2011 Aralık Anneleri

ay e kullanıversen de bi geri dönsen ne güzel olur. işe yaradı yaramadı desen ne kadar makbule geçersin hadi hadi bu akşam yatıver nolur:26:

Henüz ofiste duruyor, evde kalabalık etmesin diye götürmemiştim. Tamam, akşam senin için götürüp deneyeceğim :)

evet haklısın..... rabbiim hayırlısıyla dünyaya gtrmk kızmet etsin....senim kızmı erkekmi

şimdi 3. ayda 4 boyutlu ultrasona gittik orda aydan hoca dediki erkek bizde başladık kıyafet almaya sonra 4. ayda kendi doktoruma gittim kız gibi ama kordon bacaklarının arasında bişi diyemiyrum dedi. sonraa geçen hafta ayrıntışı ultrasona gittim ordaki dr da bi kız dedi sonra yok yok erkek dedi gene kordon bacaklarının arasındaymış. ama biz erkek gibi düşünüyrouz çünkü normal dr un ultrasonuyla 4 boyutlu ultrason arasında çok fark var onda daha netti ama tabikii hayırlısı olsun diyoruz. bi dahaki kesin olrak öğreniriz artık.

ay canım hayırlısı ya.ama senin haftan da baya ilerde acık ve net denmesi gerekmiyo mu bu haftalarda.bak şimdi şüpheye düşmeli miyim ...:26: çünkü bana da 16.haftanın başında 100de 99.9 kız dedi de doktorumuz..ve devamlı kızım diye seviyorum,sonradan kimlik karışması yaşamasın da :)))) şaka bi yana sana kesin erkek demiş miydi doktorun?

ÇÜÜÜÜŞŞŞŞŞ deseydin geri zekalılara bak yaaaaa

ben çaysız yapamıyorum yaa acaba o mu etkiliyo bukadar. çayı az içsem bile başım ağrıyo inanınki off :S ama c vitanmini bilmiyodum içeyim bari

amann canım boşverrrrrr.benimde kızım olacak.... bende kaynanamgillere söylediğimde olsun olsun sağlıklı olsunda dediler.(yani erkek değil diye bi sitem sezdim).. demekki bütün dengesizler aynı cevabı veriyor.. sen hiçç mi hiç canını sıkma....
can candır evlat evlat kızı erkeği varmı.. ama kolay yolla çocuk sahibi olanlar saçma sapan konuşabiliyorlar...
kızın hayırlı uğurlu olsun....

evet çok besleyici içine kuru incir,kuru kayısı,kuru üzüm,susam,ceviz,fındık,hem toz şeker yerine pekmezle tatlandırıyosun,doğal şeker almış oluyon,valla doping etkisi yapıyo resmen canım,tarifini vereyim,nohutla dövme(aşurelik buğday) yi ısla geceden,sabaha koy düdüklüye,ama fazla pişmesin,tane tane olsun,fasulye,loğlaz,karagöz(libye) bunları da geceden ısla aynı şekilde bunları da koy düdüklüye,pişince suyunu süz,karıştır,ama herbiri 1 çaybardağı olsa yeter,benim gibi 1 kase koyunca düdüklünün yarısını geçiyo,eşim de fazla yemiyo,o çok kanlı,hararet yapıyo ondaüzerine kaynamış suyu koy,çok olmasın ama,pekmezi boşalt,fasulye,dövmelerin rengi kahverengiye dönsün,suyunun tadına bak,biraz kıvamlı olcak,altını kapatmadan önce küçük küçük doğrayıp suda yarım saat kadar beklettiğin kayısı,incir,üzümleri içine dök,kapatmaya yakın içine ceviz de koyabilirsin,fındık,susam da,istersem hepsini çeker üzerine dökersin yerken,tarçın bile döküyom azcık ben,tarçına bayılıyom,güzel koksun dersen 1-2 karanfil veya gül suyu damlatabilirsin ocaktayken,böyle işte canım beyaz değil antep işi ama inan çok sağlıklı böylesi

üf haftaya kaynanam gelio istesem de yapsa keşke bana. ben hala mutfağa giremiyorum da

ben çaysız yapamıyorum yaa acaba o mu etkiliyo bukadar. çayı az içsem bile başım ağrıyo inanınki off :S ama c vitanmini bilmiyodum içeyim bari

doktor günde 2 bardak çay iç demişti bana bide yemeklerden hemen sonra çay içmekte demir emilimini azaltıyomuş. ben demir ilacı olrak gyno ferro sanol kullanıyorum onu içtikten sonra 2 saat gazlı içicek süt çay falan hiç içmiyorum. yoksa ilacın bi anlamı kalmıyomuş

aaaa hem demirim çok az diyon,günde 2 kere demir alıyon,sonra çay içiyın,sana çay da kahvede yasak,ben günde 1 bardak açık çay içiyom,kahve hiç içmiyom,göreve gittiğimizde hep çay-kahve ikram ediyolar,sağolun içmiyorum diyom

off feci düşükmüş. şimdi kaçlarda peki?

ben henüz hiçbişi almadım ama bebek arabasında dikkat edilmesi gereken bi husus tabi bu bencesi o kolun hem öne hem arkaya hareket etmesi yani bebeğin yüzü ister sana dönük olsun ister ileriye dönük kullanabil. ilk zamanlarda bence sana dönük kullanmak faydalı kusar falan hemen müdehale edersin. kısmet olursa ben öyle bişi düşünüyorum

off feci düşükmüş. şimdi kaçlarda peki?
çok şükür şimdi işte o kan ilacıyla (ya da zamanla da arttı bilmiyorum arada hiç kontrol ettirmemiştim) hiç takviye vs almadığımda yaptırdığım kan testinde ARALIKTA 11.1,(bebeğe niyetlenince bi test yaptırmıştım)
nisanda 10.9 (hamile olduğumu öğrenince yaptırdığım)
geçen haftaki testimde 10'a düşmüş ama min. değer 12ymiş
doktoruma sorcam ilacı günde 2 doza çıkarayım mı diye bakalım ne dicek

bana kalsa hiç sorun yok da bebeğe lazımmış ya ondan dert ediyorum

benim dümbüklerde oğlum olcak dedim kayınvalidem hıııııııııııııııı hayırlısı bizim için hiiiiçç farketmez kızım dedi bizim içinde farketmez dedim ne diyim ki

az öncede aradı tatildeler ya kızım napıyosun evde tekmi kaldın dedi bende evet aldınız kocamı dedim tek kaldım dedim alttan alması gerekirken kocan bizi aldı getirdi dedi hahahah dedi güldü bide adi karı işim var neyse görüşürüz dedim ne diceni bilemiyo insan şaşırıp kalıyorum ben bu kadının karşısında yaaaaa ne diyebilirdim ki götünüzü gezdiriyonuz işte bi şekilde dicen kopucak ipler neyse sakin tülay sakin

ya kızlar benim göğüslerim çatamaya başladı ya,bi orda eksikti o da oldu tam oldu,hergün 3-4 lt su içtim,krem de sürdüm ama nafile küçücük göğüsler böyle olunca sonuç ta böyle oldu,dün 3 tane 95 numara sütyen aldım,eşim diyo diğerleri nolcak 2 ay önce 85 almıştım,sığmayınca 95 e geçtik eskiler de 75-80,ev sütyen pazarına döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…