2011 Aralık Anneleri

off bizimki de benzer yaaa
cumartesi günü annelerine gittik kalmaya
saat 9 gibi gitti gidiş o gidiş gece 2de gelmiş kör kütük
ben de annelerinin üst katında terasta bi oda var gidinc eorda kalıyorum ama dört tarafı pencere parmaklık falan da yok. genelde ürkerim orda yatarken. o saat olmuş geldi bi de aşağıda kızlı erkekli oturduklarını söylemez mi ya eşek herif beni niye gelip almıyosun o zaman. hadi erkek erkeğe olsanız zaten gelmem işim olmaz ama kızlar da glemişse beni de gelip alsana. dleirdim zıvanadan çıktım konuşmuyorum

kızlar geçen hafta kaynanaları çekiştiriken size benim kaynanam iyidir falan diyordum hepsini geri aldım, cumartesi akşamı onun yüzünden ağladım durdum, dışardan geldik onlara da bir uğrayalım dedik ( üstkatımızda oturuyorlar), hava çok sıcaktı ben balkona çıktım oturuyorum, kaynanamda geldi birlikte oturuyoruz, oda şuan kızının 4 yaşındaki oğluna bakıyor kreşede vermeyi düşünmüyorlar galiba nasılsa ücretsiz bakıyor kadın. eşimlede daha önce kim bizim bebeğe bakacak falan diye konuşmuştuk oğluşumuz 3 aylık olunca işe başlamak zorundayım ben bu nedenle 3 aylık bir bebeği güvenilir birine emanet etmek lazım.Benim annem bakacaktı normalde ama ablam kazara 2. çocuğa hamile kaldı ve şuan 1 yaşında diğeride 2 buçuk yaşında ve bize çok uzak oturuyorlar, Yoksa annem 2 ye bakan 3'e de bakar ben bakardım diyor ama malesef bu münkün değil. Eşim annesinin bakmasına taraftar değildi öyle konuşuyordu bende olur bir bakıcı tutarız ama ilk bikaç ay bebek gündüzleri annende olur bakıcı onun yanına gelir diyordum yani 3 aylık çocuğu direk bakıcıya emanet etmek istememiştim, Eşimin ısrarla annem bakmasın demesinden anlamalıymışım. Balkonda ikimiz oturuyoruz doğum mevzuları falan açıldı, konuştuk biraz. bende bizim içinde zor olacak dedim 3 aylık olunca işe başlamak zorundayım falan dedim. O da ne yalan söyleyeyim bebek çok küçük olacak benimde gözüm almaz bakamam dedi ( ki kendisinin 1er yaş arayla 6 çocuğu var hiç küçük çoçuk büyütmemiş sanki) kızının çocuğu içinde ona bile 9 aylıkken bakmaya başlamıştım o büyümüştü falan gibi saçmalıklar söyledi, inşallah iyi bir bakıcı bulurusnuz allah büyük falan gibi şeyler zırvaladı, bide diyorki eğer işinin geleceği yoksa bence çık bir iki yıl bak çocuğuna,biz zevkimizden çalışıyoruz ya. kızına hiç böyle nasihatlar vermiyor 3 yıldır çocuğuna bakıyor yemekleri onda yiyorlar bazen geceleri bile bebek onlarda kalıyor.
Biz kadın için yorulmasın birkaç ay bakıcı gündüz ona gelir hem işlerinede yardım eder 6. 7. aydada bakıcı bizim evde tek bakar diye düşünürken kadının dediklerine bakın hala bile aklıma geldikçe gözlerim doluyor.

İnince eşime bir yaygarayı bastım kimseye ihtiyacım yok benim bakıcıda tutcam hemde kendi evimdede baktırmıcam dedim zırt pırt kontrole gelir şimdi bide ilgileniyorum hesabında. Eşimde boşver takma kafana baktırırız kimseye ihtiyacımız yok diyor. Kadın hiç utanmayacak ya ben hergün çocuğu sabahın köründe giydirip bakıcıya götüreceğim. Dünde annemler geldi bize kadın bir haftalık yemeğimi yaptı, Ütüleri falan yaptım diye kızdı hatta bu sıcakta ne uğraşıyosun diye. Oda gelmiş sohbet ediyor annemle hiç pas vermedim. Artık yemeğe falanda çıkmıyorum kaynanama protesto ediyorum onu

