2011 Aralık Anneleri

canım cumartesi diyetisyen randumuz var haftaya bakalım telde konuştuk daha öncedende doktorum zaten bi liste yapıcak her ay değiştirecek doğuma kadar inş.ama haftaya kadar da inş bu kadar acıkmaz

canim herzaman dikkatli olmakda yarar var hem senin icin hemde bebisin icin allahim hakkimizda hayirlisini eylesin bir avazda kurtarsin hepimizi.

bizimki 5 gündür eli karnımda uyuyosıkıysa uyumasındiyorum ki bak bizi sevmezsen bende derimki bebişe baban seni sevmiyo istemiyo saçmalama diyo inanmıyo ama ikna ettim bebekler ilk günden herşeyi hissederlermiş kızgınlığı mutluluğu o zaman tamam söyleme sakın öyle bişey dedi yabide bana diyoki bak beni kızdırma çocuğun yanında sesimi yükseltme diye baya inandı garibim yaa

benim 6*2 ken duyuldu kalp atığı ama herkesin farklı olabilir sanırım.bu arada hamilelik başladığında bizler gb eşlerimizde hassas olabilyor.sanırım herkesde aynı durum olduğuna gore durum bunu gösteriyor onlarında sorumluluklar çoğalıyor haliyle belli etmeselerde bir telaş içindeler içlerinde kolay değil eve yeni bireyin katılması biz bayanlar hislerimizi kolay dile gtryrz erkekler dile getiremediğinde farklı umursamaz tavırlar yada farklı hareketlerle istemedende olsa bizlere yansıtıyorlar bir kaç gün içinde pişman olurlar merk etmeyin özürler başlar.bende gece rüyamda eşime kızdım beni ağlattı sabah uyandığımda eşime nefretle bakıyormuşum farkında değilim. beni ağlattın deyip durmuşum şimdi kendime gülüyorum aklıma geldikçe.bebişlerimizi düşünüp mutlu olalım bence bir daha hamilelik kısmet olacakmı belli dğl hayatmzda belkide 1 defa geçireceğimiz bu özel 9 ayı en güzel şekilde geçirmeyi kısmet etsin rabbim.çok uzun yazdım ama ben oğluma hamileyken ailevi sorunlar dolayısıyla çok gözyaşıyla gecirdim. ve bebeğim 1 yaşına kadar sebepsia ağladı kaçkere acile gttk susturamayıp doktorumuz hamilelikte sorunlarınız oldumu dd daha karnımda çocuğumu depresyona sokmuşum huzursuz etmişim çok pişman oldum şimdi kendi kendime kim naparsa yapsın umrumda omucak hiç üzülmüyeceğim deyip duruyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sorun yaşayınca.

evet canım,kalp atışını duysun hele,bizimki tam uyuyacağım zaman söylesene şimdi kaç gr ,boyu kaç bebişin,cinsiyeti ne acaba,kime benzeyecek,daha ne kadar var doğuma diyo

canim herzaman dikkatli olmakda yarar var hem senin icin hemde bebisin icin allahim hakkimizda hayirlisini eylesin bir avazda kurtarsin hepimizi.

amin canmm tanıdğım tanımadığım herkesi için her dakika dua ediyorum inş bu nimetleri veren RABBİM bu mübarek cuma vaktinde sağlıcakla versin kucaklarımıza, inş hepsi ümmeti MUHAMMED e hayırlı evlatlar olsun...

evet dönemimiz süper arkadaşlarımdan da öle duyuyom hamile kalcaksan şimdi hızlandır deyip duruyolar ama demiyom ki hamişim diye :))))

aa neden söylemiyosun :26:[/QUOTE]

nazar değer. ben de sadece anneme ve ablama söyledim. valla bişey olur diye korkuyorum. kalp atışını bi duyayım o zaman söylicem

evet dönemimiz süper arkadaşlarımdan da öle duyuyom hamile kalcaksan şimdi hızlandır deyip duruyolar ama demiyom ki hamişim diye :))))

aa neden söylemiyosun :26:[/QUOTE]

