mojocum 75 cim sonuçlarına çok çok sevindik
O malum şahısa gelince sakın ilk günden yumuşama sürünsün sürünsün çıngıraklı yılanlara dönsün ama affetme[/b]
kızlar bu arada arkadaşım iki hamileliğinde de kullanıp çok memnun olduğu için bana kakao yağı tavsiye etmişti. Queen Helere diye E vitaminli nemlendirici bir krem. için de badem yağı da var. bi de aynın markanın çatlak için yapılmış özel kremi de var. 1 haftadır kulaanıyorum. vücudum sürekli nemli ve hiç koku yapmıyor kremler. o yumuşaklığı hep hissediyorum vücudumda. netten baktım az önce migroslarda da satılıyormuş. tavsiye ederim. tam adı : Queen Helere cacao butter
arkadaşlar en iyisi diye izmir özel kent'e namık beye gittik .ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü!terslenip azarlanıp çıktık odadan!süper bir doktor oldugunu duydugumuz için 25 gün öncesinden ancak boş zamanını bulup randevumuzu almıştık ama hiç bu şekilde davranabileceği aklımın ucundan geçmemişti .müthiş üzüldüm
azarlanma sebebim de 3 boyutlu ultrasonla 4 boyutlu ultrasonun farkını bilememem ve de ayrıntılı ultrasonu da bilemememmiş.internetten öğrenip araştırmam gerekirmiş.ben de siz beni bilinçlendirirsiniz bu konuda diye düşünmüştüm dedim.doktor bey şikayetimin ne oldugunu sordu,ben de şikayetim yok sadece kontrol amacıyla geldiğimi belki haftam uygunsa 4 boyutlu ultrason veya da ayrıntılı ultrason yapılıp yapılamayacgını sordum.o da bunların senin biliyor olman gerekir internetten araştırman gerekirdi dedi.ben de ilk hamilleiğim oldugunu ve ne kadar arastırıp okusam da ,en doğru kararı ve bilgiyi doktorun vereceğini söyledim.yanımda da eşim vardı,benim bozulmam bir yana eşim de kıpkırmızı oldu sinirden.napalım dedim hadi cıkalım dedi cıktık.çıkışta da doktorun bu tavrından rahatsız oldugumuzu ilgili yerlere bildirdik.muhteşem bir doktor olabilir ama hiçbir anlam veremedim bu yaptıgına üstelik de hamile halimle üzüldüm.günlerdir de bu doktoru iple çekiyordum...neyse şu anda izmirde özel -bakımlı-yeni doğan ünitesi de olan-odaları da bakımlı olan güvenilir bir hastane arayışındayız.istanbul'u mumla arıyorum.
slm arkadaşlar,bugün işe gidemedim..
dün gece çok kötüydüm..gece nefes alamadım..sanki karnımla göğsüm birleşti kasıldı gibi..tansiyonum da bi tuhaf oldu..sonra yavaş yavaş kendime geldim..ağlayınca rahatladım...sıcaktan mı bilemedim..bi de günlerdir bacağım ağrıyor...hiç keyfim yok anlayacağınız..bebek de hop hop hıpluyodu canım yaaa...onun varlığını hissetmek kadar güzel bişey olamaz herhalde bu dünyada..
bugün sağlık ocağına gidip aşımı yaptırıcam..tansiyonuma da bi baktırıyım..geçen cuma 9 du..düşüktü bayaaa..ama düşük tansiyon her zaman için yüksekten iyidir..
şu aralar evhamlanacak yeni bişey buldumreeklampsi...
Allahım sen bana akıl fikir ver yaaa...belirtilerini okuyup fenalaşıyorum..kafayı sıyıracam..
arkadaşlar en iyisi diye izmir özel kent'e namık beye gittik .ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü!terslenip azarlanıp çıktık odadan!süper bir doktor oldugunu duydugumuz için 25 gün öncesinden ancak boş zamanını bulup randevumuzu almıştık ama hiç bu şekilde davranabileceği aklımın ucundan geçmemişti .müthiş üzüldüm
azarlanma sebebim de 3 boyutlu ultrasonla 4 boyutlu ultrasonun farkını bilememem ve de ayrıntılı ultrasonu da bilemememmiş.internetten öğrenip araştırmam gerekirmiş.ben de siz beni bilinçlendirirsiniz bu konuda diye düşünmüştüm dedim.doktor bey şikayetimin ne oldugunu sordu,ben de şikayetim yok sadece kontrol amacıyla geldiğimi belki haftam uygunsa 4 boyutlu ultrason veya da ayrıntılı ultrason yapılıp yapılamayacgını sordum.o da bunların senin biliyor olman gerekir internetten araştırman gerekirdi dedi.ben de ilk hamilleiğim oldugunu ve ne kadar arastırıp okusam da ,en doğru kararı ve bilgiyi doktorun vereceğini söyledim.yanımda da eşim vardı,benim bozulmam bir yana eşim de kıpkırmızı oldu sinirden.napalım dedim hadi cıkalım dedi cıktık.çıkışta da doktorun bu tavrından rahatsız oldugumuzu ilgili yerlere bildirdik.muhteşem bir doktor olabilir ama hiçbir anlam veremedim bu yaptıgına üstelik de hamile halimle üzüldüm.günlerdir de bu doktoru iple çekiyordum...neyse şu anda izmirde özel -bakımlı-yeni doğan ünitesi de olan-odaları da bakımlı olan güvenilir bir hastane arayışındayız.istanbul'u mumla arıyorum.
Benimde bacağım ağrıyo kaç gündür,klimadan mıdır die düşündüm ama sende yazınca acaba hamilelikten mi diorum şimdi..
selam kızlar
3-4 gün önce bende feci bi kusma başladı sanırım kötü üşütmüştüm ve kusarkende sanırım boğazımı tahriş ettim. şimdi öksürülüğüm hala devam ediyor. ve bugunda boğazımda acaip bi ağrı varr.elmayla ıhlamuru kaynattım içtim olmadı. bala limon sıktım gene olmadı pekmez içtim olmadıı. . iştende izin alıp gidemiyroum doktora işler inanılmaz yoğun.yardımmmmmm edinnn be içsemdee geçirsem yaaa
selam kızlar
3-4 gün önce bende feci bi kusma başladı sanırım kötü üşütmüştüm ve kusarkende sanırım boğazımı tahriş ettim. şimdi öksürülüğüm hala devam ediyor. ve bugunda boğazımda acaip bi ağrı varr.elmayla ıhlamuru kaynattım içtim olmadı. bala limon sıktım gene olmadı pekmez içtim olmadıı. . iştende izin alıp gidemiyroum doktora işler inanılmaz yoğun.yardımmmmmm edinnn be içsemdee geçirsem yaaa
geçmiş olsun cnm. ben de 1500 metre rakımlı yerde oturuyordum ve hergün soğuktan ve yağmurdan şikayet ediyordum. ama şimdi kavurucu sıcakların ortasına düşünce anladım oraların kıymetini :))) sen de daha çok dikkatli ol cnm:)))
Kiymetini bilicem bilmesine de Temmuz ayi bitiyo ama ben toplasan iki hafta gunes görmemisimdirÖzellikle izmirden sonra burasi bana cok soguk geliyo fakat yapcak bisiy yok simdilik. Bi 40 gun daha idare edicez bebisimle sonra da gidicez anneannemizin yanina babamizda 1 ay sonra gelcek bizi almaya. En azindan 1 ay bende terleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?