Günaydın güzel anneler ne oldu anlamadım bende kendimi akşam hiç iyi hissetmedim sancım vardı belimden karnıma vuran dedim doğuruyorum herhalde eşimde panikledi hastaneye falan gidelim dedi dinlendince geçer dedim bir saat kadar uyumuşum geçmişti korktum aslında sanırım üşütüyorum terliyoruz o halde klimanın karşısına geçiyoruz ondan oluyor
sevgili kayınvalidemlerin gelirimize ortak gibi davranmaları. eşime bi müddet para vermeyi keselim doğum çocuk odası vs.. masrafları çok olucak hem onlar bizden kat kat iyi durumdarlar dedim ve ipler koptu..
saol tatlım oluyor malesef haklısın. ama bıktım artık ailesinden ciddi anlamda bunalttılar beni bişi de diyemiyorum. vur kafasına al ağzındakini denen tiplerdenim
sevgili kayınvalidemlerin gelirimize ortak gibi davranmaları. eşime bi müddet para vermeyi keselim doğum çocuk odası vs.. masrafları çok olucak hem onlar bizden kat kat iyi durumdarlar dedim ve ipler koptu..
saol tatlım oluyor malesef haklısın. ama bıktım artık ailesinden ciddi anlamda bunalttılar beni bişi de diyemiyorum. vur kafasına al ağzındakini denen tiplerdenim
a
ayy seninde kolun kötü oldu demek bende tuvaletin ışığını bile söndüremiyordum bu gün daha iyice canıms eninde düzelir yarına kalmaz bir şeyin. allahtan ateş yapmadı bak sende...
evet canım dün birazcık vardı hemen soğuk suyla banyo yaptım,acık titredim sonra da çıkmadı çok şükür,inş. akşama kadar geçer,ben de kaşıntı yaptı,dün dedim ya göğüslerimi parçalayacam kaşıntıdan diye,ellerimde,ayaklarımda küçük küçük kabarcıklar oluştu,sonra geçti,kolumun ağrısı da sabaha göre azaldı ama hafif şişilik var,napcaz,katlanacaz
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
Aynen dediğin gibi sıcağa katlanamıyoruz, klima da mahvediyor bizi. Bir de zaten şu garip ağrılar hiç bitmiyor ki. Her ağrıda panik oluyorum, doktorumu veya hemşiresini arıyorum. Verdikleri cevap da her zaman "normal. Hamilelikte bu tip ağrılar normal. "Artık bir şey oldu mu arayasım gelmiyor valla, nasıl olsa normal cevabını duyacağım diye.
kızlar benim bu bebiş şimdi % 70 erkekmiş ya çizelgemi değiştireyim mi:84::84::84::84:
günaydın tatlım. elbetteki durumu iyi olanında zaman zaman paraya ihtiyacı olur da ben evlendiğim ay dahil her ay hesaplarına para yatırıyorum kii bankadar birikmiş paraları olduğunu kendileri söylemesine rağmen. ben hesaplı harcamaya çalışırken onların benim paramla tatil yapıyo olmaları da koyuyo yani. kaldıki şurda doğum yapıcaz doğum parası çocuk odası vs.. biton masraf olucak. kimsenin düşündüğü yok. yazlıkta sefa sürüyorlar geçen hafta gitiğimde önümüzdeki ay vereceğiniz paranın bi kısmını şuraya yatırında o ödeme için tekrar uğraşmak zorunda kalmayayım die rahatça söyleyebiliyolar. eşim işsiz kaldı sormadılar bişeye ihtiyacınız varmı die ama o ara paraları geçikti die surat yaptılar laf söylediler.. benimki biraz farklı bi durum ve eşim de hep verme taraftarı olduğu için ağrıma gidiyo..hadi öncesinde neyse de şimdi çocuk olucak onun geleceği için bişi yapmak gerekirken hepten zor geliyo..
aynen umursamayayım diyorum alıştım bu ağrılara zaten zırt pırt aramakta istemiyorum ama korkuyorumda özellikle sabahları karnım çok küçülüyor eşim hemen panik gidelim doktora diye karnımı doyurunca normale dönüyor çok içinden çıkamazsam anneme soruyorum o aydınlatıyor beni
Merhaba bayanlar!
