Benimde dün vurulduktan sonra hiç bir şey yoktu hatta gezdim falan. Akşamda iyiydim sabaha karşı fenalaştım. Sonra sabah iyice kötüleyince ilaç içtim işte. öğlen gene yükseldi ateşim.
İnşallah sende böyle bir şey olmaz. Marmaris sıcağında tir tirr titriyordum ya akıl alır gibi değil
ahh sorma kuuzm inşalalh sizde olmaz. ama ben şimdiden 2. dozu düşünmeye başladım. beni çok sarstı.ateş demi yapıyo bu aşı??? yandık desenize. bu arada geçmiş olsun
soğuğa yakın ılık bi duş al canım rahatlarsn titrersin belki ateşim olduğu için,ama ateşin düşer,inş. olmaz canım
deryam çatlak kremi falan kullanıyomusun? günde 3-4 kere aklına geldikçe sür bence. gerçi bu hıza hangi krem dayanır bilemiyorum=)) olsun olsun bebişin bol bol süt içicecek demekki. ya o gögüs ucu benim minicik bizde ırsi galiba 2 kız kardeşim çok sıkıntı çekti o konuda biri hatta nerdeyse hiç emziremedi gögüs ucu yok die
Kızlar merhaba....
Dün tetanoz aşımızı olduk.
Bu gün kolum çok ağrıyor onu da geçtim sabahdan beri ikinci kere ateşleniyorum
sabah bir kere şimdide 1 kere minoset içmek zorunda kaldım ateşim düşsün diye.
Dr ateş zararlı iç dedi. Ama mahfoldum sizde de böyle yan etki yaptı mı şimdiden düşünüyorum ikinci dozu nasıl vurulucam diye....
canım nemlendirici krem sürüyom akşamları ama şimdi işyerindeyim,neyse çekmecem de zeytinyağlı bi el kremi vardı,onu sürdüm,ama öyle bi kaşınıyoki uçları,koparacam kaşıntısından nerdeyse,ama karışmıyom,sonra başıma iş açarım,napcaz katlanacaz,herşey bebişler için,ya ben süt içiyom ya,ondan mı sütlendi bu kadar acep,bi de bi tencere aşure süt mü yaptı yoksa
yaaa bnm ofiste bi hamilee arkadasım var ona doktoru önermemişş agır bi iğneymiş gerek yokmuş falann kafam karıştı ne yapsam acaba dikkatli ol biyerini kesmemeye caliş falan demiş ben ne yapsamm acabaa yaaaa olsam mı olmasam mı
aşı böyle çok ağrı ve aetş yapıyomu?sağlık ocağına sordunuzmu peki ateşi.bende 2 haft.sonra yaptırmam lazım.tırstım şimdiden:18::18::18:
Kızamık, kızamıkçık, kabakulak, su çiçeği aşısı gibi canlı aşıların hamilelikte yapılması sakıncalıdır fakat tetanoz aşısı canlı mikroorganizma içermediğinden dolayı hamilelikte güvenle yapılabilecek bir aşıdır. Daha önce tetanoz aşısı hiç yapılmamış veya aşı yapılmasının üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmiş olan hamilelere tetanoz aşısı yapılması gereklidir.
dün bana verdiğin ve ilk fırsatta yapmayı planladığım aşure tarifinde yok yoktu yani kesin ondandır. gebelikte özellikle çatlak kremi kullanmak gerekiyomuş normal nemlendiriciler fayda etmiyomuş die duymuştum. ve araştırdığım kadarıyla lierac die bi krem var eczaneler tutturabildiğine satıyo ama netten daha uyguna bulabiliyosun.ben 3 kutu birden aldım 38-39 tlye falan geldi tanesi dün eczanede eşim sormuş 75demişler halbuki aynı ürün hatta emin olmak için ithalatçısını aradık adam bandrolden falan evet bizim ürünümüz bi prb yok dedi. işyerinde wcye falan girdiğinde çaktırmadan sür sürekli ben unutuyroum gerçi aklıma geldikçe sürüyorum.
evet cnm. ama şöyle bri durum var. ben en son tansiyonumu, şekerimi ve kolestrolümü ölçtürdüğüm sağlık ocağında aradan 25 gün geçti ve o zamanalr böyle şişmiyordum.
aminnn cnm. geçen düşündüm doğum için bizi soğuk ameliyathaneyi mi alıcaklar çıplak hemde... ıyyyy stresten doğum moğum yapamam ben.. hem soğuktan nefret ederim.
bilen varmı doğum hanelerde ameliyathaneler gibi soğuk mu?
sağlık ocağında ki ebe hafif şişlik halsizlik hafif ateş normal dedi. Ama hamile olunca insan biliyorsunuz sıradan bir yorgunluk bile daha ağır gibi oluyor. sabah kolumu kaldırıp tuvaletin ışığını söndüremiyordum canımın acısına şimdi biraz hafifledi. ama herkesde aynı oalcak diye bir şey yok canım belki sen daha hafif atlatırsın
güzel bilgi canım
evet canım doğum yaptığın yerlerde soğuk oluyor o da ameliyat gibi bişey, kesmek, dikmek olayları var, ve mecburen sıcak olmuyor, ablam sezeryan yaptırmıştı, çıktığında titriyordu valla.
doktoruma bi danışayım da olayımm bariii. nefrett ediyorumm aşıdann yawwwww(((((((neysee oğluş içinn katlancass artıkkk dahaa neleree katlancasss DDDDDDDD
aile hekiminin olduğu sağlık ocağı beni 23 temmuzda çağırmıştı ama c tesiye geliyor.. cumartesileri açık oluyromu buraları bilen varmı... birde aşıyı başka sağlık ocakalrı vururmu acaba???
kumburgaz avrupa yakasının istanbulun uç noktalarından birinde selimpaşaya falan varmadan büyükçekmeceden sonra daha ama yenibosnadan otobüsler gidiyo. enazından benim için ulaşımı zor değil tabi mesafesi var biraz.
ssklıym ben 22 tl veriyorum benm dr 1978 yılında göreve başlamış çok tecrübeli ben çekmeköyde oturuyorum burdaki bayan komşular bana tavsiye ettiler ve normal doğum taraftarı bi drmuş ben hastaneye randevu almadan gidiyorum girişimi yaptırıyorum 10 dk sürmüyor beklemek bi keresinde girişi yaptırmıştım merdivenden çıkarken çağırmışlar :))) Odasında bölme var ultrason bölümünü ayırmış perdeyle baba içerde oturuyo usg görüntüleri ekrana yansıyo o ordan izliyo sende içerden usgnin monitöründen izliyosun anlatıyor şu karnı şu kafası kalp seslerini dinletiyor ben memnunum kimisi erkek die gitmek istemiyo bayanları tercih ediyolar onlar çok yoğun oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?