merhaba güzel anneler,
her zaman 9-10 arası olan tansiyonum 2 gündür 11-12lerde seyredince moralim bozuldu..akşam yürüyüşe çıkarken eşime bi bizim hastaneye uğrayalım..idrarıma bakıcam dedim..Allaha şükür ki protein yok idrarda..protein + tansiyon+vücutta şişlik =preeklampsi çünkü..
..acildeki dr.dan 2 günlük rapor aldım..o da beni pimpiriklendirdi..12 hamile için çok yüksek bi tansiyon dedi...
kendi dr.um izinde olduğundan diğer hastanedeki bayan dr.a gittim bu sabah...
gayet normal olabilkir 11-12 de bişey yok korkma dedi..14'ün üstüne çıkması önemli onda da zaten ilaç veriyoruz korkma dedi..ama böyle günlerdir tansiyon hastası modundaydım..bugün moral olarak daha iyiyim..ultrasonda bebeğimi görünce daha da bi morallendim...
bazen hiç kendini dinlememek daha iyi düşünüyorum..çünkü böyle iyice psikopata bağlıyosun..
merhaba güzel anneler,
her zaman 9-10 arası olan tansiyonum 2 gündür 11-12lerde seyredince moralim bozuldu..akşam yürüyüşe çıkarken eşime bi bizim hastaneye uğrayalım..idrarıma bakıcam dedim..Allaha şükür ki protein yok idrarda..protein + tansiyon+vücutta şişlik =preeklampsi çünkü..
..acildeki dr.dan 2 günlük rapor aldım..o da beni pimpiriklendirdi..12 hamile için çok yüksek bi tansiyon dedi...
kendi dr.um izinde olduğundan diğer hastanedeki bayan dr.a gittim bu sabah...
gayet normal olabilkir 11-12 de bişey yok korkma dedi..14'ün üstüne çıkması önemli onda da zaten ilaç veriyoruz korkma dedi..ama böyle günlerdir tansiyon hastası modundaydım..bugün moral olarak daha iyiyim..ultrasonda bebeğimi görünce daha da bi morallendim...
bazen hiç kendini dinlememek daha iyi düşünüyorum..çünkü böyle iyice psikopata bağlıyosun..
benm kundakta öyle içine girebiliyo bende onu aslında dışarı çıkarken battaniye diye kullanırım diye düşündüm,ben zaten alt açma bezini evde kullanmıycam bi yere giderken kullanmak için yada bi kaç tane daha alırım artık değişe değişe kullanırım,şaka gibi ama ben 6 TL ye aldım bunu 3,4 tane daha alıcam
oğluş uyanmadan yemek yapmam lazım yada o kıyamadığı ayak tırnaklarını onu uyandırmadan kesmem lazım .. öpüyorum hepiciinizi , çok kaynatmayın sonra takip etmesi cvp yazması zor oluyor hepinize ayrı ayrı
canım sana daha önce de yazdım gerilerde kaldı sanırım , uzak dur bu konudan .. sadece tansiyon artışıyla ortaya çıkar bir durum değil .. üstelik 20. haftadan sonra tansiyon takibi başlıuyor , 26-28lerde tam gün topladığın idrardan bakılıyor protein kaybına .. acilde yaptırdığın idrar testinde protein görülmemesinin bir anlamı yok , 2 saat sonra verdiğin idrarda çıkabilir , bu yüzden tam gün idrarına bakılır .. daha önce preeklampsi yaşamış ve bu gebeliğinde de yaşama riski oldukça fazla ( çünkü rahim damarım da direnç var ve böyle başlıyor bu haftalarda , maaşesef ki tecrübeyle sabit ) olan biri olarak diyorum ki düşündükçe pimpiriklendikçe tansiyonun artacak .. üstelik 12 tansiyon normal , 13.5 - 14 olursa sorun var .. ben preeklampsiliyken 14 tansiyonla yattım 1 gün 12 olunca taburcu edildim .. sana tavsiyem iyi şeyler düşüneceğin başka alanlarda araştırmalar yap .. yoksa hep odaklana odaklana bu konuya gecinden versin ( hatta Allah düşmanıma bile vermsizn ) başına gelecek ...
KÖTFE senin ki çok ucuzmuş ama((( ben 25 veya 30 a aldım ama battaniyeside var benimkisinin
kızlar arkadaşımın kızı oldu adını da CEYLİN koydu :44:cennet kapısı anlamındaymış hiç duyan oldumu :44:
evet canım ama farsça bi kelime benim önce ikizdi ya,ecrin ceylin koyarım kız olursa diyodum,ama teke düştük,napalım hayırlısı
Arkadaşlar belki bilmeden aynı doktora ve hastaneye gidiyoruzdur;herkes gittiği doktoru ve hastaneyi yazabilir mi,hem doktor ve hastane değiştirmeyi düşünenler içinde araştırma kaynağı olur.Ne dersiniz???
ben ilk defa duydum çok değişik geldi bana :)
kızlar arkadaşımın kızı oldu adını da CEYLİN koydu :44:cennet kapısı anlamındaymış hiç duyan oldumu :44:
ben ilk defa duydum çok değişik geldi bana :)
Arkadaşlar belki bilmeden aynı doktora ve hastaneye gidiyoruzdur;herkes gittiği doktoru ve hastaneyi yazabilir mi,hem doktor ve hastane değiştirmeyi düşünenler içinde araştırma kaynağı olur.Ne dersiniz???
Canım benimde arkadaşların ve tanıdıklarım var kızlarının ismi ceylin olan fakatbu ismi hocama sorduğum da cennette ceylin adındaki bir kapıdan hiçbir hadiste veya ayette bildirilmediği,bazı isimlerin manalarını cennetin kapısı,cennetteki yağmur damlası vs.. gibi anlamların uydurulduğunu söylemişti.Cennette hadislerle bildirilen 8 kapı var.Onların isimleride ;
Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka, Hac, Af, Eymen ve Zikir-İlim kapısı.
Canım benimde arkadaşların ve tanıdıklarım var kızlarının ismi ceylin olan fakatbu ismi hocama sorduğum da cennette ceylin adındaki bir kapıdan hiçbir hadiste veya ayette bildirilmediği,bazı isimlerin manalarını cennetin kapısı,cennetteki yağmur damlası vs.. gibi anlamların uydurulduğunu söylemişti.Cennette hadislerle bildirilen 8 kapı var.Onların isimleride ;
Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka, Hac, Af, Eymen ve Zikir-İlim kapısı.
hemen yazayımmmmmmm cnm ankara gübven hastanesi op. dr aslı yücetürkDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?