2011 Aralık Anneleri

cola içtim akşam ama bebe aspirini atmaya korktum birşey olur diye...
offf kabızlık zordu bu daha da zormuş... beterin beteride varmış...

bebe aspirini kanı sulandırırmış,hamilelikte alınması zararlı değil aksine yararlıymış,at bitane bişey olmaz

ben bebe asprinleri artık yok kaldırıldı eczanelerden die biliyordum yanlışmı biliyomuşum yani:44: bide benim gittiğim ilk dr. da kanı sulandırsın die corasprin vermişti günde bi tane içeceksin demişti sonra bi profa başladım hemen kes onu dedi anlamadım hiçbişi kullanmıyorum ama kimi dr veriyor kimi vermiyor arkadaşlarımdan da kullanan çok olmuş halbuki

bebe aspirini kanı sulandırırmış,hamilelikte alınması zararlı değil aksine yararlıymış,at bitane bişey olmaz
ben hergün bi tane coraspin kullanıyorum canım dr vermişti...
acaba bebe aspirinde içersem dokunurmu???
dr mı gitsem acaba ama şimdi kedi misali olmasın diye gitmiyorum..

Düşüğü, preeklempsiyi ve rahim içi gelişme geriliğini engellemek amacıyla gebe kadınlara rutin aspirin kullanılmalarını önermeyi destekleyecek yeterli bilimsel kanıt yoktur

diyor nette,dr. un yazdığı ilacı kullan sen canm,ben sadece ishal için dedim kolayla karıştır diye,aman yanlış bi şey söylemiş olmayayım

nihal canım hiç birşeyle uğraşma 2 çay kaşığı türk kahvesinin üzerine yarım limon sık imkanın varsa yarım saate geçer

arkadaşım cevap gelmiştir bisürü ama ben de fikrimi söyleyeyim bence 25i son gün olan tarihe al da bari olabildiğince geç gitmiş olasın hı ne dersin?

bu arada benim doktor detaylı için beni başka doktora yönlendirdi sizde de öyle mi oldu?

evt cnm benim dr uma başka dr a yönlendirdi. . yönlendirdikleri dr.lar radyolog... yani jinekologların gözünden farklı bir gözle bebeği inceledikleri için organlarında sorun varmı yokmu daha ii görebiliyorlar.. o yüzden bu kontorlü yaptırmak çok ama çok önemli cnm..

benim doktorum akrabam o bana direk başka doktora baktıracaksın bizim görmediğimiz gözümüzden kaçan herşeyi onlar görürler falan dedi de acaba aynı doktora detaylıya giden oluyor mu diye merak ettim

kızlar aranızd ahamile yastığı kullanan kullanmayı düşünen kullanan tanıdığı olan bu konuda yorum yapabilecek olan var mı?

kızlar aranızd ahamile yastığı kullanan kullanmayı düşünen kullanan tanıdığı olan bu konuda yorum yapabilecek olan var mı?

ben de kullanmayı düşünüyorum artık canım...alıcağım yere karar veremedim sadece,büyük ihtimalle mothercare olur.

walla normal yastık kullanıyorum canım.. gerek duymadım ona para vermeye.. eskiden hamile yastığı yoktu diye düşüyorum ben.. bebeğime alırım bişiler dedim kendimce.. bir tane göbeğime bir tane bacak arama veya ayaklarımın altına koyuyorum cnm

Son düzenleme:

bende netten tam hamile yastığı araştırıyordum acaba gerek varmı yoksa normal yastıklarla da aynı rahata kavuşurmuyuz die bilemedim:S bide farklı modelleri de var kimi L şeklinde kimi U anlamadım hangisi daha iyidir

ben de kullanmayı düşünüyorum artık canım...alıcağım yere karar veremedim sadece,büyük ihtimalle mothercare olur.
internette shuma diye bişey çıkıyo hep karşıma 80 tl mi neymiş acaba gereksiz mi diyorum ama ben hep yorganı falan da bacak arası yaparım her zaman kullanırmışım gibi geliyor mothercarede ne kadar acaba biliyor musun?

düşüncen çok doğru arkadaşım ama hani teknoloji ilerledikçe nimetlerindne de azıcık da biz faydalanmayalım mı diye de düşünüyorum bazen
bir de sırt ağrım dayanılmaz olmaya başladı yastık falan kesmiyor

jeniffer lopez de s şeklindekini kullanmış hahaha hey allahım bi bu kaldı derdine düşeceğimiz ama benim ihtiyacım var sanırım hofff
ama internetten alamicam sanırım elimle dokunmadan denemeden alamam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…