2011 Aralık Anneleri

mojocum 75 cim sonuçlarına çok çok sevindik
O malum şahısa gelince sakın ilk günden yumuşama sürünsün sürünsün çıngıraklı yılanlara dönsün ama affetme[/b][/QUOTE]

demetcim tubacım 83 um : )) tsk ederim , yok surundurucem, cok umidim yok ama adam olur belki, olgun olur diye 45 yasında adamla evlendik, akıl yasta diilmis tezini bi kez daha kanıtlamıs oldum boylelikle.. oglum benzemesin insallah

kızlar bu arada arkadaşım iki hamileliğinde de kullanıp çok memnun olduğu için bana kakao yağı tavsiye etmişti. Queen Helere diye E vitaminli nemlendirici bir krem. için de badem yağı da var. bi de aynın markanın çatlak için yapılmış özel kremi de var. 1 haftadır kulaanıyorum. vücudum sürekli nemli ve hiç koku yapmıyor kremler. o yumuşaklığı hep hissediyorum vücudumda. netten baktım az önce migroslarda da satılıyormuş. tavsiye ederim. tam adı : Queen Helere cacao butter

canım cevabını aldım ama sana geri dönüş yapamıyorum 10 dk geçmesi lazımmışşşş...

hepinizi öpüyoruz.. kendinize iyi bakın
stresten uzuk duralım.. bol bol yürüyüş yapalım...
bebeklerimizi düşünelim...
dünya yansınnn umurumda değil....
herşey kuzum için...

mojocum 75 cim sonuçlarına çok çok sevindik
O malum şahısa gelince sakın ilk günden yumuşama sürünsün sürünsün çıngıraklı yılanlara dönsün ama affetme[/b]

demetcim tubacım 83 um : )) tsk ederim , yok surundurucem, cok umidim yok ama adam olur belki, olgun olur diye 45 yasında adamla evlendik, akıl yasta diilmis tezini bi kez daha kanıtlamıs oldum boylelikle.. oglum benzemesin insallah[/QUOTE]

kuzum sen kaç yaşındasın?

tavsiyen için teşekkür ederiz bunu da alalım ev krem doldu=)) aklıma hangisi eserse onu sürcem artık=))

mojo75 ; canım sonucun iyi çıkmasına sevindim .. bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterir demişler , bu anlamda karşımızdakine 1 şans daha vermek gerekiyor herzaman .. sense bebeğin için ikinci şansı verdin , inşallah yeterince ve GERÇEKTEN çok pişman olur ve vicdan azabı onu hiç bir an yalnız bırakmaz .. dualarımız seninle ve meleğinle canım ..

bakalım şu resim ekleme olayını başarabilecek miyim :26:
benim küçük aşkım , tosbaaam teyzeleri

arkadaşlar en iyisi diye izmir özel kent'e namık beye gittik .ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü!terslenip azarlanıp çıktık odadan!süper bir doktor oldugunu duydugumuz için 25 gün öncesinden ancak boş zamanını bulup randevumuzu almıştık ama hiç bu şekilde davranabileceği aklımın ucundan geçmemişti .müthiş üzüldüm

azarlanma sebebim de 3 boyutlu ultrasonla 4 boyutlu ultrasonun farkını bilememem ve de ayrıntılı ultrasonu da bilemememmiş.internetten öğrenip araştırmam gerekirmiş.ben de siz beni bilinçlendirirsiniz bu konuda diye düşünmüştüm dedim.doktor bey şikayetimin ne oldugunu sordu,ben de şikayetim yok sadece kontrol amacıyla geldiğimi belki haftam uygunsa 4 boyutlu ultrason veya da ayrıntılı ultrason yapılıp yapılamayacgını sordum.o da bunların senin biliyor olman gerekir internetten araştırman gerekirdi dedi.ben de ilk hamilleiğim oldugunu ve ne kadar arastırıp okusam da ,en doğru kararı ve bilgiyi doktorun vereceğini söyledim.yanımda da eşim vardı,benim bozulmam bir yana eşim de kıpkırmızı oldu sinirden.napalım dedim hadi cıkalım dedi cıktık.çıkışta da doktorun bu tavrından rahatsız oldugumuzu ilgili yerlere bildirdik.muhteşem bir doktor olabilir ama hiçbir anlam veremedim bu yaptıgına üstelik de hamile halimle üzüldüm.günlerdir de bu doktoru iple çekiyordum...neyse şu anda izmirde özel -bakımlı-yeni doğan ünitesi de olan-odaları da bakımlı olan güvenilir bir hastane arayışındayız.istanbul'u mumla arıyorum.

