günaydın kızlar hepinize iyi pazartesiler iyi haftalar diliyoruz
bugün size haber vericektik ama yine veremiyoruzneden mi çünki bi doktor %90 kız dedi diğer doktorda %100 erkek dedi bende inat ettim 5 ayım bitene kadar gitmiycem doktora
sağol canım,hafta sonu da kaşınmayla geçti,ayaklarımı buzlu suya koyarsam geçiyodu,hani sıcaktan sürk oldu derler ya,küçük küçük kabarcıklar,kaşınıp duruyo,elimdekiler daha bugün geçti ayağımdakilerde şuan oda da klima açık rahatm,sıcakta tekrar kaşınıyo,bence yaptırma ben çok pişmanım
günaydın kızlar hepinize iyi pazartesiler iyi haftalar diliyoruz
bugün size haber vericektik ama yine veremiyoruzneden mi çünki bi doktor %90 kız dedi diğer doktorda %100 erkek dedi bende inat ettim 5 ayım bitene kadar gitmiycem doktora
sağol canım,hafta sonu da kaşınmayla geçti,ayaklarımı buzlu suya koyarsam geçiyodu,hani sıcaktan sürk oldu derler ya,küçük küçük kabarcıklar,kaşınıp duruyo,elimdekiler daha bugün geçti ayağımdakilerde şuan oda da klima açık rahatm,sıcakta tekrar kaşınıyo,bence yaptırma ben çok pişmanım
Hepinize günaydın kızlar,
cumartesi doktora gittik ve cinsiyeti öğrendik doktorumuz irkek dedi, pipisinin fotosunu bile verdi. oğluşumuz olacak yani :)
12 cm olmuş, 160 gr dı, doktor suyu falan herşeyi iyi bebeğin dedi. 15 dk baktı ultrasonda cd sinide verdi. 3 lü test yaptırmak istemiyordum aslında ama sadece AFB kısmını yaptık ikili iyi çıktığı için down sendromu kısmına bakmadı, tetanoz aşısı içinde 24. haftada oluyor dedi anlamadım sizlere hep 20 demişlerdi sanki? detaylı ultrason içinde 20. hafta dolunca gideceğim, detayılıyada yine kendisi bakacak doktorum doç. aynı zamandada perinataloji uzmanı riskli gebeliklere bakıyormuş hep.
bizden haberler bukadar şimdilik öpüyorum hepinizi
Bu arada beni sinir ettiler ya, etrafımdaki herkes senin kızın olacak diyordu bende artık hayırlısı ama bana erkek gibi geliyor diyordum, biz sonuca çok sevindik zaten ilk çocuğumuz kız erkek farketmezdi. kendi annemlerde çok sevindi ilk çoçuk erkek olması falan iyidir dediler ki onlar kız manyağıdır.Eşimin ailesi ablası falan ki eşim 5 kız içinde tek erkek çocuk üzülmeyin kız olmadığına falan diyor, sinir ettiler beni yahu,
kızlar cuma akşamı görümceme gittik kayınvalidem,büyük görümcem , 2 kuzeni ordaydılar.. küçük görümcemin 1 ayı kaldı doğum için temizlik için gelmişler hesapta ama ortalık çoluk çocuk kaynıyor heryer heryerde ve bütüngün sadece 2 cam silmişler... neysee bunu anlatmayacaktım..
görümcemin 9 yaşında 1 kızı ve 1.5 yaşında oğlu var.. bir kuzeni 2 kızı var diğer kuzeni 1.5 yaşında oğlu ortalıkta dolaşıyorlar ık vıkk ağlayan ağlayana...
sevgili kayınvalideciğim demezmi ne işiniz vardı rahatınızı bozuyorsunuz.. ne güzel kafanız rahattı sizinkilerde olunca böyle olacak rahat olamaycaksınız dedi..
