2011 Aralık Anneleri

akşamdan beri çok kötüyüm. söylemesi ayıp akşam cırcır oldum... sabahta akşama göre az olmasına rağmen devam ediyor... işe geldim şimdi.. inş başıma kötü bişey gelmez:90::90::90:

cnm ben 3 senedir nerdeyse rutin yaptırıyorum bu testi şimdi de gebelikte sanırım bu aylarda takip edilecek yarın sabahta yaptırıcam ve bu gebelikte 2. olucak sonra bi daha bakıcaklar,ilk zamanlar bende nefret ediyodum o suyu içmekten ama şimdi tek seferde içiyorum yaptıracak arkadaşlarda gözünüzü kapatın hemen tek seferde için bide ben ilk zamanlar bilmediğim için 0,5 lt suya katıyodum o su bitmek bilmiyodu,meğer 1 bardak kadar olacakmış ama sakın ihmal etmeyin yaptırmayı.

akşamdan beri çok kötüyüm. söylemesi ayıp akşam cırcır oldum... sabahta akşama göre az olmasına rağmen devam ediyor... işe geldim şimdi.. inş başıma kötü bişey gelmez:90::90::90:

geçmiş olsun cnm bununla beraber başka şikayetin yoksa yediğin meyvelerden filan olabilir şu ara pek kayısıya yanaşan olmuyoda bu yüzden herkes aynı sorunu yaşıyo kayısından dolayı

geçmiş olsun cnm bununla beraber başka şikayetin yoksa yediğin meyvelerden filan olabilir şu ara pek kayısıya yanaşan olmuyoda bu yüzden herkes aynı sorunu yaşıyo kayısından dolayı
2 gündür kayısı yemedim ama haftasonu mangal da bişeyler yaptık o mu dokundu anlamadım...
Allahtan başka şikayetim yok şimdilik daha kötü olursam dr gidicem..

arkadaşlar günaydın izindeydim uzunca bi süre açamadım pc yi. umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir. bu arada cinsiyetini öğrenmeyen arkadaş kaldımı? ben kısmetse perşembe öğrenicem çok heyecanlıyım çookk

kızlar merhaba. ben 3lü testimi yaptırmıştım. herşy yolunda çok şükür ama benim doktorum detaylı ultrasona gerek yok dedi. zaten giresunda yok başka bi yere gitmem gerek. şimdi istanbuldayım ama bu tarih de detaylı için erkenmiş. neyse ben bebişime badiler aldım burdan, dün bi battaniye ile havlusunu aldım. çok şekerler. giresunda biraz insanı kazıklıyorlar da ben de daha doğuma kadar gelemem diye biraz bişeyler alayım dedim. annem ablam da bi sürü şey alıyorlar. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.

canım bak burda hafta hafta yazıyor bende bunu takip ediyorum

Hafta Hafta Gebelik (Hamilelik) Takibi.Sorunsuz (Problemsiz) Gebelik. Gebe Hamile Resimleri,Resimlerle Doum Sezeryan Resimleri

Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi

canım dr gerek yok dediyse yoktur bence... benim dr da 3lü yapmıyormuş... diyemedim de kendisine ama benim bütün arkadaşlarım yaptırıyor sizde yapsanız diyeDD
eşyalarını güle güle kullanın inşallah... istersen mahmutpaşaya uğra arkadaşların dediğine göre bayağı bir uygunmuş fiyatlar...

herkese günaydın :)
hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.

ben daha cinsiyetini öğrenemedim ya doktor randevumu çarşamba günü almıştım sat 12:30'a ama tek gidecektim eşimin işyeri evimize çok yakın değil, tutturdu bende gelicem diye normalde hep onunla gidiyorum zaten ama 2 hafta önce tatile çıktık geçen haftada doktorum tatildeydi erkene almak istemiştim randevu. şimdi yine cumartesiye kaldık. bakalım doktor inş. cinsiyetini söylerde bizede hediye olur :18::18:

