ay aman sakin ki ne sakin. yahu yazdım geçen burada da arada kaynadı belki. ben annem yazlıkta olacak diye işten izin aldım 2 hafta yazlığa gidecektim herşeyi ayarladım annem vazgeçti. bi başıma 10 gün oralarda kaldım senin kaynanan bi başına bırakmış benim annem be yaw. neymiş o işte kardeşimn kep törenine kalacakmış. (e ilk başta da belliydi benle gelip törene geri gelecekti istanbula keyfi kaçmış gitmicekmiş) bi başıma dolap tamtakır koca ev ödüm kopar. tövbe estafurullah daha anlatamicam sinir geldi yinebenim dümbüklerde oğlum olcak dedim kayınvalidem hıııııııııııııııı hayırlısı bizim için hiiiiçç farketmez kızım dedi bizim içinde farketmez dedim ne diyim ki
az öncede aradı tatildeler ya kızım napıyosun evde tekmi kaldın dedi bende evet aldınız kocamı dedim tek kaldım dedim alttan alması gerekirken kocan bizi aldı getirdi dedi hahahah dedi güldü bide adi karı işim var neyse görüşürüz dedim ne diceni bilemiyo insan şaşırıp kalıyorum ben bu kadının karşısında yaaaaa ne diyebilirdim ki götünüzü gezdiriyonuz işte bi şekilde dicen kopucak ipler neyse sakin tülay sakin
ben henüz hiçbişi almadım ama bebek arabasında dikkat edilmesi gereken bi husus tabi bu bencesi o kolun hem öne hem arkaya hareket etmesi yani bebeğin yüzü ister sana dönük olsun ister ileriye dönük kullanabil. ilk zamanlarda bence sana dönük kullanmak faydalı kusar falan hemen müdehale edersin. kısmet olursa ben öyle bişi düşünüyorum
ya kızlar benim göğüslerim çatamaya başladı ya,bi orda eksikti o da oldu tam oldu,hergün 3-4 lt su içtim,krem de sürdüm ama nafile küçücük göğüsler böyle olunca sonuç ta böyle oldu,dün 3 tane 95 numara sütyen aldım,eşim diyo diğerleri nolcak 2 ay önce 85 almıştım,sığmayınca 95 e geçtik eskiler de 75-80,ev sütyen pazarına döndü
hahahahahahh ay bak başka bi kaynana mağdurunun verdiği tepkiye daha
eşin geldi mi tatilden arkadaşım
yok cnm yarın gelicekler az önce yazdım kayınvalidem aradı bana ne dedi bak ta gör sinirden napcamı bilmiyorum
ama baktım keyfime bende gittim birsürü para harcadım ii oldu aramıyorumda zaten ararsa konuşuyorum ama bi kez daha anladım kayınvalidemin cebine cevap vermiyodum kayınpederiminkine de vermicem bundan sonra çünkü kadın bu sefer kocasından arayıp taciz ediyo beni
Hay sen çok yaşa emi baya güldürdün beni ben bu konuda çok şanslıyım kardeşim ve yengem hamile kaldıklarında almışlardı daha giyemeden göğüsleri büyüdü eeeee haliyle bana miras kaldı bana önceden büyük gelirlerdi şimdi tam oturdu sütyenden yırrtık ama donsuz kalacam bu gidişle benimde saydım abartmıyorum 30 kadar donum var ama onlar yavaş yavaş daralıyor benim evde don pazarına dönecek seninle pazara çıkıp satalım takım halinde olmazmı
Hay sen çok yaşa emi baya güldürdün beni ben bu konuda çok şanslıyım kardeşim ve yengem hamile kaldıklarında almışlardı daha giyemeden göğüsleri büyüdü eeeee haliyle bana miras kaldı bana önceden büyük gelirlerdi şimdi tam oturdu sütyenden yırrtık ama donsuz kalacam bu gidişle benimde saydım abartmıyorum 30 kadar donum var ama onlar yavaş yavaş daralıyor benim evde don pazarına dönecek seninle pazara çıkıp satalım takım halinde olmazmı