Ben Izmir'den Gozde..Insallah ben de Aralik 2011 annesi olacagim. Ilk kez yaziyorum.Ilk bebegimiz olacak ve erkek olacagi yeni kesinlesti.Heyecan basti.7-9 Aralik deniyor. Gorecegiz.. Ozel doktorum ve diger doktorlar farkli seyler soyledikce aklim karisiyor. Ne yapacagimi sasirdim. :-(
Ben hem Akdeniz Anemisi tasiyicisiyim, hem de Hashimato tiroidim var.Ikisi bir arada olunca kan tahlillerim allak bullak cikiyor, her kafadan baska ses cikiyor ilaclarla ve yiyeceklerle ilgili. Sinirim bozulmaya basladim. Acaba bebegim icin dogrusunu yapamiyor muyum diye dusunmekten kendimi alamiyorum!Oglusumu saglikla kucagimda gormek tek arzum...
Bu sali tetenoz asisi yaptirdim, kolum gittikce daha cok uyusmaya basladi. Umarim cabuk gecer. Tek kolla hareket etmek gercekten cooook zormus.
Izmir -Hatay'dan selamlar....
Bekle istersen canım, acele etme. Netleşsin, sonra değiştirirsin.
Valla hastaliklarim genetiksel oldugu icin ogluma da gecme ihtimali maalesef %50. Saglikli olsun diye gece gunduz dua ediyorum! Alsancak'taki Ozel Gazi Hastanesi doktorlari icime sindi ama sadece haftaici oradalar ve ben de calistigim icin onlara gidemiyorum. Ustelik Manisa'da calisiyorum. Simdi isten ayrilma ihtimalim var. Ayrilabilirsem en azindan son aylarda icime sindigi gibi hareket edebilecegim. Umarim hersey planladigim gibi olur. Zaten anne olacagimi dusunmek heyecandan oldurecek, bir de tersliklerle bogusmak cok bunaltici oluyor bu Izmir sicaginda!
Dualariniz icin cok tesekkurler....http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
ayy cnm çok güzel ve orjinal bişey aldğım yeri hemen yazayım tedi den aldım cnm fiyatı da gayet iyi ama kendisi çok değişik
canim seni cok iyi anliyorum sende konusmasini bil gullum
torununuz geliyor nevresim takimi vs... annemlere sizede odasi dusuyor dedesi gibi saka yolllu gondermelr yap ben oyle yaptim
esimin ailesi bebek adasi takimini aldirdim annemlerede nevresim takimlarini vs.. amcasinada cichonun 3for me setini aldirdim
konusmakda cok is var canim tabi anlayana...
izmirli arkadasim icini ferah tut ve tek dr gitmeye bak yoksa senin kafan cok karisir yuce rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin(hepimizinkini)
oyyyy ne zor birşey ya yüzsüzlüğün bu kadarı herşey bir yere kadar ne o şuraya yatırında ödeme için çalışmayalımmış sen çalışıyorsun herhalde senin durumunda olsam işi bırakırım imkanın varsa onlar yatırsın birazda bakalım nasıl oluyor
Valla hastaliklarim genetiksel oldugu icin ogluma da gecme ihtimali maalesef %50. Saglikli olsun diye gece gunduz dua ediyorum! Alsancak'taki Ozel Gazi Hastanesi doktorlari icime sindi ama sadece haftaici oradalar ve ben de calistigim icin onlara gidemiyorum. Ustelik Manisa'da calisiyorum. Simdi isten ayrilma ihtimalim var. Ayrilabilirsem en azindan son aylarda icime sindigi gibi hareket edebilecegim. Umarim hersey planladigim gibi olur. Zaten anne olacagimi dusunmek heyecandan oldurecek, bir de tersliklerle bogusmak cok bunaltici oluyor bu Izmir sicaginda!