çünkü bi önceki bebekte daha 3 haftalıkken farketim dünyaya yaydık bi havalardayız çocuk odalarına bile bakmaya başladık annemlere tembih ettim kayınvalideme de demeyin kimseye sizler ve arkadaşlarım bilsin sadece dedim ama nerdeeee konu komşu sülale öğrendi neticede 6 haftalıkken bebeğin kalbi durdu((( bundan 3 ay önce oldu bu olay ben 8 haftalıkken fark ettim bi de 15 günde bilmeden geçti şimdi demiyos kimseye bi tek kız kardeşimle aynı işteyiz tek ona dedim annelere bile sölemiyos tutamıyolar kendilerini he bi de kimse gözünüz aydın demek için aramadı beni ama bebek gidince teller durmadı anam herkes arıyo daha çok üzülüyo insan arandıkça beklicez haziran gibi sölicez öle düşünüyos:79:

aa neden söylemiyosun :26:

çünkü bi önceki bebekte daha 3 haftalıkken farketim dünyaya yaydık bi havalardayız çocuk odalarına bile bakmaya başladık annemlere tembih ettim kayınvalideme de demeyin kimseye sizler ve arkadaşlarım bilsin sadece dedim ama nerdeeee konu komşu sülale öğrendi neticede 6 haftalıkken bebeğin kalbi durdu((( bundan 3 ay önce oldu bu olay ben 8 haftalıkken fark ettim bi de 15 günde bilmeden geçti şimdi demiyos kimseye bi tek kız kardeşimle aynı işteyiz tek ona dedim annelere bile sölemiyos tutamıyolar kendilerini he bi de kimse gözünüz aydın demek için aramadı beni ama bebek gidince teller durmadı anam herkes arıyo daha çok üzülüyo insan arandıkça beklicez haziran gibi sölicez öle düşünüyos:79:[/QUOTE]
anladım cnm ben söledim ama babam çok ağladı hıçkıra hıçkıra hemdeona sölediğime çok pişman oldum sadece ana doğuncada götürmek olmazdıcnm tedirgin değilim annemler hala şoktasın ondan olabilir diyo ama ben günlük hayatıma devam ediyorum bıcır bıcır zıplıyorum her yere ikimizde RABBİM e emanetiz ilk öğrendiğimde de sana emanet ALLAH ım verdin sen sağlık ver dedim genelde de sakinimdir ben hepimiz için hayırlısı olsun..

Ağlamamak elde mi. Ben hiç sulu göz değildim. Ama bu hamilelikte öyle bir ağlıyorum ki. İçten geliyor durduramıyorum kendimi.

eeeeeeeeeee nerde peki

Sayenizde çok güldüm. Allah'da sizi güldürsün.

Dimi eskiden ağlamaya kalksam eşim kızardı. Şimdi ağlayınca susuyo ööle suratıma bakıyor, bişeyde diyemiyo garibim.

Hiç denemedim bende koysam duyarmıyım acaba. Ama daha doktora gitmeden orda bişeyin attığını hissediyordum. Ne süper bişey insan içinde insan.

Süper yapmışsın yaa.

benimde bebişim sol tarafımda ben de 2 gündür pıtlarını hissediyorum

sol tarafta olursa kız,sağda olursa erkek diyolar,böyle bişey duyanınız var mı

ben duymuştum benim solda bebek ve çin takvimindede kız senesindeyim ilk hamile kaldığımda gönlümden geçende kızdı eli ayağı düzgün sağlıklı olsun kız olsun gönlümden geçen

arkadaslar merhaba
ben de 6+2 gunluk hamileyim. pazartesi doktora gidecegim ama merak ettigim birsey var: ben de hic belirti yok. yani ne midem bulaniyor, ne basim donuyor. olsa bir dert olmasa bir dert diyeceksiniz belki ama merak ediyorum, normal mi sizce? benle hemen hemen ayni donemde olan arkadaslar, sizde durum nasil?

ben duymuştum benim solda bebek ve çin takvimindede kız senesindeyim ilk hamile kaldığımda gönlümden geçende kızdı eli ayağı düzgün sağlıklı olsun kız olsun gönlümden geçen

hayırlısı olsun,ben bişey diyemiyom,ama 1-2 aya belli olur zaten,bi de gittiğimde kalbi dakkada kaç atıyo diyecem,140 erkek,150 civarı kızmış:79::79::79:

normal canım,hele 7. 8. haftan gelsin belirtiyi görürsün

benim ilkinde bir kere bulantım yada rahatsızlığım olduğunu hatırlamıyorum sadece son zamanda karnım ağrımıştı hatta hiç aşermemiştim bile şimdi ise 6*5 e kadar bulantıdan bunalıma girmiştim şimdi 1 haftadar hç bulantım yok ama canım devamlı bişeyler istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…