evet çok besleyici içine kuru incir,kuru kayısı,kuru üzüm,susam,ceviz,fındık,hem toz şeker yerine pekmezle tatlandırıyosun,doğal şeker almış oluyon,valla doping etkisi yapıyo resmen canım,tarifini vereyim,nohutla dövme(aşurelik buğday) yi ısla geceden,sabaha koy düdüklüye,ama fazla pişmesin,tane tane olsun,fasulye,loğlaz,karagöz(libye) bunları da geceden ısla aynı şekilde bunları da koy düdüklüye,pişince suyunu süz,karıştır,ama herbiri 1 çaybardağı olsa yeter,benim gibi 1 kase koyunca düdüklünün yarısını geçiyo,eşim de fazla yemiyo,o çok kanlı,hararet yapıyo ondaüzerine kaynamış suyu koy,çok olmasın ama,pekmezi boşalt,fasulye,dövmelerin rengi kahverengiye dönsün,suyunun tadına bak,biraz kıvamlı olcak,altını kapatmadan önce küçük küçük doğrayıp suda yarım saat kadar beklettiğin kayısı,incir,üzümleri içine dök,kapatmaya yakın içine ceviz de koyabilirsin,fındık,susam da,istersem hepsini çeker üzerine dökersin yerken,tarçın bile döküyom azcık ben,tarçına bayılıyom,güzel koksun dersen 1-2 karanfil veya gül suyu damlatabilirsin ocaktayken,böyle işte canım beyaz değil antep işi ama inan çok sağlıklı böylesi
hey allahım ya sen sinirini bozma bozma gördüm yazdığını cevap bile yazdım. walla şu ara benim koca da bi yerlere gitse çok memnun olcam biz habire kavga etmeye başladık aynı hızla da devam ediyoruz. haftaya kaynanam arayı toparlamak için bize gelio düştüğüm hale bakyok cnm yarın gelicekler az önce yazdım kayınvalidem aradı bana ne dedi bak ta gör sinirden napcamı bilmiyorum
ama baktım keyfime bende gittim birsürü para harcadım ii oldu aramıyorumda zaten ararsa konuşuyorum ama bi kez daha anladım kayınvalidemin cebine cevap vermiyodum kayınpederiminkine de vermicem bundan sonra çünkü kadın bu sefer kocasından arayıp taciz ediyo beni
benim hala aynı çamaşırlara devam küçülme eğilimi bile yok nedense gerçi aynı kıyafetlerimide giyiyorum biraz aldım hamile kıyafeti ama onlarda biryere gdrken gyyrm ondada anlaşılmıyor zaten hamile olduğum :) sadece çok oturan eğortman ve pantolonlarımı gymyrm.sütümmü olmucak acaba benimkiler pek buyumedi
ya ben de aynı eşyalarımı giyiyorum dah ahamile kıyafeti almadım ama sütyen konusu sıkıntı tabi. çıkardım komple gimyiyorum sütyen falan ohbenim hala aynı çamaşırlara devam küçülme eğilimi bile yok nedense gerçi aynı kıyafetlerimide giyiyorum biraz aldım hamile kıyafeti ama onlarda biryere gdrken gyyrm ondada anlaşılmıyor zaten hamile olduğum :) sadece çok oturan eğortman ve pantolonlarımı gymyrm.sütümmü olmucak acaba benimkiler pek buyumedi
balmond bana isterseniz kızın ama kayıpederin haklı. kız evlat öz evlat. benim bi oturup ağlamadığım kaldı yani oğlanı duyunca. dünya başıma yıkıldı resmen. hiç sevmiyorum erkek bebek. ve kız evlat daha hayırlıdır gerçekten. çok şanslısın. maşallah.
aynı şeyi ben de düşünüyorum cnm ya... Ablam ve abim var ama bekarlar. hatta tehdit ettim geçen gün, evlenmeyip çocuk yapmayacaksanız haber verin birkaç kardeş yapayım bebeğime diyee
Rabbim hepimizin için hayırlısını versin. bu kez dualarınızı kardeşlerim için isticem; şöyle bi içinizden geçirseniz dahi yeter. Rabbim bahtlarını açsın inşalaahhh........
