2011 Aralık Anneleri

sana tam sürpriz olacak canım yaaa...birkaç gün daha sabret.. allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah....
geçmiş olsun canım...
lafa gelince konuşuyor densizler dediğin gibi görmüyormusun göbek var.. ama yok bayılmadan yer vermezler... bende senin gibiyim otobüslerde sürünüyorum.. hergün 3 vesait değiştiriyorum.. ama bu sabah bana biri yer verdi sanırım karnım dahada belirginleşti...

hayırlı olsun canım,erkek geliyo gaiba,sizi biraz uğraştıracak ama canı sağosn,sağlıklı olsun da ister kız ister erkek

Ben bu cumartesi gidicem memorial'a kontrolüm var o zaman sorucam bu aşı meselesini gerek var mı diye,bende yaptırmak istemıyorum.Sende doğumu memorial da mı düşünüyosun.Doktorun kim?

geçmiş olsun canım yaa . arkadaşlar doğru diyo böyle otobüsle nereye kadar aynı istikamete giden bir arkadaşın varsa aylık benzin ücretini paylaşıp ayarlayabilrsin eger varsa tabi.biizm insanlarımız öyledir tahmin edebiliyorum.hamile oldugunu söylersin eger gerekirse yer istersin ama bunu anons etmeye gerek bile olmaması lazım.maşallah artık çıktı göbişlerimiz neyse.......

Canım çok geçmiş olsun bu sıcaklar hamile olmayanı bile bayıltır,çok dikkatli olmak lazım.

yapma ya bu aşıdan korkmaya başladım bende..şimdi nasılsın şişin indimi? kocanda azcık yardımcı olsun bari kolay değil hem hamile olmak hem sabahın köründe kalkıp işe gitmke. birde üstüne rahatsızlık olunca insan haliyle geriliyor. zaten şu çocukta yaparım kariyerde lafına acayip sinir olmaya başladım. çocukta yapıyoz, kariyerde, ev işide, yemekde vss... sonrada canımız çıkıyor yorgunluktan.o arada kocalar ne yapıyor internette sörf..hayır amele olmayamı geldik dünyaya.. bu kadar kendimizi zorlammamız nedendir?nyemiş özgür kadın oluyormuşuz, kendi ayaklarımızın üstünde duruyormuşuz. ne getiriyor peki bize hemen eski kadınlar diyorki gerektiğinde kocana tekmeyi basabiliyorsun. iyide bunun için bu kadar çabaya ne gerek var. eşimin eski eşine 40-50 bin tl tazminat aylık 700 tl nafaka veriyordu. valla kadında girdi bir ev ve araba kredisine. çekti altına arabyıda. emekli maaşından bile fazla. sonra evlendi. nafaka o evlenince 400 düştyü. sadece çocuk için açtı tekrar dava çocuk 5 yaşında 400 yetmiyor arttıırım istiyorum diye arttı 600 oldu. ve kadın hayatında hiçç çalışmamış. kim daha çok ayaklarının üzerinde durabiliyor tartışılır. neyse sabah sabah nerden aklıma geldiyse.

Ben bu cumartesi gidicem memorial'a kontrolüm var o zaman sorucam bu aşı meselesini gerek var mı diye,bende yaptırmak istemıyorum.Sende doğumu memorial da mı düşünüyosun.Doktorun kim?

kızlarrrr memorial demeyin ama! :))) valla hastaneye aşeriyorum kalakaldım izmirlerde ,ben de çok memnundum oradan .ama nasipte izmirin süper ötesi(!) hastaneleri varmış..bnm doktorum dilek aytekin'di memnunduk.hani masal anlatırmış gibi anlatıp öyle cok konuşmaz,hani ben isterdim işte şurası böyle bebeğin şurası şöyle diye saatlerce anlatsın:) ama çok pozitif ve şekerdir.tavsiye ederim.

