2011 Aralık Anneleri

dr.dan geldik haberler iyi
pıt pıt atıyor kallbiiii

merhaba kızlar
sat 3 mart
gebelik testi yaptım pozitif çıktı zaten adetim olmadı
yalnız geçnlerde kahverengi akıntım oldu.
dr a gitmemiştik .akıntı oluncada dr a gittik .ultrasonal baktık. henüz bişey göremiyoru tam olarak dedi.henüz çok erken 10 gün sonra gel dedi.
hamileyima slında ama sanırım dr keseyi tam göremeyince mi ne şimdilik bekle henüz erken dedi((
hamilesin demedi. değilsin de demedi.
canım sıkıldı .

canım daha çok erken kese görünüğr merek etme.benimde sat 4 mart hiç belirtim yok idrar testinde çıktı.çok merak ediyosan kan testi yaptır.o zaman kesin çıkar.

kızlar idrarda hamilelik çıktı ama hiç belirtim yok.göğüsler şiş sadece dün belim ağrıdı bugün yok acaba hamilelik yok mu ne bulantı ne bişey 5 haftalıksa eğer bulantı olmaz mı

kızlar idrarda hamilelik çıktı ama hiç belirtim yok.göğüsler şiş sadece dün belim ağrıdı bugün yok acaba hamilelik yok mu ne bulantı ne bişey 5 haftalıksa eğer bulantı olmaz mı

Canım öncelikle hayırlı olsun. Bulantılar genelde 7-8 gibi başlıyor. Hem de herkesin belirtisi farklı farklı olabiliyor.

Hamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?

Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme

28-Mide kazinmasi-cok acikma

Bebeğimonline.comden alıntı.

canım bilgilerin için sağol.ne kadar çok belirti varmış.bende sadece göğüs şişmesi ve ara ara ayak ve ellerim üşüyor o kadar.

uyuma isteği dışında hiçbir belirti olmamıştı bende hamile olduğumu doktordan doktora hissediyordum ilk 4 ayda sonrasında kuzucuk hissettirdi kıpırtılarıyla illa belirti olmuyo:))

Merhaba arkadaşlar;
benim sat 3 mart.çok şükür cuma günü hamile olduğumu öğrendim. alahım hepimize sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin. kalp atışı alamamadan çok korkuyorum. rabbim yardım etsin cümlemize...

merhaba arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerimiz inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip eder benimde son adet tarihim 8 mart aşılama yapılmıştı çok şükür tuttu nasip olursa bende aralık annesi olucam aşıla olduğu için ben sizlerden biraz erken öğrendim 2 hafta oluyo öğreneli dünde ilk doktor ziyaretmizi yaptık çok şükür kese gözüktü 4 haftalıkmış bebeğimiz kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar ultrasona gidicez Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip eder

Hayırlı olsun canım. Ben de dün tahlil yaptım . Sat ım 12 Marttı. İnşallah vakitlice ve sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza...

hayırlı olsun canımm.daha kalp atışı 6. haftadan sonra duyuluyomuş.ben de yarın doktora gidicem kese gözükür inşalllaah.

Hayırlı olsun canım. Ben de dün tahlil yaptım . Sat ım 12 Marttı. İnşallah vakitlice ve sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza...

canımm sanada hayırlı olsunn.kan tahlili mi yaptırdın.ben korkudan yaptıramıyomm.yarın doktora gidicem gerçi.

canımm sanada hayırlı olsunn.kan tahlili mi yaptırdın.ben korkudan yaptıramıyomm.yarın doktora gidicem gerçi.

Yok canım salı inşallah gideceğim. Kendim yaptım. Adet günümde ince pembe bir çizgi belirdi. Hayırlısı olur inşallah... Evet insan tedirgin oluyor...:26:

kalp atışlarını duyamam diye çok korkuyorum gerçekten. kaçıncı haftada kese ve kalp atışı gördünüz arkadaşlar...

canım tebrik ederim rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin...
hadi hayırlı uğurlu olsun hoşgeldiniz aramıza rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..
dr.dan geldik haberler iyi
pıt pıt atıyor kallbiiii
oyyy maşallahhh kuzucuğun kalbide atmaya başlmış..yeniden tebrik ederim canım..
tebrikler hayatım allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin...

hoşgeldinizzzz tebrik ederimm sağlıklı kucaklamak nasip olsun inş..

hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim...rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…