2011 Aralık Anneleri

off normal tencere gibi yahu işkence :S evet daha ucuz ama onunda 10 tane modeli var hangisi karar veremiyo insan=) sen hiç araştırdın mı yada belli bir modeli varmı kafanda?

düdüklü tencereden bende muzdaribim. benim bekarken karşı komşumun düdüklüsü patladı. sanki mahallede top patladı. o kadar korktum ki düdüklüyü çeyizime bile almadım.
sonra kayınvalidemde eski tarz (kapağı eğri olanlar varya) ondan vardı bana verdi. korktuğumdan kullanamadım. ben mutfaktan çıktımda bir fasulye yaptılar kayınvalidemler. kolay pişti.
şimdide fasulye için en azından o kolaylığı istiyorum ama kullanmayı bilmiyorum ki?

cnm akdeniz anemisi şüphesi olanalr ve çocukluğundan beri kansız olanlar lütfen akdeniz anemisi testi yaptırsın. bizler akdeniz ülkesindeyiz ve bu hastalık maalesef oransal olarak fazla.
bide şöyle bir durum var. 2 akdeniz anemisi evlenirse bebek akdeniz anemisi majör doğabiliyor (yani her hafta kan eğişimi gereken bir ağır rahatsızlık) o yüzden şüpheniz varsa yaptırın. kendinde çıkanda eşinede yaptırsınki bebekte risk taşıyormuş öğrenmiş olursunuz. umarım kimsede böyle rahatsızlık çıkmaz.

cnm güzeller ama pahalılar gibiç ben kraft'tan baktım. Aşağı yukarı fiayatları aklımda bunların hepsini 750-800 e alabilrisin ki kraft en iyilerinden diye biliyroum.

valla kusura bakma ama istersen yazdığın yazıyı bir kez daha oku ve tövbe et. evlet evlat diye inleyen onca insan varken senin böyle bri şey söylemen çok büyük bir nankörlüktür. umarım Rabbim'in zoruna gitmez bu lafların.

ablam 2 çoçuğu içinde Graco'nun bebek arabasını ve pusetini kullandı, gayet sağlam ve memnundu oda sadece araba biraz ağır demişti, alınacaksa hafif olması ve az yer kaplaması önemliymiş.

deryacım ne kadar hamaratmışsın sen ya, ekimde evliliğimizin 3. yılı dolacak 1 kere bile aşure pişmedi bizim evde süpersin maşallah sana

bende bu cumartesi doktora soracağım idrarım sarı gibi hep bide günde 4 lt rahat su içiyorum, gece sürekli önce tuvalet sonra mutfaktan su, böyle sabah oluyor. acaba enfeksiyon falan olabilir mi diye sorcam belki test falan ister:26::26:

alı yaptırdın mı canım,bizim aile hekimi bugün yokmuş,yarın sabah yaptıracam ben

hyr yaptırmadım daha ben bu semte taşınalı 3 ay oldu. hatırlarsanız 12 haftalıkken sandalyeden düşmüştüm. sağlık ocağına gitmiştim bebeğin kalp atışını bari dinlesinler muayene esinler diye hemdekayıt olayım die tek hastanın dahi olmadığı 2katlı sağlık ocağında bana aile hekimine kayıt formu uzattılar ve bebek kalp atışını 16 haftadan önce dinlenecek teknoloji yokmuş ellerinde öyle dediler bir kişi ilgilenmedi benle yani bende ne gebelik için kayıt yaptırdım ne aile hekimimi oraya aldırdım. beni aradılar bende istemiyorum kayıt filan zor zamanımda ilgilenmeyen sağlık ocağını ben napayım giderim özele ddm kızdımda kapadım teefonu.şimdi merak ediyorum istediğim sağlık ocağında yaptırabilirmiyim tetanoz aşımı yada gidip hastanede yaparlarmı acaba orayamı sorsam

[/QUOTE]valla kusura bakma ama istersen yazdığın yazıyı bir kez daha oku ve tövbe et. evlet evlat diye inleyen onca insan varken senin böyle bri şey söylemen çok büyük bir nankörlüktür. umarım Rabbim'in zoruna gitmez bu lafların.[/QUOTE]

yazdığım yazıyı okumama gerek yok her sn beynimde. tövbemi de ediyorum ben sen merak etme. ama benim içime bu hisleri koyan, ve oğlan bebeğe ısındırmayanda Allah olduğuna göre er geç içime sevgisini verecektir diye dua ediyorum.

