2011 Aralık Anneleri

ay aman sakin ki ne sakin. yahu yazdım geçen burada da arada kaynadı belki. ben annem yazlıkta olacak diye işten izin aldım 2 hafta yazlığa gidecektim herşeyi ayarladım annem vazgeçti. bi başıma 10 gün oralarda kaldım senin kaynanan bi başına bırakmış benim annem be yaw. neymiş o işte kardeşimn kep törenine kalacakmış. (e ilk başta da belliydi benle gelip törene geri gelecekti istanbula keyfi kaçmış gitmicekmiş) bi başıma dolap tamtakır koca ev ödüm kopar. tövbe estafurullah daha anlatamicam sinir geldi yine

evet haklısın.birde tek elle taşınacak kdr hafif olması katlanınca bagaja rahat sığmasıda önemli benim için aklımıza geldikçe istediğimiz özellikleri not edip almaya gdnce tek tek sorup özelliğine gre almamız kolay olur sonra eve gelince aaa bu özellikte yok acaba başka markada varmıydı demektense

Hay sen çok yaşa emi baya güldürdün beni ben bu konuda çok şanslıyım kardeşim ve yengem hamile kaldıklarında almışlardı daha giyemeden göğüsleri büyüdü eeeee haliyle bana miras kaldı bana önceden büyük gelirlerdi şimdi tam oturdu sütyenden yırrtık ama donsuz kalacam bu gidişle benimde saydım abartmıyorum 30 kadar donum var ama onlar yavaş yavaş daralıyor benim evde don pazarına dönecek seninle pazara çıkıp satalım takım halinde olmazmı

hahahahahahh ay bak başka bi kaynana mağdurunun verdiği tepkiye daha

eşin geldi mi tatilden arkadaşım

yok cnm yarın gelicekler az önce yazdım kayınvalidem aradı bana ne dedi bak ta gör sinirden napcamı bilmiyorum

ama baktım keyfime bende gittim birsürü para harcadım ii oldu aramıyorumda zaten ararsa konuşuyorum ama bi kez daha anladım kayınvalidemin cebine cevap vermiyodum kayınpederiminkine de vermicem bundan sonra çünkü kadın bu sefer kocasından arayıp taciz ediyo beni

oyyyy allahım bu kaynanaları ne yapsak artık benimkide bir alem hamile kaldığımdan beri parasızlıktan dem vuruyor halbuki kendi evleri fatura bile ödemezler kayınpeder emekli ayrıca taksicilik yapıyor ama benden çok ağlıyor utanmadan sanki onun alacağı kötü mala kaldım bende gıcıklığına annem onu aldı kardeşim bunu yaptı diyorum kudursun ama nerde ona bile tepki yok hepsi ayrı bir dert bunların

onlar da olmamaya başladı zaten,geniş don da aldım 3 tane,eskilerden de lastiği geniş olanları giyiyom şimdilik,antebe gitcez bayramda,ordan alcam bizim toptancıdan bi paket,6 tane oluyo içinde,bebişe cicleri de gidince alcam toptan

benim hala aynı çamaşırlara devam büyüme eğilimi bile yok nedense gerçi aynı kıyafetlerimide giyiyorum biraz aldım hamile kıyafeti ama onlarda biryere gdrken gyyrm ondada anlaşılmıyor zaten hamile olduğum :) sadece çok oturan eşorfman ve pantolonlarımı gymyrm.sütümmü olmucak acaba benimkiler pek buyumedi

Son düzenleme:

yazdıklarını prınt ettim ilk fırsatta malzemelerini alıp yapayım çok teşekkür ederim. ama karagöz (libye) nedir bilmiyorum=)) bide lolaz yerine küçük kurufasulye koyuyolar sanırım ondan koysam da olurmu acaba (evde varda=)) )

hey allahım ya sen sinirini bozma bozma gördüm yazdığını cevap bile yazdım. walla şu ara benim koca da bi yerlere gitse çok memnun olcam biz habire kavga etmeye başladık aynı hızla da devam ediyoruz. haftaya kaynanam arayı toparlamak için bize gelio düştüğüm hale bak

büyür büyür merak etme ben daha sadece iki kilo almama rağmen bir yerler genişliyor sanırım ben daha hiç hamile kıyafeti almadım pantalonlarım badilerimi giyiyorum ama yinede donar sıkıyor göğüslerim hep minicikti 75 bile dolazdı şimdi ancak 75 sıkıyorda 80e yeni başladım

ya ben de aynı eşyalarımı giyiyorum dah ahamile kıyafeti almadım ama sütyen konusu sıkıntı tabi. çıkardım komple gimyiyorum sütyen falan oh

dona gelince anneme arkadaşı bimden don almış 3lü
çok memnun kendisi diye
hoop hemen onları aldım çünkü benim donlar hep string
sonra ben onu alınca arkadaşı bi 3lü set daha almış
hoop onları da ben aldım
rahat rahat giyiyorum mis gibi tabi kocam bu durumdan hiç memnun değil ama pek umrumda değil hahahah

