2011 Aralık Anneleri

Kızlar yazılanları okuyamadm toplantı vardı,şimdi çıkıyom 12 de randevum var,bebişimi çok özledim,hoşçakalın,öğleden sonrada görevde olcam,öpüyom hepinizi
aiiyyy hadi iyi haberlerle gel inş.

ben de siz bebeğimi özledim dedikçe şaşırıyodum ama bu sefer benim de bi göresim var galiba kim beklicek 10 ağustosa kadar pof:84:

evet malesef tabiatımızda yok. temizlenir düzenlenir yeterki baksın tatlım yaa. malesef ben annemi kaybedeli çoookk uzunca bi zaman geçti. ablam ve kardeşlerim hepsi çalışıyo zaten bi kayınvalide kalıyo geriye onunlada evimiz yakın aslında yürüme mesafesinde 20dk falan araçla 5-7dk kadar ama nafile.

ah başınız sağolsun canım. ya ne bileyim aslında ben keşke işten ayrılabilsem de bebeğe kendim bakabilsem ama işte maalesef şartlar buna hiç uygun değil sanırım hayatımın sonuna kadar çalışmak zorundayım

herkese günaydınlar biz hayırlı sabahlar deyip hemen çıkacaz oğluşumun dişine kanal tedavisi başlıcaz benide kan ilaç kokusu tutar bakalım napacam tek parca dönebilcemmi. bu arada kız erkek karar değiştiren doktorlardan benimde baştan beri erkek deyip duruluyordu şimdi kız dendi bakalım en son ne denilecek kendimde başka bir doktora görüneceğim öğleden sonra kesin bişey söyler umarım insan sinir oluyor kızımmı oğlummu dicem çocuğumu severken şaşırdım. tekrar görüşürüz

Herkese günaydın izindeydim bu gün geldim.Kızım ve ben dinlendik...zaman yaklaştıkça heyecan artıyor.yeni doğacak bebeğimiz bize yeni süprizler getirecek inanıyorum.

güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.:92:

Sevgiler;

cnm benm korkuyorum valla çocuk doğuma kadar fil kalıcak diye adaş ya bak bu aşı için sırf isviçreye taşınabilirim tabi yapmadıkları kesinse bu arada benm bebişte hep aşağa vuruyo ve vajinamada sürekli sancı giriyo demekki normal bi durum :26::26:ve ortak belirtilerde gösteriyoki benim bebiş kız :44::44::44::44:

cnmcım üle deme biz şimdi çalışıyoruz ya emekli olunca günümüzü gün edicez,önce cefası sonra sefası yani :87::87:hep asosyal bi anne olmaktansa sosyal olmayı ben tercih ederim

sende bendensin ohhhh yandan ana bide dansöz smilisi olsaydı süper olcaktı

herkese günaydın...

kızlar bişi sormak istiyorum, aranızda arada nefes darlığı yaşayan ve ani tansiyonu düşen ter basan varmı????

cnm hatırladım kusura bakma aklım dağıldı bebiş yüzünden,cnm sen yorma kendini stres yapma ALLAH ın izni ile inş herşey düzelir tülaydada vardı böyle bir problem ama şu anda maşallahı var yani no problem
hayırlı haberler alıcaksın bak görürsün bu topik uğurlu gelicek inşşşş

eveeeettt benim hatta 2,5 tu tam sınırdaydı demiştim ben sana da, benim c.tesi baktı detaylıda dr 3,2 dedi bi sevindik ben tatile gidemedim o yüzden kaç zamandır evdeyim... hem bu dr öle sınırda falan olmaz hem civciv düşün yumurtanın içinde onun aşada yukarda durumu olurmu hiç dedi istediği yerde durur çocuk dedi moral verdi baya altta duruyodur sonra yukarda durur keyfi bilir yani dedi haberin ola

keyifleri biliyo yani bu işi

offf cokk uyku bastırdıı kolumu kaldırmaya halim yok sankii niee böle oluyoo acaba tansiyonumu düştü acaba

ağlama cnm ya. ben de aynıyım. bi ağladım mı susmuyorum. ama ağlamak rahatlatıyor. zaten balık burcuyum. duygusallığım tavan yapmış durumdaaa:))

ben de aralık 2011 annesiyim kısmetse, aranızda yeniyim

ankaradayım, yaş 32, SAT 16.03.2011, oğlumuz olacak kısmetse,

herkese sevgiler

bu arada 18+5 im SAT a göre, ikili ve dörtlü testler yapıldı, ayrıntılıyı hala istemedi doktor, 20.haftayı mı bekleyeceğiz, bilgisi olan var mı?

hoşgeldinnn :)) genelde 20. hafta çağırıyorlar. sanırım 24. haftaya kadar da devam ediyor.

Kızlar yazılanları okuyamadm toplantı vardı,şimdi çıkıyom 12 de randevum var,bebişimi çok özledim,hoşçakalın,öğleden sonrada görevde olcam,öpüyom hepinizi

hadi bakalım. hayırlı haberlerle dön inşallah....

cnm valla benim tam göbek deliğimin alt tarafına vuruyor. hatta biraz önce bayaa bi izledim hareketlerini DD

canim bana senin bebis kiz gibi geliyor ama hayirlisi bircok dr kordonu pipi saniyor yaniiiii....

canim seninki oglan herhalde bendede oyleydi oglumda hep gobek kisimlarimdaydi ama kiz asagiya vuruyor ve kukumuda cok agritiyorr

canim bana senin bebis kiz gibi geliyor ama hayirlisi bircok dr kordonu pipi saniyor yaniiiii....

canim seninki oglan herhalde bendede oyleydi oglumda hep gobek kisimlarimdaydi ama kiz asagiya vuruyor ve kukumuda cok agritiyorr

:)))) ben de hep erkek gibi hissettim bugüne kadar doktorumuz kız dedi :)) bugün yine randevumuz var. umarım değişmez. hakikaten çok zor oluyor değişimler. tabii yine de hayırlısı olsun diyelim :))

cnm hatırladım kusura bakma aklım dağıldı bebiş yüzünden,cnm sen yorma kendini stres yapma ALLAH ın izni ile inş herşey düzelir tülaydada vardı böyle bir problem ama şu anda maşallahı var yani no problem
hayırlı haberler alıcaksın bak görürsün bu topik uğurlu gelicek inşşşş

rica ederim arada benimde unuttuğum birsürü mevzu oluyo=)) amin tatlım yaa moralimi yüksek tutmaya gayret ediyorum ama içim içimide kemirmiyor değil. hayırlı haberi alır almaz haftasonu da olsa yazarım zaten.=))

saol tatlım. malesef benim şartlarımda öyle aman aman bi durumda değil. benimde çalışmam gerekiyor ki sonuçta daha iyi bi gelecek için. umarım hallolur sıkıntılarımız. tabi öncesinde allah hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…