2011 Aralık Anneleri

walla baba olmak eve gelip gitmek değildir canım.. canıyla kanıyla sevmek hayatını ailesine ona adamaktır.. en az snein kadar titremelidir üstüne.. sırf adı "baba" olacak diye olacaksa olmasın bence.. zaten daha bilmio bile baba ne demek.. inan anlamaz.. benim gibi 16 yaşında başka karıya giden bir babası olursa lanet eder o da ayrı bir mesele..

canım amniyosentezin temiz çıkmasına sevindim çok zorlu bedkleyişler bunlar. bende benzerlerini yaşadım ordan biliyorum geçmişler olsun
eşinle ilgili mevzuyu bilmiyorum o yüzden yorum yapmayayım

o da var... ama korkuyorum acıkcası. Ikinci evliligim bi de tekrar aynı surecten gecmek, kaldıramam gibi geliyor. en azından cocuk dogana kadar bekleyecegim.

iyi sonucunu tebrik ederim canım.eşine gelince en iyisini yapıyorsun ,sakın taviz verme mümkünsede her aradığında açma telefonu sürtsün biraz burnu.

cnm sonuçlarına çok sevindim

gerzek kocana gelince Allah inş rüyalarına çıkarırda sana çektirdiklerini vicdan azabından kendi kendini yer bitirir...Allah versin cezasını artık onun ne diyim ki ben Allah'ım nolur bölelerinin vicdanları hiç rahat etmesin bi ohhh rahatım bugün diyemesinler hep akıllarında olsun yaptıkları

canım amniyosentezin temiz çıkmasına sevindim çok zorlu bedkleyişler bunlar. bende benzerlerini yaşadım ordan biliyorum geçmişler olsun
eşinle ilgili mevzuyu bilmiyorum o yüzden yorum yapmayayım

saol canım, aldatma meselesi klasik

hakkında hayırlısı olsun cnm.. duaların inan seninle..
amin canım, tsk ederim cok

iyi sonucunu tebrik ederim canım.eşine gelince en iyisini yapıyorsun ,sakın taviz verme mümkünsede her aradığında açma telefonu sürtsün biraz burnu.

evet uzulsun iyicene

amin amin.. Allah ıslah etsin, bildigi gibi yapsın. Bu durumda bir kadına yapılacak en son sey, arkadan vurmak. Hele baslarda kabul etmeden once ettigi yeminler, ahlaksızlık bile diyemiyorum yaptıgına. Insan insana yapmaz.

amin amin.. Allah ıslah etsin, bildigi gibi yapsın. Bu durumda bir kadına yapılacak en son sey, arkadan vurmak. Hele baslarda kabul etmeden once ettigi yeminler, ahlaksızlık bile diyemiyorum yaptıgına. Insan insana yapmaz.

çok üzüldüm canım
hele heleee hamile karısını aldatanları hiç anlayamıyorum
karnında sernin yavrunu taşırken nasıl bir vicdandır
allah doğru yola sevketsin
belki akıllanır...
sen bunları düşünme minik kuşun içinde çırpınıyorr onu düşün artık herşeyin o olacak hayat bebeklerimizzz

mojoo çok sevindim sonuçlarının iyi olmasına umarım bu moralinin düzelmesine sebep olmuştur. iyi yapmışsın sensizliği biraz yaşasın pişman olsun tabi seni kaybetme duygusunu tatsın ve ona göre davransın.

Allah sana sabırlar versin ne diyim...en doğru kararı vericeğine inanıyorum..ama eminim doğumdan sonra tekrarlarsa geri dönüşünün olamayacağını ona hissettirirsin...nasıl olsa affediliyorum moduna girmesin yani..
sonucucnun iyi çıkmasına çok sevindim...Allah bebeklerimizi korusun..

