2011 Aralık Anneleri

insan nasıl onutur böyle bişeyi yaben jet hızıyla bi kız, bi erkek diye yazdım

çok haklısın valalhi bende şaştım kendime

ama biz çok badireler atlattık tatlım deli gibi kız istiyorduk neredeyse kız olduğuna bile sevinemedik.
az daha gidecekti bebişimiz falan ondan çokk uzunca brir sürede gelemedim aralık annelerine bunalımdaydım :26:
neyse ki şimdilik bir sıkıntı yok. ama tabi 24. haftada detaylıya bir daha giricem o zamanda inşasllahh herşey yolunda görünür..
AOnu kaybetme korkusu kadar kötü bir şey yok allah bir daha yaşatmasın

bi de bişey sorcam ben detaylı ultrasona giren arkadaşlar...

sonuçları alıp hemen kendi doktorunuza mı götürdünüz onlarda yorumladılar mı?

yoksa detaylıya bakan kişi mi zaten bilgi veriyo ben c.tesi gircemde detaylıya

öncelikle yemeklerin güzel tam ağzıma layık ama şimdi uluslar arası yolculuk yapamam. Sonra yerim. O işi konusunda da madem bıraktınız bebiş nasıl oldu.

amin cnm da ne olduki ne yaşadınız bu kadar ağır:26:

daha önce girdin 24.haftada bi daha mı girceksin ölemi???

h.bulduk canm.. bende artık ciciler alayım diyorum yok illa saklıyor :) tam sıpalar canım :)

gittiğin dr.a sana anlatarak göstericek.. üstünede eline raporu hemen vercek.. benim detaylı 3 hafta sonra 13 ağustosta ondan 3 hafta sonra görcem dedi dr bana.. ( kötü bişi olmadıkça)

canım normalde nasıl oluyor bilmiyorum da benim dr um kendi inceledi birde özel bir durum söz konusu olduğundan bir doçent inceledi. ikisi birlikte konuştu ortak akrar verdi. ama normalde sanırım sadece radyoloji uzmanı inceliyor ultrason sonucu veriyor sanırım...

amin cnm da ne olduki ne yaşadınız bu kadar ağır:26:

kuzuucm şimdi 3 lü tarama testimizde nöral tüp defekti denilen bir olay var spina bifida rahatsızlığına sebep oluyor. bu nedir? belde omurilik açık kalıyor kapanmıyor. açıklığın büyüklüğüne göre çocuk yaşamıyor yada yaşıyor. yaşasada ömrü billah bazı sıkıntıları oluyor. işte üçlü tarama testimizde afp hormunum felsaket yüksek çıktı. risk 1:6 ydı. neredceyse kesin diyecek. bende marmarisde yaşıyorum burda dr ve hastane olayları çok sıkıntılı turisttik yer olduğu için.
dr umu aradım 1 hafta sonra kendi muayenehanesine bu konuda uzman bir doçentin geleceğini şayet atlayıp gidersem birlikte inceleyebileceklerini söyledi. tabi o bir hafta bana ölüm gibiydi. atladık gittik. incelendi hiç bir sıkıntısı görünmedi. bu hastalık için amniyosentezede gerek yok. çünkü teşhiş yöntemi sadece ultrason. iyi bakan bir gözün kaçırması imkansız.
ama sıkı kontrol dedi drum. 24. haftada bir daha gir dedi. bu sefer marmarisde giricez bakalım 4 boyutluya bakalım hayırlısı. kalp ve damar sistemi 21. haftada oluştuğundan bu ikisi arasındaki düzenek doğru çalışıyor mu falan bakılacak. biraz uzun oldu ama işte yaşadfıklarımız bunlardı çok korkuttu bizi. birde ilk bebeğim. çok endişelendim 1 kilo zayıfladım 1 hafta içinde.... Allahım yaşatmasın bir daha
daha önce girdin 24.haftada bi daha mı girceksin ölemi???

evet canım yukarda açıkladım bak

YA KARNIMDA BİŞEYLER OLUYO AMA ne hissettiğimin tam farkında değilim yaaawww

sanırım ben doğurcam hissetmediğim şeyleri görünce heeee bu oymuş dicem

Aynı durumdayım canım. Garip garip birşeyler hissediyorum ama benim zıpzıp mı yoksa gaz mı, yoksa başka birşey mi çözemiyorum.

Kızlar ayrıntılı şöyle oluyor radyoloji uzmanı inceliyor herşeyini en ince ayrıntısına kadar bir sürü usg resmi veriyor bir rapor hazırlıyor eline tutuşturuyor sende gidiyorsun doktorun yorumluyor durumunu hepsi bu benim yengem yiğenimde en iyi usglere girdi özellikle kalbi ve böbreklerini ama iki geri zekalı doktorda körmüşki oğluşum kalbi delik ve yumurtaları yukarıda doğdu sonuçta 4 yaşında yumurtaları için ameliyat oldu çok şükür kalbinin deliği kapandı 4 yaşında ama ömrümüzden ömür gitti benimde kalbim doğuştan delik bende bu ay kalpten muayene olucam bebeğimde kalbinden daha fazla incelenecek o yüzden