şaka gibi söyledi ama hamile olan kişilere söylenecek şeymi mi bu.. sen kocaman kadınsın 4 tane çocuk doğrmuşsun.. çocuğu ayakbağı,rahatsızlık olarak görüyorsun.. bize örnek olacağına çok güzel duygu diyeceğine söylediğin şeye bak....
çok sinir oldum söylediklerine ...
ne olursa olsun çocuk güzel dedim... yanlızlık nereye kadar.. millet çocuğum olsun diye neler yapıyor dedim.. çok şükür ki çok uğraşmadan allah nasip etti dedim.. zınkk diye kaldı öyle..
tabi çocuk olunca oğlunu iyice kaybedecek sanıyor.. ama büyük kızı 23 yaşında doğurunca iyiydi.. torun sevmek güzeldi... ben 30 yaşımı geçiyorum bana söylediğine bakın yaa...
ona inat 2 sene geçsin birdaha doğurcam
bu ne tutarsızlık yahuuu :)) ikisi de kesin gibi birşey söylemiş. bak ço0k merak ettim şimdi. Rabbim hayırlısını versin diyelim artık...
normalde de alerjik bir yapın var mıdır deryam??? vallahi korktum ben de. bugün yarın aşımı olayım diyordum. çok çok geçmiş olsun tekrardan canım...
OFF bizim özel sağlık sigortamız yok epeyi fazlaymış yahuBu arada merak eden arkadaşlar vardı, cumartesi doğum fiyatlarınıda öğrendim,
Özel sağlık sigortası olmayanlar için çok uçuk geldi fiyatlar
Normal Doğum : 6000 TL
Epiduralli Normal : 6500 TL
Sezeryan : 7200 TL
Bunların içinde hastaneden yatış, yenidoğan paketi, varmış. Total fiyatlar gibi.
Bizde yapı kredi sigorta var, hastane yani anlaşma yapmış yapı kredi ile,
normal doğum: 2500 TL
Epiduralli normal: 2850 TL
Sezeryan :3360 TL
Epiduralli Sezeryan: 3710 TL
Ayrıca sünnetide sorduk biz doğduğunda yaptıracağız sünnet işleminide Prof. isterseniz 1450 TL, Uzman isterseniz 900 TL ye yapıyorlar.
canım bi keresinde nar bahçesine gitmiştim eşimgilin,piknik yapmıştık,her yerimde benek benek kırmızı kaşıntılı lekeler oldu,acile gitmiştim,serumlar,1-2 iğneyi birbirine katıp vurmuşlardı,öyle geçmişti,şimdi aile hekimini aradım,anlattım,hatta dedim acaba aşılar eski mi,katiyen sağlık bakanl. dan onaylı dedi,9-5 olan tansiyonum 8-5 e düştü,aşı vurulduktan 1 gün sonra kolum şişti,ağru oldu,ateşim yükseldi,bunlar 1 gün içinde geçti ama kaşıntı geçmedi aksine arttı,aşı vurulduğundan beri bebek hareketlerini de hissetmedim 3-4 gün boyunca,daha yeni yeni hissetmeye başladım dedim,belki şekeriniz yükselmiştir,belki enfeksiyon vardr ,gelin tahlil yapalım dedi,şunları şunları yapalım dedi,ben de bu dediklerinizi yaptıralı daha 2-3 hafta bişey oldu,hepsi normal,şekerimse bazen 70 in altına bile düşüyo aç kaldığımda dedim,ne olduysa aşıdan oldu dedim, kaşıntı için bi merhem ismi söyledi onu kullanın o zaman dedi,bugün kadın doğuma kendi dr. uma gidiyom,öğlen 12 de ona anlatacam bunları,bi de bebişimin durumu şuanda nasıl çok merak ediyom,eğer bu aşı ona zarar verdiyse hepsini yakarım
