kizlar hamilelik donemimizi yariladik yazaman nasilda geciyor Ben pasami uyuttum Evimi supurdum ve simdi sira yemekde ne yapicam bilmiyorummm
Bildiklerimizi paylaşalım bakın ne güzel isimler çıkıyor. Hayat paylaşınca güzel lalalalalalalayy :)
her bayanın ortak sorunu ne pişirecez kadınlık her haliyle zor
gercekdende oyle seker ya her gun degisik bise olacakkkkkk offffffffffffffff cildircam walla
ymek yap cocuga yemek yedir ise git gel ayni telas sonra cocuk uyut dus al yat gece 12-1 oluyor offfffffffffffffffff
Ben bildiğim anlamları yanlış birilinen isimleri sizinle paylaşayım.
İREM:Irem, Allahın sevmediği yalan Cennettir.
TUANA: bu ismin anlamını Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası sanılıyor.
Fakat Tuana Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası anlamına gelmiyor!
Tuana Arapça kökenli bir isim olmadığı için Kuranda geçemez ve cennet ile ilgili bir anlam taşıyamaz!
Tuananın gerçek anlamları ay ışığı, güçlü, kuvvetli
EFSA:Efsanın anlamı çoğu sitede Cennet ırmağı olarak geçiyor.
Cennete dört ırmak var: Tesnim, Selsebil, Kevser ve Kafur.
ECRİN:Ecrinin anlamı çoğu yerde Allahın hediyesi olarak geçiyor. Fakat Ecrinin anlamı Allahın hediyesi değil!
Ecrin isminin kökeni Arapça olan ecr kelimesinden gelir. Ecr ücur, ücret demektir, ve Ecrin de ücret demektir
BUĞLEM:Internette yazan anlami: Cenneti müjdeleyen melek
Gerçek anlami: eski bir kızılderili dilinde 'bereket yüklü bulut'
ALEYNA:Aleyna her ne kadar Kuranda geçsede, anlamsız bir isimdir! Kurandakı anlamı bize ait, bizim üzerimize, bize ' anlamına gelir.
ARAŞTIRDIKÇA YİNE PAYLAŞIRIM SİZLERLE.
ecrin yasin suresinde Allahın hediyesi olarak,ecrin kerim şeklinde,başka sureler de ücret,karşılık olarak geçiyo,yani 2 anla mı da var,ben çok araştırdım bunu
Deryacım mutlaka araştırmışsın ama ismin arapça kökü belli,manasıda belli.Yasin suresinde ki anlamı müjde manasına çok zorlanırsa belki çekilebilir ama kelime o surede o anlama geliyor yoksa ismin arapça kelime karşılığı ücret demektir.Biraz daha araştır sor derim kızına ecrin ismini mi düşünüyorsun?
Deryacım mutlaka araştırmışsın ama ismin arapça kökü belli,manasıda belli.Yasin suresinde ki anlamı müjde manasına çok zorlanırsa belki çekilebilir ama kelime o surede o anlama geliyor yoksa ismin arapça kelime karşılığı ücret demektir.Biraz daha araştır sor derim kızına ecrin ismini mi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?