2011 Aralık Anneleri

kizlar hamilelik donemimizi yariladik ya zaman nasilda geciyor ben pasami uyuttum evimi supurdum ve simdi sira yemekde ne yapicam bilmiyorummm

Ben eymen isminin anlamını cennet kapısı olarak bilmiyordum bak çok hoşuma gitti bu isim kerem taha demiştik kerem abimin ismi tahayıda eşim istedi neyse ikinciye artık diyelim

bende Ankara TOBB Etü Mesa Hastanesi Dr. Tamer Bilensoy..[/QUOTE]

BENDE MANAVGAT ÖZEL SEVGİ HASTANESİ EMİNE SEYHUN KARAKAYA YA GİDİYORUM

kızlar şimdii bebek sayfalarını geziyordumm su otomatik sallanan salıncaklar varyaaa cok hosumaa gidiyo sanırım onlardan alırımm heralde diyorum yatırma posisyonuda var yatak olarakda kullanılıyoo gecee onda uyuturr besige alırımm sanırımm cok rahatlıkk sen ugrasmıyorsun salllamak için sallanarak uyuyan bebekler içinn süperrr bişeeyyy aama ilk başta almam bakarımm uyumayann bi bebek olursa öyle alırımmm

En Çok Aranan Erkek İsimleri

Eymen
Emir
Talha
Enes
Taha
Ahmet
Yusuf
Mustafa
Ömer
Emre

En Çok Aranan Kız İsimleri

Ecrin
Esila
Ceylin
Sude
Zeynep
Sare
Merve
Büşra
Ceren
Elif

En Çok Aranan Üniseks İsimler

Ebrar
Tuana
Kayra
İrem
Erva
Berra
Alya
Beren
Berat
Sena

bide baby slingo diyee tasımak için bi kanguruu varr acayipp bişeyy ondan da kesinn alıcam internetten bi bakınn cokk güzelll

gercekdende oyle seker ya her gun degisik bise olacakkkkkk offffffffffffffff cildircam walla
ymek yap cocuga yemek yedir ise git gel ayni telas sonra cocuk uyut dus al yat gece 12-1 oluyor offfffffffffffffffff

aaaaa unutmuşsun ekleyeyim birde gece mesaisi var bunun kocaya hizmet tarafı var

Ben bildiğim anlamları yanlış birilinen isimleri sizinle paylaşayım.
İREM:Irem, Allahın sevmediği yalan Cennettir.

TUANA: bu ismin anlamını ‘Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası’ sanılıyor.
Fakat Tuana ‘Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası’ anlamına gelmiyor!
Tuana Arapça kökenli bir isim olmadığı için Kuran’da geçemez ve cennet ile ilgili bir anlam taşıyamaz!
Tuana’nın gerçek anlamları ‘ay ışığı, güçlü, kuvvetli’

EFSA:Efsa’nın anlamı çoğu sitede ‘Cennet ırmağı’ olarak geçiyor.
Cennete dört ırmak var: Tesnim, Selsebil, Kevser ve Kafur.

ECRİN:Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!
Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir

BUĞLEM:Internette yazan anlami: Cenneti müjdeleyen melek
Gerçek anlami: eski bir kızılderili dilinde 'bereket yüklü bulut'

ALEYNA:Aleyna her ne kadar Kuran’da geçsede, anlamsız bir isimdir! Kurandakı anlamı ‘bize ait, bizim üzerimize, bize ' anlamına gelir.

ARAŞTIRDIKÇA YİNE PAYLAŞIRIM SİZLERLE.

ecrin yasin suresinde Allahın hediyesi olarak,ecrin kerim şeklinde,başka sureler de ücret,karşılık olarak geçiyo,yani 2 anla mı da var,ben çok araştırdım bunu

ecrin yasin suresinde Allahın hediyesi olarak,ecrin kerim şeklinde,başka sureler de ücret,karşılık olarak geçiyo,yani 2 anla mı da var,ben çok araştırdım bunu

Deryacım mutlaka araştırmışsın ama ismin arapça kökü belli,manasıda belli.Yasin suresinde ki anlamı müjde manasına çok zorlanırsa belki çekilebilir ama kelime o surede o anlama geliyor yoksa ismin arapça kelime karşılığı ücret demektir.Biraz daha araştır sor derim kızına ecrin ismini mi düşünüyorsun?

Isim konusu gerçekten çok zor abimin çocuklarının ismi erkek olan miraç kızın ismi melis naz herkes miraçın kız ismi olduğunu iddia etti yanına can ekledik en azından sadece ismine bakıp değerlendirmesinler diye ben kendim kayra düşünmüştüm oda kız ismi dediler ortak olan isimlerde zor oluyor değilki anlamı

Son düzenleme:

evet canım,burada bi arkadaşımız suriyeli arap arkadaşına sordu,biri de eşine,arapça da bir harfle kelimenin anlamı çok değişebiliyormuş,ecrinnisa benim kızımın adı

bu tanıdığım kayra lar erkek walla.. hiç kıza yakıştıramadım ben ama bilemicem :44:

bu sene erkek sensi demiştim çoğunluk hep erkek dayımın iki kzı var bu sene erkek senesi dedim yengem 3,ye 2 aylık hamile birde kız olursa oyar beni dayım

Yasin suresi : 11-"innema tünzirü menittebe azzikre ve hasiyer rahmane bilgayb febessirhü bimagfiretin ve ecrin keriym " sen yanliz kabul edenleri, zikre uyanlari ve rahmân’dan hasyet duyanlari gayblari ile uyarabilirsin. Onlari bagislanma ve sonsuz ödül(ecir) ile müjdele diye geçiyor arkadaşlar. Arapçada kelimeler geçtiği yere göre anlam kazanıyor biliyorsunuz bu durumda hem ücret hem de ödül,hediye anlamı var ecrin isminin. Arap bir arkadaşımdan öğrendim. Ben vazgeçmedim koycam inşallah kızım olursa. Ne isimleri koyuyorlar çocuklara bu onların yanında nedir ki :)).

. furkan - 57 kul ma es’elüküm aleyhi min ecrin illa men şae ey yettehıze ila rabbihı sebıla de ki: "ben, buna karşı sizden bir ücret değil, ancak rabbine doğru bir yol tutmak isteyen kimseler (olmanızı) istiyorum. "

şeklinde bir sürü yorum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…