inanamıyorum kızlar ben bugün 1.5 ekmekten fazla yedim!!!:18: yandık galiba ... :))) az önce de yine yemek yedim karnım gır gırrr yine de .habire acıkıyorum.sizler de öyle misiniz?nolur öyleyiz diyin :)))
akşamdan beri çok kötüyüm. söylemesi ayıp akşam cırcır oldum... sabahta akşama göre az olmasına rağmen devam ediyor... işe geldim şimdi.. inş başıma kötü bişey gelmez:90::90::90:
oyyyy allahım bu kaynanaları ne yapsak artık benimkide bir alem hamile kaldığımdan beri parasızlıktan dem vuruyor halbuki kendi evleri fatura bile ödemezler kayınpeder emekli ayrıca taksicilik yapıyor ama benden çok ağlıyor utanmadan sanki onun alacağı kötü mala kaldım bende gıcıklığına annem onu aldı kardeşim bunu yaptı diyorum kudursun ama nerde ona bile tepki yok hepsi ayrı bir dert bunların
evet haklısın.birde tek elle taşınacak kdr hafif olması katlanınca bagaja rahat sığmasıda önemli benim için aklımıza geldikçe istediğimiz özellikleri not edip almaya gdnce tek tek sorup özelliğine gre almamız kolay olur sonra eve gelince aaa bu özellikte yok acaba başka markada varmıydı demektense
aaaa hem demirim çok az diyon,günde 2 kere demir alıyon,sonra çay içiyın,sana çay da kahvede yasak,ben günde 1 bardak açık çay içiyom,kahve hiç içmiyom,göreve gittiğimizde hep çay-kahve ikram ediyolar,sağolun içmiyorum diyom
benim hala aynı çamaşırlara devam küçülme eğilimi bile yok nedense gerçi aynı kıyafetlerimide giyiyorum biraz aldım hamile kıyafeti ama onlarda biryere gdrken gyyrm ondada anlaşılmıyor zaten hamile olduğum :) sadece çok oturan eğortman ve pantolonlarımı gymyrm.sütümmü olmucak acaba benimkiler pek buyumedi
kızlar bu arada benim kanım çok düşük çıkıyo hamileliğin başında doktorum genel bi kontrol için biçok tahlil istemişti. hamilelik öncesi yılda 1-2 kez sayım yaptırırım hep normal çıkardı ama hamileliğin daha başında demir hapına gereksinim duyduk. dün sabahtan tekrar bi tahlil yaptırdık ilaca rağmen yine düşük çıktı ve doktorumu aradığımda hamileliğin daha çok başında sayılırsın sabah akşam günde 2 öğün içeceksin sütü kesip yerine ayran falan içeceksin dedi. ne yapabilirim yükseltmek için tavsiyeleriniz varmı? marketlerden pekmez falan aldım ama nekadar güvenilir bilemiyosun tabi
bende hiç tatlı yememe rağmen sabah namaza kalktık ayyyy canım bir baaklava çekti anlatamam demekki yeni başladı aşermeler ama hep olmadık zamanda oluyor
500-600 müonun bile 10 çeşiti var dün akşam baktım bi mağazaya girerek markasına karar verememişken modellere nasıl karar vericem bilemedim. çok irdeliyorum die kendime kızdım ama sonra düşündüm az para da değil 500-600tlden bahsediyolar sanki mobilya alıyosun
ayyy cnm ya nasıl güzel ifade etmişsin öyle bi çoğumuza tercüman olmuşsun,ben kayınvalidelerin KADIN VE ANNE oldukları halde neden bu kadar erkek merak olduğunu anlayabilmiş değilim,benimde annem 2 erkek torunu olmasına rağmen hala ben rüyamda gördüm erkek erkek diyip duruyo kalp kırmakta istemiyorum ki annem gün görmüş kadındır bu cehalet nerden geliyo şaşırıyorum,kayınvalidem de 16 yaşında bi kızını trafik kazasında kaybetmiş eşim kız olucakmış diyince ağlamış onun yerine koyarım torunumu demiş ama ona yasak göstermiycemAslında 12. haftada cinsiyeti öğrendim. Ama doktorumuz bir yanılma payı bıraktığı için ailelere söylemedik. Dün kızımız olacağı kesinleşti. Zaten ilk bebeğimiz olduğu için, zaten tüp bebekle zar zor bu bebeği bulduğumuz için, bir de herhalde hayatım boyunca yok kızım olsun, yok oğlum olsun diye herhangi bir hayal kurmadığımdan benim için kız veya erkek farkeden hiçbir şey yoktu. Çok mutlu oldum. Eşim de aynı şekilde. Haber vermek için kayınvalidemi ve kayınpederimi aradık. Kayınvalidem haberi alıp ne dedi biliyor musunuz? " Evlat, evlattır. Kızı doğuran, erkeği de doğurur. " :) Şaka gibi. Kayınpederim o sırada evde yoktu. Onunla konuşamadık. Biraz önce beni aradı. O ne dedi biliyor musunuz? " Kızım üzülmeyin. Halk arasında bir deyiş vardır, kız evlat öz evlat derler. Bir dahakine kısmetse. " Bu ne ya? Biz hangi devirdeyiz? Ben hala inanamıyorum duyduklarıma. Onlar sevmezse biz severiz gözümüzün ışığını. Ne halleri varsa görsünler.