Simran canim, deme oyle. Kiz erkegin mi erkek evladin mi daha hayirli olacagini bilemezsln ki. Ne erkek evlatlar var yillarca aileslnln uzerlnden elini cekmez, ne kiz evlatlar var evlenir, ailesinin yuzune bakmaz. Hayirli, vicdanli cocuklarimiz olur insallah.
Soyle bir sey var aklimda: bundan 4-5 yil once tatilimizi yaptigimiz bir otelde sabah kahvaltisinda bir asci gunesin alninda izgara basinda bir seyler pisiriyordu. Ama nasil sicak. Golgede durulmuyor, adamcagizi gunesn altina bir yere yerlestirmisler. Sirada da bi dolu insan. Cok fazla da turist vardi otelde. Ben oturdugum yerden Siradaki kucuk bir kiz cocugunu izliyordum. Sapsari sacli, boncuk mavi gozlu dunya guzeli bir sey. Babasi da siradaydi. Sonradan kizin ailesinden 1,5 yasinda oldugunu ogrendim. Bir ara bu ufaklik siradan cikti, sebile gitti, bir bardak su doldurdu ve gidip ascinin onunde durup suyu ona uzatti. Bu oyle bir sahneydi ki su an bile gozlerim doluyor, agliyorum. Allah'tan boyle vicdan sahibi bir cocuk diliyorum. Hepimize boyle olsun insallah.

günaydın minik yavrumun minik arkadaşları ve onların şişmiş anneleri. kilo konusunda beni kimse geçemez. en son 12 kilo almıştım. bakalım sonum ne olucak. Allah yardımcımız olsun...

aminnn cnm nhepimizin kardeşlerine. bende de 3 bekar kardeş daha var. Allah hepsine hayırlı baht nasip etsin inşallah. güzel, mutlu yuvalar nasip etsin.

inanamıyorum kızlar ben bugün 1.5 ekmekten fazla yedim!!!:18: yandık galiba ... :))) az önce de yine yemek yedim karnım gır gırrr yine de .habire acıkıyorum.sizler de öyle misiniz?nolur öyleyiz diyin :)))

arada bir oluyor sankim hiçç doymuyormuşum gibi. ama daha 1,5 ekmek moduna geçmedim. ancak günde sabah 3 dilim kepek ekmek yiyorum. üzerinede kahvaltılık yağ ve köyden getirttiğim kaymaktan sürüyorum da ancak tuvalete çıkarıyor beni. sonra pe k ekmek yemiyorum gelçi gerekte yok almışım 12 kilo herhalde 64 ile hamiş kalmıştım şimdi 78 im 95-100 ile kapatırım. bide kolayda kilo vermiyorum doğumdan sonra oyyy ben nere gidem şarkısını söyleyeceğim sanırım. bundan sonra duba kalma ihtimalim oldukça yüksek. ahhh şu troit bir iyileşseydi. Rabbim ne olur şifasını nasip et. kilolu olmak istemiyorum...hayırlısı....

akşamdan beri çok kötüyüm. söylemesi ayıp akşam cırcır oldum... sabahta akşama göre az olmasına rağmen devam ediyor... işe geldim şimdi.. inş başıma kötü bişey gelmez:90::90::90:

cnm biliyorsun ishal ile doğum hormonu aynı hormon uzun süre ishal kalmamaya çalış. doğum başlıyor sanıp kasılmalarda başlıabiliyormuş. aman dikkat et yeğenime.
leblebi, haşlanmış patates gibi şeyler ishali kesmeye yardımcı olur. dene istersen. çok öptüm ikinizide..

aman zaten al birini vur ötekine nedense gerçi anne ayınvakide pek farketmiyor karakter meselesi benim görümcemle arkdş gbydk sanıyordum rahat sohbet ederdik ben oğluma kalitesiz bişey almak istemiyorum derdim oğluma 1. yaş hediyesi pazardan iğrençç bir ayakkabı alıp gtrmşti sanki ondan hediye isteyen olduda. irde doktor oğlumun idrardaki asit seviyesi çok yüksek o yüzden cips kola portakal vs gb asiti olan şeyler içirme yedirme demişti. bunu söylediğim halde gelirken özellikle 1 poşet cips meyve suyu gtrrdi deli olurdum yarım saat yiyecem diye ağlayan 4 yaşlarındaki oğlumu susturmaya çalışırdım zevk alırdı rahatsız etmekten sani. rabbim kimseye vermesin ama ne oldu şeker hastası olan bir kızı oldu gözü gb bakıyordu birileri tatlı bişey gstrmsn üzülmesin kızı diye Allah kimseye vermesin ama dikkat etmek lazım ben birine gdrken tatlı yada çocuğuna çikolata bile gtrsm gizlice anneye veriyorum belki yedirmiyordur diye.

