2011 Aralık Anneleri

yeme artık canım yaa bebeği şeker komasına sokacaksın...
hayır dönmekten yönünü karıştıracak

bende dün gece birden sert hissedince ayyy dedim ne oldu dedi tekmeliyo babası didim azcık şirinlik yaptım adam döndü '' İYİ '' dedi ruhsuz herif
görsün o elini sürdürmiycem bileydim bu kadar karizma biriyle evlenmezdim yaww

kıslar tetenoz aşısından korkmayın bünyeye göre değişiyor banada hemşire ağrı yapabilir dedi ma hiçbişey olmadı herkeste aynı olmuyor etkisi çatlaklar içinde lieracı öneriyorum drm önerdi kendi kullanmış çatlak olmadı dedi bende 1 aydır kullanıyorum inşallah olmaz ayda bir tüp rahat bitiyor fiyatı 40-45 arası sonrasında çaresi olmadığından vermek en mantıklısı

yeme artık canım yaa bebeği şeker komasına sokacaksın...
hayır dönmekten yönünü karıştıracak

cnm o değilde ben bu halde evin yolunu bulurmuyum bilmiyorum ayyy bide dönmezse yarında yemek zorunda kalırsam hoppp benm bebekten çıkmayan göbek çikolatadan fırlar herlade ve asla şeftali yada şeftali suyu görmek istemiyorumbu bebişi nasıl kandırsamda döndürsem ya:44::44:

ayrıca erkek bebk bekleyenler karnın ön kısmına bol sürsünler kız bekleyenler yanlara doğru gelişmenin olduğu yerlere bu önemli

canım olmadı dr alttan baksın çok mu zor??
sen daha fazla yeme bence... zaten hava sıcak....

ben hala bişe kullanmadım vucudumaa yaa ama korkmaya başladımm çatlarmı dieee normal nemlendirici bilee sürmedimm salak gibii üşendimm ne bileyimm.bi başlarsa kötü olacakk amaaaaa gerci ben hamişliğimden önce 2 senede 18 kilo aldım (sigarayı bıraktığım için) o zaman bilee hiç catlagım olmadıı umarım yinee olmazzzz uff hiç ugrasamıcam krem le falnnnnnÇDDDDDD

zeytinyağıyla çörek otu karışımı iyi geliyomuş,akşama bunu uygulayım göğüslerime,ayyyyyyy parçalayacam hatır hutur kaşımak geliyo içimden

bence 18 kilo aldığında hamilelik karnın kadar olmamıştır karnın zaten herkesde çatlak olmuyor ama genede sen bilirsin

kızlar mutlaka çatlak için krem kullanın...
gerçi çatlayacağı varsa çatlar ama önlem alın yinede...
çok bilmiş görümcem 35 haftalık hamile ilk zamanlar bebeyağı kullanmış sonra bırakmış karnını bir açtı sanki yara olmuş gibi ben çatlağın nasıl olduğunu bilmiyrodum yukarıdan aşağıya doğru kırmızı upuzun çizgi ama yanık gibi duruyordu...

ben unutmadıkça akşamları sürmeye çalışıyorum kremi inş işe yarar

canım ende 3 lü test için gittiğimde ters duruyordu yüzü görünmüyordu burun kemiğini ölçemiyordu git 15 dakika yürü çikolata ye gel dedi. öyle yaptım işe yaramıştı. bende seinde olmuştur...

ayrıca erkek bebk bekleyenler karnın ön kısmına bol sürsünler kız bekleyenler yanlara doğru gelişmenin olduğu yerlere bu önemli
hımm bunu öğrendiğim iyi oldu aklımda olsun

zeytinyağıyla çörek otu karışımı iyi geliyomuş,akşama bunu uygulayım göğüslerime,ayyyyyyy parçalayacam hatır hutur kaşımak geliyo içimden

sen dedikçe benimkide kaşınmaya başladı yaw

göğüslerimde oluşan çatlaktan beyaz beyaz canım kırmızı değil,öncesinden de bacaklarımda,baldırlarımda,basen kalçada vardı zaten,ama hep beyazdı ama karındaki kırmızı olabilir tabi

2li test için gittiğimde yarım saat uğraştı dr. ama dönmedi bizim edepsiz. çıktım bi müddet merdiven indim çıktım özellikle döner dediler ve anca öyle ölçebildik.

sen öyle dedikçe benim göbiş kaşınmaya başladı yawf çaktırmadan wcye gidim de bi nemlendirici süreyim bari=))

Kızlar selam, oncelikle amniyosentez sonucunu bugun aldım. Iyi cıkmıs bir sorun gorunmuyor. Kocamla ilgili konuya gelince dun annemlerde kaldım, bayagı bir agır konustum... aglamaklı konusuyo, pismanmıs, vicdan azabı cekiyomus. eve don diyor.. Biraz daha uzulsun annemlerde biraz daha kalıp donucem eve.. baska yapacak bisey gorunmuyor simdilik.

sen öyle dedikçe benim göbiş kaşınmaya başladı yawf çaktırmadan wcye gidim de bi nemlendirici süreyim bari=))

sen dedikçe benimkide kaşınmaya başladı yaw

çok sevindim sonucun iyi çıkmasına canım,annenlerin haberi var mı peki,inş. gerçekten üzülüyodur da burnu sürter

çok sevindim sonucun iyi çıkmasına canım,annenlerin haberi var mı peki,inş. gerçekten üzülüyodur da burnu sürter

anneme anlattım, anlattıgını soyleme sonra yuz yuze bakamayız dedi..destek verdi sagolsun. umarım ders olur diycem ama huylu huyundan da vazgecmiyo ki guzelim ya.. idare edicez boyle gibi cocuk olmasa yol veririm de cocugu dusunuyorum .

cnm sonuçlarına çok sevindim gözün aydın.. kocana gelince tabiki karar senindir. ama içini bilemeyceğim... bundan sonra güvenin ve huzurun ne kadar sağlıklı olur senin şüpheliyim.. ama iicene sürünsün..eve dönüncede hemen arım balım peteğim olma lütfen.. onun yaptığı acizlikten öte hakarettir.. lütfen ..dilerim aklını başına alır eşin ve birdaha değil yapmak aklının ucundan dahi geçmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…