2011 Aralık Anneleri

bende yastık kullanıyorum normal eğer çok ihtiyaç olursa neeten resmini gösteripyaptırırım birilrine evde olan malzemelerden ne gerek var bir sürü para

en iyisi dokunarak görerek almak zaten ama hangisi iyi netten araştırayım istedim. gerçi baktıkça insanın kafası karışıyo=) düdüklü tencere ihtiyacım var bi bakim dedim yorumlara hepten kafam karıştı rasgele alıcam galiba. yastık işi de ona benzicektir kesin

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn kalbi bebişi için atan anneler

bugun 40 haftanın tam yarısındayım kısmetse heyecan verici geldi bana 20. haftada olmak :)

Son düzenleme:
iyice pişir,birazcık ye canın çok çekiyosa annesi,aşermeler başlamış maşallah,ben nasıl hamileyim hiç aşermem yok

ya aslında bende pek aşermiyrom ama survivor da izlemiştim bi kere suçuk partisini ondan beri aklımdaa mangaldaa sucuk bidee böle marketlere gidincee sucuk tattırmaya falandaa çalışıyolarr bendee bi koklayıp geçiyorumm ama için gidiyooo. bendee bi minik yiycem artık yaaaaaaaaaaaa

günaydınnnnnnnnn bende tam yarısındayım demekki aynı gün doğucak bebişlerimiz tabii tam 40. haftada normal doğum yaparsakk.

kızlar bu arada benim kanım çok düşük çıkıyo hamileliğin başında doktorum genel bi kontrol için biçok tahlil istemişti. hamilelik öncesi yılda 1-2 kez sayım yaptırırım hep normal çıkardı ama hamileliğin daha başında demir hapına gereksinim duyduk. dün sabahtan tekrar bi tahlil yaptırdık ilaca rağmen yine düşük çıktı ve doktorumu aradığımda hamileliğin daha çok başında sayılırsın sabah akşam günde 2 öğün içeceksin sütü kesip yerine ayran falan içeceksin dedi. ne yapabilirim yükseltmek için tavsiyeleriniz varmı? marketlerden pekmez falan aldım ama nekadar güvenilir bilemiyosun tabi

bende hiç tatlı yememe rağmen sabah namaza kalktık ayyyy canım bir baaklava çekti anlatamam demekki yeni başladı aşermeler ama hep olmadık zamanda oluyor

ye tabikii. benim doktorum güvenilir bi marka olduktan sonra yemende bi sakınca yok demişti sucuk sosis gibi ürünler için ancak iyice pişireceksin demişti. gerçi ben yinede az yemeğe dikkat ediyorum sonuçta işlenmiş gıda.

haha ben düdüklüde tefali kullanıyorum memnunum arkadaşım

ya benim de çok düşük
hatta kan takviyesi almama rağmen daha da düşmüş

mesela hgb değerim 10,9 ken (12-18 alt üst değerler) şimdi 10'a düşmüş
acaba kan ilacımı günde 1 taneden 2ye mi çıkarsam
denin hgb kaç mesela?

haha ben düdüklüde tefali kullanıyorum memnunum arkadaşım

onun bile 10 çeşiti var dün akşam baktım bi mağazaya girerek markasına karar verememişken modellere nasıl karar vericem bilemedim. çok irdeliyorum die kendime kızdım ama sonra düşündüm az para da değil 500-600tlden bahsediyolar sanki mobilya alıyosun

kan takviyesi derken?? doktorun mu önerdi? off sanırım benimde öyle olucak eğer yine artmazsa :44: dün sabah 7,30 gibi unuttum kan ilacımı içtim 9 da da kan verdim ona rağmen 10,6 çıktı. dr. a bahsettim çok etkilemez dedi ama ne bilim.bi önceki testler yanımda değil ama sanırım oda 10küsürdü. sütle arasının minimum 4 saat ama ideali 7-8 saat olması gerekiyormuş. sabah ilaç içip akşama süt içiyodum 1 yada 2 bardak gibi. dedim bu durumda hem sabah hem akşam alıcaksam nasıl süt içicem yoğurt ayran gibi ürünlerden alıcaksın kalsiyumu onlar etkilemez ilacı dedi. ilaç kullanımından nefret eden ben günde 2 defa demir 1 elevit 3 rennie bazen 4 ve 3 progestan içiyorum. offf ayaklı eczane gibiyim

herkese günaydıınnn :79::79::79::79:

yeni kalktığımdan değil, 6 buçuktan beri ayaktayım ve işteyim çok yoğunuz bugün yazdıklarınıza da bakamadım, bi selam veriyim dedim, hepiniz iyisinizdir umarım

tünaydın geceleri Ankarada uyku yok sabahları baba işe anne oğul yatağa

canım demir ilaçlarıyla süt ürünlerini birbirinden uzak vakitte al,sabah alcaksan süt-yoğurt öğlen ye,akşam yemekte ayran içceksen ilacı yatarken al,pekmeze gelince bu sıcakta pek gitmiyo ama benim gibi 1 kilo pekmezle 1 tencere aşure yapıp yersen,çok besleyici,enerji verici oluyo,ben eskiden 300 demir ilacı kullanmıştım artmamıştı fazla,sebep hipotroitmiş,o meseleyi çözdük şimdi hemoglobin değerim ilk defa normal,depodaki demir de gittikçe artıyo,günde 1 tane alıyom ben

günaydın arkadaşım. benimde çok yoğun aslında bide izin dönüşü bi ton iş birikmiş. ama arada mola vermek gerek dimi

kesinlikle tefal clipso alma. benimki tefal clipso .eti 45 dakkada pişiriyor. yeşil fasulye -bakla-barbunya 45 dakika. süt mısırı 50 dakkada haşlıyor. fissler al cnaım. fissler 20 dakikada fasulye yapıyor. et 20 dakka. hem daha ucuz. bi araştır derim. ben biraz eskisin hemen değiştircem fissler alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…