- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
anneme anlattım, anlattıgını soyleme sonra yuz yuze bakamayız dedi..destek verdi sagolsun. umarım ders olur diycem ama huylu huyundan da vazgecmiyo ki guzelim ya.. idare edicez boyle gibi cocuk olmasa yol veririm de cocugu dusunuyorum .
Kızlar selam, oncelikle amniyosentez sonucunu bugun aldım. Iyi cıkmıs bir sorun gorunmuyor. Kocamla ilgili konuya gelince dun annemlerde kaldım, bayagı bir agır konustum... aglamaklı konusuyo, pismanmıs, vicdan azabı cekiyomus. eve don diyor.. Biraz daha uzulsun annemlerde biraz daha kalıp donucem eve.. baska yapacak bisey gorunmuyor simdilik.
walla baba olmak eve gelip gitmek değildir canım.. canıyla kanıyla sevmek hayatını ailesine ona adamaktır.. en az snein kadar titremelidir üstüne.. sırf adı "baba" olacak diye olacaksa olmasın bence.. zaten daha bilmio bile baba ne demek.. inan anlamaz.. benim gibi 16 yaşında başka karıya giden bir babası olursa lanet eder o da ayrı bir mesele..
kızlar dairede iş yok,ben eve gideyim de şu göğüslerim bi havalandıraym bakım yapayım,hepinizi öptük
o da var... ama korkuyorum acıkcası. Ikinci evliligim bi de tekrar aynı surecten gecmek, kaldıramam gibi geliyor. en azından cocuk dogana kadar bekleyecegim.
Kızlar selam, oncelikle amniyosentez sonucunu bugun aldım. Iyi cıkmıs bir sorun gorunmuyor. Kocamla ilgili konuya gelince dun annemlerde kaldım, bayagı bir agır konustum... aglamaklı konusuyo, pismanmıs, vicdan azabı cekiyomus. eve don diyor.. Biraz daha uzulsun annemlerde biraz daha kalıp donucem eve.. baska yapacak bisey gorunmuyor simdilik.
canım amniyosentezin temiz çıkmasına sevindim çok zorlu bedkleyişler bunlar. bende benzerlerini yaşadım ordan biliyorum geçmişler olsun
eşinle ilgili mevzuyu bilmiyorum o yüzden yorum yapmayayım
amin canım, tsk ederim cokhakkında hayırlısı olsun cnm.. duaların inan seninle..
iyi sonucunu tebrik ederim canım.eşine gelince en iyisini yapıyorsun ,sakın taviz verme mümkünsede her aradığında açma telefonu sürtsün biraz burnu.
cnm sonuçlarına çok sevindim
gerzek kocana gelince Allah inş rüyalarına çıkarırda sana çektirdiklerini vicdan azabından kendi kendini yer bitirir...Allah versin cezasını artık onun ne diyim ki ben Allah'ım nolur bölelerinin vicdanları hiç rahat etmesin bi ohhh rahatım bugün diyemesinler hep akıllarında olsun yaptıkları
amin amin.. Allah ıslah etsin, bildigi gibi yapsın. Bu durumda bir kadına yapılacak en son sey, arkadan vurmak. Hele baslarda kabul etmeden once ettigi yeminler, ahlaksızlık bile diyemiyorum yaptıgına. Insan insana yapmaz.
sen öyle dedikçe benim göbiş kaşınmaya başladı yawf çaktırmadan wcye gidim de bi nemlendirici süreyim bari=))
sen dedikçe benimkide kaşınmaya başladı yaw
amin amin.. Allah ıslah etsin, bildigi gibi yapsın. Bu durumda bir kadına yapılacak en son sey, arkadan vurmak. Hele baslarda kabul etmeden once ettigi yeminler, ahlaksızlık bile diyemiyorum yaptıgına. Insan insana yapmaz.
merhabalar.sızlere bısı sorcam.ben 16. haftadayım ama hala bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum.bneımle aynı haftada olanlar sız hıssedıyormusunuz yada bebegının hareketlerını hıssetmeye baslayanlar sızler 16. haftada hıssedıyormuydunuz yoksa 18-19. haftalarda bırden mı hıssedılmeye baslanıyor.
halımemmm canım senın bebıste tekmelemeye baslamıs sanırım ne zaman basladı pekı.usg de kıpır kıpır bebgım ama ben hıssetmıyorumm:26:
bizim ofiste odayı hafifce serinleten var da evde mahvoluyorum kaç gecedir uyuyamıyorum o da baş ağrısı yapıyoristanbulun sıcağı (uyutmayacak olan) 1 ay enfazla onun için de klima almak gerekirmi bilmiyorum ama böyle giderse alıcaz galiba
dün bende işten eve döndüğümde bacaklarımın şiş şiş olduğunu gördüm.
