2011 Aralık Anneleri

aferin kız!! süpersin valla.benim hayatta yapamayacağım bir şey bu ama hep böyle bir kadın olmayı istemişimdir :))) istiycen tabi en iyisini iste hem de,herkes elini sokcak cebe hahhaha :) çıtkırıldım oluyoruz da noluyo,karlı çıkan onlar ooooh.gururlu ama borç içinde oluyoruz biz de :)) aman yok gerçi,çöp istemem .aldıklarını da asla begenmiyceğimi biliyorum.daha şimdiden nasıl onlara hemen hemen hiçbir şey aldırmam derdindeyim.durumun vahimetini siz düşünün artık!!!

biz bebek düşünmeye basladıgımız anda isimleri bulduk ..sonrada degıstırmedık ıkıncı ısım eklerı dedık ama ondan da vazgectık..

erkek olsa ıdı Mert olucaktı

Masal gıbı bır hıkayemız vardı Kızım olunca da ısmı Masal olucak..

gercı garıp garıp tepkıler verıyorlar ..yok hıkaye yok roman dıyorlar hemen ..

ben de dıyorum hemen ıkıncı Kızıma da Öykü koyucam dıye erkek olursa da Destan ..hemen susuyorlar

hiçç sorma benimkide rahmetli bbasının ismi hüseyin di onu koyalım dedi. tmm dedim. ikinci ismi de ben bulurum dedim. aaa şimdide tutturmuş ikinci ismide rahmetli dedemin ismi tahir olsun. hüseyin tahir ne güzel demez mi. demetcim 2.köprüye benide bekle.[/QUOTE]

BENİM İÇİNDE KÖPRÜDEN RANDEVU ALIN OLURMU AMA BEN KENDİM GELMEYECEM EŞİMİN AİLESİNİ GÖNDERECEM OLURMU

ay benc emasal süper bi isim

ya ben benimkiyle anlaşamıyorum bak şimdi ben ömer diyorum o berk dio
ben mert diyorum o nuri diyo

o böyle eski usul isteyince eski güzel isim arıyorum bi bakıyorum caymış
yeni usul isim isteyince yeni isim buluyorum bi bakıyorum babama sorcam dio
babasına alternatifler hazırlıyorum
babam ne karışır ben koycam dio

delirdi bildiğiniz ya

2. köprü dolduysa ben 1. köprüye uzanayım kızlar

Yaa kızlarrr yetişemiyorum size işiniz gücünüz yokmu hiç:84::84::84::84:
Ben okumları bitiriyorum işe başlıyorum sonra tekrar okumaya başlıyorum hopp 5 sayfa olmuşş

Bu arada okurken çok güldürdünüz beni.. Allahta sizi güldürsün

canım aynı isimleri düşünmüşüz destan ve masal.masal konusunda hiç vazgeçme çok güzel bir isim çooook. yani millete göre düşünek olursak ohooooooooo!zaten en sinir oldugum şeydir bu.benim teyzem kızının ismini melisa istemişti ama kayınpederi beğenmemiş yabancı isim gibi diye,değiştirdiler.ne saçma.destan da prince of persia da hoşuma gitmişti.

Merhaba Arkadaşlar ;

Çocugu başkasının ismini uzmanlar önermiyor koymayı.
Ölen biri ise enerjisi çocuga geçiyormuş ve çocuk üzerinde negatif etkisi varmış. Her yeni doğanın kendine ait yeni bir enerjisi olmalı mantığı var olduğundan her bebek yeni bir isim.
Ölmüş yada yaşayan bir aile büyügünün ismini koymak sakıncalı yani..

neyse bunu düşünmesi ible büyük gelişmee

ayy biizmkide aynı kuzucum babalara naz yapıyorlar herhaldee
aynen canım bizde isimsiz kaldık hiçde aklımıza bir şey gelmiyor.
popüler isimlerden olsun istemiyoruz furya gibi oluyorlar sonra
bir dönem deli gibi 5 bebekden 1 i duruydu şimdi de masal çok duymaya başladım ki masalıda beğeniyordum.
o yüzden hem güzel hemde normal bir isim olsun istiyorum nasıl olcak bilmem

uvv senın ısın zormus valla ..ama babasına ne yahu .

