canım ne güzel yaaa
ben şimdiden 7 kilo aldım
kızlar günaydın..
ben sabah bu seferde otobüste fenalaştım.. malum her sabah ayakta bindiğpim otobüste soğuk terler dökmeye başladım kalbim hızla atıpta titremeye başladım sonrası pek net değil.. yandaki adamın üstüne yığılmışım sanırım.. beni oturttular.. bu arada panik atağiım tuttu korkudan ağlamaya başladım... otobüste herkes bana bakıo.. diolar niye demion hamile olduğnu.. gerizekalılar karnımdan anlayıpta yer vermiosunuz benmi dicem diyemedim tabi halim yoktu... halen sallanır haldeyim.. kafam bir tuhaf
canım bu topik nerden çıktı ben neden atladım yawww2011 ciciler topiğine cicilerimizi ekledik,dün hastane çıkışı alt temizleme bezi aldım yastığıda var çok şeker ayyy bide kundak varki yeni çıkmış çok modern çok değişik onun fotosunu unuttum akşamda onu çekicem yarın eklerim :86:
hoşgeldin canımMerhaba bayanlar!
Ben Izmir'den Gozde..Insallah ben de Aralik 2011 annesi olacagim. Ilk kez yaziyorum.Ilk bebegimiz olacak ve erkek olacagi yeni kesinlesti.Heyecan basti.7-9 Aralik deniyor. Gorecegiz.. Ozel doktorum ve diger doktorlar farkli seyler soyledikce aklim karisiyor. Ne yapacagimi sasirdim. :-(
Ben hem Akdeniz Anemisi tasiyicisiyim, hem de Hashimato tiroidim var.Ikisi bir arada olunca kan tahlillerim allak bullak cikiyor, her kafadan baska ses cikiyor ilaclarla ve yiyeceklerle ilgili. Sinirim bozulmaya basladim. Acaba bebegim icin dogrusunu yapamiyor muyum diye dusunmekten kendimi alamiyorum!Oglusumu saglikla kucagimda gormek tek arzum...
Bu sali tetenoz asisi yaptirdim, kolum gittikce daha cok uyusmaya basladi. Umarim cabuk gecer. Tek kolla hareket etmek gercekten cooook zormus.
Izmir -Hatay'dan selamlar....
Ehuhee... Ben de golcukluyum :) istanbulda okudum burda evlendim ama hala cok sık gidiyorummm
gunaydin kizlar yagmurlu bir isvicre sabahindan size kocaman selamlarrrrrrrrrr..........
canim anne baba sonucda yardim edilmesi gerekir tamam durumlari iyi olabilir ama zamanla durumu iyi olanda yardima muhtac olabiliyor .zamani geldigindede onlar size yardim ederler boyle seyler icin canini sikma hamileliginin tadini cikar.
2011 ciciler topiğine cicilerimizi ekledik,dün hastane çıkışı alt temizleme bezi aldım yastığıda var çok şeker ayyy bide kundak varki yeni çıkmış çok modern çok değişik onun fotosunu unuttum akşamda onu çekicem yarın eklerim :86:
Merhaba bayanlar!
Ben Izmir'den Gozde..Insallah ben de Aralik 2011 annesi olacagim. Ilk kez yaziyorum.Ilk bebegimiz olacak ve erkek olacagi yeni kesinlesti.Heyecan basti.7-9 Aralik deniyor. Gorecegiz.. Ozel doktorum ve diger doktorlar farkli seyler soyledikce aklim karisiyor. Ne yapacagimi sasirdim. :-(
Ben hem Akdeniz Anemisi tasiyicisiyim, hem de Hashimato tiroidim var.Ikisi bir arada olunca kan tahlillerim allak bullak cikiyor, her kafadan baska ses cikiyor ilaclarla ve yiyeceklerle ilgili. Sinirim bozulmaya basladim. Acaba bebegim icin dogrusunu yapamiyor muyum diye dusunmekten kendimi alamiyorum!Oglusumu saglikla kucagimda gormek tek arzum...
Bu sali tetenoz asisi yaptirdim, kolum gittikce daha cok uyusmaya basladi. Umarim cabuk gecer. Tek kolla hareket etmek gercekten cooook zormus.
Izmir -Hatay'dan selamlar....
canım bu topik nerden çıktı ben neden atladım yawww
merhaba bayanlar!
Ben ızmir'den gozde..ınsallah ben de aralik 2011 annesi olacagim. ılk kez yaziyorum.ılk bebegimiz olacak ve erkek olacagi yeni kesinlesti.heyecan basti.7-9 aralik deniyor. Gorecegiz.. Ozel doktorum ve diger doktorlar farkli seyler soyledikce aklim karisiyor. Ne yapacagimi sasirdim. :-(
ben hem akdeniz anemisi tasiyicisiyim, hem de hashimato tiroidim var.ıkisi bir arada olunca kan tahlillerim allak bullak cikiyor, her kafadan baska ses cikiyor ilaclarla ve yiyeceklerle ilgili. Sinirim bozulmaya basladim. Acaba bebegim icin dogrusunu yapamiyor muyum diye dusunmekten kendimi alamiyorum!oglusumu saglikla kucagimda gormek tek arzum...
