2011 Aralık Anneleri

bende yayım eşimde
bi yay bayanı olarak söylüyorum harika günler sizi bekliyor :))
biz yay lar cok eğlenceli insanlarız :))
çok ciddi olmadığı sürece herşeye gülüp geceriz :))

ne güsellll çok sevindim öyle olursa çok iyi.

emin misin ablam da yay burcu ama çok alıngan,bi söylenen şeyi hayatta unutmaz,kalbi kırılmışsa eşine bile günlerce haftalarca küs kaldığı olur

uppppps böyle olursa yandık. ben küsen insanda hiçç hoşlanmıyorum. hiçç küsme huyumd ayoktur. evlendiğimizde baktım eşimde var bide uzattıkça uzatıyor küslüğü. söyledim "ben karşımdsa çocuk gibi küsen birini istemem. hiç sevmem." o olud oda artık alıştı ne olsa tartışıyoruz felan sonra konuşmaya devam,küslük yok.

ay bu paytak yeşili ben yerim çok tatlı maaşallah.

canım şeker yüklemesi 24-26. haftalar arası yapılıyo diye biliyorum..ayrıntılı ultrasona 20-21. de gir dedi dr.um..

şeker yüklemesi ne? banada mı yapacaklar. hiçç bilmiyordum.

gestasyonel diabet denen bi durum var...gebelikte şeker hastalığı ortaya çıkabiliyo...bunu saptamak için şeker yüklemesi yapılıyo..önce aç kan veriliyo..sonra eczaneden alıcağımız 50 gr yada dr.un talebine göre 100 gr. glikoz alıyoruz ve onu suda eritip içiyoruz..1. 2. ve 3. saatlerde kan veriyoruz..50 gr.lık isterse bir aç bir tok veriyoruz..şekerin vücudu tolere edip edemediğine bakılıyo...
bu testi yaptıracak haftası gelen arkadaşlara benden bi tavsiye,
hastaneye gelirken yanınıza limon götürün..bizim hastalar mahvoluyo o şekerli suyu içerken..içine limon sıkılırsa bi nebze daha rahat içilir..

amin canım.

ama teyze annenin yarısı derler ya gerçekten öyle teyze çoğu amca dayıya bedel

evet kesinlikle katılıyorum bizimde teyzemiz daha şimdiden kavga ediyor bizimle onu ben alcam almayın şunu ben alcam almayın diye.
birde ilk torun ondan pek kıymetli...

evet bunu bende duymuştum hatırlattığın iyi oldu canım giderken limonda götüreyim yanımda. aaa ben ilacı hastaneden veriyorlar sanıyordum madem öyle alıp gideyim druma sorayım kaç gr lık yapacaksak ona göre hazırlıklı gideyim...

KIZLAR BEN detaylı için c.tesiye randevu alıcam 19+1 olucam inş o gün ama erken değilmi yaaaa ama sabahta dedim dr 20-25 temmuz arası git dedi

ne dersiniz gidiyim mi bekliyim mi 1 hafta daha acep sonra dr niye bekledin derse ((

detaylıyı yapacak drun sekreterini aradım bişeyler görünmezse bi daha para mı ödicem dedim yok 1-2 hafta sonra kontrol adı altında gelceksiniz ücretsiz bakılcak dedi e o zaman gidiyim dimi

merhaba kizlar,gecmisi okumaya calisiorum ama hiziniza yetismek zor valla:))

bende evde yatmaya devam ediorum arada evin icinde dolasip duruorum,cok sicak..nefes almakta zorlaniorum sanki(

hayirlisiyla carsamba gunu 3`luye gidicez bizde:))

detayli usg de goruntu 3 boyutlumu?4 boyutlumu?renklimi? yapilmasi sart mi? 4`lu detaylidan farkli bisey mi?benim dr um 4 lu yapmicaz dedi..sizce yaptirmalimiyim???? :44: :44: :44: :44:

selam kızlar
benim doktorum detaylı ultrason için 19. haftaya randevu aldırdı.hatta üstüne basa basa tekrar etti.demekki 19. hafta ideal detaylı için

ya biz neden karşılaşamıyoruz kii (

salam falan yasak cnm ya, en çok da sakatat. dik kat et olur mu??

ama ben arada sucuk yiyorum çok mu zararlıymış gerçekten???

kızlar bu arada oğlumun adını KIVANÇ koymaya karar verdim sizce nasıl isim

bence çok güzel cnm. oğlum olsaydı ben de kıvanç koyacaktım. ama kızıma bi türlü isim bulamıyorumm

