kolanın içine bebe aspirini at ishali keser,üzerine de 2 muz ye,taş gibi olursn,benim bağırsaklarım probiyotik yoğurtla düzeldi çok şükür,ekmek yiyebiliyom rahat rahat,kayısı işe yaramamıştı ben de,kişiden kişiye değişiyo,ben muzu korka korka yiyom,arkasından probiyotik yoğurt yiyom neyse,suyu azaltma,zaten ishalde su kaybı fazla oluyo,bi de şöyle bi tabak dolusu bulgur pilavı ye rahat rahat ben korka korka yiyom
Eki Görüntüle 227301
kızlar ya buna bayıldım,bi bebek mağazasında da aynısı vardı,kumaşı da çok güzel,renkleri de çok hoş,hem kıza hem erkeğe uyar,kısmetse 2 sene sonra kardeşini yaparsak o da kullanabilir
cola içtim akşam ama bebe aspirini atmaya korktum birşey olur diye...
offf kabızlık zordu bu daha da zormuş... beterin beteride varmış...
Eki Görüntüle 227301
kızlar ya buna bayıldım,bi bebek mağazasında da aynısı vardı,kumaşı da çok güzel,renkleri de çok hoş,hem kıza hem erkeğe uyar,kısmetse 2 sene sonra kardeşini yaparsak o da kullanabilir[/Q
derya kısmetsee bende bunun aynısını almaayıı düşünüyorummm çünküü ben kendii genc oda takımımı getirmiştimm annemin evinden onun rengii fıstık yeşili perdelerimi halımı falanda yeşilli turunculu yaptırdım şimdii bitek duvar kağidi yaptırcam turunculu sarılı yeşilli bide beşikk olcam tosunuma 3-4 yasına kadar rahat kullanırr o dodaa takımını hem dediğin gibii kardeşii kız olursada kullanabilirrr.bide baza aldım o odayaa 2 yasına falan gelincede bazasında yatarr oda cok güzell fıstık yeşiliii odaya girdikçeee delii oluyorummmDDDDD
arkadaşlar sizler baya bayaaa alışveriş yapmışsınız :S ben daha 1 çorap bile almadım :S ben mi çok rahat ve yavaş davranıyorum acaba bilemedim :44:
bebe aspirini kanı sulandırırmış,hamilelikte alınması zararlı değil aksine yararlıymış,at bitane bişey olmaz
ben hergün bi tane coraspin kullanıyorum canım dr vermişti...bebe aspirini kanı sulandırırmış,hamilelikte alınması zararlı değil aksine yararlıymış,at bitane bişey olmaz
ben hergün bi tane coraspin kullanıyorum canım dr vermişti...
acaba bebe aspirinde içersem dokunurmu???
dr mı gitsem acaba ama şimdi kedi misali olmasın diye gitmiyorum..
ben hergün bi tane coraspin kullanıyorum canım dr vermişti...
acaba bebe aspirinde içersem dokunurmu???
dr mı gitsem acaba ama şimdi kedi misali olmasın diye gitmiyorum..
nihal canım hiç birşeyle uğraşma 2 çay kaşığı türk kahvesinin üzerine yarım limon sık imkanın varsa yarım saate geçer
KIZLAR BEN detaylı için c.tesiye randevu alıcam 19+1 olucam inş o gün ama erken değilmi yaaaa ama sabahta dedim dr 20-25 temmuz arası git dedi
ne dersiniz gidiyim mi bekliyim mi 1 hafta daha acep sonra dr niye bekledin derse((
detaylıyı yapacak drun sekreterini aradım bişeyler görünmezse bi daha para mı ödicem dedim yok 1-2 hafta sonra kontrol adı altında gelceksiniz ücretsiz bakılcak dedi e o zaman gidiyim dimi
mrb nanann bebişinin iyi olmasına sevindim umarım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın Allah bütün bebişleri ve annelerini korusun
arkadaşım cevap gelmiştir bisürü ama ben de fikrimi söyleyeyim bence 25i son gün olan tarihe al da bari olabildiğince geç gitmiş olasın hı ne dersin?
bu arada benim doktor detaylı için beni başka doktora yönlendirdi sizde de öyle mi oldu?
çok güzelmiş gerçekten teşekkür ederiz
benim doktorum akrabam o bana direk başka doktora baktıracaksın bizim görmediğimiz gözümüzden kaçan herşeyi onlar görürler falan dedi de acaba aynı doktora detaylıya giden oluyor mu diye merak ettimevt cnm benim dr uma başka dr a yönlendirdi. . yönlendirdikleri dr.lar radyolog... yani jinekologların gözünden farklı bir gözle bebeği inceledikleri için organlarında sorun varmı yokmu daha ii görebiliyorlar.. o yüzden bu kontorlü yaptırmak çok ama çok önemli cnm..
kızlar aranızd ahamile yastığı kullanan kullanmayı düşünen kullanan tanıdığı olan bu konuda yorum yapabilecek olan var mı?
kızlar aranızd ahamile yastığı kullanan kullanmayı düşünen kullanan tanıdığı olan bu konuda yorum yapabilecek olan var mı?
internette shuma diye bişey çıkıyo hep karşıma 80 tl mi neymiş acaba gereksiz mi diyorum ama ben hep yorganı falan da bacak arası yaparım her zaman kullanırmışım gibi geliyor mothercarede ne kadar acaba biliyor musun?ben de kullanmayı düşünüyorum artık canım...alıcağım yere karar veremedim sadece,büyük ihtimalle mothercare olur.
düşüncen çok doğru arkadaşım ama hani teknoloji ilerledikçe nimetlerindne de azıcık da biz faydalanmayalım mı diye de düşünüyorum bazenwalla normal yastık kullanıyorum canım.. gerek duymadım ona para vermeye.. eskiden hamile yoktu diye düşüyorum ben.. bebeğime alırım bişiler dedim kendimce.. bir tane göbeğime bir tane bacak arama veya ayaklarımın altına koyuyorum cnm
jeniffer lopez de s şeklindekini kullanmış hahaha hey allahım bi bu kaldı derdine düşeceğimiz ama benim ihtiyacım var sanırım hofffbende netten tam hamile yastığı araştırıyordum acaba gerek varmı yoksa normal yastıklarla da aynı rahata kavuşurmuyuz die bilemedim:S bide farklı modelleri de var kimi L şeklinde kimi U anlamadım hangisi daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?