ızmir -hatay'dan selamlar....
cnm çok sevindim. kızın sağlıkla analı babalı iyi bahtlı olsun. ben bu iyi baht duasını hep ediyorum farkettiyseniz çünkü bence önemli birşey bu. mesela görümcem yeşil öbür görümcem mavi gözlüdür. ben kahverengi göze sahibim (çokk şükür) eh onlar kadar güzel olduğumda söylenemez. bana hep hava atarlar. laf vururlardı. kaynanamda bana yusuf süresini okuda çocuğun güzel olsun deyip duruyordu. bende kocama dedimki. kızım olursa bana benzesin gözleri kahverengi olsun. niye dedi. dedim kardeşlerin hep bana hava atıyorlar tmm benden güzel olabilriler ama Allah insanın bahtını güzel etsin. ikisininde işe yaramaz birer kocası var. o kadar gzüel olmasına rağmen elli kadınla gezdi boşamak zorunda kaldı biri. diğeride ha bire içiyor. eve baktığı yok karısı güzel mi ona bile bakmıyor dedim. ben kahverengli gözlüyüm ama benim kocam onlara 5 basar. şimdi söyle önemli olan güzellik mi baht mı? oda sustu. Allah hepimizn yavrusunun bahtını güzel etsin. haksızmıyım. tabii kendileride güzel olsun ama bahtları güzel olursa mutlu olurlar.
ayy cnm çok güzel ve orjinal bişey aldğım yeri hemen yazayım tedi den aldım cnm fiyatı da gayet iyi ama kendisi çok değişikKundağı çok merak ettim canım. Fotoğrafı eklerken nerden aldığını da yazacak mısın? Yazarsan çok güzel olur.
günaydın tatlım. elbetteki durumu iyi olanında zaman zaman paraya ihtiyacı olur da ben evlendiğim ay dahil her ay hesaplarına para yatırıyorum kii bankadar birikmiş paraları olduğunu kendileri söylemesine rağmen. ben hesaplı harcamaya çalışırken onların benim paramla tatil yapıyo olmaları da koyuyo yani. kaldıki şurda doğum yapıcaz doğum parası çocuk odası vs.. biton masraf olucak. kimsenin düşündüğü yok. yazlıkta sefa sürüyorlar geçen hafta gitiğimde önümüzdeki ay vereceğiniz paranın bi kısmını şuraya yatırında o ödeme için tekrar uğraşmak zorunda kalmayayım die rahatça söyleyebiliyolar. eşim işsiz kaldı sormadılar bişeye ihtiyacınız varmı die ama o ara paraları geçikti die surat yaptılar laf söylediler.. benimki biraz farklı bi durum ve eşim de hep verme taraftarı olduğu için ağrıma gidiyo..hadi öncesinde neyse de şimdi çocuk olucak onun geleceği için bişi yapmak gerekirken hepten zor geliyo..
Benimde ilk hamileliğimde ramazan ekiml'e gelmişti,bu seneye göre havalar kısmen daha serin ve kısaydı,o zaman 1 gün tutup 1 gün dinlendirmiştim kendimi 7 aylık hamileydim,çok şükür 4 kilo çocuk doğurdum ama bu sene durum bayağı zor.Ne yapalım seneyede emzirirsek tutamayız,sonrasında 60 gün borç öderiz artık :)
günaydın tatlım. Elbetteki durumu iyi olanında zaman zaman paraya ihtiyacı olur da ben evlendiğim ay dahil her ay hesaplarına para yatırıyorum kii bankadar birikmiş paraları olduğunu kendileri söylemesine rağmen. Ben hesaplı harcamaya çalışırken onların benim paramla tatil yapıyo olmaları da koyuyo yani. Kaldıki şurda doğum yapıcaz doğum parası çocuk odası vs.. Biton masraf olucak. Kimsenin düşündüğü yok. Yazlıkta sefa sürüyorlar geçen hafta gitiğimde önümüzdeki ay vereceğiniz paranın bi kısmını şuraya yatırında o ödeme için tekrar uğraşmak zorunda kalmayayım die rahatça söyleyebiliyolar. Eşim işsiz kaldı sormadılar bişeye ihtiyacınız varmı die ama o ara paraları geçikti die surat yaptılar laf söylediler.. Benimki biraz farklı bi durum ve eşim de hep verme taraftarı olduğu için ağrıma gidiyo..hadi öncesinde neyse de şimdi çocuk olucak onun geleceği için bişi yapmak gerekirken hepten zor geliyo..
kızlar elimdeki tüyler felan sarardı. eşim sarışın, erkek kardeşimde sarışın acaba bebişte sarışın mı olucak. ben o yüzden sararmış olabilirimiyim.
kızlar benim bu bebiş şimdi % 70 erkekmiş ya çizelgemi değiştireyim mi:84::84::84::84:
hoşgeldiniz aramıza sen ve miniğin. çok geçmiş olsun rahatsızlıkların umarım hiçbi şekilde etkilemez bebişini. en güvendiğin doktor hangisiyse onda karar kıl ve onu dinle ki için içini yemesin derim ben tabi yinede sen bilirsin.
yok canım bekle pazartesiyi bi atlat sonra değiştirsin (tabi gerek kalırsa)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?