılıyor?sizi sağlık ocağından mı çağırıyorlar???benim 15.haftam daha kimse çağırmadı..
ayy buyur gel canım. Valla çok sevinirim... Hatta ağustos ayını ayarlayalım eşim olmayacak giresuna gidecek. Benim yolculuk yasağım var hala bir yere gidemiyorum yalnız olacağım yaklaşık bir ay...
Gündüz gezer yüzer gece eğlenir sonra günümüzü nasıl geçirdik rapor ederiz arkadaşlara...
Ben çok ciddiyim gerçekten....
Kızar bu teanoz aşısı ne zaman yapılıyor?sizi sağlık ocağından mı çağırıyorlar???benim 15.haftam daha kimse çağırmadı..
kızlar bu arada ağdaya sakıncalı demiştik daha önce ama özel bölge için zararlı di mi? kol ve bacaklar için sakıncası yok...
ben jileti kesinlikle kullanamıyorum çok aşırı acelem vardı bir kereliğine kullandım tek kullanımlık jilet almıştım birsonraki gün maşallah hemen cıkıvermek için kaşıntıya başladı bir haftada epilatörle aldığımın üstünden biray geçmiş giib çıkmaya başladı .fena kaşıntı yaptı hart hart ayyy iğrendim hemen epilatörle başladım işe.jilet bana yaramıyor sanırım .hep epilatörle alırım gözümle görmeme bile gerek yok vın vın 10 dk tamamdır.
oğluma hamileyken bile doğumdan 2 gün öncesine kadar hep epilatörle aldım şimdide hala öyle alırım.
geçen veet agda bandı aldım bir denemek için tam bikini bölgesini rezedeledi minnacık minnacık derimi soydu sanırım :18: ona da tövbe ettim .epilatör zarar değil asla onu kullanıyorum tavsiye ederim.yarım saatte her yeri süpürüp geçiyorum
:) Soğuk mu havuz. Bizimkine buyur gel canım kaynıyor... direk Lizzie olarak girersin..
Bizim sitede de havuz var ama ben havuza girmem.. Oldu bitti havuz antipatim var.. Denizin gözünü seveyim... Eşimin beni uygun koylara götürmesini bekliyorum ama tekne salladığı için bindimiyor.
Kızın ona
Bikiniyle yüzüp biraz yanmak istiyorum. Yoksa normal kalabalık pilajlara haşemayla girmem lazım.Bronzlaşamadıktan sonra gerek yok
Günaydın canım... Bende siyete geç girdim ama sabah 8 den beri uayanığım. Senin de uyumadığını farzediyorum
ben özel bölge için ağda kullanıyorum. hamilelikte ağdanın acısı az hissedildiğinden kasma olayı o kadar fazla olmuyo. ben geçen hafta yaptım. sağ kasığıma hafif bir ağrı girdi ama hemen geçti. ağdasız olmaz kızlar. bide ben jilet yada tüy dökücü asla kullanamam. bence tüy dökücü daha zararlı. kimyasal çünkü. kendiniz yapamıyosanız bile kuaföre yaptırın. doğuma 20 gün kala arkadaşım yaptırmıştı. çokta memnun kalmıştı
günaydın kızlar sağlık ocağından geldim çok ilgilendiler sağolsunlarilk tetenoz aşımızı olduk. beni gören herkes erkek dedi o kadar belli oluyormuş yani
cnm çok çok sağolama izin konusu benim biraz karışık ama inan fırsatım olsa hiç durmam hemen gelirim ne güzel eğlenirdik valla ama ilk fırsatta değerlendiririm bu teklifini
merhabalar kızlar... :) iyi oldugunuza sevindim.ah ben de yüzmek istiyorum .sitemizde havuz var ama bana uzun bir törenmiş gibi geliyo şimdi havuza inip suya alışabilmek...banu alkan gibi bandıra bandıra 2 saatte soğuk suya girebilen biri oldugum için,tam bir tören olcak ! :))
Ayy buyur gel canım. Valla çok sevinirim... Hatta ağustos ayını ayarlayalım eşim olmayacak giresuna gidecek. Benim yolculuk yasağım var hala bir yere gidemiyorum yalnız olacağım yaklaşık bir ay...
