bende yayım eşimde
bi yay bayanı olarak söylüyorum harika günler sizi bekliyor :))
biz yay lar cok eğlenceli insanlarız :))
çok ciddi olmadığı sürece herşeye gülüp geceriz :))
emin misin ablam da yay burcu ama çok alıngan,bi söylenen şeyi hayatta unutmaz,kalbi kırılmışsa eşine bile günlerce haftalarca küs kaldığı olur
kızlar nevresimlerden söz açılmışken taç 'ın da yeni doğan bebekler için tasarladığı ürünler varmış.
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA WINNIE NEW BORN BABY BEBEK NEVRESM TAKIMI
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | KRSTAL PAYTAK YEL BEBEK NEVRESM TAKIMI
canım şeker yüklemesi 24-26. haftalar arası yapılıyo diye biliyorum..ayrıntılı ultrasona 20-21. de gir dedi dr.um..
benim kocamda önce dedi ki görümcemin kızına aldığı turunculu bri araba varmış. (bir kendi kızına birde ona lamış hediye.kendi kızınınki gitti tabii) görümceminkini oğlumuza kullanırız nolcak. ay böyel inanmazsın tüm şartellerim
slmm arkadaşlar geçmişi yarıya kdr okuyabildim hepinize çok teşekkür ederim öncelikle iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım. bugun ayrıntılı ultrason bakıldı çok şükür herşeyiyle sağlıklı bebişim ve suyda yeterli seviyeye yukselmiş çok şükür el ayak şişmesi bendede başladı.bebişim kımıldamadan 2 gün hareketsiz yuzu koyun yattı ve çok aşağıdaydı. korkumuz pozisyon değişmdn bebeğin sorunu varmış gb durmasıydı ama çok şükür döndü.ve çok ilgin dr kıza benziyor dedi gerçi beninanmıyorum erkek olduğundan eminim drlrn biri farklı biri farklı söyleyebiliyor. hala benim oğlum :) ve haftasonu uçağa bindim gidrkn bişeyim yoktu dönüşte çok panik yaptım devamlı düşecek korkusuyla 1 saat gecrdm bebeğim bile tek tarafa toplandı kaldı.
buselicim seninde durumun benimkine yakındı yanlış hatırlamıyorsam. bende 3 yaşındaki kızımın tüm eşyalarını ana kucağı taşıma koltuğu vs. herşeyi verdim hatta kimisi hiç kullanılmamıştı. bebek arabasını ve araba koltuğunu hala kullandığımda tutuyorum yoksa onlarıda verrdm.ben 13 yıldır bekliyorum bebğimi başkasının zevkine göre alınmış bir şeyi kullanmak istemem. eşimede söylemiştim baştan zaten bebğime ikinci insan. arada büyüsün muamelesi diğerlerinin elinde maymun edersen yada küçüklüklerini kullansın ne olcak vs.yaparsan yada yapacaksan baştan söyle çarsine bakalım kaldıramam böyle şeyler ddm ki yaparımda ben oğlumuda böyle düşünerek büyütmüştüm eşimin çocuklarınıda hepsini özel farklı yetiştiriyorum.aynı özeni ilgiyi tüm çocuklarına eşimdende bekliyorum ben ayrıntılara çok takılıyorum sanırım ama ufak şeylerle çok mutlu bir okadarda ufak konularda dünyası yıkılan biriyim bilmiyorum herkesin kişiliği farklı ama bence kardeşi değilse yada gerçekten yenisini alacak gücünüz varsa ilerde pişman olmak istmyrsnz bebeğinize özel olsun herşey. Rabbim bebeklerimize herşeyin en güzelini (eşyalarınında eğitimininde) nasip etsin,.
ayyyy nanancım çok sevindim cnm. biz teyzeleri onun iyi olduğunu biliyorduk zaten bize söylemişti. anneme azcık şaka yapıcam demişti.