canım adamın bişey dediği yok,çantama meyve de koymuş,kahvaltılık bişey de,ekmeğin hepsini koymuş,kendine kalmamış bile,hergün çantama beslenmelik bişeyler koyuyo Allah razı olsun,beni öperek uyandırıyo,kahvaltımı hazırlıyo,bugün o da uyuya kalmış,gece başımı bekledi biraz,iyi misin iyimisin diye sordu sabaha kadar,biraz da ateşim olunca,canım da acıyınca saçmaladım biraz,kırdım onu,az önce aradım özür diledim,kusura bakma canım burnumdaydı dedim,şişlik var biraz ama solla yazabiliyom bu da iyi bişey ateşim de yok galiba,olsa üşürdüm çok şükr öyle bişey yok,biraz süründürür ama öldürmez,belki normalde daha az çarpardı ama şimdi zaten hamileyiz,halsiziz,tansiyonum zaten düşük,ondan yoruyo biraz,buna da şükür beterin beteri var

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun ya kendini iyi hissedersen izin al eve git dinlenmedn düzelmez sanırım,tatilde zaten yoruldun bide üstüne tadilat yaptın misafir ağırladın çok yoruldun cnm,bende arabam olmasına rağmen otobüsle geliyorum ama ALLAH tan klimalı burdaki otobüsler bide kalabalıkta olmuyo 40 dk geliyorum ama bazen kötü oluyorum,seni iyi anlıyorum cnm kendine çok dikkat et sürekli tansiyon takibini yap üzme kendinide 1 ay kaldı sıcaklara dayan azıcık daha geçicek
cnm bebişin sana naz yapıyor belli. istese nasıl dönüyormuş bak. ama sana süpriz yapmak istiyor belli çok şakacı bri bebişin olucak. hayırlı olsun..
ya ben kendimi kıza çok alıştırmıştım:44: şaka yapıyosa bi pırtlatim ben ona asıl şakayı ben yapcam poposundan bi ısırıcam onu

ayyyy pazartesi bi gelse artık süprizi filan kalmadı yaamin canım hepimizin gönlüne göre versin.

hayırlı olsun canım,erkek geliyo gaiba,sizi biraz uğraştıracak ama canı sağosn,sağlıklı olsun da ister kız ister erkek
evet cnm bu karışıklıktan sonra tek isteğimiz sağlıklı olsun kız erkek fark etmez

acaba... öyle mi diyorsun ben en iyisi doktoruma tel. açıp sorayım.

kalabalıksa otobüs oda yağar cnm. zaten sıcak birde kalabalık hamile olmayanı bile bayıltır. dikkat et cnm. napalım biz söyliycez hamileyim eyer verirn diye. başka çaresi kalmamış.

ayy bunaldım ki ne bunalmak. Allah acısın halimize. sen nerde oturuyorsun cnm? ben sıcağa rağmen kabızım yaaa. delireceğim. zaten terliyroum birde tuvalette iyice ter su ouyorum. en azından nem azalsa bari gecede yatılmıyor. klimada genelde çarpar bana ama böyel giderse eve bir klima alacağım.

ayy bunaldım ki ne bunalmak. Allah acısın halimize. sen nerde oturuyorsun cnm? ben sıcağa rağmen kabızım yaaa. delireceğim. zaten terliyroum birde tuvalette iyice ter su ouyorum. en azından nem azalsa bari gecede yatılmıyor. klimada genelde çarpar bana ama böyel giderse eve bir klima alacağım.[/QUOTE]

canım 2 hafta içinde 12 probiyotik yoğurt yedim hiçbi problemim kalmadı,pilav da yiyom,ekmek te,muz da,sen de aktivia alsana kayısılı çok hoş,şimdi 2 günde bir yiyom yeterli oluyo

Benimde ilk hamileliğimde ramazan ekiml'e gelmişti,bu seneye göre havalar kısmen daha serin ve kısaydı,o zaman 1 gün tutup 1 gün dinlendirmiştim kendimi 7 aylık hamileydim,çok şükür 4 kilo çocuk doğurdum ama bu sene durum bayağı zor.Ne yapalım seneyede emzirirsek tutamayız,sonrasında 60 gün borç öderiz artık :)

