canım akın stres yapma en gec kese 6 haftada görünüyor ve kalp atışıda 7-8 haftayı bulabiliyo döllenme süresine göre..
kızlar ne olur dua edin kalp atışını duyayım. hamilelerin duası kabul olurmuş. çok korkuyorumm
canım tebrik ederim rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin...
hadi hayırlı uğurlu olsun hoşgeldiniz aramıza rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..
oyyy maşallahhh kuzucuğun kalbide atmaya başlmış..yeniden tebrik ederim canım..
tebrikler hayatım allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin...
hoşgeldinizzzz tebrik ederimm sağlıklı kucaklamak nasip olsun inş..
hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim...rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..
evet nasip olursa ilk bebeğimiz olucak seninde yolunda gider inşallah herşey
kızlar ne olur dua edin kalp atışını duyayım. hamilelerin duası kabul olurmuş. çok korkuyorumm
kıszlar bugün doktora gittim.5+2 haftalık sata göre ama kese gözükmedi.geç döllenme olmuş olabilir dedi yarın kan tahlilinde belli olcak moralim çok bozukk
merhaba
konu acılmadı dıye kasım ayında takılıyordum ,bır de tam ıkısını arası gıbı dogum zamanım :)
kasım sonu olabılır dedı doktor kısmet
bılgılerım
sat ...25 şubat
td.t...2 aralık
yaş ...26
kilo...55
karından kese görüldüü ,sıra pıt pıtta :)
hayır en yaşlı benim yaşım 40.5 ve ilk bebeğim olacak işallahHerhalde buranın en yaşlı anne adaylarındanım. Yaşım 34. 6.5 yaşında bir oğlum var. Bebişin hayırlı olsun...
bende yazıyım kızlar bilgilerimi
sat 1 mart
m.d.t 7 aralık
bebeğin durumu pıtpıtlarını gördüm rabbime şükürler olsun
yaş 22
kilo 58
rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inaşşalh
kıszlar bugün doktora gittim.5+2 haftalık sata göre ama kese gözükmedi.geç döllenme olmuş olabilir dedi yarın kan tahlilinde belli olcak moralim çok bozukk
canım moralini bozma, ben 6 haftalığım diye gitmiştim ama kese 5 haftalık büyüklükteydi, ve henüz 1cm di, ablam 5 haftalık gittiğindeyse keseyi göremediler ve o da çok telaşlanmıştı ama ikimizinde şimdi bebeişleri var, adetim çok düzenli olmasına rağmen geç döllenme olmuş benim. seninde öyledir inşallah, moralini bozma hiç
Canım bozma moralini. Bak doktor da demiş geç döllenme olabilir diye. Sıkma canını. Biz biraz aceleci dvranıyoruz canım. İyi düşün iyi olsun canım...
hayır en yaşlı benim yaşım 40.5 ve ilk bebeğim olacak işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?