bende de savaş var bu konuda bende oğluma kerem ismini koyacaktım bir hafta önce kesinleşmişti ismi şimdi caydı benim koca bende hiçbir isim koymayacağım oğlum doğduğunda kendisi seçer ismini dedim kimliğini ben çıkaracam bana kaldı dedi bende doğumdan sonraki gün gieder doğum etmiş halimle çıkartırım dedim çok gıcık oluyorlar ya kesin onun tarafı birşey söylemiştir ama salaklar bilmiyorki doğum parası bebek beşiği arabası dayısının hediyesi olacak ama şimdi hepsini onlara inat ailesinden isteyecem görsün bak nasıl oluyor gıcıklık
ay benc emasal süper bi isimbiz bebek düşünmeye basladıgımız anda isimleri bulduk ..sonrada degıstırmedık ıkıncı ısım eklerı dedık ama ondan da vazgectık..
erkek olsa ıdı Mert olucaktı
Masal gıbı bır hıkayemız vardı Kızım olunca da ısmı Masal olucak..
gercı garıp garıp tepkıler verıyorlar ..yok hıkaye yok roman dıyorlar hemen ..
ben de dıyorum hemen ıkıncı Kızıma da Öykü koyucam dıye erkek olursa da Destan ..hemen susuyorlar
biz bebek düşünmeye basladıgımız anda isimleri bulduk ..sonrada degıstırmedık ıkıncı ısım eklerı dedık ama ondan da vazgectık..
erkek olsa ıdı Mert olucaktı
Masal gıbı bır hıkayemız vardı Kızım olunca da ısmı Masal olucak..
gercı garıp garıp tepkıler verıyorlar ..yok hıkaye yok roman dıyorlar hemen ..
ben de dıyorum hemen ıkıncı Kızıma da Öykü koyucam dıye erkek olursa da Destan ..hemen susuyorlar
meleklerim
az evvel beni 3-5 günde bir arayan kocam aradıçocuğa isim bulmuş onu söylüyo bizimki nasıl oldu karizmayı çizdirdi ama telde konuşalım evde uzatmak istemiyorum dedi (boşıycam ben bu adamı ya hiç tipim değil )
erkek olursa; talha musab
kız olursa ; zeynep sure
hangi köpürden atlasam acaba ya:95::95:
ayy biizmkide aynı kuzucum babalara naz yapıyorlar herhaldeeayın 22.sı olmus ne cabuk ya.
bebegım cok hareketlı bugun ama babasından korkuyormudur nedır :))
gel dıyorum elını koyuyor kesıyor elını cekınce baslıyor tekmeye..
bazen gercerkten cok sert yıyorum o tekmelerı hatta babasına denk geldı bır ara karatecı yapalım bu kızı dıyor ..kı zaten doktorumuz bı fotosunu verdı gorsenız ıkı ayagını da basına kadar getırmıs dıkmış..uzun bacakları var
tetanoz asımızın ıkıncısını de 8 agustosta yaptıracagız ..
detaylıyı yaptırmıstık zaten ..sımdı sırada şeker yüklemesı var ..
aynen canım bizde isimsiz kaldık hiçde aklımıza bir şey gelmiyor.ya ben de eşimden bu ecrin ismi hakkındaki yorumları gizliyodum,koydurmaz diye dün gittiğimde biraz ateşim vardı ya insan açık sözlü oluyo,2. bi anlamı da varmış ücretmiş,yarın kızımız ağlaya ağlaya gelirse anne adımla dalga geçiyolar diye,nisa da kadın demek,ücret-kadın,pek hoş olmuyo dedim,iyi ki söyledin dedi,öyle olsaydı sorardım ben sana dedi,koymuyoz bu ismi dedi,taa 2-3 yıl önce bi kadının kızında duymuştum bu ismi,ben de koycam demiştim,kızımla konuşurken de bu ismi söylüyodum,rüyamda bile,şimdi isimsiz kaldık
ay benc emasal süper bi isim
ya ben benimkiyle anlaşamıyorum bak şimdi ben ömer diyorum o berk dio
ben mert diyorum o nuri diyo
o böyle eski usul isteyince eski güzel isim arıyorum bi bakıyorum caymış
yeni usul isim isteyince yeni isim buluyorum bi bakıyorum babama sorcam dio
babasına alternatifler hazırlıyorum
babam ne karışır ben koycam dio
delirdi bildiğiniz ya
2. köprü dolduysa ben 1. köprüye uzanayım kızlar
canım aynı isimleri düşünmüşüz destan ve masal.masal konusunda hiç vazgeçme çok güzel bir isim çooook.yani millete göre düşünek olursak ohooooooooo!zaten en sinir oldugum şeydir bu.benim teyzem kızının ismini melisa istemişti ama kayınpederi beğenmemiş yabancı isim gibi diye,değiştirdiler.ne saçma.destan da prince of persia da hoşuma gitmişti.
