ay e kullanıversen de bi geri dönsen ne güzel olur. işe yaradı yaramadı desen ne kadar makbule geçersin hadi hadi bu akşam yatıver nolur:26:
aaa e ben fasulyeyi 20 dakkada yapıyorum tefal clipsoda alalalamısır yarım saatte hazır falan bişeyi farklı mı yapıyoruz acaba
evet haklısın..... rabbiim hayırlısıyla dünyaya gtrmk kızmet etsin....senim kızmı erkekmi
sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin inşllh analı babalı buyusun. benim 19. haftaya kdr erkek dendi dünde dr kıza benziyor gb dedi :) sağlıklı olsunda önemli değil ama cinsiyet söylenince döoğru ona uygun şeyler alınmaya başlanıyor kısmet artık benim kadaerim böyle heralde oğlumda 9 ay kız denmesinden sonra erkek omuştu bu bebişim ne süpriz yapaak bakalım
yihuuuHenüz ofiste duruyor, evde kalabalık etmesin diye götürmemiştim. Tamam, akşam senin için götürüp deneyeceğim :)
Aslında 12. haftada cinsiyeti öğrendim. Ama doktorumuz bir yanılma payı bıraktığı için ailelere söylemedik. Dün kızımız olacağı kesinleşti. Zaten ilk bebeğimiz olduğu için, zaten tüp bebekle zar zor bu bebeği bulduğumuz için, bir de herhalde hayatım boyunca yok kızım olsun, yok oğlum olsun diye herhangi bir hayal kurmadığımdan benim için kız veya erkek farkeden hiçbir şey yoktu. Çok mutlu oldum. Eşim de aynı şekilde. Haber vermek için kayınvalidemi ve kayınpederimi aradık. Kayınvalidem haberi alıp ne dedi biliyor musunuz? " Evlat, evlattır. Kızı doğuran, erkeği de doğurur. " :) Şaka gibi. Kayınpederim o sırada evde yoktu. Onunla konuşamadık. Biraz önce beni aradı. O ne dedi biliyor musunuz? " Kızım üzülmeyin. Halk arasında bir deyiş vardır, kız evlat öz evlat derler. Bir dahakine kısmetse. " Bu ne ya? Biz hangi devirdeyiz? Ben hala inanamıyorum duyduklarıma. Onlar sevmezse biz severiz gözümüzün ışığını. Ne halleri varsa görsünler.
fazla limonata içme,tansiyonunu düşürebilirsin canım,ben zamanında demir ilacını içerdim üzerine kahvaltı yapardım,çay içerdim yanına,çaydan da sütten de uzak tutmak gerekmiş,geç öğrendim bunu,bak limonatayla içebilirsin demiri c vitamini demir emilimini artırır,akşamda ben meyve yedikten sonra yatarken atıyom demiri
hahahahah ama bak nohutu uzun sürede yapıyo ama keisn benim nohutun cinsi bozukheh buyur burdan yak aynı üründe bile 2 farklı yorum
Aslında 12. haftada cinsiyeti öğrendim. Ama doktorumuz bir yanılma payı bıraktığı için ailelere söylemedik. Dün kızımız olacağı kesinleşti. Zaten ilk bebeğimiz olduğu için, zaten tüp bebekle zar zor bu bebeği bulduğumuz için, bir de herhalde hayatım boyunca yok kızım olsun, yok oğlum olsun diye herhangi bir hayal kurmadığımdan benim için kız veya erkek farkeden hiçbir şey yoktu. Çok mutlu oldum. Eşim de aynı şekilde. Haber vermek için kayınvalidemi ve kayınpederimi aradık. Kayınvalidem haberi alıp ne dedi biliyor musunuz? " Evlat, evlattır. Kızı doğuran, erkeği de doğurur. " :) Şaka gibi. Kayınpederim o sırada evde yoktu. Onunla konuşamadık. Biraz önce beni aradı. O ne dedi biliyor musunuz? " Kızım üzülmeyin. Halk arasında bir deyiş vardır, kız evlat öz evlat derler. Bir dahakine kısmetse. " Bu ne ya? Biz hangi devirdeyiz? Ben hala inanamıyorum duyduklarıma. Onlar sevmezse biz severiz gözümüzün ışığını. Ne halleri varsa görsünler.