canım bi keresinde nar bahçesine gitmiştim eşimgilin,piknik yapmıştık,her yerimde benek benek kırmızı kaşıntılı lekeler oldu,acile gitmiştim,serumlar,1-2 iğneyi birbirine katıp vurmuşlardı,öyle geçmişti,şimdi aile hekimini aradım,anlattım,hatta dedim acaba aşılar eski mi,katiyen sağlık bakanl. dan onaylı dedi,9-5 olan tansiyonum 8-5 e düştü,aşı vurulduktan 1 gün sonra kolum şişti,ağru oldu,ateşim yükseldi,bunlar 1 gün içinde geçti ama kaşıntı geçmedi aksine arttı,aşı vurulduğundan beri bebek hareketlerini de hissetmedim 3-4 gün boyunca,daha yeni yeni hissetmeye başladım dedim,belki şekeriniz yükselmiştir,belki enfeksiyon vardr ,gelin tahlil yapalım dedi,şunları şunları yapalım dedi,ben de bu dediklerinizi yaptıralı daha 2-3 hafta bişey oldu,hepsi normal,şekerimse bazen 70 in altına bile düşüyo aç kaldığımda dedim,ne olduysa aşıdan oldu dedim, kaşıntı için bi merhem ismi söyledi onu kullanın o zaman dedi,bugün kadın doğuma kendi dr. uma gidiyom,öğlen 12 de ona anlatacam bunları,bi de bebişimin durumu şuanda nasıl çok merak ediyom,eğer bu aşı ona zarar verdiyse hepsini yakarım
OFF bizim özel sağlık sigortamız yok epeyi fazlaymış yahu
hayırdır cnm ne sıkıntın var :44::44:fecii bi durum yaa insan tam adapte oluyo sonra hoop değişiyo falan.. ama doktorların kordonu erkek sanmaları çok yaygın bi yanılgıymış.gerçi seninki pipiyi bile göstermişse ne denir bilemiyorum. benim dr.umda eşime %90erkek demiş ama bizim önceliğimiz malum cinsiyetten önce şu sıkıntıların geçmesi
haklısın canım ama sizin bebiş size süpriz yapmak istiyor anlaşılan... 2 hafta daha sabret o zaman kesin belli olacak zaten...
diyorum yaa bana da süpriz yapacakmış gibi geliyor benimki...
ohhhhh en iyisini yaparsın valla çocuktan güzel bişey varmıkızlar cuma akşamı görümceme gittik kayınvalidem,büyük görümcem , 2 kuzeni ordaydılar.. küçük görümcemin 1 ayı kaldı doğum için temizlik için gelmişler hesapta ama ortalık çoluk çocuk kaynıyor heryer heryerde ve bütüngün sadece 2 cam silmişler... neysee bunu anlatmayacaktım..
görümcemin 9 yaşında 1 kızı ve 1.5 yaşında oğlu var.. bir kuzeni 2 kızı var diğer kuzeni 1.5 yaşında oğlu ortalıkta dolaşıyorlar ık vıkk ağlayan ağlayana...
sevgili kayınvalideciğim demezmi ne işiniz vardı rahatınızı bozuyorsunuz.. ne güzel kafanız rahattı sizinkilerde olunca böyle olacak rahat olamaycaksınız dedi..
şaka gibi söyledi ama hamile olan kişilere söylenecek şeymi mi bu.. sen kocaman kadınsın 4 tane çocuk doğrmuşsun.. çocuğu ayakbağı,rahatsızlık olarak görüyorsun.. bize örnek olacağına çok güzel duygu diyeceğine söylediğin şeye bak....
çok sinir oldum söylediklerine ...
ne olursa olsun çocuk güzel dedim... yanlızlık nereye kadar.. millet çocuğum olsun diye neler yapıyor dedim.. çok şükür ki çok uğraşmadan allah nasip etti dedim.. zınkk diye kaldı öyle..
tabi çocuk olunca oğlunu iyice kaybedecek sanıyor.. ama büyük kızı 23 yaşında doğurunca iyiydi.. torun sevmek güzeldi... ben 30 yaşımı geçiyorum bana söylediğine bakın yaa...
