gestasyonel diabet denen bi durum var...gebelikte şeker hastalığı ortaya çıkabiliyo...bunu saptamak için şeker yüklemesi yapılıyo..önce aç kan veriliyo..sonra eczaneden alıcağımız 50 gr yada dr.un talebine göre 100 gr. glikoz alıyoruz ve onu suda eritip içiyoruz..1. 2. ve 3. saatlerde kan veriyoruz..50 gr.lık isterse bir aç bir tok veriyoruz..şekerin vücudu tolere edip edemediğine bakılıyo...
bu testi yaptıracak haftası gelen arkadaşlara benden bi tavsiye,
hastaneye gelirken yanınıza limon götürün..bizim hastalar mahvoluyo o şekerli suyu içerken..içine limon sıkılırsa bi nebze daha rahat içilir..
akşamdan beri çok kötüyüm. söylemesi ayıp akşam cırcır oldum... sabahta akşama göre az olmasına rağmen devam ediyor... işe geldim şimdi.. inş başıma kötü bişey gelmez:90::90::90:
2 gündür kayısı yemedim ama haftasonu mangal da bişeyler yaptık o mu dokundu anlamadım...geçmiş olsun cnm bununla beraber başka şikayetin yoksa yediğin meyvelerden filan olabilir şu ara pek kayısıya yanaşan olmuyoda bu yüzden herkes aynı sorunu yaşıyo kayısından dolayı
aaaa bakın ne buldum...hani dün de demiştim ya habire mide gurultusu var gır gırr diye..bakın o neymişş :)
4.Ay Hamilelik
Sizdeki Değişiklikler
Gebeliğin erken belirtileri olan sabah bulantıları, yorgunluk şikayetleriniz ve düşük
riski 2.trimestrde genellikle azalır. Aynı zamanda ilk kez bebeğin hareketlerini hissetmeye başlarsınız. Rahimdeki bu ilk kıpırtıları önce mide gurultusu sanabilirsiniz, kelebek kıpırtısına benzetenler de vardır, bunun gerçekte bebeğin hareketleri olduğunu anladığınızda kaydedin ve kontrolde doktorunuza söyleyin, ama önce babayla paylaşın.
ah canım benimmmmm5.Ay Hamilelik - uzmantabip.com
muhteşem bir siteymiş ,araştırma yaparken buldum .ay ay hangi kontrollere gitmemiz gerektiği yazıyor ayrıca .
kızlar merhaba. ben 3lü testimi yaptırmıştım. herşy yolunda çok şükür ama benim doktorum detaylı ultrasona gerek yok dedi. zaten giresunda yok başka bi yere gitmem gerek. şimdi istanbuldayım ama bu tarih de detaylı için erkenmiş. neyse ben bebişime badiler aldım burdan, dün bi battaniye ile havlusunu aldım. çok şekerler. giresunda biraz insanı kazıklıyorlar da ben de daha doğuma kadar gelemem diye biraz bişeyler alayım dedim. annem ablam da bi sürü şey alıyorlar. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
2 gündür kayısı yemedim ama haftasonu mangal da bişeyler yaptık o mu dokundu anlamadım...
Allahtan başka şikayetim yok şimdilik daha kötü olursam dr gidicem..
arkadaşlar günaydın izindeydim uzunca bi süre açamadım pc yi. umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir. bu arada cinsiyetini öğrenmeyen arkadaş kaldımı? ben kısmetse perşembe öğrenicem çok heyecanlıyım çookk
ben kin tutamam
eşimle 7 aylık evliyiz 1,5 yıldır tanışıyoruz bırak günleri küslüğümüz 1 saat bile sürmez cok şükür :))
belkide bizde problem vardırD
akşamdan beri çok kötüyüm. söylemesi ayıp akşam cırcır oldum... sabahta akşama göre az olmasına rağmen devam ediyor... işe geldim şimdi.. inş başıma kötü bişey gelmez:90::90::90:
günaydın güzel anneler ve melekleri biz zorlada olsa işe geldik artık hiç çekilmiyor heleki antalyanın sıcağında az kaldı sıkıyorum dişimi yoksa çekilecek çile değil bu antalyanın havası
canım bak burda hafta hafta yazıyor bende bunu takip ediyorum
Hafta Hafta Gebelik (Hamilelik) Takibi.Sorunsuz (Problemsiz) Gebelik. Gebe Hamile Resimleri,Resimlerle Doum Sezeryan Resimleri
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
Eki Görüntüle 227301
kızlar ya buna bayıldım,bi bebek mağazasında da aynısı vardı,kumaşı da çok güzel,renkleri de çok hoş,hem kıza hem erkeğe uyar,kısmetse 2 sene sonra kardeşini yaparsak o da kullanabilir[/Q
derya kısmetsee bende bunun aynısını almaayıı düşünüyorummm çünküü ben kendii genc oda takımımı getirmiştimm annemin evinden onun rengii fıstık yeşili perdelerimi halımı falanda yeşilli turunculu yaptırdım şimdii bitek duvar kağidi yaptırcam turunculu sarılı yeşilli bide beşikk olcam tosunuma 3-4 yasına kadar rahat kullanırr o dodaa takımını hem dediğin gibii kardeşii kız olursada kullanabilirrr.bide baza aldım o odayaa 2 yasına falan gelincede bazasında yatarr oda cok güzell fıstık yeşiliii odaya girdikçeee delii oluyorummmDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?