ayy cnm kızmı çok sevindimbende deli gibi tatlı yiyorum:26::26:bende bu tezi ezer geçrim inş
seni çok iyi anlıyorum benim de kayınvalidem çok iyidir ama ben hiç bişey akışına bırakamam ben kontrol etmek istiyorum herşeyi. bu da başlı başına stres kaynağı insana. boşwermeye çalış.ha bi de eklemeyi unuttum.kayınvalidem aradı da ,ben de bebeğin odasıyla arabasını aldıgımızı söyledim .çok şaşırdı.halbuki bnm annem aldı yani henüz bilmiyor.geri kalan ihtiyaclar kolay onları azar azar her ay alırım dedim yani herşeyi tamamlanmaya yakın dedim ki gidip de uyduruk zevksiz bişiler almasın diye.neyse ,istersen gel uğra gör odamızı dedim,o da kızım ben kışın hep gelicem zaten sen anne de yeter dedi.tamam çok güzel de mi...:) ama benim aklımda su an sadece '' hep '' kelimesi yankılanıyooo(( kurarım ben yine artık....yani hep gelmesini isteyen yok ki...yardım gerekicek ama hep ne demek yaaaaaa!!!bi de ilk zaman annem olucak yanımızda.a ne bilim yanlış mı düşünüyorum?iki kez dedi hep gelicem zaten diye.aman Allahım kulaklarımdan gitmiyooooo!!ben de sağol anne dedim ama içimden ''yandık''diyorum.ya iyiyiz hoşuz kadınla o bana bitanem kızım vs gibi çok içten konusuyo yardımcı da ama ne bilim yardım ederken de insan çoğu şeye karışıyor çünkü..bi de öyle bir kadını da nasıl kırıp karşı çıkarsın ki.yani illaki olcak annenle bile olabiliyor fikrinin uyşmadığı,artık kırmadan anlatırız herhalde...çok kontrolcüyüm dimi kızlar.halbuki akıllı bi kadın salar engine!! oooh gelsin baksın istediği kadar da karışssın yardımcı olsun da der.ah ahhhh
şu an kocaelideyim çok güzel ve uygun şeyler var. en güzelini yaparsın.Rabbim böyle artık doğum için gittiğimde kocaeliden bakıcaz çoğunluğunu
lizzie nereden yaptın alısverısı sen..
ben hep forumda kı yere gıdıyorum ..
bıldıgın baska yerler var mı kemeraltı dısında :))
bende cevap vermek istedim,izmirdeyim bende.kemeraltına gitmeyi bende düşünüyorumm 20.haftamdan sonra,ama balçova agora yanında pamidor var orasıda fena değil.bir kaç parça birşeyler aldık,güzel uygun geldi bana.bakmadıysan tavsiye ederim.
kemeraltına gıtmeyı sonlara saklamak ıstıyorum nedense.
pamıdoru bılıyorum bakıyım bır ara..
ben sadece lcw den aldım sımdıye kadar bır de Alanya'dan cokca aldık bırseyler o da Panço magazasındandı..
marka olarak İdil baby hosuma gıttı organık pamuktan urunlerı guzel..
bakalım sırf bebek magazası olarakta e-bebek var ..
cokta bırsey almnak ıstemıyorum ama tutamıyorum kendımı :)
lcw de de güzel şeyler oluyor.bende öyleyim canım ya.gördüğümde dayanamıyorum alıyorum almak istiyorum sürekli.senin de ilk bebek galiba.ben ilk olduğundan kaynaklanıyor heralde diyorum kendim için.birde ne tarafta oturuyorsun?
seni çok iyi anlıyorum benim de kayınvalidem çok iyidir ama ben hiç bişey akışına bırakamam ben kontrol etmek istiyorum herşeyi. bu da başlı başına stres kaynağı insana. boşwermeye çalış.
şu an kocaelideyim çok güzel ve uygun şeyler var. en güzelini yaparsın.
evet ılk bebek ..
sımdıden o kadar seyı oldu kı ..gözüm doymuyor resmen daha hedıye de gelıcek :)
ben Foça tarafında oturuyorum canım sen nerede oturuyorsun..
burada lcw nın outletı var oradan bakıyorum hep :)
lizzie nereden yaptın alısverısı sen..
ben hep forumda kı yere gıdıyorum ..
bıldıgın baska yerler var mı kemeraltı dısında :))
evet ılk bebek ..
sımdıden o kadar seyı oldu kı ..gözüm doymuyor resmen daha hedıye de gelıcek :)
ben Foça tarafında oturuyorum canım sen nerede oturuyorsun..
burada lcw nın outletı var oradan bakıyorum hep :)
allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herşeyin ilki güzeldir...aramız baya uzak ben balçovada oturuyorum.bu taraflara gelirsen görüşmek isterim.
forum bornova tabiki tatlımbi dahaki sefere de agora seferine çıkmayı planlıyorum :)) tek sorun bize baya bi uzak ama onu da sanırım arabalı feribotla halledeceğim :) tepe home var bi de orda,gebe var mecbur gitcez :)
ay ben çok kıskanç bi anne olucam sanırımmesela hiç bebek hediyesi gelsin istemiyorum.hepsini ben seçiiiim,zevkime göre alim istiyorum :)) kim ne alırsa alsın içime sinmeyecekmiş gibi,herşeyin en iyisini ben bilirmişim gibi hahahahahha!evet son noktaya vardım galiba :))))
hmmm bu fikri tuttum :)) ben karşıyaka tarafındayım bu arada.foça uzak kalıyor buralara ama çok güzel bir yer.herşeyin doğalı orda.ınsallah bır gun Izmırlı annler olarak bulusuruz ..ortada bır hyerde :)
sen nerede oturuyorsun kı bana da uzak agora ama arabayla geze geze gıdıyoruz ıste :)
sen de baskasına hedıye olarak gotürürsün
hmmm bu fikri tuttum :)) ben karşıyaka tarafındayım bu arada.foça uzak kalıyor buralara ama çok güzel bir yer.herşeyin doğalı orda.
ınsallah bır gun Izmırlı annler olarak bulusuruz ..ortada bır hyerde :)
ayy evet çok güzel olur valla..inşşallahlarla kalmayalım ama,havalar biraz soğusun eylül ekim gibi buluşalım :)))
ınsallah bır gun Izmırlı annler olarak bulusuruz ..ortada bır hyerde :)
ayy evet çok güzel olur valla..inşşallahlarla kalmayalım ama,havalar biraz soğusun eylül ekim gibi buluşalım :)))
olur eylulden sonra olsun :) yıne kararlastırırız..
göbüşlü göbüşlü gezerız :)
olur eylulden sonra olsun :) yıne kararlastırırız..
göbüşlü göbüşlü gezerız :)
ay çok komik olur ama grup halindemillet göbeklerimize bakar bakar güler artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?