demirle birtek süt uyuşmuyor diye biliyorum malesef hem sabah hem akşam içeceğim artık. e kalsiyum şart depolardan gidiyo ayrana talim=))) aşure yapmayı da pek bilmem ama bi deneyeyim ya iyi fikir gibi hem çok besleyici bi tatlı içinde yok yok. pekmezi de içine boca edersem ohh miss. ilk fırsattada deneyeyim bari=)) perşembe akşamı kontrolüm var ozaman bi konuşmayı düşünüyorum zaten neden artmaz düşer hep böyle die hipotroit i de bi sorayım. her gidişimde uzunca bi liste oluyo zaten elimde sorulacaklar diepeki hipotroit nedir nasıl çözdünüz?
hahahahahahh ay bak başka bi kaynana mağdurunun verdiği tepkiye dahaÇÜÜÜÜŞŞŞŞŞ deseydin geri zekalılara bak yaaaaa
ÇÜÜÜÜŞŞŞŞŞ deseydin geri zekalılara bak yaaaaa
üf haftaya kaynanam gelio istesem de yapsa keşke bana. ben hala mutfağa giremiyorum daevet çok besleyici içine kuru incir,kuru kayısı,kuru üzüm,susam,ceviz,fındık,hem toz şeker yerine pekmezle tatlandırıyosun,doğal şeker almış oluyon,valla doping etkisi yapıyo resmen canım,tarifini vereyim,nohutla dövme(aşurelik buğday) yi ısla geceden,sabaha koy düdüklüye,ama fazla pişmesin,tane tane olsun,fasulye,loğlaz,karagöz(libye) bunları da geceden ısla aynı şekilde bunları da koy düdüklüye,pişince suyunu süz,karıştır,ama herbiri 1 çaybardağı olsa yeter,benim gibi 1 kase koyunca düdüklünün yarısını geçiyo,eşim de fazla yemiyo,o çok kanlı,hararet yapıyo ondaüzerine kaynamış suyu koy,çok olmasın ama,pekmezi boşalt,fasulye,dövmelerin rengi kahverengiye dönsün,suyunun tadına bak,biraz kıvamlı olcak,altını kapatmadan önce küçük küçük doğrayıp suda yarım saat kadar beklettiğin kayısı,incir,üzümleri içine dök,kapatmaya yakın içine ceviz de koyabilirsin,fındık,susam da,istersem hepsini çeker üzerine dökersin yerken,tarçın bile döküyom azcık ben,tarçına bayılıyom,güzel koksun dersen 1-2 karanfil veya gül suyu damlatabilirsin ocaktayken,böyle işte canım beyaz değil antep işi ama inan çok sağlıklı böylesi
ben çaysız yapamıyorum yaa acaba o mu etkiliyo bukadar. çayı az içsem bile başım ağrıyo inanınki off :S ama c vitanmini bilmiyodum içeyim bari
ben çaysız yapamıyorum yaa acaba o mu etkiliyo bukadar. çayı az içsem bile başım ağrıyo inanınki off :S ama c vitanmini bilmiyodum içeyim bari
ya benim de oldum olası düşük. anemi sınırındaydım hatta 5lerdeydi hgb değerim. akdeniz anemisinden şüphelenmişlerdi sonra unuttum gitti ama işte şimdi bebek için kan çok lazım ya o yüzden artması için uğraşıyorum düştükçe düşüyo
GRACO 5'li SET- APPLE - Ürün Kategorileri
Arkadaşlar, bu ürüne ne dersiniz sizce çok mu pahalı?
Tanesi 250 liraya geliyor. Ama marka konusunda da çok bilgim yok. İyi birşey olsun istiyorum. Siz park yatak vs aldınızmı hangi marka önerirsiniz.
çok şükür şimdi işte o kan ilacıyla (ya da zamanla da arttı bilmiyorum arada hiç kontrol ettirmemiştim) hiç takviye vs almadığımda yaptırdığım kan testinde ARALIKTA 11.1,(bebeğe niyetlenince bi test yaptırmıştım)off feci düşükmüş. şimdi kaçlarda peki?
amann canım boşverrrrrr.benimde kızım olacak.... bende kaynanamgillere söylediğimde olsun olsun sağlıklı olsunda dediler.(yani erkek değil diye bi sitem sezdim).. demekki bütün dengesizler aynı cevabı veriyor.. sen hiçç mi hiç canını sıkma....
can candır evlat evlat kızı erkeği varmı.. ama kolay yolla çocuk sahibi olanlar saçma sapan konuşabiliyorlar...
kızın hayırlı uğurlu olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?