2011 Aralık Anneleri

küçük fasülye dediğinin kara bi noktası var işte,ona karagöz diyoz bizloğlaz da kahverengi büyük bişey,annem ona eşek baklası der,onu koymasan da olur,herkes sevmez onu zatenpekmeze gelince kaynanam köyden getirmiş 1 kilo onu kullandm,doğalını bulmaya çalış,diğerlerine şeker pekmezi diyolar onu kullanma,köy pekmezi,kara üzüm pekmezi,böyle köpürüyo resmen,tadı hafif acımtrak

iyi günlerde kullansın bebeişin
oto koltuğuyla beraber mi 1000 tl aldınız az önce sitede baktım sadece araba 750 gösteriyor yazdığın markada eğer koltukla beraber 1000 tl se iyiymiş

bence bi sor tel falan açıp belki senin dr. da hemen artır diyebilir.

yuhh hatta senin deyiminle çüüşşşş =)) nedir bu kayınvalidelerden çektiğimiz bilmiyorum yaa. bende benimkinden bıktım 2 seneyi geçti evleneli bi 6 ayda nişan evresi karışmadığı şey yok herşeyi o biliyo. bide her ay resmen haraca bağlıyo bizi sinir oluyorum. demiyoki kızım sende doğum yapacaksın doğum parası çocuk masrafı kenera para koy yok anacım yokk evlendim evleneli onlara çalışıyorum. enson pazar günü kocamla kavga ettik bu konuda.

maşallah bol bol sütün olucak demekki. lierac iyi geliyo die duydum ben arada ondan sürüyorum bide arada bebe yağı gerçi benimkiler 1 bedencik büyüdü.

hayatım benim 2side emekli iyide emekli maaşları var bildiğim kadarıyla onu da geçtim bankada birikmişleri de var ama evlerine ne tatilat yapılsa olum da olum deyip parasını bizden istiyolar. az para da değil. bu ay ayıptır söylemesi 910tlcik göze görünen tiko para onun haricinde her hafta 50-60 gidiyo onlara bıktım artık sırf onlara çalışmaktan. lafa gelince herşeyimiz sizin diyolar başka kimimiz var diyolar ama hep lafta. eşim işsiz kaldı kadın sürekli bizimle kavga halindeydi sürekli güya tansiyonu oynadı durdu para veremedik ya off off kaynana demeyin bana çok dertliyim çookk

ya ben hiç bişey almadım hala aynı kıyafetler bende tesettürlüyüm zaten dökümlü salaş giyiyodum bütün kıyafetlerim oluyo,karnımın çıkmamasını geçtim şişlik vs. bişey yok şükürler olsunki yüzüklerim bile fıldır fıldır dönüyo düşürücem diye korkuyorum bideben galiba ya birden şişicem birden çıkıcak karnım yada hiç çıkmıycak aldığım kilolarımıda verdim bu arada doktor bana su için günde 2,5 lt yi geçme dedi fazlasıda zarar verebilir alman gereken 2,5 lt dedi bu kadar rahat olmamın sebebi bence sıvıyı bol tüketmemkıyafet filan alamıycam bu gidişlede bakarım artık öylee uzaktan uzaktan

ayyyyyyyyyyy inanmiyorum butun dengesizler bizi bulmus
bende kizim oldugunu soyledigimde kaynanam neden kizmis biz kizmi istiyoduk dedi tekrar erdenaya erkek kades yap 3.dogur diyor kadin aile planlamamizi yapti
ama kiz evlat anne icin buyuk bir sans ....

off ne güzel ya ölcüleriniz değişmemiş pek. ben zaten tombiktim 78 kilo ile hamile kaldım şuan 80im ama görüntüde 90gibi durmaya başladım acayip şiştim. geçen seneden bol bol olan giymediğim 1-2 elbise vardı onları giyiyorum bide mecburen göbüş büyüyünce hamile pantalonu aldım 1 tane daha almayı düşünüyorum

ben 3 lt rahat içiyom,süt,ayran,meyve falan 4 lt yi geçiyodur,dr. bana bol bol su iç bebeğin yüzü daha net gözükür,yeri daha bol olur dedi,dedim o kadar içiyom ama idrarım sapsarı dedim,demekki vücudunun daha fazla ihtiyacı var dedi,fazla suyun zararı yok,idrara daha çok çıkarsn dedi,aynen öyle sürekli tuvalete gidiyom,ama sanki hiç içmiyomuşum gibi sapsarı:26::26:

zaten başkası kırılmasın derken kendimizi kırıyoruz. en güzelini yapıyorsun kırılırlarsa kırılsınlar. yok ya baştan sağma iş yaparlar anca ondan sonra benim için sen böyle değildin sıcak kanlıydın eskiden artık soğuksun derler kendileri beni o hala getirdiler

aman canım en iyisi böyle ya,öbür türlü hayat çekilmez olur,belki de ablamın yükseleni akreptir,ondan unutmuyodur

yaaaaa ama bende akrep burcuyum. ve hiçç küs duramam. ve çok çabuk unuturum. hatta bazen bakarım biri benimle konuşmuyor, niye konuşmuyorsun deyince "biz senle tartışmıştık" der . hiçde hatırlamam yani. küslüğüde hiçç sevmem. ne o öyle çocuk gibi küstüm oynamıyorum.

evet cnm renkler herpsine uyar. bende bundan alıcam ilk yıl. bide internette bunun katlanış ve açılış videolarını seyrettim. bir katlanıyor. 2 şemsiyelik yer kaplıyor. çok kullanışlı yani katla kaldır bi daha bebeişin olursa bi daha açarsın.

maşallah bol bol sütün olucak demekki. lierac iyi geliyo die duydum ben arada ondan sürüyorum bide arada bebe yağı gerçi benimkiler 1 bedencik büyüdü.

ayy gerçekten mi bak bunu duyunca çok sevindim,varsın çatlasın,eşim diyo bizim bebekler çok emer,emziren çöp gibi kalır,hakkaten ablaları öyle,yeğenleri de emiyolar emiyolar tombiş değiller,metabolizmaları çok hızlı,canım benim cildim çok sıkı,13 yaşımdan beri çatlaklarım var,gittikçe de arttılar,onun için şaşırmıyom artık,onlarla yaşamaya alıştım,eşime dedim istersen çocukları tamamlayınca komple estetik yaptırayım, amanboşversene dedi,ben şikayetçi değilim,seni her halinle beğeniyom,kolay değil anne olcaksın dedi

benimki de doğum günümde onun alca şeyi giymicemi düşünüp yalan olmasın 10 yada 20 tl vermişti bana hehehehehe çok komik yaaaaa

bakalım çocuğa ne takcaklar hiçbişey almayın dicem ben aldım herşeyi dediğin gibi getircekler bende paketiyle annemin çatıya yolluyom öle gelenleri direk, ev aldım bana su bardağı getirdi amcamın kızları yaa 2tlymiş sanırım ayıp ama yaaaaa bu kadarda olmaz yani çocuğa gelcekleri de tahmin edebiliyorum

of yaa eşek baklası deyince anladım ne olduğunu netten bakıyorum yok bildiğimiz hacivatın karagözü çıkıyo hayatım benim köyde kimsem yok ve tanıdığım parasıyla getirtebileceğim de kimse yok malesef marketlerden almak zorunda kalıyorum onuda markalı almaya gayret ediyorum ki enazından sahteyse bile içinde azıcık gerçek payı vardır die ama tadı hiç acı macı değil bildiğin bal gibi tatlı işte

zuahahhahahah bizimkide hemen peşinden 2.yi doğur diyo zaten çalışma bak çocuklarını emzir vs.. diyo. bende isterim de nasıl geçinecez soran yok.

zuahahhahahah bizimkide hemen peşinden 2.yi doğur diyo zaten çalışma bak çocuklarını emzir vs.. diyo. bende isterim de nasıl geçinecez soran yok.

ay ben de 160 boya 74 kilo hamile kaldım ama işte o öğürmeler esnasında 6 kilo verdim de biraz kendime geldim. şimdi 70 olmuşum geçen gün tartıldım. ben zaten kilolu olduğum için hep bol giyiniyordum o yüzden pek kıyafete ihtiyacım olmadı

walla pek de param var sayılmaz kendi üstümü başımı dert etmiyorum en azından

bende şiştim hepten dediğimde eşim saolsun moralimi yerine getirir şanslıyız sanırım bu konuda

koska pekmez de çok güzel canım o da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…