2 gündür kayısı yemedim ama haftasonu mangal da bişeyler yaptık o mu dokundu anlamadım...
Allahtan başka şikayetim yok şimdilik daha kötü olursam dr gidicem..

aman cnm dikkat et sıvı kaybı çok oluyo biliyosun bu durumlarda bol su içmeye çalış belkide yağlı bişey yediysen oda dokunmuş olabilir,aşırı olursa doktoru kesinlikle ara yada git

cnm hoşgeldin ben geçen cumartesi kız olduğunu öğrenmiştim bu cumarteside 3 lü test yapılırken bebeğin ters olduğunu henüz cinsiyetinin tam net görülmediğini ve bebeğin inatla pozisyon değişmediğini öğrendim perşembe gününe kadar çok şekerli şeyler yiyip bol bol yürüyüş yapıp sabah erkenden gidicem bakalım artık hayırlısı olsun benim için,senin için ve öğrenemeyenler için

ben kin tutamam
eşimle 7 aylık evliyiz 1,5 yıldır tanışıyoruz bırak günleri küslüğümüz 1 saat bile sürmez cok şükür :))
belkide bizde problem vardır D

aman canım en iyisi böyle ya,öbür türlü hayat çekilmez olur,belki de ablamın yükseleni akreptir,ondan unutmuyodur

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, arkadaşlar genelde kabızlıktan şikayet ediyorlar ama ben daha hiç kabız olmadım, çok su tüketiyorum ondan galiba, cırcır olduysan çok su içmeye çalış canım birde birkaçgün çok yağlı salçalı şeyler yememeye çalış, geçmiş olsun tekrar

kolanın içine bebe aspirini at ishali keser,üzerine de 2 muz ye,taş gibi olursn,benim bağırsaklarım probiyotik yoğurtla düzeldi çok şükür,ekmek yiyebiliyom rahat rahat,kayısı işe yaramamıştı ben de,kişiden kişiye değişiyo,ben muzu korka korka yiyom,arkasından probiyotik yoğurt yiyom neyse,suyu azaltma,zaten ishalde su kaybı fazla oluyo,bi de şöyle bi tabak dolusu bulgur pilavı ye rahat rahat ben korka korka yiyom

günaydın güzel anneler ve melekleri biz zorlada olsa işe geldik artık hiç çekilmiyor heleki antalyanın sıcağında az kaldı sıkıyorum dişimi yoksa çekilecek çile değil bu antalyanın havası

günaydın güzel anneler ve melekleri biz zorlada olsa işe geldik artık hiç çekilmiyor heleki antalyanın sıcağında az kaldı sıkıyorum dişimi yoksa çekilecek çile değil bu antalyanın havası

gerçekten antalyanın havası fena canım. 2 hafta önce tatile geldik ama birdaha temmuz, ağstos ayında asla gelmem, hiç güneşlenmedim, 50 faktör kremler sürdüm, öğlen denize girmedim ama kapkara oldum. gölgede bile nefes alınmıyor canım sizlere allah kolaylık versin.

GÜNAYDINNN ANNİŞLERRRR BİLGİSAYARIM GECİCİİ Bİ SÜRELİĞİNEE DÜZELDİİİ YUPPİİİ:)))))))GICIKK OLDUMM YAA ÖYLE SIKILDIM Kİİİ NEYSEKİİ ŞİMDİLİKK VAR NETİMM ALLAH A ŞÜKÜRRR:))))))HERKESS İİ DEĞİL Mİİİ MARDİNN NEE YAPTI BENDE ONU MRK ETTİMM UMARIM SONUCC İİ CIKMIŞTIRR BİLGİSİİ OLAN VARSAAA YAZARSA COK SEVİNİRİMMM :ddddD

kızlar ya buna bayıldım,bi bebek mağazasında da aynısı vardı,kumaşı da çok güzel,renkleri de çok hoş,hem kıza hem erkeğe uyar,kısmetse 2 sene sonra kardeşini yaparsak o da kullanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…