yok yok baskasına gore degıstırmem kı zaten herkes sımdıden bebegıme Bebek yerıne Masal dıye seslenıyor..

mesela Masal ne yapıyor
Masal a bıberon aldım
ee Masal da gelıyor artık fılan ..

ayyy cnm hadi hayırlı haberlerle gel inş,bende yarın gidicem bu sefer sanırım filcik gösterir ne olduğunu yoksa doğana kadar filcik kalcakcnm kızdan yana gönlüm ama bakalım hayırlsı neyse o olsun tek dileğim sağlıklı olsundaevet cnm ben sare diyodum az evvel biyolojik babasıson kararını vermişmiş zeynep sure olcakmış ama didim sare koycam ben ilki sure olursa ikincisi sare olcakmış

benım akıntım seffaf ve su gıbı aama cok degıl ,yorulunca cogalıyor sadece..

yaa bende akıntı fazla yok. ancak akşam eve gittiğimde iç çamaşırımda sütlü kahve tarzı bri rank oluştuğunu görüyorum. acaba sadece bende mi oluyor. birde kokusu var ama çok hoş bir koku. kötü kokmuyor. sanki bebek kokuyor.

cnm mümkün olduğunca pet kullanmamaya çalış. illa kullanıcaksan sadece pamuklu olanlarından. ama benim bildiğim günlük pedler acayip mikrop ve iltihap üretiyorlar. belkide kaşıntın (ki sıcak havalarda ped kaşındırır) ve iltihaplanmamn da ondandır. gjel felan sık kullanma. orasını kendi haline bırak temiz suyla yıka. kuru tut. vucut kendi temizliğini kendi yaparmış. ancak gel felan kullanınca oradaki ph dengesi değişiyormuş ve kendini temizleme özelliğini yitiriyormuş. ve enfeksiyonlara açık halae gelebiliyormuş. söyliyim dedim.

benim kocamda herkese öyle söylüyor. vede son sözü ben söylerim diyor. "peki karıcım"derim diyor. pek öyle olmuyor ama olsun..

MERHABA herkese.bizde dün detayllı ultrason için nişantaşında iyi bir prof a gittik.
ama o kadar moralimiz bozuldu ki
naSIL çıktığımızı bilemedik.
bebeğimiz 9 -10 gün gerdeymiş.dr amniyosentez önerdi hemde hemen...
yarın benim kendi dr ıma gdip söylediklerini anlatacağım. ama çok moralim bozuk
benim gibi hiç bebeği geride olan var mı
direnç var dedi onuda anlamadım. galiba benden bebeğe rahat besin geçişi olmuyormuş...
akıl verin bana ya...
2 li testim iyiydi...

bende sütlü kahve akıntılar oluyo plesanta asagıdaymıs o yüzde dedi inş. 24. haftaya kadar cıkar yukarıya

direnç denılen sey tansıyondan oluyor ama bılemıyorum tam
kendı doktorunla konus bozma morlaını Allah büyük..

kızlar mikadekor diye bir bebek mobilyacısı var internetten bakıyorum çok güzel mobilyaları var ama çokk pahalı

kızlar ya maşallahınız var nasıl yapiosunuz bu pırtları? ay ben o kadar utanıyorum ki. her gece allahım bu gece uyurken kaçırmayım diye dua ederek yatıyorum.duyacak diye ecel terleri döküyorum. zortfobiye yakalandım sanırım. bizim evde tabu bu konuşulmaz bile:S
bi de pozisyonlardan konuşmuşsunuz ama ben üstte sarılarak yapmazsam yapamıyorum. tehlikeli diyosunuz:S ama öbür türlü zevk alamıyorum yaptıktan sonra karnım ağrıyo ama geri geçiyo.bilmiyorum nereye kadar...
detaylı usgnin 48 saniyelik berbat kaydını az önce arayıp sordum. zaten o kadar çekiyolarmış. sinir oldum. bi ton para bayılıyoz bi de yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…