kızlar biz çok acıktık birazdan döneriz hepinizi çook öpüyoruz
afiyet olsun bebişi bolca vitamin olsun. bizde kızımla yedik şimdi:)
off normal tencere gibi yahu işkence :S evet daha ucuz ama onunda 10 tane modeli var hangisi karar veremiyo insan=) sen hiç araştırdın mı yada belli bir modeli varmı kafanda?
ya benim de oldum olası düşük. anemi sınırındaydım hatta 5lerdeydi hgb değerim. akdeniz anemisinden şüphelenmişlerdi sonra unuttum gitti ama işte şimdi bebek için kan çok lazım ya o yüzden artması için uğraşıyorum düştükçe düşüyo
GRACO 5'li SET- APPLE - Ürün Kategorileri
Arkadaşlar, bu ürüne ne dersiniz sizce çok mu pahalı?
Tanesi 250 liraya geliyor. Ama marka konusunda da çok bilgim yok. İyi birşey olsun istiyorum. Siz park yatak vs aldınızmı hangi marka önerirsiniz.
balmond bana isterseniz kızın ama kayıpederin haklı. kız evlat öz evlat. benim bi oturup ağlamadığım kaldı yani oğlanı duyunca. dünya başıma yıkıldı resmen. hiç sevmiyorum erkek bebek. ve kız evlat daha hayırlıdır gerçekten. çok şanslısın. maşallah.
GRACO 5'li SET- APPLE - Ürün Kategorileri
Arkadaşlar, bu ürüne ne dersiniz sizce çok mu pahalı?
Tanesi 250 liraya geliyor. Ama marka konusunda da çok bilgim yok. İyi birşey olsun istiyorum. Siz park yatak vs aldınızmı hangi marka önerirsiniz.
evet çok besleyici içine kuru incir,kuru kayısı,kuru üzüm,susam,ceviz,fındık,hem toz şeker yerine pekmezle tatlandırıyosun,doğal şeker almış oluyon,valla doping etkisi yapıyo resmen canım,tarifini vereyim,nohutla dövme(aşurelik buğday) yi ısla geceden,sabaha koy düdüklüye,ama fazla pişmesin,tane tane olsun,fasulye,loğlaz,karagöz(libye) bunları da geceden ısla aynı şekilde bunları da koy düdüklüye,pişince suyunu süz,karıştır,ama herbiri 1 çaybardağı olsa yeter,benim gibi 1 kase koyunca düdüklünün yarısını geçiyo,eşim de fazla yemiyo,o çok kanlı,hararet yapıyo ondaüzerine kaynamış suyu koy,çok olmasın ama,pekmezi boşalt,fasulye,dövmelerin rengi kahverengiye dönsün,suyunun tadına bak,biraz kıvamlı olcak,altını kapatmadan önce küçük küçük doğrayıp suda yarım saat kadar beklettiğin kayısı,incir,üzümleri içine dök,kapatmaya yakın içine ceviz de koyabilirsin,fındık,susam da,istersem hepsini çeker üzerine dökersin yerken,tarçın bile döküyom azcık ben,tarçına bayılıyom,güzel koksun dersen 1-2 karanfil veya gül suyu damlatabilirsin ocaktayken,böyle işte canım beyaz değil antep işi ama inan çok sağlıklı böylesi
ben 3 lt rahat içiyom,süt,ayran,meyve falan 4 lt yi geçiyodur,dr. bana bol bol su iç bebeğin yüzü daha net gözükür,yeri daha bol olur dedi,dedim o kadar içiyom ama idrarım sapsarı dedim,demekki vücudunun daha fazla ihtiyacı var dedi,fazla suyun zararı yok,idrara daha çok çıkarsn dedi,aynen öyle sürekli tuvalete gidiyom,ama sanki hiç içmiyomuşum gibi sapsarı:26::26:
alı yaptırdın mı canım,bizim aile hekimi bugün yokmuş,yarın sabah yaptıracam ben
benimki de doğum günümde onun alca şeyi giymicemi düşünüp yalan olmasın 10 yada 20 tl vermişti bana hehehehehe çok komik yaaaaa
bakalım çocuğa ne takcaklar hiçbişey almayın dicem ben aldım herşeyi dediğin gibi getircekler bende paketiyle annemin çatıya yolluyom öle gelenleri direk, ev aldım bana su bardağı getirdi amcamın kızları yaa 2tlymiş sanırım ayıp ama yaaaaa bu kadarda olmaz yani çocuğa gelcekleri de tahmin edebiliyorum
canım bendne şüphelendiler birkaç teste daha girdim daha sonra sadece hemoglobin değerimin düşük olduğunu başka hiçbir sıkıntımın olmadığını söylediler. zaten aralıkta yaptırdığım testte de değerim 11 çıkınca doktorum hiçbir sıkıntı yok dedi tabi gebelikte değerlerin düşecek hamile kalınca bi dha bakıp ilaçla takviye yaparız dedidüdüklü tencereden bende muzdaribim. benim bekarken karşı komşumun düdüklüsü patladı. sanki mahallede top patladı. o kadar korktum ki düdüklüyü çeyizime bile almadım.
sonra kayınvalidemde eski tarz (kapağı eğri olanlar varya) ondan vardı bana verdi. korktuğumdan kullanamadım. ben mutfaktan çıktımda bir fasulye yaptılar kayınvalidemler. kolay pişti.