Mojo testin sonucuna çok sevimdim arkadaşım. diğer mevzu içinde sen en iyisini bilirsin yeterki kendini ve bebeğini üzme tatlım

cnm ben 16. haftadan beri hissediyordum ama çok hafifti hissettiğim şeyler. seğirme kayma gibi. ama dün ve ondan önceki gün tamamen hissettim. pat pat diye tekmeledi şeker şey beni :)) sırt üstü yat ara sıra. sanırım o pozisyonu pek sevmiyorlar. beni hep öyle anlarda tekmeliyor:))

inan cnm ben de bugün taktırdım klimayı. hem de annemlerin evine bi aylığına gelmiştim :)) ama dayanılacak gibi değil sıcakkk

dün bende işten eve döndüğümde bacaklarımın şiş şiş olduğunu gördüm.
hamilelikte şişme neden olur kızlarr yaa

benim doktorum geçen ödemim var mı diye bacaklarıma baktı. yok dedi ama tuza dikkat et sen yine de dedi. bilgin olsun cnm...

geçmiş olsun cnm. ben de 1500 metre rakımlı yerde oturuyordum ve hergün soğuktan ve yağmurdan şikayet ediyordum. ama şimdi kavurucu sıcakların ortasına düşünce anladım oraların kıymetini :))) sen de daha çok dikkatli ol cnm:)))

Hastaneye girmeyi bekleyemedi otomobilde dourdu - Hrriyet Gndem bu doğum sancısı bu kadar az sürede mi bitiyor ya, hastaneye yetişemeden arabada doğum yapmış:26::26:

şimdi komik gelecek biliyorum ama arkadaşımı annesi yürürken iç çamaşırına doğurmuş pat diye:)))))) annesi anlattı bir de, ondan dinlemesem inanmazdım valaa... millet pıt diye donuna doğuruyorrr

oğluş uynadı banyoda kovada kaplumbağa yüzdürmeye çalışıyor her tarafa ıslatıp bana daha fazla iş çıkarmadan çıkayım en iiisi , görüşürüz hamişlerimmmm

öp o pıtırcığı kocaman yerimeeeeeeeeeeeee :))))))))))

yahuu kafam karıştı benim de. 6 ay önce tek doz aşı vuruldum. bugün de sağlık ocağına gidip sorayım dedim. sorularıma tatmin edici cevaplar vermeden hadi yapalım dediler ben de yaptırmadım haftaya gelirim dedim. ne yapıcam yaaaaaa( ama 5 doza kadar sakınca yok diyolar. Allah'a emanet edicem yine kendmi ve bebeğimi yaptırıcam sanırım (

yapıyorlar cnm ya. misafir hastayım dersin. ben de öyle gittim bugün sağlık ocağına...

sonuç için çok sevindim gözün aydın. diğer mesele de çok vahim. ne desek boş. başına gelen anlar muhtemelen seni. Rabbim doğru yolu göstersin inşallah kocana...

:2:

canım olmadı dr alttan baksın çok mu zor??
Sen daha fazla yeme bence... Zaten hava sıcak....
dimi :26:

Ya ben neler yapmadımki 9 dan 13 e kadar in çık anam ağladı ama banamısın demedi dönmedi sıpa

mojocum 75 cim sonuçlarına çok çok sevindik
O malum şahısa gelince sakın ilk günden yumuşama sürünsün sürünsün çıngıraklı yılanlara dönsün ama affetme

Son düzenleme:
ayrıca erkek bebk bekleyenler karnın ön kısmına bol sürsünler kız bekleyenler yanlara doğru gelişmenin olduğu yerlere bu önemli

doğru bak benim göbeğimin ön kısımları harita gibi , ha bir de totoların yanlarına da , belin arkasına doğru gebelikle genişleyen yerlerinize de sürün

benimde en başta öyleydi ama şimdi söndü sankim. yumuşadı ve sarktı maalesef...

evet canım doğum yaptığın yerlerde soğuk oluyor o da ameliyat gibi bişey, kesmek, dikmek olayları var, ve mecburen sıcak olmuyor, ablam sezeryan yaptırmıştı, çıktığında titriyordu valla.

ıyyyy işte bu olmadı. acıya dirençli ben soğuğa hiç tahammül edemem. yaz olsa neyse ama bide kış ayı.. napcaz...:18::18::18::18::18:

zeytinyağıyla çörek otu karışımı iyi geliyomuş,akşama bunu uygulayım göğüslerime,ayyyyyyy parçalayacam hatır hutur kaşımak geliyo içimden

cnm bide yıkamayı dene. bazen terleyince kurumuş yerlerde ter akıyor tuzunu bırakıyor oda çok kaşındırır. bir güzel yıka tuvalette. belkim iyi gelir.

canım sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.. gözün aydın... allah sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin..

annene anlatmakla iyi etmişsin.. en azından destek olur.. sen sakın artık düşünme kendini üzme.. duruma göre bakarsın..
sonuçta tek değilsin aslanlar gibi bebeğin var.. sizi kaybedecek olan üzülsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…