selam kızlar test yaptım dün 2. çizgi çıktı silik ama hemen belirdi.adetim 2 gün geçti kan tahliki yapmaya korkuyorum.çünkü geçen sene bir düşüğüm var.doktorum gün sonra gel dedi beklemedeyim.
kan testi yaptır canım yarın .. bence iyi bir değer alacaksın
ayyy çok güzell yaaa... Kızlar hepizin Allah yardımcısı olsun,hayırlı doğumlar nasibetsin bizde geçen yıl bu vakitlerde aralık 2010 annelerine takılıyorduk,şimdi gaz,mama muhabbetlerindeyiz,hamileliğin tadını çıkarın
sağol canım inşalllahh tam belli olsun o zaman bilgilerimi veririm ben.sen kaç haftalıksın?
bu arada topiğin ilk msjında bir tablo yaptım , bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim listeye
Merhabalar ,
İlk ben geldim galiba .. hamile olduğumu öğreneli 3 gün oluyor ve muhtemel doğum tarihi 2 Aralık 2011 .. kalp atımı için 2 hafta sonrasına gün verdi dr. , bakalım nasılmış mercimeğim
bu arada bu benim ikinci bebeğim olacak , ilk kuzum şimdi 20 aylık
dilerim çoğalır katılımlar gün geçtikçe ..
rumuz SAT muh.doğ.tarihi yaş hamile kaldığı kg mevcut kg bebeğin durumu bebeğin cinsiyeti bebeğin adı
starimu 25.02.2011 02.12.2011 33 58,5 59 26mart bhcg:524
5848bl 27.2.2011 04.12.2011 25 67 6nisan
tamam o zaman senden haber bekliyor olacağız
an itibariyle 6+1
canımm sağoll.maşalahh.ben de inşallah hamileyimdir.2 yıldır uğraşıyorum çünkü
canımcım maalesef bu melekler kolaylıkla gelmiyorlar , sonrasındaysa senin hiç ummadığın anda çıkıp geliyorlar .. tıpkı benim gibi tıpkı milyonlarcası gibi ... ben de ilk bebeğimi kucağıma almak için 4 yıl uğraştım , şimdiyse oğlum daha 20 aylık olmadı bile ben 1,5 aylık hamileyimo yüzden erşeyin bir vakti var , yeterki sen sabırla ve inançla bekle zamanını
canım 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyo mu ne güzel.ben de duyarım inşallahhhhstiramu hayatım bende bilgilerimi yazım..
sat 25 şubat
m.d.t. aralık 2
yaş 26
kilo 63
bebeğin durumu..pıt pıtları gördük..
canım 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyo mu ne güzel.ben de duyarım inşallahhhh
canım sağol bugün adetim 3 günü geçti test yaptım 2.çizgi kopkoyu.pazartesi doktora gitcem ama pıt pıtları duymadan inanmam çünkü geçen sene bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
canım tebrik ederim allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin sana ve hepimize...
bence önce kendini inandırki bebeğinde sana inansın..
bende 5 kez hamile kaldım ve 5 kez kaybettim bebeklerimi...
sebebini bulamadılar..
bu bebeğimde tüp bebek yapıldı inşallah bu defa sağlıklı kucaklarım ki ben buna kendimi inandırdım..
ilk başından beri hep olumlu baktım sanada tavsiyem hiç olumsuz düşünme...
allahım aralık ayında doğumlarımızı konuşmayı nasip etsin hepimize..
[sıze="2"]arkadaşlar listeye bilgilerinizi ben eklersem daha sağlıklı olur diye düşündüm . Neden derseniz , diğer türlü herkes listeden alıntı yaparak bilgisini eklemeye çalışacak ve paylaşım alanımızda sürekli dolanan bir liste görüntüsü olacak ve bu bir süre sonra rahatsız edici olacak , tecrübeyle sabit
Siz rumuz-sat-kilo vb. Bilgilerinizi msjlarınızda yazarsanız hemen eklerim ilk sayfadaki listeye , böylece tüm gelişmeleri kolaylıkla oradan takip ederiz , ne dersiniz ?[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?