ayy bunaldım ki ne bunalmak. Allah acısın halimize. sen nerde oturuyorsun cnm? ben sıcağa rağmen kabızım yaaa. delireceğim. zaten terliyroum birde tuvalette iyice ter su ouyorum. en azından nem azalsa bari gecede yatılmıyor. klimada genelde çarpar bana ama böyel giderse eve bir klima alacağım.
Benimde ilk hamileliğimde ramazan ekiml'e gelmişti,bu seneye göre havalar kısmen daha serin ve kısaydı,o zaman 1 gün tutup 1 gün dinlendirmiştim kendimi 7 aylık hamileydim,çok şükür 4 kilo çocuk doğurdum ama bu sene durum bayağı zor.Ne yapalım seneyede emzirirsek tutamayız,sonrasında 60 gün borç öderiz artık :)
kızlaarrrrrrrr
öncelikle hepinize günaydın
bu hafta çok yoğunuz başımı kaşıyacak vaktim olmuyor akşam da eve pestilim çıkmış halde dönüyorum sizi takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir:26:
dün kotaya takılmıştım o yüzden siteye giremiyordum ama bunları yazmışım şimdi gönderiyorummmm
doktordan geldim 2 hafta izne ayrılmış yerine başka birisi bakıyordu, robot gibiydi ya olsunbebişimiz iyi çok şükür. 20. haftayla uyumluymuşuz, boyu 21 cm olmuş, kilosu 348 gram cinsiyeti kesinlikle kız herhangi bir problem görünmüyormuş, en son 23 mayısta gelmişsiniz niye bu kadar ertelediniz dedi, 3lü testin zamanı geçmiş, o yüzden haftaya perşembeye detaylı ultrasona giricem, o da 45-50 dakika sürüyormuş. fotoğrafına balktık bişey anlamadık ama biraz önce yüzünü gözünü çok net görebildim gözleri kocaman rüyamdaki gibi olacak herhalde inşallah hepiniz iyi sonuçlar alırsınız kızlar. çoooooooookk öpüyorum şimdi iş zamanı :79::79::79::79::79::79::79:
ben istanbulda oturuyorum canım içerenköyde, sen nerde oturuyorsun? işyerim daha önce dilovasındaydı servisle gidiyordum ama acayip yoruyordu şimdi kozyatağında çalışıyorum arabayla geliyorum iş yerine gelene kadar sorun yokta işte klima yok şuan ısmarladılar yeni, oturduğum oda sabahtan akşama kadar güneş alıyor, bazen nefes alınamayacak kadar sıcak oluyor (bugunkü gibi) bakalım sabrediyoruz inş bitecek
Günaydın kızlar bende 2 gün önce yaptırdım tetanoz aşısını, hemşire birkaç gün ağrı yapabilir endişelenme falan dedi ama hiç ağrı yapmadı bende ilk gün dokununca hafif acıdı o kadar. Bu arada ilk defa yazıyorum buraya bebeğim 8 aralıkta doğacak inşallah 20. haftam bitiyor bugün. Cinsiyeti erkek şehir Kocaeli sat 04 Mart
ya ben kendimi zorlamıyorum su içmek için ama çok susuyorum günde 4 lt'yi buluyor bu nedenle zararlı olur mu acaba?:26: cumartesi doktora gidince bi sorayım bende
ya ben kendimi zorlamıyorum su içmek için ama çok susuyorum günde 4 lt'yi buluyor bu nedenle zararlı olur mu acaba?:26: cumartesi doktora gidince bi sorayım bende
cnm bilmiyorum ki bir gün kullandım. ogün çok iş yapmıştım kanamam başladı. bıraktım ertesi gün bu forumda birisi bu yoğurtlarda bulunan bir mikrobun bebeğe zarar verdiğini yazmıştı. kanamamda olunca korktum bir daha kullanmadım. sen doktoruna sormuşmuydun bu yoğurdu.canım 2 hafta içinde 12 probiyotik yoğurt yedim hiçbi problemim kalmadı,pilav da yiyom,ekmek te,muz da,sen de aktivia alsana kayısılı çok hoş,şimdi 2 günde bir yiyom yeterli oluyo
ya ben kendimi zorlamıyorum su içmek için ama çok susuyorum günde 4 lt'yi buluyor bu nedenle zararlı olur mu acaba?:26: Cumartesi doktora gidince bi sorayım bende
canım benim durumum farklı troit ilacı kullanıyom,çok susatıyo içiyom içiyom idrarım sapsarı,dr. Kontrolde bebeğin yüzünü net göremiyom,suyu biraz az gibi dedi,su içmiyon mu dedi,dedeim 3 lt su içiyom,2 brdk süt,meyve vs. Demekki vücudunun ihtiyacı çok,ondan idrarın sarı dedi,sen biraz daha iç dedi,hiçbi zararı yok dedi,yani daha fazla içmezsem bebişimn suyu ilerde daha da azalabilir
Günaydın kızlar bende 2 gün önce yaptırdım tetanoz aşısını, hemşire birkaç gün ağrı yapabilir endişelenme falan dedi ama hiç ağrı yapmadı bende ilk gün dokununca hafif acıdı o kadar. Bu arada ilk defa yazıyorum buraya bebeğim 8 aralıkta doğacak inşallah 20. haftam bitiyor bugün. Cinsiyeti erkek şehir Kocaeli sat 04 Mart
"Hoşgeldin canım, Oğluşun sağlıkla gelsin inşallh
kocaelide nerdesin buralımısın, ben merkezdeyim "
hoşbulduk, sağol canım gebzedeyim ben
benim işim de tuzla sınırında ayrıca eşimde tuzlada çalışıyor ama senin için zor olmuyor mu gidip gelmek nerden baksan 1,5 saati bulur
canım ben gebzede oturmuyorum kaynarcada oturuyorum :) gebze yakın ya buraya ondan didim :)
günaydın arkadaşlar ve minik kuzucuklar. biz bugün pek iyi değiliz dün gece eşimle tartıştık sabah baş ağrısıyla uyandım halen de devam ediyo. hiçbişeye tam adapte olamıyorum şuan yarı uyur haldeyim baş ağrısıyla beraber. geçmişe henüz bakamadım ama sizlere bi günaydın demek istedim umarım herkes iyidir hepinizii öpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?