şimdide fasulye için en azından o kolaylığı istiyorum ama kullanmayı bilmiyorum ki?
cnm akdeniz anemisi şüphesi olanalr ve çocukluğundan beri kansız olanlar lütfen akdeniz anemisi testi yaptırsın. bizler akdeniz ülkesindeyiz ve bu hastalık maalesef oransal olarak fazla.
bide şöyle bir durum var. 2 akdeniz anemisi evlenirse bebek akdeniz anemisi majör doğabiliyor (yani her hafta kan eğişimi gereken bir ağır rahatsızlık) o yüzden şüpheniz varsa yaptırın. kendinde çıkanda eşinede yaptırsınki bebekte risk taşıyormuş öğrenmiş olursunuz. umarım kimsede böyle rahatsızlık çıkmaz.
cnm güzeller ama pahalılar gibiç ben kraft'tan baktım. Aşağı yukarı fiayatları aklımda bunların hepsini 750-800 e alabilrisin ki kraft en iyilerinden diye biliyroum.
valla kusura bakma ama istersen yazdığın yazıyı bir kez daha oku ve tövbe et. evlet evlat diye inleyen onca insan varken senin böyle bri şey söylemen çok büyük bir nankörlüktür. umarım Rabbim'in zoruna gitmez bu lafların.
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?
eşlerini aldatan erkeklerin bu eğilimi yüzdesel olarak en çok eşlerin hamileliği döneminde yaptığını biliyorum. bunu farketmiş olmak bununla yaşayacak olmak çok zor bi durumdur eminim ama bence sne şu anda sinirini bozacak herşeyde uzak kalmalısın. işin en doğrusunu bebek doğunca tahlil edebilirsin sanırım. ailene yakın mısın? ya da sneinle kalacak bir yakının varsa eşinin bir süreliğine evden gitmesini isteyebilir misin?kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?
eşlerini aldatan erkeklerin bu eğilimi yüzdesel olarak en çok eşlerin hamileliği döneminde yaptığını biliyorum. bunu farketmiş olmak bununla yaşayacak olmak çok zor bi durumdur eminim ama bence sne şu anda sinirini bozacak herşeyde uzak kalmalısın. işin en doğrusunu bebek doğunca tahlil edebilirsin sanırım. ailene yakın mısın? ya da sneinle kalacak bir yakının varsa eşinin bir süreliğine evden gitmesini isteyebilir misin?
bir de sen biliyorum dediğinde ne dedi inkar ettiyse sana öyle gelmiş olabilir mi lol
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?
sonuçlar normal canım,zaten normal olmasa risk oranı bu kadar düşük çıkmazdı,herşey yolunda yaniAY KIZLAR 3LÜ TEST SONUCUM ÇIKMIŞ
DOKTORU ARADIM MEŞGULE ATTI
BUNLAR NE DEMEK BİLEN VAR MI?
AFP (Down) 22
MoM (AFP) 0,66
HCG (Down) 18819
MoM (HCG) 0,81
FE3 2,22
FE3 MoM 0,79
Yaş Riski 1/716
USG Gebelik Yaşı 16 hafta 6 gün
Trisomy 21 Riski 1/1410
Trizomi 18 Riski <1/10000
Nöral tüp defekti riski risksiz bölgede bulunmaktadır.
Nöral tüp defekti riski risksiz bölgede bulunmaktadır.
Eki Görüntüle 227372 Eki Görüntüle 227371 Eki Görüntüle 227370 Eki Görüntüle 227369 Eki Görüntüle 227368
kızlar daha bebişimi bişey almadım cinsiyetide daha belli değil. ananesi bişeyler aldı sadece, ben 7. aya kadar dayanmaya çalışacağım ne bileyim hep bişeyler olacakmış korkusu var içimde.
ama kendime bişeyler almaya başladım sizlerede bir göstereyim dedim inşallah ekleyebilmişimdir. lcw 'ya her gittiğimde çok az hamile ürünü oluyor/ yada bedenleri olmuyor bende internetten aldım, tişörtleri yeni aldım daha gelmediler, hem ekim kasım gibide üstüne hırkalarla giyerim dedim. pantalonu 20 gün oldu aldığım çok memnunum üst tarafı lastikli ve ayarlanabiliyor. çok rahat ve ince bir kumaşı var. elbiseyi çok beğenmiştim 1 ay önce aldım ama daha giymek kısmet olmadı en küçük bedeni olmasına rağmen hala karnım içini doldurmadı inşallah yaz bitmeden giyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?