kızlaarrrrrrrr
öncelikle hepinize günaydın
bu hafta çok yoğunuz başımı kaşıyacak vaktim olmuyor akşam da eve pestilim çıkmış halde dönüyorum sizi takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir:26:
dün kotaya takılmıştım o yüzden siteye giremiyordum ama bunları yazmışım şimdi gönderiyorummmm
doktordan geldim 2 hafta izne ayrılmış yerine başka birisi bakıyordu, robot gibiydi ya olsun bebişimiz iyi çok şükür. 20. haftayla uyumluymuşuz, boyu 21 cm olmuş, kilosu 348 gram cinsiyeti kesinlikle kız herhangi bir problem görünmüyormuş, en son 23 mayısta gelmişsiniz niye bu kadar ertelediniz dedi, 3lü testin zamanı geçmiş, o yüzden haftaya perşembeye detaylı ultrasona giricem, o da 45-50 dakika sürüyormuş. fotoğrafına balktık bişey anlamadık ama biraz önce yüzünü gözünü çok net görebildim gözleri kocaman rüyamdaki gibi olacak herhalde inşallah hepiniz iyi sonuçlar alırsınız kızlar. çoooooooookk öpüyorum şimdi iş zamanı :79::79::79::79::79::79::79:

deryacım balım geçen gün su muhabbeti olmuştu ya doktor dün bana bebeğin suyu gayet güzel hatta çok güzel dedi 2,5 LT ye devam fazlasını almıyoruz çünki böbrekleri hamilelikte çok çalıştırır buda böbrekler için kötü olabilir dedi tabi olacak diye bişey yok ama diğer sıvılardan da su dışında al dedi özellikle bugünlerde ayran ve meyve tüket dedi,taze sıkılmış meyve suyuda olabilir dedi su süt içinde çok faydalıymış,günde bi bardak süt ve bi bardak ayran içiyoruz kesin dedi,bebeğim 18+3 görünüyo şu an muhatemel doğum tarihimiz 7 gün öne gelmiş oluyo yani 19 aralık tabi böyle giderse gelişim gayet güzelmiş yani,
yani demek istediği 4 LT su içmek zorunlu değil vücudumuzun ihtiyacı olan olgun bir insan için 2,7 LT miş

ben istanbulda oturuyorum canım içerenköyde, sen nerde oturuyorsun? işyerim daha önce dilovasındaydı servisle gidiyordum ama acayip yoruyordu şimdi kozyatağında çalışıyorum arabayla geliyorum iş yerine gelene kadar sorun yokta işte klima yok şuan ısmarladılar yeni, oturduğum oda sabahtan akşama kadar güneş alıyor, bazen nefes alınamayacak kadar sıcak oluyor (bugunkü gibi) bakalım sabrediyoruz inş bitecek

Günaydın kızlar bende 2 gün önce yaptırdım tetanoz aşısını, hemşire birkaç gün ağrı yapabilir endişelenme falan dedi ama hiç ağrı yapmadı bende ilk gün dokununca hafif acıdı o kadar. Bu arada ilk defa yazıyorum buraya bebeğim 8 aralıkta doğacak inşallah 20. haftam bitiyor bugün. Cinsiyeti erkek şehir Kocaeli sat 04 Mart

ya ben kendimi zorlamıyorum su içmek için ama çok susuyorum günde 4 lt'yi buluyor bu nedenle zararlı olur mu acaba?:26: cumartesi doktora gidince bi sorayım bende

Maalesef cnm.. benim tüm ailem istanbulda.. burdada kayınvalidem o da benle sabah akşam gelemez yaşlı kadın...şekeri tansyionu var zaten sıcaklarda çıkmıo pek..

geçmiş olsun canım...
lafa gelince konuşuyor densizler dediğin gibi görmüyormusun göbek var.. ama yok bayılmadan yer vermezler... bende senin gibiyim otobüslerde sürünüyorum.. hergün 3 vesait değiştiriyorum.. ama bu sabah bana biri yer verdi sanırım karnım dahada belirginleşti...[/QUOTE]

aynen 3 vasıta sabah 3 vasıta akşam.. ancak metroda oturabiliyorum.... fenalık gelio sıcaktan ya..inşş geçer çabuk

canım benim durumum farklı troit ilacı kullanıyom,çok susatıyo içiyom içiyom idrarım sapsarı,dr. kontrolde bebeğin yüzünü net göremiyom,suyu biraz az gibi dedi,su içmiyon mu dedi,dedeim 3 lt su içiyom,2 brdk süt,meyve vs. demekki vücudunun ihtiyacı çok,ondan idrarın sarı dedi,sen biraz daha iç dedi,hiçbi zararı yok dedi,yani daha fazla içmezsem bebişimn suyu ilerde daha da azalabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…