ona inat 2 sene geçsin birdaha doğurcam
cnm onu bekliyorum zaten ama özelde yapmıcam onu devlet hastanesinde kuzenim ultrason bölümde çalışıyo ona yaptırıcam hem daha çok ilgilenir hemde kesin bişey sölerler inşgünaydın herkese
cnm senin haftaya detaylı ultrasonun olmalı orda kesin görülecektir
benim dr pipi ucu ii falan dedi detaylı inceliyolar kesin orda görür yani cinsiyetini
bu ne tutarsızlık yahuuu :)) ikisi de kesin gibi birşey söylemiş. bak ço0k merak ettim şimdi. Rabbim hayırlısını versin diyelim artık...
normalde de alerjik bir yapın var mıdır deryam??? vallahi korktum ben de. bugün yarın aşımı olayım diyordum. çok çok geçmiş olsun tekrardan canım...
içini ferah tut bişi olmamıştır bebişine.şekerim düşük deyince aklıma gelen bişi var benim babam şeker hastasıdır ve şekeri düştüğünde kaşıntı yapar ama yırtarcasına derisini. bi bardak şekerli su içince kendine gelir. bi dene istersen belkide şekerin aşırı düşmüştür. eğer öyle ise 10dk falan sonra etki edecektir.
canım ya artık bi süprizi kalmadı bu işinstrese döndü yani ya % 100 erkek diyen kendinden çok emindi eşime bile işte pipisi dedi gösterdi ama içimiz rahat etmedi hadi gidelim dedik orda da şok şok şok olduk geldik:44:
hayırdır cnm ne sıkıntın var :44::44:
cnm ya ya seninki yada benimki bi kesin belli etseler kendilerini ya bende babasıda pek süpriz yapmayı sevmeyiz ama bu kime çektiyse
ohhhhh en iyisini yaparsın valla çocuktan güzel bişey varmı
cnm onu bekliyorum zaten ama özelde yapmıcam onu devlet hastanesinde kuzenim ultrason bölümde çalışıyo ona yaptırıcam hem daha çok ilgilenir hemde kesin bişey sölerler inş
amin canm biraz önce samimi bi arkadaşıma söyledim durum bu diye ayy kız ne dese demet acaba ikizmi bu bebek dedi ciddi ciddikoptum ya
canım hiç aç kalmıyom,eğer 2-3 saat aç kalırsam,bi de o hafta hiç şekerli yememişsem düşüyo,yoksa 100 civarında,zaten daha geçen hafta 1 tencere aşure yedim,bu aralar şekerim çok çok iyi yani,sabah ta talı yedim çıktım evden,bu sanki böcek ısırması gibi,sıcak alerjisi gibi,küçük küçük sivilce gibi bişey,benim vücudum mikrobu kaldırmıyo anlaşılan,zaten ben ikizimin tekinin kesesi eriyince ne büyük bi enfeksiyon atlattım,ne diye gittim de yeniden mikroba bulaştım,biraz da kızıyom kendime,kuzumun iyi olduğunu görünce rahatlayacam inş.
