dr.dan geldik haberler iyi
pıt pıt atıyor kallbiiii
dr.dan geldik haberler iyi
pıt pıt atıyor kallbiiii
canım daha çok erken kese görünüğr merek etme.benimde sat 4 mart hiç belirtim yok idrar testinde çıktı.çok merak ediyosan kan testi yaptır.o zaman kesin çıkar.merhaba kızlar
sat 3 mart
gebelik testi yaptım pozitif çıktı zaten adetim olmadı
yalnız geçnlerde kahverengi akıntım oldu.
dr a gitmemiştik .akıntı oluncada dr a gittik .ultrasonal baktık. henüz bişey göremiyoru tam olarak dedi.henüz çok erken 10 gün sonra gel dedi.
hamileyima slında ama sanırım dr keseyi tam göremeyince mi ne şimdilik bekle henüz erken dedi((
hamilesin demedi. değilsin de demedi.
canım sıkıldı .
kızlar idrarda hamilelik çıktı ama hiç belirtim yok.göğüsler şiş sadece dün belim ağrıdı bugün yok acaba hamilelik yok mu ne bulantı ne bişey 5 haftalıksa eğer bulantı olmaz mı
merhaba arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerimiz inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip ederbenimde son adet tarihim 8 mart aşılama yapılmıştı çok şükür tuttu nasip olursa bende aralık annesi olucam aşıla olduğu için ben sizlerden biraz erken öğrendim 2 hafta oluyo öğreneli dünde ilk doktor ziyaretmizi yaptık çok şükür kese gözüktü 4 haftalıkmış bebeğimiz kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar ultrasona gidicez Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip eder
Hayırlı olsun canım. Ben de dün tahlil yaptım . Sat ım 12 Marttı. İnşallah vakitlice ve sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza...
merhaba arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerimiz inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip ederbenimde son adet tarihim 8 mart aşılama yapılmıştı çok şükür tuttu nasip olursa bende aralık annesi olucam aşıla olduğu için ben sizlerden biraz erken öğrendim 2 hafta oluyo öğreneli dünde ilk doktor ziyaretmizi yaptık çok şükür kese gözüktü 4 haftalıkmış bebeğimiz kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar ultrasona gidicez Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip eder
Hayırlı olsun canım. Ben de dün tahlil yaptım . Sat ım 12 Marttı. İnşallah vakitlice ve sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza...
canımm sanada hayırlı olsunn.kan tahlili mi yaptırdın.ben korkudan yaptıramıyomm.yarın doktora gidicem gerçi.
sanada hayırlı olsun arkadaşım aminn aminn doktora gittin mi peki
canım tebrik ederim rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin...Arkadaşlar, merhaba. Benim SAT'ım 12 Mart bugün test yaptım ve ikinci çizgi çok koyu olmamakla birlikte belirdi. Salı günü doktora gideceğim. Hayırlısıyla sağlıklı ve vakitlice doğar bebeklerimiz inşallah. Amin...
hadi hayırlı uğurlu olsun hoşgeldiniz aramıza rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..29 mart son sat.
doktora gittim bugün. gözükmedi kese. alttan bakınca benzer bişey görüyorum ama emin olamıyorum dedi. zatenn 4hafta 1 günlük daha. 3mm bişey var. beta istedi.. 2100 küsür olmuş çok şükür. testi gördükten sonra tamam o gördüğüm keseymiş o zaman dedi.
korktuk biraz. bir de kan testlerimden pıhtılaşma sorunu tespit etti. coraspin ve progestan verdi.
15 gün sonra inşallah kalp atışlarını duyarız dedi. benim durumum bu. dualrını eksik etmeyin arkadaşlar.
Allaha emanet olun.
ilk gebeliğim.
yaş 27. kilom. 59.3
oyyy maşallahhh kuzucuğun kalbide atmaya başlmış..yeniden tebrik ederim canım..dr.dan geldik haberler iyi
pıt pıt atıyor kallbiiii
tebrikler hayatım allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin...merhaba kızlar
sat 3 mart
gebelik testi yaptım pozitif çıktı zaten adetim olmadı
yalnız geçnlerde kahverengi akıntım oldu.
dr a gitmemiştik .akıntı oluncada dr a gittik .ultrasonal baktık. henüz bişey göremiyoru tam olarak dedi.henüz çok erken 10 gün sonra gel dedi.
hamileyima slında ama sanırım dr keseyi tam göremeyince mi ne şimdilik bekle henüz erken dedi((
hamilesin demedi. değilsin de demedi.
canım sıkıldı .
hoşgeldinizzzz tebrik ederimm sağlıklı kucaklamak nasip olsun inş..Merhaba arkadaşlar;
benim sat 3 mart.çok şükür cuma günü hamile olduğumu öğrendim. alahım hepimize sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin. kalp atışı alamamadan çok korkuyorum. rabbim yardım etsin cümlemize...
kalp atışlarını duyamam diye çok korkuyorum gerçekten. kaçıncı haftada kese ve kalp atışı gördünüz arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?