canım cumartesi diyetisyen randumuz var haftaya bakalım telde konuştuk daha öncedende doktorum zaten bi liste yapıcak her ay değiştirecek doğuma kadar inş.ama haftaya kadar da inş bu kadar acıkmaz
ne duygusal olduk anam ben de öyle,arkasını döndü mü alınıyorum,dön de sarıl karına diyom,eskisi kadar olmuyo ya,sarılınca şeytan dürtüklüyo,onun için dönüyom diyo,ben de şehvetle değil,şefkatle sarıl bana,buna daha çok ihtiyacım var diyom
ben de hemen unuturum zaten hafızam ii değil ama o günlerce unutmaz biliyorum şimdi baya gitcek bu spor mevzusu başlıcam sporunada :))))) ben yarın kalp atışını duyuyımda onuda çağarmıcam ultrason odasına hıhyok çağrıyım ki havaya girsin o da baba olcam biraz kıçımın üstünde oturıyım desin dimi :76::76::76:
canim herzaman dikkatli olmakda yarar var hem senin icin hemde bebisin icin allahim hakkimizda hayirlisini eylesin bir avazda kurtarsin hepimizi.
evet dönemimiz süper arkadaşlarımdan da öle duyuyom hamile kalcaksan şimdi hızlandır deyip duruyolar ama demiyom ki hamişim diye :))))
evet dönemimiz süper arkadaşlarımdan da öle duyuyom hamile kalcaksan şimdi hızlandır deyip duruyolar ama demiyom ki hamişim diye :))))
bizimki 5 gündür eli karnımda uyuyosıkıysa uyumasın diyorum ki bak bizi sevmezsen bende derimki bebişe baban seni sevmiyo istemiyo saçmalama diyo inanmıyo ama ikna ettim bebekler ilk günden herşeyi hissederlermiş kızgınlığı mutluluğu o zaman tamam söyleme sakın öyle bişey dedi ya bide bana diyoki bak beni kızdırma çocuğun yanında sesimi yükseltme diye baya inandı garibim yaa
amin canmm tanıdğım tanımadığım herkesi için her dakika dua ediyorum inş bu nimetleri veren RABBİM bu mübarek cuma vaktinde sağlıcakla versin kucaklarımıza, inş hepsi ümmeti MUHAMMED e hayırlı evlatlar olsun...
aa neden söylemiyosun :26:
amin canmm tanıdğım tanımadığım herkesi için her dakika dua ediyorum inş bu nimetleri veren RABBİM bu mübarek cuma vaktinde sağlıcakla versin kucaklarımıza, inş hepsi ümmeti MUHAMMED e hayırlı evlatlar olsun...
bende yürümek hava almak istiyorum dün eşim spor salonuna gitcekti ben yürümek istiyom yürüyüşe çıkıcam dedim bende geliyim demedi spor salonunda ısrar etti tartıştık o yüzden çok ağladım akşam((( ben hava alırım ii olur dedim işte de bütün gün kapalı ortamdayım eve gidiyom yolumda yürümeli falan değil arabayla 5 dk da evdeyim o yüzden moralim bozuk aslında üzülmem bebeğe bişey yapmaz inş.yarın ya dr randevum merak etmiyo değilim ama eşim çok anlayışsız bundan eminim spor salonlarından nefret ediyorum artık bende gitsem onunla ister istemez çalışıyorum aletlerde ya bişey olsa onun demesi lazım gitmeyelim diye ben istesem bile ama.... ona göre de şimdi üye olduk diye en azından o gitsinmiş zaten bebek olunca gidemicekmiş düşünceye bak sağol yaaa yok bebek oluncada gitseydin bebeği düşünerek ağlamamaya çalıştım ama ağladım işteeeeeeee
eeeeeeeeeee nerde peki
aynen bende eşime öyle diyorum ne karnının şişmesi kucağıma almadan inanmam diyo,bende gece bana sarılmıyo artık diye gecenin 3 ünde hüngür hüngür ağladım ayyy suratıma şapşal şapşal bakması hiç gitmiyo aklımdan
tebrik ederim canım,bizimki de öye çok hızlı değildi,doktor erken gelmişin dedi,ama şimdi akşamları elimi karnıma koyuyum,bizim kese sağ tarafta,o taraftan tık,tık,tık,benim kalp atışımdan çok çok hızlı,hissedebiliyom bunu:79::79::79:
bizimki 5 gündür eli karnımda uyuyosıkıysa uyumasın diyorum ki bak bizi sevmezsen bende derimki bebişe baban seni sevmiyo istemiyo saçmalama diyo inanmıyo ama ikna ettim bebekler ilk günden herşeyi hissederlermiş kızgınlığı mutluluğu o zaman tamam söyleme sakın öyle bişey dedi ya bide bana diyoki bak beni kızdırma çocuğun yanında sesimi yükseltme diye baya inandı garibim yaa
benimde bebişim sol tarafımda ben de 2 gündür pıtlarını hissediyorum
sol tarafta olursa kız,sağda olursa erkek diyolar,böyle bişey duyanınız var mı
ben duymuştum benim solda bebek ve çin takvimindede kız senesindeyim ilk hamile kaldığımda gönlümden geçende kızdı eli ayağı düzgün sağlıklı olsun kız olsun gönlümden geçen
arkadaslar merhaba
ben de 6+2 gunluk hamileyim. pazartesi doktora gidecegim ama merak ettigim birsey var: ben de hic belirti yok. yani ne midem bulaniyor, ne basim donuyor. olsa bir dert olmasa bir dert diyeceksiniz belki ama merak ediyorum, normal mi sizce? benle hemen hemen ayni donemde olan arkadaslar, sizde durum nasil?
duymadım ben öylemiymişsol tarafta olursa kız,sağda olursa erkek diyolar,böyle bişey duyanınız var mı
ben duymuştum benim solda bebek ve çin takvimindede kız senesindeyim ilk hamile kaldığımda gönlümden geçende kızdı eli ayağı düzgün sağlıklı olsun kız olsun gönlümden geçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?