İLGİ konusuyla ilgili
c.tesi dra gittik geldik kocam evi süpürdü ben sildim bi daha kocamı göremedim gibi bişey oldu bahçede kapıcıyla yok netten arabalara baktılar(arabamız alındı da şirketindi zaten az ah etmemiştim bodruma gidişlerine hatırlıyosanız iyi de oldu benim için öbür türlü araba olunca anası arar yok danası arar evde oturamıyoduk) geldi bi ara ben yine bahçeye çıkıyım dedi çıktı 1-2 saat tektim bende çıktım sonra oturduk birlikte eve gidiyorum dedim gelmedi bende 2 saat geçti aradım yatıyorum ben dedim ok anahtarım var deyince çıktım bahçeden çağardım geldi çok fena kavga ettik çok ağladım baya gürültü de oldu akşam akşam insanlarda duymuştur çok utanıyorum siteden girip çıkarken ama beni anlamalıydı ben yalnız başıma çocuğumun cdsini izledim kocam bahçede 2 dk oturmasını bilmiyo arabamız alınıyo hemen araba bakmaya başlıyo çocuğum olucak o zaman napıcak diyip daha çok ağlamaklı oldum
dün pikniğe gittik iyi geçti ama ikimizde birbirimize bakarken utanıyoruz haliyle yani ben çok utanıyorum böle olmamalıydı yaaaaa
neyse ki iş var bugün bana yeni oda yapıldı eleman aldım 2 kişilikti bu oda şimdi ben ayrılıcam yana geçicem mobilyamı seçmeye gidicem öle görünüyo kafam dağalır bari
bende umursamayıp büyütmeseydim ii olcaktı ama elimde olmuyo bazen onunda ben büyütünce alttan alması gerekiyodu(((
sabah sabahta şişirdim kafanızı iyis şimdi ama çokta değil tabi
İLGİ konusuyla ilgili
c.tesi dra gittik geldik kocam evi süpürdü ben sildim bi daha kocamı göremedim gibi bişey oldu bahçede kapıcıyla yok netten arabalara baktılar(arabamız alındı da şirketindi zaten az ah etmemiştim bodruma gidişlerine hatırlıyosanız iyi de oldu benim için öbür türlü araba olunca anası arar yok danası arar evde oturamıyoduk) geldi bi ara ben yine bahçeye çıkıyım dedi çıktı 1-2 saat tektim bende çıktım sonra oturduk birlikte eve gidiyorum dedim gelmedi bende 2 saat geçti aradım yatıyorum ben dedim ok anahtarım var deyince çıktım bahçeden çağardım geldi çok fena kavga ettik çok ağladım baya gürültü de oldu akşam akşam insanlarda duymuştur çok utanıyorum siteden girip çıkarken ama beni anlamalıydı ben yalnız başıma çocuğumun cdsini izledim kocam bahçede 2 dk oturmasını bilmiyo arabamız alınıyo hemen araba bakmaya başlıyo çocuğum olucak o zaman napıcak diyip daha çok ağlamaklı oldum
dün pikniğe gittik iyi geçti ama ikimizde birbirimize bakarken utanıyoruz haliyle yani ben çok utanıyorum böle olmamalıydı yaaaaa
neyse ki iş var bugün bana yeni oda yapıldı eleman aldım 2 kişilikti bu oda şimdi ben ayrılıcam yana geçicem mobilyamı seçmeye gidicem öle görünüyo kafam dağalır bari
bende umursamayıp büyütmeseydim ii olcaktı ama elimde olmuyo bazen onunda ben büyütünce alttan alması gerekiyodu(((
amin canm biraz önce samimi bi arkadaşıma söyledim durum bu diye ayy kız ne dese demet acaba ikizmi bu bebek dedi ciddi ciddikoptum ya
cnm benm olur böyle şeyler onlar hep bi pazarımız bi tatilimiz var onda da kendimize zaman ayırmayalım mı derler,bizde cumartesi alışverişe çıktık akşam yemeğe gittik eve geldik ayy dedi çok yoruldum keşke ya hiç çıkamasaydık yada ben tek bişeyler yapsaydım dedi:95::95:benciller işteİLGİ konusuyla ilgili
inş cnm olmadı detaylı usg yi bekliycez onda da olmadı içime kamera sokcam artıkArtık inş. bu hafta öğrenirsin canım, merak ettik bizde ikisininde bukadar kesin konuşması enteresan walla
tatlım serklaj uygulanabilirayın 6sında kontrolümüz var ozaman karar verecek dr. şuanda yarımsaatten fazla yürümek ayakta kalmak falan yasak biraz böyle bakalım dedi.
seni çok iyi anlıyorum cnm ya.. ama sorun yok aslında bunu da biliyorum. bizde de hep aynı şeyler oluyor. stresle doluyoruz ister istemez. iş güç hamilelik... sonra da en yakınımızdakine çatıyoruz. onlar da alttan almayınca olanlar oluyor. sıkma canını sen. düzelir herşey olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?