Dualariniz icin cok tesekkurler....http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
boşver canım,tepkini koyman iyi olmuş,tabi ki çoçuğunuzu düşünmelisiniz artık,benim eşim de tam tersi ailesi burdayken,yeğenleri vs. ben bak denize gideceksiniz,çocuklara güneş kremi alalım dedim,boşversene paramızı idareli kullanalım,yarın çocuğumuz olcak ona göre davranalım,ne sizinkilere ne bizimkilere gerek yok para vermeye,herkes başının çaresine baksın dedi
Onlarla doğrudan konuşmayı denesen, işe yarar mı? Yani durumu aynen burada anlattığın gibi onlara da anlatsan. Belki düşünemiyorlardır??
Ama bir yandan da tahmin edebiliyorum, boş bir tavsiye muhtemelen benimki, çünkü zaten böyle bir şeyi kendiliklerinden düşünemiyorlarsa, para kesildiği zaman da problem çıkaracaklar demektir.
benim annem beni doğuralı 35 yıl, abimi doğuralı 40,5 yıl olduğundan sanırım hamilelikle ilgili hiçbir şey hatırlamıyor. Bir defa yanında kasığım ağrıyor dedim, hemen doktora gidelim dedi. E anne, normal değil mi kasık ağrısı, bir şey olmaz ya deyince, bilmiyorum ki kızım normal mı diyor bana.
bi ara çocuk da geliyo masrafı çok olucak napcaz vs.. dicek oldum allah verir onun rızkını vs.. gibi laflarla kapattı ağzımı bide eşimde verme taraftarı olunca pek bişi diyemiyorum malesef.
düşünmedim değil ama sonra zararı bana geçim sıkıntısı yaşayacağımız kesin. ben çocuğun masraflarını düşünürken eşim 3 tane çok iyi marka deniz şortu olduğu halde dün 4.yü aldı neymiş indirime girmiş o markayı bidaha o fiyata bulamazmışız spora gidicek akşamları evde çanta olduğu halde x markanın beğendiği bi modeli vardı onu aldı. kafasına koyduğu şeyi alıyo bide sıkıntıya gelemiyo işyerinde biraz kasılsa iş değiştiriyo 2 yıldır evliyiz bu 3.işyeri ve toplamda 7-8 ay işsiz kaldı. ya eşimi böyle anlatıyorum ama çok da iyi bi adamdır bi yandan hastalanayım ilaçlarıma kadar kendi eliyle verir vs.. çok çelişik bi durum yani=))
içini ferah tut arkadaşım inşallah bişicik geçmez oğluna. sen beslenmene dikkat et ilaçlarını zamanında al duanı da esirgeme bişicik olmayacaktır.
daha önce eşim işsizken aksamalar oldu para veremediğimiz aylar oldu ve burnumuzdan geldi resmen. tansiyonları çıktı çıktı indi tabi güyaa. ama kendi aile çevrelerine de bizim için uğraşıp didindiklerini söyleyip duruyolar anlamıyroum ansıl bi uğraşı bu. neyse kapatayım bu konuyu artık zaten yeteri kadar canım sıkıldı. şimdi eşimle zoraki konuşuyorum. senin önceliklerin farklı dedim çok istediğin çocuk falan hikaye die terslendim ona
günaydın kızlar
bende evlendim evleneli kocamın ailesi kredi borcu ödüyolar biri bitiyo biri başlıyo bende iyiki evlendiğimden 1,5 yıl sonra ev aldım yoksa bizimde paralar ev öder gibi onlara giderdi eminim tülay annemlerin parası yok bu ay ben onlara para veriyim bilmem ne eminim duyardım böle şeyleri sonra bi kavga ederdik günlercede konuşmazdık neticede kimsenin ruhu duymazdı bu durumu biz kavgamızla kalırdık
zor valla çık sende işten görsün gününü ihtayaçlarını da hiç kısma onlara vericene kendi ailesini geçindirsin önce bu sıcaklarda geliyoz bak işe biz bilmiyomuyuz biyerlere gidip yan gelip yatmayı yaaaa
a
ayy seninde kolun kötü oldu demek bende tuvaletin ışığını bile söndüremiyordum bu gün daha iyice canıms eninde düzelir yarına kalmaz bir şeyin. allahtan ateş yapmadı bak sende...