saol cnm benim tam olarak ne söylemek istediğimi anlamışsın. sana katılıyorum ben 15 yıldır çalışıyorum. bu sebepten 33 yaşıma gelmişim evlilliğide bebeğide ertelemişim. eeee bunca çalışmama karşılık bebeğime bişey yapamıycaksam neden çalıştım dimi ama.nanancım mardini çokk merak ediyorum kaç zamandır ses seda yok noldu acaba. korkmaya başladım ben ya..:18::18::18::18::18::18:Rabbim onu korusun, bebişini korusun. hepimizin inşallah.
ayyyy nanancım çok sevindim cnm. biz teyzeleri onun iyi olduğunu biliyorduk zaten bize söylemişti. anneme azcık şaka yapıcam demişti.
saol cnm benim tam olarak ne söylemek istediğimi anlamışsın. sana katılıyorum ben 15 yıldır çalışıyorum. bu sebepten 33 yaşıma gelmişim evlilliğide bebeğide ertelemişim. eeee bunca çalışmama karşılık bebeğime bişey yapamıycaksam neden çalıştım dimi ama.nanancım mardini çokk merak ediyorum kaç zamandır ses seda yok noldu acaba. korkmaya başladım ben ya..:18::18::18::18::18::18:Rabbim onu korusun, bebişini korusun. hepimizin inşallah.
teşekkür ederiz teyzesi zaten sizlerin dualarıyla rabbim kuvvet verdi inşallh mardinlide güzel haberlerle dönücek yazıcak belki tatile gitmiş olabilirler yada misafir vs. güzel düşünelim güzel haberler alalım inşllh rabbim evlatlarımızla imtahan etmesin hiçbirimizi.dualarımızda mardinli arkadaşımızıda unutmayalım bebişimde teyzelerini ve arkadaşlarını çok öpüyor bu arada bugun boydan boya yayılmıştı karnımda hiç toplanmadıda ayakları karnımın sağ tarafında kollar sol tarafımda çok ilginç olacak bu ufaklık :) hep bir panikle gdyrm dr nedense dr da bu durumuma alıştı artık yine ne var der gb bakıyor.:)
amin canım.
ama teyze annenin yarısı derler ya gerçekten öyle teyze çoğu amca dayıya bedel
gestasyonel diabet denen bi durum var...gebelikte şeker hastalığı ortaya çıkabiliyo...bunu saptamak için şeker yüklemesi yapılıyo..önce aç kan veriliyo..sonra eczaneden alıcağımız 50 gr yada dr.un talebine göre 100 gr. glikoz alıyoruz ve onu suda eritip içiyoruz..1. 2. ve 3. saatlerde kan veriyoruz..50 gr.lık isterse bir aç bir tok veriyoruz..şekerin vücudu tolere edip edemediğine bakılıyo...
bu testi yaptıracak haftası gelen arkadaşlara benden bi tavsiye,
hastaneye gelirken yanınıza limon götürün..bizim hastalar mahvoluyo o şekerli suyu içerken..içine limon sıkılırsa bi nebze daha rahat içilir..
kizlaaaar efee geri dondu :)) yaniii daha sIk girmeye caliscam yakin takip edemedigimin sebebi yaz okuLu bsladi turk cocuklara ORdaa etkinlik saatine giiriyorum sabah 9.30 daan 3 e kadar evde yokum inss ondan firsat buldukca girceem buaradaaa sumakcim belli olmus yani netlesmis hayirli olsuun tanemciim seni goremiyoom kuzuum hayirli olsun minik erkekin halimem senin bidikda hayirli olsun buselimm sen nasilsin kuzuu ve tabikii yaa hepiniz IYIMISINIZ ?? bebisLERINIZZ hayirli olsun kizaarr yaniii artik ismiyle hitap etmenizzz oglum kizim demenizden bahsediyorum :)) darisii bize ins cook cook ozledim sizii dertlesmeyii ne guzel bisee! biz carsamba dr.gidecez ve ultrason gunu verecek dahaa gittigim klinikde ultrason yok yada varr beni aldiklari odada hic yok :)) ama ultrasona hastaneye gidecem simdi gittigimde minigimin kalbini duyacm turkiyede ultrasOndan once yaapilan sisteeem anlayin artik adi amerika bu GAVUR ULKENIN NEYSEE BURDAKI paylasim dostluklarr eminim her topik boyledir amaaa ben 2011 aralik anneleri topigini cook seviyorum cok samimi iyiki warsinizz
bilemiyorum cnm hiçç. ama doktor korkulacak bişey yok dediyse öyledir mutlaka. bence size süpriz yapmak istiyor.
