- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
jeniffer lopez de s şeklindekini kullanmış hahaha hey allahım bi bu kaldı derdine düşeceğimiz ama benim ihtiyacım var sanırım hofff
ama internetten alamicam sanırım elimle dokunmadan denemeden alamam sanırım
bende yastık kullanıyorum normal eğer çok ihtiyaç olursa neeten resmini gösteripyaptırırım birilrine evde olan malzemelerden ne gerek var bir sürü para
iyice pişir,birazcık ye canın çok çekiyosa annesi,aşermeler başlamış maşallah,ben nasıl hamileyim hiç aşermem yok
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn kalbi bebişi için atan anneler
bugun 40 haftanın tam yarısındayım kısmetse heyecan verici geldi bana 20. haftada olmak :)
ya aslında bende pek aşermiyrom ama survivor da izlemiştim bi kere suçuk partisini ondan beri aklımdaa mangaldaa sucuk bidee böle marketlere gidincee sucuk tattırmaya falandaa çalışıyolarr bendee bi koklayıp geçiyorumm ama için gidiyooo. bendee bi minik yiycem artık yaaaaaaaaaaaa
ya aslında bende pek aşermiyrom ama survivor da izlemiştim bi kere suçuk partisini ondan beri aklımdaa mangaldaa sucuk bidee böle marketlere gidincee sucuk tattırmaya falandaa çalışıyolarr bendee bi koklayıp geçiyorumm ama için gidiyooo. bendee bi minik yiycem artık yaaaaaaaaaaaa
günaydınnnnnnnnn bende tam yarısındayım demekki aynı gün doğucak bebişlerimiz tabii tam 40. haftada normal doğum yaparsakk.
ay darısı başımıza amingünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn kalbi bebişi için atan anneler
bugun 40 haftanın tam yarısındayım kısmetse heyecan verici geldi bana 20. haftada olmak :)
haha ben düdüklüde tefali kullanıyorum memnunum arkadaşımen iyisi dokunarak görerek almak zaten ama hangisi iyi netten araştırayım istedim. gerçi baktıkça insanın kafası karışıyo=) düdüklü tencere ihtiyacım var bi bakim dedim yorumlara hepten kafam karıştı rasgele alıcam galiba. yastık işi de ona benzicektir kesin
ya benim de çok düşükkızlar bu arada benim kanım çok düşük çıkıyo hamileliğin başında doktorum genel bi kontrol için biçok tahlil istemişti. hamilelik öncesi yılda 1-2 kez sayım yaptırırım hep normal çıkardı ama hamileliğin daha başında demir hapına gereksinim duyduk. dün sabahtan tekrar bi tahlil yaptırdık ilaca rağmen yine düşük çıktı ve doktorumu aradığımda hamileliğin daha çok başında sayılırsın sabah akşam günde 2 öğün içeceksin sütü kesip yerine ayran falan içeceksin dedi. ne yapabilirim yükseltmek için tavsiyeleriniz varmı? marketlerden pekmez falan aldım ama nekadar güvenilir bilemiyosun tabi
haha ben düdüklüde tefali kullanıyorum memnunum arkadaşım
ya benim de çok düşük
hatta kan takviyesi almama rağmen daha da düşmüş
mesela hgb değerim 10,9 ken (12-18 alt üst değerler) şimdi 10'a düşmüş
acaba kan ilacımı günde 1 taneden 2ye mi çıkarsam
denin hgb kaç mesela?
kızlar bu arada benim kanım çok düşük çıkıyo hamileliğin başında doktorum genel bi kontrol için biçok tahlil istemişti. hamilelik öncesi yılda 1-2 kez sayım yaptırırım hep normal çıkardı ama hamileliğin daha başında demir hapına gereksinim duyduk. dün sabahtan tekrar bi tahlil yaptırdık ilaca rağmen yine düşük çıktı ve doktorumu aradığımda hamileliğin daha çok başında sayılırsın sabah akşam günde 2 öğün içeceksin sütü kesip yerine ayran falan içeceksin dedi. ne yapabilirim yükseltmek için tavsiyeleriniz varmı? marketlerden pekmez falan aldım ama nekadar güvenilir bilemiyosun tabi
herkese günaydıınnn :79::79::79::79:
yeni kalktığımdan değil, 6 buçuktan beri ayaktayım ve işteyim çok yoğunuz bugün yazdıklarınıza da bakamadım, bi selam veriyim dedim, hepiniz iyisinizdir umarım
onun bile 10 çeşiti var dün akşam baktım bi mağazaya girerek markasına karar verememişken modellere nasıl karar vericem bilemedim. çok irdeliyorum die kendime kızdım ama sonra düşündüm az para da değil 500-600tlden bahsediyolar sanki mobilya alıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?