Son düzenleme:

Allah Allah..herkes herşeyi bilmek zorundamı canım...bilerek gidip bişey sorsan bu sefer ukala damgası yiyosun..hepsi ayrı cins bu dr.ların..

Benimde bacağım ağrıyo kaç gündür,klimadan mıdır die düşündüm ama sende yazınca acaba hamilelikten mi diorum şimdi..

yaşadıklarına çok üzüldüm , herkes çok memnundur namık beyden , neden böyle davrandı hayet bir şey .. bilmek zorunda değilsin onun görevi seni aydınlatmak , inanılmaz ayıp etmiş yaaa , isim yapınca sanırım böyle oluyor .. bir saat kadar önce bende ordaki başarılı bir diğer dr.olan Orçun Sezer ile görüştüm .. kendisi benim 35. haftada preeklampsi olduğumu ve trombofili hastası olduğumu söylemişti .. yani beni takip eden diğer dr.ların gözünden kaçmıştı bunlar demekki .. İzmire gelince ona görüneceğim ağustos ayında .. bana halen hastası olmadığım halde tel.la yardımda ve bilgilendirmelerde bulunur , iyi bir dr. eğer ilk gebeliğimin başında ordaki Tunç Canda değil de ona denk gelmiş olsaydım inan hep onunla devam ederdim zırt pırt İst.a gelmek zorunda kalmazdım ..
bir de Hakan Sabırlı diye bir dr. varmış , şimdilerde Egepol'de çalışıyormuş , İzmirin en ünlü dr.larından biriymiş , 9 Eylül üni.hast.de serkan Güçlü , Ege Üni.de Rafael Levi iyiymiş .. bu son 2 isim ben oradayken tavsiye ile verilen isimlerdi :34
:

selam kızlar

3-4 gün önce bende feci bi kusma başladı sanırım kötü üşütmüştüm ve kusarkende sanırım boğazımı tahriş ettim. şimdi öksürülüğüm hala devam ediyor. ve bugunda boğazımda acaip bi ağrı varr.elmayla ıhlamuru kaynattım içtim olmadı. bala limon sıktım gene olmadı pekmez içtim olmadıı. . iştende izin alıp gidemiyroum doktora işler inanılmaz yoğun.yardımmmmmm edinnn be içsemdee geçirsem yaaa

Benimde bacağım ağrıyo kaç gündür,klimadan mıdır die düşündüm ama sende yazınca acaba hamilelikten mi diorum şimdi..

öğlen sağlık ocağı kontrolüm vardı..aile hekimine gösterdim bacağımı dr. hamilelikten dedi..bol yürüyüş önerdi...ağrın yürüdükçe geçiyorsa hamileliktendir...benimki öyleydi..

öksürüğü 5 günde , günde 2 kere , augmentin BID ile kesmiştim dr.umun tavsiyesi üzerine .. gebelik kategorisi B yada C idi sanırım
geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım..bi de zencefil çayını dene..hem soğuk algınlığına hem bulantı-kusmaya iyi geliyor..

starimu ya bu nasıl güzel bi oğlan maşallah maşallah .. zaten ben profil fotosuna hayrandım. büyümüş kerata. var ya bu büyüsün acaip yakışıklı bişi olur. allahım nazarlardan saklasın. oku bol bol çocuğa

ya nedense bu zencefil den korkuyorum.bişi olucak diye.hatta ben bugune kadar ıhlamur bile içmedim bugun çaresiz kalınca içtim.önceden bala karıştırıyodum ama balın sıcak şeylere katılmasıda tehlikelişymiş o yüzden onuda bıraktımm. neyse yarın bi zencefil ddeniyimmm

bu arada geçmşi okudum. mojocum sonucuna çok sevindim canım.sağlıklı bi şekilde kavuşursun inşallah.
allah kocanı ıslah etsin. çapkınlığın yaşı yok maalesef. allah korkusu olmadı mı 50sinde de yapar 70inde de...

ayy posta posta yazıyorum ama..:S
geçmiş olsun essu.
balın sıcak şeylere katılması tehlikeli değil canım, sadece içindeki vitaminleri öldürüyo o kadar. ılık suyun içine bal limon karıştır iç.faydasını göreceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…