2011 Aralık Anneleri

canım 2 hafta içinde 12 probiyotik yoğurt yedim hiçbi problemim kalmadı,pilav da yiyom,ekmek te,muz da,sen de aktivia alsana kayısılı çok hoş,şimdi 2 günde bir yiyom yeterli oluyo[/QUOTE]

cnm bilmiyorum ki bir gün kullandım. ogün çok iş yapmıştım kanamam başladı. bıraktım ertesi gün bu forumda birisi bu yoğurtlarda bulunan bir mikrobun bebeğe zarar verdiğini yazmıştı. kanamamda olunca korktum bir daha kullanmadım. sen doktoruna sormuşmuydun bu yoğurdu.

emzirikende mi tutulamıyor yaa. aksi gibi en uzun zamana geldi 2 sene. ama herhalde kazaları kış aylarında eda edeceğim. hile sayılmaz dimi...

cnm çok sevindim. kızın sağlıkla analı babalı iyi bahtlı olsun. ben bu iyi baht duasını hep ediyorum farkettiyseniz çünkü bence önemli birşey bu. mesela görümcem yeşil öbür görümcem mavi gözlüdür. ben kahverengi göze sahibim (çokk şükür) eh onlar kadar güzel olduğumda söylenemez. bana hep hava atarlar. laf vururlardı. kaynanamda bana yusuf süresini okuda çocuğun güzel olsun deyip duruyordu. bende kocama dedimki. kızım olursa bana benzesin gözleri kahverengi olsun. niye dedi. dedim kardeşlerin hep bana hava atıyorlar tmm benden güzel olabilriler ama Allah insanın bahtını güzel etsin. ikisininde işe yaramaz birer kocası var. o kadar gzüel olmasına rağmen elli kadınla gezdi boşamak zorunda kaldı biri. diğeride ha bire içiyor. eve baktığı yok karısı güzel mi ona bile bakmıyor dedim. ben kahverengli gözlüyüm ama benim kocam onlara 5 basar. şimdi söyle önemli olan güzellik mi baht mı? oda sustu. Allah hepimizn yavrusunun bahtını güzel etsin. haksızmıyım. tabii kendileride güzel olsun ama bahtları güzel olursa mutlu olurlar.

[QUOTE=buseli;
cnm bilmiyorum ki bir gün kullandım. ogün çok iş yapmıştım kanamam başladı. bıraktım ertesi gün bu forumda birisi bu yoğurtlarda bulunan bir mikrobun bebeğe zarar verdiğini yazmıştı. kanamamda olunca korktum bir daha kullanmadım. sen doktoruna sormuşmuydun bu yoğurdu.

sormadım canım,dr. izinliymiş,pazt. kontrole gidecem,soracam o zaman,kızımı çok özledim 34 gün görmemiş olcam ya:2::2:

Geçmişi pek okuyamadım ama tetanoz aşısı hakkında konuşulmuş galiba
benim bu 2. hamileliğim ilkinde tetanoz aşısı vurulmadım dr. gerek yok bu hastanede steril ortamda olacaksın nasılsa demişti
o zamanlar sağlık ocağına falanda gitmemiştim olmadım aşıyı ve sezeryan oldum bi problem yaşamadım Allahtan
bunda 1-2 hafta oldu sağlık ocağına gittim kayıt oldum telf. aldılar aşı için arrız dediler bişey demedim şimdiki dr.um farklı buna sormadım daha
bu neder bilmem ama karar veremedim.

valla canım tabiki bahtı güzel olsun ama insan yine de merak ediyor işte saçı ne renk gözü ne renk olacak kime benzeyecek diye bekleyip göreceğiz bakalım ben çok merak ediyorum mesela nasıl birşey olacak :26: hayal edemiyorum bir türlü

bende avcılarda evim yakupluda işim. oyy piştim artık napcaz böyle. Kocam diye isyan etme. bizde bu sıcaklardayız sesimiz çıkmıyor diyor. tmm da dedim ben hamileyim kan 2 katına çıkmış kalp daha hızlı çarpıyor ve zaten hararet var birde sıcak Alalh affetsin ama çok zorluyor dedim. Rabbim bütün hamişlere yardım etsin. herkese.......

hoş geldin cnm. oğluşun hayırlı, sağlıklı, iyi bahtlı, analı babalı olsun cnm inşallah.

ya ben kendimi zorlamıyorum su içmek için ama çok susuyorum günde 4 lt'yi buluyor bu nedenle zararlı olur mu acaba?:26: cumartesi doktora gidince bi sorayım bende

oo bende sorayım o vakit çünkü bazen 5-6 lt. kadar çıkıyro benim ki çünkü susuyorum.ama vucut istiyorsa ihtiyacı vardır bence. öyle değil mi? gece bile su içmeye 4-5 kere kalktığım olur.