taciz ediyoyok cnm yarın gelicekler az önce yazdım kayınvalidem aradı bana ne dedi bak ta gör sinirden napcamı bilmiyorum
günaydın minik yavrumun minik arkadaşları ve onların şişmiş anneleri. kilo konusunda beni kimse geçemez. en son 12 kilo almıştım. bakalım sonum ne olucak. Allah yardımcımız olsun...
arada bir oluyor sankim hiçç doymuyormuşum gibi. ama daha 1,5 ekmek moduna geçmedim. ancak günde sabah 3 dilim kepek ekmek yiyorum. üzerinede kahvaltılık yağ ve köyden getirttiğim kaymaktan sürüyorum da ancak tuvalete çıkarıyor beni. sonra pe k ekmek yemiyorum gelçi gerekte yok almışım 12 kilo herhalde 64 ile hamiş kalmıştım şimdi 78 im 95-100 ile kapatırım. bide kolayda kilo vermiyorum doğumdan sonra oyyy ben nere gidem şarkısını söyleyeceğim sanırım. bundan sonra duba kalma ihtimalim oldukça yüksek. ahhh şu troit bir iyileşseydi. Rabbim ne olur şifasını nasip et. kilolu olmak istemiyorum...hayırlısı....
hadi ya o kadar mı aldın,inşallah geçer canım ya,değerin şuan kaç ki,2 nin altına düşmesi gerekki metabolizman hızlansn,şimdi hamilelikten zaten metabolizma yavaşlıyo,Allah yardımcn olsun canım ya,ben de 1 yıl içinde 10 kio almıştım,5.7 ydi öğrendiğimde şimdi 2 civarı metabolizmam eskisine dönmeye başladı,inş. seninki de yakında geçecektir,üzme kendini stres te troit düşmanı,dere otu çok iyi geliyomuş tüm troit hastalıklarına,zahterse düşmanıymış bilgin olsn
aman zaten al birini vur ötekine nedense gerçi anne ayınvakide pek farketmiyor karakter meselesi benim görümcemle arkdş gbydk sanıyordum rahat sohbet ederdik ben oğluma kalitesiz bişey almak istemiyorum derdim oğluma 1. yaş hediyesi pazardan iğrençç bir ayakkabı alıp gtrmşti sanki ondan hediye isteyen olduda. irde doktor oğlumun idrardaki asit seviyesi çok yüksek o yüzden cips kola portakal vs gb asiti olan şeyler içirme yedirme demişti. bunu söylediğim halde gelirken özellikle 1 poşet cips meyve suyu gtrrdi deli olurdum yarım saat yiyecem diye ağlayan 4 yaşlarındaki oğlumu susturmaya çalışırdım zevk alırdı rahatsız etmekten sani. rabbim kimseye vermesin ama ne oldu şeker hastası olan bir kızı oldu gözü gb bakıyordu birileri tatlı bişey gstrmsn üzülmesin kızı diye Allah kimseye vermesin ama dikkat etmek lazım ben birine gdrken tatlı yada çocuğuna çikolata bile gtrsm gizlice anneye veriyorum belki yedirmiyordur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?