evet ya erken cinsiyetini öğrenincede sonra değimeler oluyor, aldığın cicileride gördüm inş kız olurda pembiş tulumları giydirirsin canım :) bakalım bende yarın gideceğim doktora 5 hafta olacak artık umarım herşey yolundadır.
bu arada o isimlerde biraz değişik geldi banasen sare demiyormuydun sure de nerden çıktı?
canım sana çok komik bir şey anlatıcam
annem teyzemin yanında gidiyor doğumunda yardımcı olmak için. teyzem serzeryan doğuracak. ve hiççç karnı yoktu. annemde teyzeme göre bir kaç cm daha kısa o kadar kiloluda değil ama teyzemin yanında herhalde hastabakıcıya daha doğuracak biri gelmiş olacak ki anneme demiş hanımefendi sizi şöyle alıp doğuma hazırlayalım. teyzemle annem birbirine bakıp basmış kahkahayıteyzeminde hiç ama hiç karnı olmamıştı... annemde tam tersine benim gibi hemen karnı çıkmış hamileliklerinde. sanırım iç karınla alakalı
kuzum onun benzerini bende yaşadım malisiff:78:
ama ben pırt yapıyım diye ıkınırken oldu allahtan banyodaydım bir indirdimki kilodumda bir ıslaklıkkanaa demiştim buda mı başıma gelecekti anneannem gibi altıma mı kaçıracaktımmm vah anam vahh
şimdi herkesin başına geldiğini duyunca sevindim işin aslı
ayy bunu okuyunca hemen gittim foto makinasını almaya ki şarjı bitmişşşş ama en yakın sürede ekliycem çok cücel cicilerimizz olduuuu
kuzumm hiç endişelenme ben çok duydum böyle şeyler.
bence hiç bir şey olmayacak.
bende hamileliğimle ilgili başka bir hususta sıkıntı yaşamıştım bak geçti seninde geçecek
kii dikiş atılması gereksede çok büyük sorun değil merak etme.
gülben ergende son doğumunda aynı sorunu yaşamış ve dr u süreyya menteş dikiş atarak kurtarmış bebeleri...
korkma bence kuzum
süreyya menteş adında bir dr harikaa biri. özgeçmişi harika.
türkiyede ultrason cihazını kullanan 2 isim.
bu konuda da yurt dışında uzun yıllarr çalışmış.
ben sorun yaşadığım dönem için araştırmştım muayene ücreti 250 tl.
sorunlu gebelik hekimi. bence bunuda araştır canım
bende bendee bendeeee
az önce kısır yedimm bir hareketlendiii hemen uzandımm konuştum kızımlaaa
anne senii seviyoooo diyorum tepik atıyor.. hahaha denk geldi tesadüfen herhaldebende de annemi almasınlar ama ne güzel olur ben beklerim benm yerime doğururlar temiz iş valla yada ben filmlerde koyulan karınlar var ya onlardanmı alsam ne yapsam
bu bizim evde imkansız söz üstüne söz söylemez erkekliğe bok sürdürmezdehahah asena ibrahim tatlısesle birlikteyken tv programında bişi demişti çok gülmüştüm
asena: bizim evde son sözü ibrahim bey söyler.