ya ben kendimi zorlamıyorum su içmek için ama çok susuyorum günde 4 lt'yi buluyor bu nedenle zararlı olur mu acaba?:26: cumartesi doktora gidince bi sorayım bende

canım kışın 2 lt,yazın bu sıcaklar da 3 lt tüketmek herkes için şart,dr.lar,haberler bangır bangır bağırıyo,zaten çok susuyosan vücudunun ihtiyacı olduğundan,susama isteği direkt olarak troitle alakalı bişey,o da metabolizma hızını etkiiyor,o düzgün çalışıyosa insan rahat rahat su içer,o az çalışırsa susama isteği olmaz ve kişi su içemez,eşim dedi ki kimileri 3 lt nin üzerinde su zararlı diyor dedi,dr. da suyun hiçbi zararı yok,1-2 fazla girersin tuvalate,bağırsaklar,böbrekler daha iyi çalışır dedi,ben büyük bi enfeksiyon geçirdim ikizimin biri gelişmediği,kesesi eridiği için bana 4 ünite seum verdiler,gün de 3-4 lt su içi dediler,yoksa bu mikrobu atamazsın dediler,su içtim,süt içtim çok şükr atlattım,bebişim de kendini toparladı çok şükür

canım 2 hafta içinde 12 probiyotik yoğurt yedim hiçbi problemim kalmadı,pilav da yiyom,ekmek te,muz da,sen de aktivia alsana kayısılı çok hoş,şimdi 2 günde bir yiyom yeterli oluyo
emzirikende mi tutulamıyor yaa. aksi gibi en uzun zamana geldi 2 sene. ama herhalde kazaları kış aylarında eda edeceğim. hile sayılmaz dimi...

cnm çok sevindim. kızın sağlıkla analı babalı iyi bahtlı olsun. ben bu iyi baht duasını hep ediyorum farkettiyseniz çünkü bence önemli birşey bu. mesela görümcem yeşil öbür görümcem mavi gözlüdür. ben kahverengi göze sahibim (çokk şükür) eh onlar kadar güzel olduğumda söylenemez. bana hep hava atarlar. laf vururlardı. kaynanamda bana yusuf süresini okuda çocuğun güzel olsun deyip duruyordu. bende kocama dedimki. kızım olursa bana benzesin gözleri kahverengi olsun. niye dedi. dedim kardeşlerin hep bana hava atıyorlar tmm benden güzel olabilriler ama Allah insanın bahtını güzel etsin. ikisininde işe yaramaz birer kocası var. o kadar gzüel olmasına rağmen elli kadınla gezdi boşamak zorunda kaldı biri. diğeride ha bire içiyor. eve baktığı yok karısı güzel mi ona bile bakmıyor dedim. ben kahverengli gözlüyüm ama benim kocam onlara 5 basar. şimdi söyle önemli olan güzellik mi baht mı? oda sustu. Allah hepimizn yavrusunun bahtını güzel etsin. haksızmıyım. tabii kendileride güzel olsun ama bahtları güzel olursa mutlu olurlar.[/QUOTE]

Şu renkli gözü güzellik sayanlara hastayım doğrusu:) Türkan Şoray'ın güzelliği kimde var Allah aşkına...Önemli olan manalı bakması, ki kahverengi gözler genelde öyledir..
Bebeğin kahverengi gözlü bir güzel olsun, on tane renkli gözlüye bin bassın inş:)İçi de dışı da bahtı da güzel olsun..Duada tasarrufa gerek yok ki...Hepsini iste hayatım..Verene hiç biri zor değil...

kızlar eğer canınız hiç su içmek istemiyosa,hızlı bişekilde kilo alıyosanız,kabızlık probleminiz varsa tsh ı mutlaka ölçtürün,bu çok sinsi bişey normalde değer normal olsa da,hamilelikte metabolizma hızı azaldığından,troit bezlerinin çalışma hızı da değişebilir,bizim dr. iyi ki bu ilacı alıyon,bunun farkında olmayıp,hamileyken düşük yapan ya da sağlıksız çocukları olan bir sürü kadın var dedi,mesela ben 1-2 haftalıkken düşük yapmıştım,tsh ın yüksek olduğunu bilmiyodum,4-5 ay hamile kalamadım dr. lar şaştı,bu kadın %100 doğurgan,hem de çift yumurta üretiyo,en az 2z çocuk doğurur demişlerdi,altından troit çıktı

ya ben kendimi zorlamıyorum su içmek için ama çok susuyorum günde 4 lt'yi buluyor bu nedenle zararlı olur mu acaba?:26: Cumartesi doktora gidince bi sorayım bende

maşallah cnm su çok faydalı vücudun gerek duyuyoki demek içiriyo sana ne güzel :)

cnm geçmiş olsun senin durumun farklı tabi madem öyle sakın ihmal etme bebek için su önemli azalmaz inş.

2011 ciciler topiğine cicilerimizi ekledik,dün hastane çıkışı alt temizleme bezi aldım yastığıda var çok şeker ayyy bide kundak varki yeni çıkmış çok modern çok değişik onun fotosunu unuttum akşamda onu çekicem yarın eklerim :86:

Hoşgeldin canım, Oğluşun sağlıkla gelsin inşallh
kocaelide nerdesin buralımısın, ben merkezdeyim

"Hoşgeldin canım, Oğluşun sağlıkla gelsin inşallh
kocaelide nerdesin buralımısın, ben merkezdeyim "

hoşbulduk, sağol canım gebzedeyim ben

benim işim de tuzla sınırında ayrıca eşimde tuzlada çalışıyor ama senin için zor olmuyor mu gidip gelmek nerden baksan 1,5 saati bulur

günaydın arkadaşlar ve minik kuzucuklar. biz bugün pek iyi değiliz dün gece eşimle tartıştık sabah baş ağrısıyla uyandım halen de devam ediyo. hiçbişeye tam adapte olamıyorum şuan yarı uyur haldeyim baş ağrısıyla beraber. geçmişe henüz bakamadım ama sizlere bi günaydın demek istedim umarım herkes iyidir hepinizii öpüyorum çok

hayırdır canım noldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…