2011 Aralık Anneleri

Mardincim gelmissin, hosgeldin. merakta biraktin bizi nasilsin???

Canım benim hoşbuldukk bende sizi merakte bırakmak istemezdim ama netimizde sorun vardı ancak halledebildik İyiyim canım merak etmeyin şükür şimdilik herşey yolunda hala amniyosentez sonucunu bekliyorum bugün tam gün oldu yarın arıcam bi doktorumu artık merakım doruklarda :97::97: sizler nasılsınız herşey yolundamı

:))

aylul sonuna aldi bile esim bileti ortasinda olsun kabull 1 ay icinde orda ne kadar eglensem kar bana yoksa burda yapayalniz hic cekilmiyo...

tamam ayarlarız bır gun ..hatta ıkı kere bulsuuruz bı basta bı sonda hehe :)

alıntıyı duzeltmeye calıstım ınsallaho lmustur sorun var snaırım..

mardın ınsalalh guzel cıkar canım sonucun..

Inaniyorum ki hersey tertemiz ve guzel olucak. Bebisini saglikla alicaksin kucagina insallah.

Valla bu iki kere bulusmaya da hiiiicc hayir demem ben haberiniz ola
Evet alintilar duzeldi simdi.

Valla bu iki kere bulusmaya da hiiiicc hayir demem ben haberiniz ola
Evet alintilar duzeldi simdi.

ben cok gezıyorum :) benım ıcın farketmez

sen ne tarafa gelıceksın ..

ben cıkıyorum artık konusuruz osnra detaylı :)

gorusuruz kızlr

Inaniyorum ki hersey tertemiz ve guzel olucak. Bebisini saglikla alicaksin kucagina insallah.

Çok teşekkür ederim kızlar Allahın izniyle temiz çıkacak bende inanıyorum o zaman teyzeleriyle forumda bi kutlama yaparız nazlı bebekimeee

ben cok gezıyorum :) benım ıcın farketmez

sen ne tarafa gelıceksın ..

ben cıkıyorum artık konusuruz osnra detaylı :)

gorusuruz kızlr

Ben Bucaya gelicem.
Gezme konusunda da diyecegim tek sey oturucami hic sanmiyorum gelmisken oraya..
Iyi aksamlar görusuruz...

Son düzenleme:
canım arkadaşların da dediği gibi herşey çok güzel olacak. sonuçlar çok güzel çıkacak inşallah.

izmirli annişler bakıyorum buluşup gezme plaları yapmışsınız ne güzel. ben de katılmak isterim aranıza. eylül sonu çok güzel. ben de kemalpşada oturuyorum bornovaya çok yakın. baktım da herkesin olduğu yerler çok farklı. nerde buluşcaz?

bu arada kızlar ben kız bebeğim olcak diye hayaller kuruyordum annem erkek olcak diyor. ben de biraz tiye aldım. annem ultrasonda baktı az önce diyorum kadeşlerime. boşuna heveslenme kız olcak diye diyor. ben de öyle alışmışım ki kız olmasına. şimdi doktora gideceğimiz günü heyecnla bekliyorum. büyük ihtimalle haftaya cuma gideceğim. hem 3lü testimi yaptıracağım hem de cinsiyetini doktorda noter huzurunda onaylatacağım

Canim aslinda kemalpasaya gelmek super olurdu valla, bir kere gelmistim buyuk bi piknik alani vardi bayilmistim oraya
Ama orta bi yol buluruz oyle bulusuruz, o gunler bi gelsin de
Bu arada umarim noter huzurunda hakliligin bir kere daha kanitlanir

İnşallah canım benim umarım yrn doktoru aradığımda sonucumda çıkmış olur bende rahatlarım :97:

Sutler de Ajda teyzesinden o zaman

Teşekkür ederiz Ajda teyzesi bebişimin süt annesiiiii ayy geçmişi okuyayım dedim ama işin içinden çıkamadım gündür fln hiç girmeyince çok birikmiş :97::97: herşey yolunda dimi herkes iyi Ajdacım sen takip ediosan biliosundur az cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…