ibo: aynen öyle
muhabir: mesela ne gibi asena hanım
asena: senin dediğin gibi asenacım (ay tam olmadı ibonun son sözü hep sen ne dersen o olsun asenacımmış hahaha)
benimki de öyle böbürlenince ona diyorum son sözü hep sen söylemelisin aşkım diyorum
kabarıyor
sen ne dersen o olsun nickocumdün gece ben dizinde uyumuşum böle saçlarımda bi dokunma hissettim uyandım ama uyandığımı belli etmedim saçlarımı okşuyodu dedim kalk kocana cilve yap fosur fosur uyuma diye ana adam elini bi çekti dingil ne var sevdiğini belli etsen ama yokk mümkün değil taviz vermez eşşek
cnm ya ne kadar çırpınsakta boş sonuçta onlar gidicek kimlik çıkarmaya bende ondan korkuyorum itiraz etsemde gene bildiğini koyucak ama şu olur o nüfus müdürlüğüne bende o kimlikle aile mahkemesine boşanmayabende de savaş var bu konuda bende oğluma kerem ismini koyacaktım bir hafta önce kesinleşmişti ismi şimdi caydı benim koca bende hiçbir isim koymayacağım oğlum doğduğunda kendisi seçer ismini dedim kimliğini ben çıkaracam bana kaldı dedi bende doğumdan sonraki gün gieder doğum etmiş halimle çıkartırım dedim çok gıcık oluyorlar ya kesin onun tarafı birşey söylemiştir ama salaklar bilmiyorki doğum parası bebek beşiği arabası dayısının hediyesi olacak ama şimdi hepsini onlara inat ailesinden isteyecem görsün bak nasıl oluyor gıcıklık
ana sendemi isimsiz kaldınya ben de eşimden bu ecrin ismi hakkındaki yorumları gizliyodum,koydurmaz diye dün gittiğimde biraz ateşim vardı ya insan açık sözlü oluyo,2. bi anlamı da varmış ücretmiş,yarın kızımız ağlaya ağlaya gelirse anne adımla dalga geçiyolar diye,nisa da kadın demek,ücret-kadın,pek hoş olmuyo dedim,iyi ki söyledin dedi,öyle olsaydı sorardım ben sana dedi,koymuyoz bu ismi dedi,taa 2-3 yıl önce bi kadının kızında duymuştum bu ismi,ben de koycam demiştim,kızımla konuşurken de bu ismi söylüyodum,rüyamda bile,şimdi isimsiz kaldıkama ben buldum senin kız isimsiz olsun benimkide erkek olursa adsız olsun
biraz eski isimler gibi geldi bana da...gerci modern koyuyoruz sonra da çocuklar isim piştisi oluyor.şimdi ela diyecek öğretmeni sınıfta 10 tane ela rahat cıkar diye düşünüyorum.:) ama bak bu isimlerden koyarsan biraz zor :)) şaka bir yana,bu isim konusunda ortak karar alınmalı.ortak karardan kastım ,sadece kadınlarrrrrr tabiki :))) hehehe ben de ikimiz karar vericez demiştim ama ben baskın çıktım.eşim de senin dediğin olcak dedi .finitoooo!!!
hımmm eski isim diye bişey cnm ya benim içinde taşıdığı manalar önemli olsun ve en önemlisi RABBİM isimlerden de razı olsun ne kadar istemesemde HZ. ZEYNEP PEYGAMBER EFENDİMİZİN (s.a.v) kızının ismi ve bence en güzel isimlerden biri MUSAB (r.a.d) ta PEYGAMBER EFENDİMİZİN ilk tayin ettiği öğretmen sahabenin ismi bunların anlamı çok güzel ama hayırlısı neyse isimleriyle yaşasın bütün çocuklarımız
benım esımın aılesı de göçmen
naparsın mare
benım akıntım seffaf ve su gıbı aama cok degıl ,yorulunca cogalıyor sadece..
ben de akıntı birazcık oluyo,ya şeffaf,ya beyaz,hava da sıcak,günlük pet kullanıyorum,akşama kadar bu sıcakta kaşındırıyo,eve gidince de hemen değiştirip,ılık suyla yıkama jeliyle yıkıyorum,nemli havayı hiç sevmiyom,tekrar mantar,enfeksiyon oluşmasın diye kendimden iyi bakıyom,şu aşıyı yaptırınca,göğüsler,m,ellerim ayaklarım,bi de orası kaşınmaya başladı,,inş. geçer
hahah asena ibrahim tatlısesle birlikteyken tv programında bişi demişti çok gülmüştüm
asena: bizim evde son sözü ibrahim bey söyler.