genedle afif delikler iyi beslenmeyle kapanıyor kalpte.
ama dr lara benimde güvenim hiç kalmadı.
helede marmarisde yaşamaz bu bebek alınmalı dedikleri halde kocaelide sağlam çıkması şok ediciydi.
inanın evime gelmek istemiyorum hep kocaelide kalmak isrtiyorum ailemin yanında burda hep bir şey olacak gibi hissediyorum

h.bulduk canm.. bende artık ciciler alayım diyorum yok illa saklıyor :) tam sıpalar canım :)
cnm sende hem kız hemde erkek içi olanlardan alıver halk arasında unisex deniyo

cnm çok geçmiş olsun ama şükürler olsunki sonuç iyiymiş gelmiş geçmiş şimdi bunlar kıymetli olduklarını biliyolar ya böyle naz yapıyolar bize bu arada sen kaç haftalıksın:26:

sağol tatlım Allah kimsenin başına vermesin
20 + 5 canım yani cumartesi 21 olucaz kısmetse...
muhtemel doğum tarihimde 3 aralık

YA KARNIMDA BİŞEYLER OLUYO AMA ne hissettiğimin tam farkında değilim yaaawww

sanırım ben doğurcam hissetmediğim şeyleri görünce heeee bu oymuş dicem

eee artık büyüdü annesi.. yavaş yavaş güçleniyor.sonra sana bi teppik atıyor. sende gazmıydı acaba diyorsun. ama bebişinin gücü ancak bu kadar annesi. tüm gücüyle vuruyor. sende anla artık annesi.

Allah yardımcın olsun cnm. Umarım bebikinin sağlığı iyidir.

ayyy cnm Rabbim korumuş. ama böyle bri psikoloji içine girme bu kadar stres hiçç iyi bişey değil. zaten düşüklerin %60'ı stres yüzünden oluyormuş. Rabbim hepimizin
yavrusunu korusun inşallah.

ye ekşiyi doğur Ayşeyi

benim bebiş bütün kriterleri alt üst etti yaaa tatlı yiyip duruyorum, kusma olayları falan ya da çok şükür yüzde lekelenmeler falan olmadı ( maaşallahh diyeyim deee :90::90::90:) yani bütün koca karı tahminleri tutmadı ve benim meleğim cnm kızım olucak inşallah... o da annesi gibi deli bişe olcak heraldee:90::90::90:

ayy cnm kızmı çok sevindim bende deli gibi tatlı yiyorum:26::26:bende bu tezi ezer geçrim inş

kızlarrr biz de bugün cicilendik!! zara kids e bakın diyorum başka da bişi demiyorum.zevk budur işte ya!! adamlar yapmışlar valla :))) bu arada fiyatlarda indirim var yarıya düşmüş tavsiye ederim .valla o kadar cok isterdim ki sizinle paylaşıp size de fikir verebilmek için fotoğraf koymayı amma velakin ben beceremiyorum yüklemeyi.imageshackten denedim olmadı. neyse sözün özü güzel bir alışveriş oldu :) benim harçlıklar kızıma gidicek anlaşılan her ay :)kendime bişi almak içimden bile gelmedi,ama aldım yine de tek bir şey :) anne olmak harika bir şey!aman neler öğrendim neler :) girdiğim mağazalarda da bi sürü anne olunca konusuyorsun laflıyosun felan ya :) bir kaç ipuçları aldım giyim konusunda .bi de bu yeni nesil bebekleri cok güzel yaaaaabir çift vardı mesela adam epesmer,karısı açık sayılır ona göre ama bebişi bi görünnnnnnnnnn! :) al reklamlarda oynat :))sarı ipek saç renkli gözler :))) sağlıklısı en önce ama hayal kurması da cok zevkli,bnm zaten favori bebeğim var hergün bakıyorum ona,ananem güzel resimlere bak demişti :)))) bakalımmm bakalımmm

Son düzenleme:

cnm takma kafana. benim de 12 ye 7 çıkmıştı ama cinsiyet öğrenmeye gittiğim gündü. doktorum heyecandandır demişti. bugünlerde sıcağın da etkisiyle normal bence...

kızlar arkadaşımın kızı oldu adını da CEYLİN koydu :44:cennet kapısı anlamındaymış hiç duyan oldumu :44:

ben de çok duyuyorum bu ismi son günlerde. kulağıma da hoş geliyor aslında ama ne zor işmiş kız ismi bulmak yaaa

eymen ismine bayılıyorum. Rabbim nasip eder de oğlum olursa koyarım heralde :)))

çok haklısın canım şu an atlattım o ruh halini ama o dönem hiç beklemediğimizden yalan yok çokk koymuştu.
şimdi çok daha metanetliyim.
Rabbim böyle olaylarla sınamaz inşallah bir daha
zara kids ürünlerini bende çok zevkli buluyorum yanı sıra mother care de beğeniyorum amma velakinn marmarisde hiçç biri yokk bu markalarında online satışları yok.
çok üzülüyorum burda uydur kaydır şeyler var.
artık doğum için gittiğimde kocaeliden bakıcaz çoğunluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…