Son düzenleme:
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?

nankörsün kızım nankörrr.. kaynanacığın en azından hediye almış sana... bana onu bile almıyorlar yaaaa:84:

canım bendne şüphelendiler birkaç teste daha girdim daha sonra sadece hemoglobin değerimin düşük olduğunu başka hiçbir sıkıntımın olmadığını söylediler. zaten aralıkta yaptırdığım testte de değerim 11 çıkınca doktorum hiçbir sıkıntı yok dedi tabi gebelikte değerlerin düşecek hamile kalınca bi dha bakıp ilaçla takviye yaparız dedi
netekim takviyeye başladık ama işte yine de düşmüş önce10,9a şimdi de 10a dozunu arttırcaz diye düşünüyorum

deryacım ne kadar hamaratmışsın sen ya, ekimde evliliğimizin 3. yılı dolacak 1 kere bile aşure pişmedi bizim evde süpersin maşallah sana

canım ben oldu bitti aşureye bayılırım,düşün 1 tencereyi 3-4 günde yedim bitirdim,14 aylık evliyim 4 kere yaptım şimdiye kadar her seferinde de eşim sadece 1 yada 2 kase yemiştir sadece,o sıcak sever,bense soğuk,evlenmeden önce annem yapardı ne zaman hasta olsam,grip olsam anneme aşure yap bana derdim,öyle bi doping etkisi yapıyoki hemen hastayı ayağa kaldırıyo düşünsene içinde neler neler var

bende bu cumartesi doktora soracağım idrarım sarı gibi hep bide günde 4 lt rahat su içiyorum, gece sürekli önce tuvalet sonra mutfaktan su, böyle sabah oluyor. acaba enfeksiyon falan olabilir mi diye sorcam belki test falan ister:26::26:[/QUOTE]

yok canım ya,enfeksiyonla alakası yok,ben zamanında geçirdim,çok şükr geçti bitti,enfeksiyon olsa idrar yaparken yanma olur,pis kokulu,sarı-yeşil renkte akıntı olur vs. ben troit ilacından,bi de hamilelikten olabileceğini düşünüyom,kişinin su ihtiyacı da değişiyo bünyeden bünyeye,sen bol su iç

Son düzenleme:

inşllh yanlış anlaşılma vardır temennisinden başka bişey diyemem bu konuda

AY KIZLAR 3LÜ TEST SONUCUM ÇIKMIŞ
DOKTORU ARADIM MEŞGULE ATTI
BUNLAR NE DEMEK BİLEN VAR MI?

AFP (Down) 22
MoM (AFP) 0,66
HCG (Down) 18819
MoM (HCG) 0,81
FE3 2,22
FE3 MoM 0,79
Yaş Riski 1/716
USG Gebelik Yaşı 16 hafta 6 gün
Trisomy 21 Riski 1/1410
Trizomi 18 Riski <1/10000
Nöral tüp defekti riski risksiz bölgede bulunmaktadır.
Nöral tüp defekti riski risksiz bölgede bulunmaktadır.

eşlerini aldatan erkeklerin bu eğilimi yüzdesel olarak en çok eşlerin hamileliği döneminde yaptığını biliyorum. bunu farketmiş olmak bununla yaşayacak olmak çok zor bi durumdur eminim ama bence sne şu anda sinirini bozacak herşeyde uzak kalmalısın. işin en doğrusunu bebek doğunca tahlil edebilirsin sanırım. ailene yakın mısın? ya da sneinle kalacak bir yakının varsa eşinin bir süreliğine evden gitmesini isteyebilir misin?

bir de sen biliyorum dediğinde ne dedi inkar ettiyse sana öyle gelmiş olabilir mi lol

kızlar daha bebişimi bişey almadım cinsiyetide daha belli değil. ananesi bişeyler aldı sadece, ben 7. aya kadar dayanmaya çalışacağım ne bileyim hep bişeyler olacakmış korkusu var içimde.
ama kendime bişeyler almaya başladım sizlerede bir göstereyim dedim inşallah ekleyebilmişimdir. lcw 'ya her gittiğimde çok az hamile ürünü oluyor/ yada bedenleri olmuyor bende internetten aldım, tişörtleri yeni aldım daha gelmediler, hem ekim kasım gibide üstüne hırkalarla giyerim dedim. pantalonu 20 gün oldu aldığım çok memnunum üst tarafı lastikli ve ayarlanabiliyor. çok rahat ve ince bir kumaşı var. elbiseyi çok beğenmiştim 1 ay önce aldım ama daha giymek kısmet olmadı en küçük bedeni olmasına rağmen hala karnım içini doldurmadı inşallah yaz bitmeden giyebilirim.

yok kayıt var elimde.. annemlere yakınım, ailelere yansıtmadan degisiklik olsun bahanesi ile bir sure annemlerde kalabilirim sanırım.

ne diyeceğimi bilemiyorum canım ya,karşına al adam akıllı konuş,neymiş onu böyle bi ş....e iten şey(kusura bakma sinirlendim) hamile olduğun için onu ihmal ettiğini mi düşünüyo yoksa,bunun çözümü bu mu peki,hadi cinsel yönden aç kalmış diyelim,ya duygusal yönden de bişeyler varsa,ya daha ciddi boyuttaysa ilişkileri o daha kötü,sakin olmaya çalış bebeğini düşün,Allahndan bulsun ama mutlaka konuş onla

sonuçlar normal canım,zaten normal olmasa risk oranı bu kadar düşük çıkmazdı,herşey yolunda yani

çok güzeller canım,güle güle kullan,şuan genişse elbise belki içine badi falan giyersin eylülde

bencede canım mutlaka konuş, suskun kalmak birazda kabullenmek oluyor, kendini sıkma, ağlama sinirlenmemeye çalış ama mutlaka konuş susupta ona yeni imkanlar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…