bu arada dünden beri fena halde salama dadandım çok yedim yaa. bişey olurmu acaba. bebişim aynı dayısı gibi sakatat ve et, köfte tarzı şeylere sardı. sürekli cnm istiyor. dayısı da böyle et olmayan sofraya oturmaz. noldu bilmiyorum. dün akşam o kadar karıştırdım ki. markete gitmiştik. cnm ne gördüysem istedi. hiç böyle olmamıştım. turşunun üstüne çikolata, sonra salam ve daha bir sürü abur cubur. enteresandır midemde bulanmadı yani.
arkadaşlar bu arada bişey sorucam. benim kafam karıştı. zaten bebek bakma konusunda pekde bilgili değilim. bu zıbın ne işe yarar. ne zaman giydirilir. zıbın giydirmek şartmı? yoksa o kısa kollu veya uzun kollu badileri bezin üstünden giydirip üstüne kıyafet giydirsem yetmez mi?şimdi yeni doğunca ben ne giydiricem bebeğe. iç çamaşırı giydiricem mi? üff iyice karıştırdım. bilen varsa yeni doğdumu alttan üste kadar hepsini bi söyleyebilir mi? sevabına...
yaa benim cnaım deli gibi sucuk istiyo ama doktor yeme dediği için salam sosis sucuk hiç birini yemiyroum.bende yaptırmıştım toxoplazma testi ama sonradan doktor bakıp yiyebilirsin demedi.daha doğrusu sonuçlara baktı bi sorun yok dedi o kadar.. şimdi bende yiyebilirmiyim acaba sucukk
kızlar bu arada oğlumun adını KIVANÇ koymaya karar verdim sizce nasıl isim
kızlar bebeğimiz için bu oda takımında karar kıldık.siz ne düşünüyorsunuz?yeşil ağırlıklı bizimki.doktor bebeğimize kız dedi ama sonradan bi sürpiz de olup erkek de gelse
bu oda erkek için de ideal diye düşündük. linki veriyorum belki size de bir fikir verebilir;çilekte indirim var özellikle bu üründe.
Çilek > Baby Dream bi halı eksik ,onu da yuvarlak küçük bişi düşünüyorum .odamız küçük çünkü.
evet yay burçları kalabalığı özellikle arkadaşlığı çok sever. tanıdığım bütün yaylar öyleydi.
özellikle 2 yakın arkadaşım çok çapkınlardı.
yalnız bunu düşünmek için çok erken belki ama benim çevrem pek yoktur.öle akraba çevremizde aman aman geniş deüil.
bir dayısı var oda uzakda oda saolsun zaten eşinin ailesiyle daha sıkı fıkıdır..
eşimin ailesi burda bir tane görümcem var oda büyük benden çocuklarıda liseye ortaokula gidiyor.yersiz bi endişemi bilmiyorum ama bazen çocuğum çok mu yalnız kalır d,iye üzülüyorum onun için benim gidi endişeleri olan varmı aranızda?
kızlaaar
benim 18 haftalık hamıleyım ve yaklasık 6 kilo aldım
sizler kac kilo aldınız ya bana biraz fazla şişiyormuşum gibi geliyor da
kızlaaar
benim 18 haftalık hamıleyım ve yaklasık 6 kilo aldım
sizler kac kilo aldınız ya bana biraz fazla şişiyormuşum gibi geliyor da
inanamıyorum kızlar ben bugün 1.5 ekmekten fazla yedim!!!:18: yandık galiba ... :))) az önce de yine yemek yedim karnım gır gırrr yine de .habire acıkıyorum.sizler de öyle misiniz?nolur öyleyiz diyin :)))
:) bende normal yemeğimi yiyorum ama abur cuburu meyveyi dondurmayı aşırı yiyorum sürekli ağzıma birşeyler atıyorum :) herkes yaşıyor merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?