yeni hamileleri tebrik ederim....
evet canım banada verdi. ve ben küçükken kızakmıkçık geçirmemişim. o yüzden dikkatli olmam lazımmış.küçük çocukalrla fazla haşır neşir olmamam lazım... ayrıca kedi ve köpektende uzak duracakmışım
kızlarrrrr, en güzel anneler
hepinize günaydınnnnnnn
umarım hepinizin ve bebişlerinizin keyifleri yerindedir....
hepinizi öpüyorum... gününüz güzel geçsin.....
ben de yaptırdım bana doktorum çiğköfte çiğet sucuk salam yeme ve özellikle kedilerden uzak dur dedi bakalım daha neler görecez bu 9 ay boyunca
kızlar ben geldim beni de ekleyin listeye bugün kesemizi gördük 10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz onu görmek süperdibide kalp atışını duysak harika olacak 5 hafta 2 günlük bebeğim sat 2 mart ama pko olduğu için geç döllenme olmuş o yüzden tam tarihini 10 gün sonra bildireceğim
Kilo konusunda sıkma kendini.Madem tedaviden sonra oldu hele hiç sıkma. Çocuğun sağlıklı doğsunda metabolizman yine normale döner. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben ilk 6 hafta 4 kilo aldım gözüküyordu çok cnm sıkılıyordu. 7. hafta mide bulantısı başladı o oldu daha ağzıma bişey koyamıyorum. O 4 kilo gitti şimdi hamilelik kilomdan 1 kilo farklıyım.ay ben napacam bilmiyorum. boyum 155 kilo 54 tü şimdi 56 gözüküyor çok canım sıkkın.
aslında tüp bebek tedavilerinden 54 e çıktım 40 yaşındayım son bir seneye kadar hep 48 dim. yani hiç dikkatte etmezdim hep zayıf oldum. şimdi de şişman durmuyorum ama bu gişişle olacak.şuan 36 bedenim ama 60 bedene çıkarım sanırım.:) bir de çok şey yemiyorum. sadece meyve her zamankinden fazla yiyorum iki üç kivi yiyorum.bir muz bir elma. yemek her zamanki gibi. ama su çok içiyorum. hah birde çekirdek yiyorum mide bulantım için ama artık yemem daha. bebeğin 3.5 üzeri doğması en iyisi ama zor gözüküyor bakalım.
ben yaptirdigimda daha 2. haftamdaydim sanirim ve 700 cikmisti. onemli olan bhcg rakamindan ziyade 2 gunde 2ye katlanmasi. sonuc bu sekilde cikarsa bu gercek bir gecelik demek oluyor...Merhaba, benim de durumum sizinle aynı Sat 2 mart ama geç döllenme olduğunu sanıyorum ve bende de pko var, 26 nisanda bhcg yaptırdım değerim 2300 çıktı dr 10 gün sonra gelmemi söyledi ben cumartesi tekrar testi tekrarlamayı düşünüyorum. Daha önce 2 defa 8 haftalık düşüğüm oldu bu yüzden pek de inanasım gelmiyor bu işe açıkçası. Siz bhcg yaptırdınız mı yaptırdıysanız değer kaç çıktı.
birşey olmaz bu yiyebilenler için çünkü ilk zamanlar yemek için zorlamayın kendinizi diyorlar ama seninkide hepten kötü en azından bol sıvı al süt iç yapamıyorsan ayran iç hemde alışırsın
merhaba kızlar ben de bugün tam 5 haftalık hamileyim. bebişimin kesesini gecen hafta gördüm yani 4 haftalıkken.sadece 3.2mm:) minnacık:) kalp atışını da duyarım inşallh. Herkesin bebişi hayırlarla dünyaya gözlerini açsın kucaklarımızda mışıl mışıl uyusunlar
kedilerde toksoplazma bakterisi var ve düşüğe sebep oluyor çok sevsenizde uzak durun kızlar
bu arada kalp atışı gören herkese hayırlı olsun cuma günüde epey kişiyiz doktora gidicek darısı hepimizin başına az kaldı cumaya
Yok ne süt, ne ayran. Adlarını duyunca bile midem kalkıyor. Hepsi kötü kokuyor bana. Zamanla düzelir mi acaba?
gunaydin canim. yarini iple cekiyorum. hayirli haberler duyacagiz insallah yine :)
kızlar günaydın...
7. haftamdayım... gaz problemi olan varmı benim gibi...
kızlar günaydın...
sorma canım karnım patlayacak gibi.. çok şişim...kızlar günaydın...
bütün gece stresten uyuyamadım resmen sinirlerim bozuldu oturdum agladım inşallah duyarız ben çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?