evet canım dün birazcık vardı hemen soğuk suyla banyo yaptım,acık titredim sonra da çıkmadı çok şükür,inş. akşama kadar geçer,ben de kaşıntı yaptı,dün dedim ya göğüslerimi parçalayacam kaşıntıdan diye,ellerimde,ayaklarımda küçük küçük kabarcıklar oluştu,sonra geçti,kolumun ağrısı da sabaha göre azaldı ama hafif şişilik var,napcaz,katlanacaz
hadi bunu atlattık darısı 2. dozun başına kuzucum :13:
bi ara çocuk da geliyo masrafı çok olucak napcaz vs.. dicek oldum allah verir onun rızkını vs.. gibi laflarla kapattı ağzımı bide eşimde verme taraftarı olunca pek bişi diyemiyorum malesef.
düşünmedim değil ama sonra zararı bana geçim sıkıntısı yaşayacağımız kesin. ben çocuğun masraflarını düşünürken eşim 3 tane çok iyi marka deniz şortu olduğu halde dün 4.yü aldı neymiş indirime girmiş o markayı bidaha o fiyata bulamazmışız spora gidicek akşamları evde çanta olduğu halde x markanın beğendiği bi modeli vardı onu aldı. kafasına koyduğu şeyi alıyo bide sıkıntıya gelemiyo işyerinde biraz kasılsa iş değiştiriyo 2 yıldır evliyiz bu 3.işyeri ve toplamda 7-8 ay işsiz kaldı. ya eşimi böyle anlatıyorum ama çok da iyi bi adamdır bi yandan hastalanayım ilaçlarıma kadar kendi eliyle verir vs.. çok çelişik bi durum yani=))
içini ferah tut arkadaşım inşallah bişicik geçmez oğluna. sen beslenmene dikkat et ilaçlarını zamanında al duanı da esirgeme bişicik olmayacaktır.
daha önce eşim işsizken aksamalar oldu para veremediğimiz aylar oldu ve burnumuzdan geldi resmen. tansiyonları çıktı çıktı indi tabi güyaa. ama kendi aile çevrelerine de bizim için uğraşıp didindiklerini söyleyip duruyolar anlamıyroum ansıl bi uğraşı bu. neyse kapatayım bu konuyu artık zaten yeteri kadar canım sıkıldı. şimdi eşimle zoraki konuşuyorum. senin önceliklerin farklı dedim çok istediğin çocuk falan hikaye die terslendim ona
canım öyleyse sende deki ailelerimiz arasında ayrım mı var bundan böyle her ay benim ailemede düzenli yardımda bulunucaz.
onun ailesi ailede sxeninki değil mi?
Allah alahh... sizin artık kendi eviniz kendi sorumluluklarınız var eşin bunun farkına varmalı..
kötü durumda olsalar yardıma muhtaç olsalar neyse...
ama sizde artık bebek bekliyorsunuz sizin sırtınızda kendilerini yük hissetmiyorlarsa kendi ayıpları....
Geçmiş olsun canım,bende hipotroit var günde çeyrek hap yetiyo,çok yüksek değil değerim,daha sağlıklı beslenmeliyiz tabi bu dönemde,anemi,troit problemi varsa bu daha önemli,problemin olursa paylaşırız burada,herkes bildiğini söylüyo,birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoz,ben de dün aşı vuruldum,benim de kolum ağrıyo,ama azaldı aşılı kolumla yazıyom hatta,sakin ol,stres yapma,stres her hastalığı tetikliyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?