şimdiden kayboldum ben ya
aaaaaaaaben 12 TL veriyorum
ya kızlar sabahtan beri çikolata yemekten şekerli meyve suyu içmekten 3 kg almışımdır bi gündebu bebiş döner demi artık yoksa kriz geçiricem sonum iyi değil yani
Kızlar bu arada dün benim bıldırcınımm ebe teyzesi kalp atışlarını dinlemek için cihazla bastırınca bir tekme attııı kadında bende kocaman bir gülümsemeyle birbirimize baktık.
ben o anlamamıştır diye düşünmüştüm ama hissettmiş. babamızda feci kıskanıyor ebeyi bile tekmeledi bana neden atmıyor diye. sana naz yapıyor babası dedim
herr sabahh gözünü açıyor bana günaydın dityip öpüyor sonra kafasdını göbeğime yaslıyor. dinliyorrr dinlityorrr bekliyor tık yok hahahaha
yeme artık canım yaa bebeği şeker komasına sokacaksın...
hayır dönmekten yönünü karıştıracak
canım olmadı dr alttan baksın çok mu zor??cnm o değilde ben bu halde evin yolunu bulurmuyum bilmiyorumayyy bide dönmezse yarında yemek zorunda kalırsam hoppp benm bebekten çıkmayan göbek çikolatadan fırlar herlade ve asla şeftali yada şeftali suyu görmek istemiyorum bu bebişi nasıl kandırsamda döndürsem ya:44::44:
kıslar tetenoz aşısından korkmayın bünyeye göre değişiyor banada hemşire ağrı yapabilir dedi ma hiçbişey olmadı herkeste aynı olmuyor etkisi çatlaklar içinde lieracı öneriyorum drm önerdi kendi kullanmış çatlak olmadı dedi bende 1 aydır kullanıyorum inşallah olmaz ayda bir tüp rahat bitiyor fiyatı 40-45 arası sonrasında çaresi olmadığından vermek en mantıklısı
ben hala bişe kullanmadım vucudumaa yaa ama korkmaya başladımm çatlarmı dieee normal nemlendirici bilee sürmedimm salak gibii üşendimm ne bileyimm.bi başlarsa kötü olacakk amaaaaa gerci ben hamişliğimden önce 2 senede 18 kilo aldım (sigarayı bıraktığım için) o zaman bilee hiç catlagım olmadıı umarım yinee olmazzzz uff hiç ugrasamıcam krem le falnnnnnÇDDDDDD
canım ende 3 lü test için gittiğimde ters duruyordu yüzü görünmüyordu burun kemiğini ölçemiyordu git 15 dakika yürü çikolata ye gel dedi. öyle yaptım işe yaramıştı. bende seinde olmuştur...
şimdiden kayboldum ben ya
aaaaaaaaben 12 TL veriyorum
ya kızlar sabahtan beri çikolata yemekten şekerli meyve suyu içmekten 3 kg almışımdır bi gündebu bebiş döner demi artık yoksa kriz geçiricem sonum iyi değil yani
bende dün gece birden sert hissedince ayyy dedim ne oldu dedi tekmeliyo babası didim azcık şirinlik yaptım adam döndü '' İYİ '' dediruhsuz herif
görsün o elini sürdürmiycem bileydim bu kadar karizma biriyle evlenmezdim yaww
hımm bunu öğrendiğim iyi oldu aklımda olsunayrıca erkek bebk bekleyenler karnın ön kısmına bol sürsünler kız bekleyenler yanlara doğru gelişmenin olduğu yerlere bu önemli
zeytinyağıyla çörek otu karışımı iyi geliyomuş,akşama bunu uygulayım göğüslerime,ayyyyyyy parçalayacam hatır hutur kaşımak geliyo içimden
kızlar mutlaka çatlak için krem kullanın...
gerçi çatlayacağı varsa çatlar ama önlem alın yinede...
çok bilmiş görümcem 35 haftalık hamile ilk zamanlar bebeyağı kullanmış sonra bırakmış karnını bir açtı sanki yara olmuş gibi ben çatlağın nasıl olduğunu bilmiyrodum yukarıdan aşağıya doğru kırmızı upuzun çizgi ama yanık gibi duruyordu...
ben unutmadıkça akşamları sürmeye çalışıyorum kremi inş işe yarar
cnm o değilde ben bu halde evin yolunu bulurmuyum bilmiyorumayyy bide dönmezse yarında yemek zorunda kalırsam hoppp benm bebekten çıkmayan göbek çikolatadan fırlar herlade ve asla şeftali yada şeftali suyu görmek istemiyorum bu bebişi nasıl kandırsamda döndürsem ya:44::44:
zeytinyağıyla çörek otu karışımı iyi geliyomuş,akşama bunu uygulayım göğüslerime,ayyyyyyy parçalayacam hatır hutur kaşımak geliyo içimden
Kızlar selam, oncelikle amniyosentez sonucunu bugun aldım. Iyi cıkmıs bir sorun gorunmuyor. Kocamla ilgili konuya gelince dun annemlerde kaldım, bayagı bir agır konustum... aglamaklı konusuyo, pismanmıs, vicdan azabı cekiyomus. eve don diyor.. Biraz daha uzulsun annemlerde biraz daha kalıp donucem eve.. baska yapacak bisey gorunmuyor simdilik.
çok sevindim sonucun iyi çıkmasına canım,annenlerin haberi var mı peki,inş. gerçekten üzülüyodur da burnu sürter
Kızlar selam, oncelikle amniyosentez sonucunu bugun aldım. Iyi cıkmıs bir sorun gorunmuyor. Kocamla ilgili konuya gelince dun annemlerde kaldım, bayagı bir agır konustum... aglamaklı konusuyo, pismanmıs, vicdan azabı cekiyomus. eve don diyor.. Biraz daha uzulsun annemlerde biraz daha kalıp donucem eve.. baska yapacak bisey gorunmuyor simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?