ibo: aynen öyle
muhabir: mesela ne gibi asena hanım
asena: senin dediğin gibi asenacım (ay tam olmadı ibonun son sözü hep sen ne dersen o olsun asenacımmış hahaha)
benimki de öyle böbürlenince ona diyorum son sözü hep sen söylemelisin aşkım diyorum
kabarıyor
sen ne dersen o olsun nickocum
yaa bende akıntı fazla yok. ancak akşam eve gittiğimde iç çamaşırımda sütlü kahve tarzı bri rank oluştuğunu görüyorum. acaba sadece bende mi oluyor. birde kokusu var ama çok hoş bir koku. kötü kokmuyor. sanki bebek kokuyor.
cnm mümkün olduğunca pet kullanmamaya çalış. illa kullanıcaksan sadece pamuklu olanlarından. ama benim bildiğim günlük pedler acayip mikrop ve iltihap üretiyorlar. belkide kaşıntın (ki sıcak havalarda ped kaşındırır) ve iltihaplanmamn da ondandır. gjel felan sık kullanma. orasını kendi haline bırak temiz suyla yıka. kuru tut. vucut kendi temizliğini kendi yaparmış. ancak gel felan kullanınca oradaki ph dengesi değişiyormuş ve kendini temizleme özelliğini yitiriyormuş. ve enfeksiyonlara açık halae gelebiliyormuş. söyliyim dedim.
benim kocamda herkese öyle söylüyor. vede son sözü ben söylerim diyor. "peki karıcım"derim diyor. pek öyle olmuyor ama olsun..
MERHABA herkese.bizde dün detayllı ultrason için nişantaşında iyi bir prof a gittik.
ama o kadar moralimiz bozuldu ki
naSIL çıktığımızı bilemedik.
bebeğimiz 9 -10 gün gerdeymiş.dr amniyosentez önerdi hemde hemen...
yarın benim kendi dr ıma gdip söylediklerini anlatacağım. ama çok moralim bozuk
benim gibi hiç bebeği geride olan var mı
direnç var dedi onuda anlamadım. galiba benden bebeğe rahat besin geçişi olmuyormuş...
akıl verin bana ya...
2 li testim iyiydi...
cnm mümkün olduğunca pet kullanmamaya çalış. illa kullanıcaksan sadece pamuklu olanlarından. ama benim bildiğim günlük pedler acayip mikrop ve iltihap üretiyorlar. belkide kaşıntın (ki sıcak havalarda ped kaşındırır) ve iltihaplanmamn da ondandır. gjel felan sık kullanma. orasını kendi haline bırak temiz suyla yıka. kuru tut. vucut kendi temizliğini kendi yaparmış. ancak gel felan kullanınca oradaki ph dengesi değişiyormuş ve kendini temizleme özelliğini yitiriyormuş. ve enfeksiyonlara açık halae gelebiliyormuş. söyliyim dedim.
canım pet dediğm pamuklu olanlarda orkidin incecik,akıntı olduğunda en azından atıyom çöpe,çamaşırım temiz kalıyo,yoksa sıcakta kaşınıyo,temizleme jeli avonun çok güzel hamileliğin başından beri kullanıyorum,hatta dr. lar bile öneriyo,mantarı bile önlüyo,onu kullandığımdan beri yenilemedi çok şükür,2 li aldım 1. si bitti,2. ye geçtim,çok memnunum,arkadaşım önerdi on da spiral takılıymış,kaşıntı oluyomuş ara ara 1-2 yıldır onu kullanıyomuş,hiç problemi kalmamış
cnm ya ne kadar çırpınsakta boş sonuçta onlar gidicek kimlik çıkarmaya bende ondan korkuyorum itiraz etsemde gene bildiğini koyucak ama şu olur o nüfus müdürlüğüne bende o kimlikle aile mahkemesine boşanmaya
AL BENDEN DE O KADAR AKŞAM ÖYLE DEDİM GÖRSÜN EBESİNİNKİNİ DİYECEM AMA ANASI KENDİ BAŞINA DOĞURMUŞ KAPI ARKASINDA SOKACAM ORAYA ÇIKAMAYACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?