bizim arabanın bagajı çok küçük o yüzden çok alterantifimiz yoktu gittiğimiz mağüzalarda da quinny çok tavsiye ettiler bizde quinny zapp extra araba bide maxi cosinin araba koltuğunu aldık hem çok hafifi hemde katlantığın da küçücük oluyo tavsiye ederim.1000 tl ye aldıkk amaa

benim pantolonlar geçen hafta gelmemeye başladı,biri biraz genişti,düşük bel olarak kullanıyodum,bi düğmesi açık idare ediyodum,dün eve gidince baktım iz olmuş hep,dün çarşıya gittim öğlen arasında kapıda bayan pantolonlar 10 tl yazıyodu dikkatimi çekti,dedim hamile pantolonu var mı,bi tane kumaş vardı,giydim bacakları kalça bölgesi geniş biraz tam istediğim gibi ben de dökümlü olsun isytiyodum,boyu uzundu terzilerine gönderdiler yarım saat sonra aldım,ilginç bişey üzeri karnını topluyo lastikli,altı kumaş,içinde lastik var düğme var,ayarlıyon karnına göre ohh bugün giydim çok rahatım valla,ayaklarım şişiyo diyodum ya,aldım beyaz bi terlik gezerin,bi de siyahım vardı,onları giyiıyom işe gelirken onda da çok rahat ettim,babet bile olsa sıcaktan nemden çok şişiyo ayak,böyle hava aldı parmaklarım,rodiden çok şirin bi tunik aldım,belki de ben tunik diye giydiğimden,askılı mini plaj elbisesi de denebilir,göbişimi koyduğum sayfada var,kızlar indirim var bu üründe 20 tl çok tatlı ama vuruldum ben,lc de çok cici hamile tişörtleri vardı ondan aldım bi tane, önünde biberonlu bi bebiş var çok tatlı,rengi çingene pembesikapalı olduğum için içine uzun kollu badi giyiyom,lastikli hoş bi etek aldım altına,karın kısmı esnek doğuma kadar giyilebilir bişey,bi de geçen ay rodiden lastikli kot almıştım,zaten altı geniş bulizlerim çoktu önceden de,eşim dedi bu ay ki imitini doldurdun

cnm derya yardımcı olmuş baya onları uygula bide market pekmezi filan diyip geçme organiğini bulman çok zor bunların dışında ben pestil alıyorum pestilde çok faydalı ayrıca siyah üzüm hem tazesi hem kurusu bunlarda faydalı,doktor banada sabah akşam kan ilacı al dedi ama ağzımı süremiyorum bunları yapıyorum gayette enerjikim

bende hiç tatlı yememe rağmen sabah namaza kalktık ayyyy canım bir baaklava çekti anlatamam demekki yeni başladı aşermeler ama hep olmadık zamanda oluyor

çok enteresan bende son zamanlarda rüyamda hep baklava yiyorum ama hiç aklıma alıp yemek gelmiyo

500-600 mü bi kira parası bee o kadar paramı verilir düdüklüye
ayyy cnm ya nasıl güzel ifade etmişsin öyle bi çoğumuza tercüman olmuşsun,ben kayınvalidelerin KADIN VE ANNE oldukları halde neden bu kadar erkek merak olduğunu anlayabilmiş değilim,benimde annem 2 erkek torunu olmasına rağmen hala ben rüyamda gördüm erkek erkek diyip duruyo kalp kırmakta istemiyorum ki annem gün görmüş kadındır bu cehalet nerden geliyo şaşırıyorum,kayınvalidem de 16 yaşında bi kızını trafik kazasında kaybetmiş eşim kız olucakmış diyince ağlamış onun yerine koyarım torunumu demiş ama ona yasak göstermiycem
taciz ediyo ayyy tülay ya senden ben çok enerji alıyorum çok eğlenceli birisin çok belliözellikle açık sözlü olmana bayıldım vallanasıl kıymetini bilmiyolar senin ya

arkadaşım bu eş tarafının akrabalarının düşüncesizliğinden illallah gelmiş biri olarak diyebilirim ki,onlar bunu gıcıklığına yapmıyorlar :))) mesela ben de cok sinir oluyordum görümcem(maaşı gayet ii) fiyatı 5 tl olan ,hayatta tarzım olmayan bir bluz hediye edince veya ev hediyesi diye 15 tllik dandik bi saat verince ...ya da kayınvalidemin dünyanın en zevksiz en adi fincan takımını bulabilip bunu verebilmesine :) sadece biraz gözlemledim ve evlerinde de giyimlerinde de zaten oldukça ucuza kaçtıkları,zevk denen bir şeyden nasiplerinin olmadığını anladım.o nedenle artık üzerime alınmıyorum :) kırılmalarını da istemiyorum o nedenle baktım hiiiiç kullanamayacağım bir şey atıyorum.ayıp mı evet belki de ayıp ama evim de çöp ev değil!!! (hahhaha hatta ay ne kadar güzelmiş teşekkür ederim felan diyorum,iyi oluyoruz.hehehe napim ama insan biraz gözlem yapar , bi insanın giyimini begenisini az cok anlar ona göre hediye secersin di mi ama :) )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…