hamilelikte şişme neden olur kızlarr yaa
Cooook tesekkur ederim canim, ama bugun biraz daha iyiyim sanirim. Ayakta durabiliyorum en azindan. Pazar alis-verise gitmistik esimle ustume olan bisiyler kalmamisdolanirken hic farkina varmamisim usudugumun. Bazen unutuyorum göbusume ragmen hamile oldugumu
Birde dinlenmekten baska yaptigim bisey yok ki zaten benim, hep evde dinlenme modundayim. Bu arada seninde iyi olmana cok sevindim, umarim o agrilarin hamilelikte bir daha tekrarlamaz.
Hastaneye girmeyi bekleyemedi otomobilde dourdu - Hrriyet Gndem bu doğum sancısı bu kadar az sürede mi bitiyor ya, hastaneye yetişemeden arabada doğum yapmış:26::26:
oğluş uynadı banyoda kovada kaplumbağa yüzdürmeye çalışıyorher tarafa ıslatıp bana daha fazla iş çıkarmadan çıkayım en iiisi , görüşürüz hamişlerimmmm
Kızamık, kızamıkçık, kabakulak, su çiçeği aşısı gibi canlı aşıların hamilelikte yapılması sakıncalıdır fakat tetanoz aşısı canlı mikroorganizma içermediğinden dolayı hamilelikte güvenle yapılabilecek bir aşıdır. Daha önce tetanoz aşısı hiç yapılmamış veya aşı yapılmasının üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmiş olan hamilelere tetanoz aşısı yapılması gereklidir.
aile hekiminin olduğu sağlık ocağı beni 23 temmuzda çağırmıştı ama c tesiye geliyor.. cumartesileri açık oluyromu buraları bilen varmı... birde aşıyı başka sağlık ocakalrı vururmu acaba???
walla baba olmak eve gelip gitmek değildir canım.. canıyla kanıyla sevmek hayatını ailesine ona adamaktır.. en az snein kadar titremelidir üstüne.. sırf adı "baba" olacak diye olacaksa olmasın bence.. zaten daha bilmio bile baba ne demek.. inan anlamaz.. benim gibi 16 yaşında başka karıya giden bir babası olursa lanet eder o da ayrı bir mesele..
dimi :26:canım olmadı dr alttan baksın çok mu zor??
Sen daha fazla yeme bence... Zaten hava sıcak....
2li test için gittiğimde yarım saat uğraştı dr. Ama dönmedi bizim edepsiz. çıktım bi müddet merdiven indim çıktım özellikle döner dediler ve anca öyle ölçebildik.
Sen öyle dedikçe benim göbiş kaşınmaya başladı yawf çaktırmadan wcye gidim de bi nemlendirici süreyim bari=))
kızlar selam, oncelikle amniyosentez sonucunu bugun aldım. ıyi cıkmıs bir sorun gorunmuyor. Kocamla ilgili konuya gelince dun annemlerde kaldım, bayagı bir agır konustum... Aglamaklı konusuyo, pismanmıs, vicdan azabı cekiyomus. Eve don diyor.. Biraz daha uzulsun annemlerde biraz daha kalıp donucem eve.. Baska yapacak bisey gorunmuyor simdilik.
ayrıca erkek bebk bekleyenler karnın ön kısmına bol sürsünler kız bekleyenler yanlara doğru gelişmenin olduğu yerlere bu önemli
dün çok uykum gelmişti dün atladım sürmeyi,şimdi sürdüm canım,ama halen kaşınıyo deli gibi,göğüs uçlarından kenarlara doğru ince ince bir sürü çatlak var ve kara yolları haritası gibi heryerde yeşil damarlar var,çok gergin,tam emzikli kadın göğsü gibi,ama doğuma daha çok var ya,sanki sıksam süt fışkıracak gibime geliyo
evet canım doğum yaptığın yerlerde soğuk oluyor o da ameliyat gibi bişey, kesmek, dikmek olayları var, ve mecburen sıcak olmuyor, ablam sezeryan yaptırmıştı, çıktığında titriyordu valla.
zeytinyağıyla çörek otu karışımı iyi geliyomuş,akşama bunu uygulayım göğüslerime,ayyyyyyy parçalayacam hatır hutur kaşımak geliyo içimden
anneme anlattım, anlattıgını soyleme sonra yuz yuze bakamayız dedi..destek verdi sagolsun. umarım ders olur diycem ama huylu huyundan da vazgecmiyo ki guzelim ya.. idare edicez boyle gibi cocuk olmasa yol veririm de cocugu dusunuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?