Gündüz gezer yüzer gece eğlenir sonra günümüzü nasıl geçirdik rapor ederiz arkadaşlara...
Ben çok ciddiyim gerçekten....
Tüy dökücüye ben de karşıyım canım.. Ağda da oldukça ürkütüyor beni. Doğumdan sonra iyi bir doktor denetiminin olduğu merkezde laser düşünüyorum. Bitirmese bile bir yıl içinde iyice azaltıp tüyleri cansızlaştırıyor. Benim arkadaşlarım var yapanlar çok memnunlar... Elleiryle çıkanı çekiyorlar.. Bu arada doğuma kadar jilete devam...
izni ayarlarsan bekliyorum. Teklifim süresiz geçerlidir...
tmm cnm kızalım. çabuk güzel koylara götür arkadaşımızı bizim yerimizede yüzecek.
ağdanın acısı azmı. ayyy geçen ay öldüm resmen hiçç bu kadar acımamıştı. nerdeyse yarım bıraktıracaktım. perişan oldum. dedim herhalde gebelikte hormonlar bu kadar hasaslaştırdı.
ya bu 20. hafta neye göre. ben şimdi sata göre 16+6 yım ama ultrasyona göre 18+4 üm. doktorumda 18+4 ün satla uyumlu olduğunu söylüyor. anlamadım ki nasıl bir uyum bu. kaldıki ben hangisin,n 20. haftasında gideceğim. bu arada çok acıdı mı? diş çektirmekten korkmayan ben iğneden korkarımda azcık.
yok gülüm ben o vın vını 3 kere denedim birini tamamlayabildim. 2 sinde de aşağı inemedim acıdan. sana gerçekten maaşallah.
tmm cnm kızalım. çabuk güzel koylara götür arkadaşımızı bizim yerimizede yüzecek.
ağdanın acısı azmı. ayyy geçen ay öldüm resmen hiçç bu kadar acımamıştı. nerdeyse yarım bıraktıracaktım. perişan oldum. dedim herhalde gebelikte hormonlar bu kadar hasaslaştırdı.
ya bu 20. hafta neye göre. ben şimdi sata göre 16+6 yım ama ultrasyona göre 18+4 üm. doktorumda 18+4 ün satla uyumlu olduğunu söylüyor. anlamadım ki nasıl bir uyum bu. kaldıki ben hangisin,n 20. haftasında gideceğim. bu arada çok acıdı mı? diş çektirmekten korkmayan ben iğneden korkarımda azcık.
yok gülüm ben o vın vını 3 kere denedim birini tamamlayabildim. 2 sinde de aşağı inemedim acıdan. sana gerçekten maaşallah.
bugün de hep böyle şeylerden konuştuk ama havuz da sakıncalı diil mi yaaaaaa???? :))
o zaman ben de gelirim banane yaaaaaaa:)) eşim iznini doğuma bıraktığı için yalnızımmm beni de alın aranızaaaaa:)
ya ben şu utanma duygumu halledemedim diye lazeri bırakmıştım. 2 kere gittim geçen yaz. ama görmen lazımdı, yerin dibine giriyordum utancımdan. o yüzden ağda da yaptıramadım tabiii... ee dolayısıyla jilet en büyük kurtarıcım oldu. inşallah şu doğumla utanmamı da hallederim, nasıl olsa gördüler diyee
ayyy epilatörden nedense hap çok korkmuşumdur. ama alıştırdıysan ne güzel valla. en temizi o çünkü...
cnmaslında ağustos 1 de izine çıkıcaktım ama senin yedeğin yok dediler tarihlerde çok müsait ama malasef belli değil şu an ama çok samimi söylüyorum bi mucize olurda izine çıkarsam hemen haber vericem sana
offf ya hiç yemek yemek istemiyorum mide bulantısı yapmasa hiç yemiycem ne oldu bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?