çookkk güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... ama biz hep tayinciyiz yaaa,,, alamicam diye çok üzülüyorum ((

slmm arkadaşlar geçmişi yarıya kdr okuyabildim hepinize çok teşekkür ederim öncelikle iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım. bugun ayrıntılı ultrason bakıldı çok şükür herşeyiyle sağlıklı bebişim ve suyda yeterli seviyeye yukselmiş çok şükür el ayak şişmesi bendede başladı.bebişim kımıldamadan 2 gün hareketsiz yuzu koyun yattı ve çok aşağıdaydı. korkumuz pozisyon değişmdn bebeğin sorunu varmış gb durmasıydı ama çok şükür döndü.ve çok ilgin dr kıza benziyor dedi gerçi beninanmıyorum erkek olduğundan eminim drlrn biri farklı biri farklı söyleyebiliyor. hala benim oğlum :) ve haftasonu uçağa bindim gidrkn bişeyim yoktu dönüşte çok panik yaptım devamlı düşecek korkusuyla 1 saat gecrdm bebeğim bile tek tarafa toplandı kaldı.

mrb nanann bebişinin iyi olmasına sevindim umarım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın Allah bütün bebişleri ve annelerini korusun

Son düzenleme:

aynı şeyi ben de düşünüyorum cnm ya... Ablam ve abim var ama bekarlar. hatta tehdit ettim geçen gün, evlenmeyip çocuk yapmayacaksanız haber verin birkaç kardeş yapayım bebeğime diyee
Rabbim hepimizin için hayırlısını versin. bu kez dualarınızı kardeşlerim için isticem; şöyle bi içinizden geçirseniz dahi yeter. Rabbim bahtlarını açsın inşalaahhh........

kızlaaar
benim 18 haftalık hamıleyım ve yaklasık 6 kilo aldım
sizler kac kilo aldınız ya bana biraz fazla şişiyormuşum gibi geliyor da

kızlaaar
benim 18 haftalık hamıleyım ve yaklasık 6 kilo aldım
sizler kac kilo aldınız ya bana biraz fazla şişiyormuşum gibi geliyor da

cnm valla ben de 6,5 kilo aldım. ama hamile kaldığımda kilom çok düşüktü. buna rağmen doktor biraz yavaşlasan ii olur dedi. sanırım 20 kilo alıcam :)))

inanamıyorum kızlar ben bugün 1.5 ekmekten fazla yedim!!!:18: yandık galiba ... :))) az önce de yine yemek yedim karnım gır gırrr yine de .habire acıkıyorum.sizler de öyle misiniz?nolur öyleyiz diyin :)))

inanamıyorum kızlar ben bugün 1.5 ekmekten fazla yedim!!!:18: yandık galiba ... :))) az önce de yine yemek yedim karnım gır gırrr yine de .habire acıkıyorum.sizler de öyle misiniz?nolur öyleyiz diyin :)))

:) bende normal yemeğimi yiyorum ama abur cuburu meyveyi dondurmayı aşırı yiyorum sürekli ağzıma birşeyler atıyorum :) herkes yaşıyor merak etme..

:) bende normal yemeğimi yiyorum ama abur cuburu meyveyi dondurmayı aşırı yiyorum sürekli ağzıma birşeyler atıyorum :) herkes yaşıyor merak etme..

evet bu saatte uyurdum ben yaw :) şimdi nutellalı ekmek yedim(!!!).yine uyucam sanırım,zaten günün yarısı uyumakla geçiyor :)) böyle alınıyormuş işte kilolar kızlar bu arada dün akşam harry potter ı izlemeye gittik sinemaya.çirkin çirkin adamlar vardı,bakmamaya çalıştım ama bakmıs da olabilirm :))) ah ah umarım bişi olmaz :)

aaaa bakın ne buldum...hani dün de demiştim ya habire mide gurultusu var gır gırr diye..bakın o neymişş :)

4.Ay Hamilelik

Sizdeki Değişiklikler
Gebeliğin erken belirtileri olan sabah bulantıları, yorgunluk şikayetleriniz ve düşük

riski 2.trimestrde genellikle azalır. Aynı zamanda ilk kez bebeğin hareketlerini hissetmeye başlarsınız. Rahimdeki bu ilk kıpırtıları önce mide gurultusu sanabilirsiniz, kelebek kıpırtısına benzetenler de vardır, bunun gerçekte bebeğin hareketleri olduğunu anladığınızda kaydedin ve kontrolde doktorunuza söyleyin, ama önce babayla paylaşın.

ah canım benimmmmm http://gebelik.uzmantabip.com/5-ay-hamilelik.html

muhteşem bir siteymiş ,araştırma yaparken buldum .ay ay hangi kontrollere gitmemiz gerektiği yazıyor ayrıca .

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar ve onların fıstıkları 4 gündür muallakta kalan kızımla ben geldim :44::44::44::44:şu perşembe geleydi öğreneydim cinsiyetini iyiydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…