DDDDDDDDDDDD bana da ablam sürekli aynı şeyi söylüyor. karnım fazla büyükmüş acaba ikiz miymiş??? Allah'ım yarabbim yaaaaaaaaaaa

ya hangi mantık acaba bunlardaki ters mi düz mü ben çözemedim ama bizimki baya baya saçmaladı ikiside oluyosa kesin ikizdir diyo yabende evet bebek tek ama organları ikis dedim bide hadi ya demezmiaklım almıyo bu kızla aynı okulu okudukta o benden bi adım önde nasıl mali müşavir oldu

cnm benm olur böyle şeyler onlar hep bi pazarımız bi tatilimiz var onda da kendimize zaman ayırmayalım mı derler,bizde cumartesi alışverişe çıktık akşam yemeğe gittik eve geldik ayy dedi çok yoruldum keşke ya hiç çıkamasaydık yada ben tek bişeyler yapsaydım dedi:95::95:benciller iştesanki beni sırtında taşıdı

benimki de c.tesi temizlik yaptıya aklı sıra gönlüm oldu o yüzden önce bi fasıl ben b.paşaya mı gitsem dedim bişey demedim kızcamı anlayınca bahçeye girdi çıktı ev batıyo yani anlamıyorum benimki fena yaaa sokakta yatcak bıraksan anası öle yetiştirmiş hehehehe yine anasına çıkyo olay ama öle

şöle bi evde oturuyım mantığı yok hiçbi gün şimdi spor salonumuz kapalıydı salon açılır h.içi de spor olayları başlar bende çok evde oturmayı sevmem ama hergün sporda istemiyorum ki yoruluyorum sonuçta oooofff oooffff

DDDDDDDDDDDD bana da ablam sürekli aynı şeyi söylüyor. karnım fazla büyükmüş acaba ikiz miymiş??? Allah'ım yarabbim yaaaaaaaaaaa

ya hangi mantık acaba bunlardaki ters mi düz mü ben çözemedim ama bizimki baya baya saçmaladı ikiside oluyosa kesin ikizdir diyo yabende evet bebek tek ama organları ikis dedim bide hadi ya demezmiaklım almıyo bu kızla aynı okulu okudukta o benden bi adım önde nasıl mali müşavir oldu

cnm benm olur böyle şeyler onlar hep bi pazarımız bi tatilimiz var onda da kendimize zaman ayırmayalım mı derler,bizde cumartesi alışverişe çıktık akşam yemeğe gittik eve geldik ayy dedi çok yoruldum keşke ya hiç çıkamasaydık yada ben tek bişeyler yapsaydım dedi:95::95:benciller iştesanki beni sırtında taşıdı

inş cnm olmadı detaylı usg yi bekliycez onda da olmadı içime kamera sokcam artık

:26::26::26:cnm çok özür dilerim ama yoğunluktan yada dikkatsizlikten kaçırdım galiba ne için yapılacak bu serklaj???çok geçmiş olsun cnm sende bol bol yat o zaman inş hayırlı haberler alırsın kontrolde
[/QUOTE]

o kameradan bende alim plss =)) merak ediyorum sürekli ne durumda die=) tatlım bu son kontrolümüze kadar herşey çok iyiydi hatta bebişim 1 hafta önden gidiyo sürekli. geçen perşembe akşamı kontrolümüz vardı bi önceki gece ve perşembe günü ağrı da hissettim ben göbüşümde bunları dr.a söyledim bi bakalım dedi kasılmadan bahsediyosun sen dedi. bebişim malesef doğum pozisyonu almış ve rahim ağzına çok yakın duruyodu ve kasılmayı orada bariz gördük resmen bi balon bebişimi sıkıştırıyodu sanki. yavrum da onu tekmeliyo rahatsız olmuş belli. neyse dr. bunun üzerine alttan bakıcam dedi rahim ağzını kontrol etmek için o da 2,7ye düşmüş hal böyle olunca bana seyahat dahil biçok şeyi yasakladı.ama tamamende hareketsiz kalma sakın die uyardı.çalışıyorum ama pek ayağa kalmıyorum arada masanın altında ayaklarımı çöp kutusunun üzerine kaldırıyorum vs..neyse dr. karşısına aldı konuştu seni daha erken kontrol edicem ayın 6sında gel sadece ölçüm yapıcam dedi umuyoruz ki bebek biraz yukarı çıksın ve rahim ağzına baskıyı azaltsın ve rahim ağzında daha çok açılma olmasın dedi. olmadı serklaj uygulicaz dedi. yani rahim ağzını dikiyolar ki geç düşük yada erken doğum die adlandırdıkları kayıp olmasın die.tabi onunda riskleri var allah korusun biçok kayıp serklajlada artıyo ama serklajla bebişini sağlıkla kucağına alan da çok insan var.

ben de aralık 2011 annesiyim kısmetse, aranızda yeniyim

ankaradayım, yaş 32, SAT 16.03.2011, oğlumuz olacak kısmetse,

herkese sevgiler

bu arada 18+5 im SAT a göre, ikili ve dörtlü testler yapıldı, ayrıntılıyı hala istemedi doktor, 20.haftayı mı bekleyeceğiz, bilgisi olan var mı?

merak etme herşey yoluna girer sakın bebeğim mutsuz bi çocuk olucak diye endişelenme. allah kimsenin başına vermesin 1,5 sene çnce kuzenimi kaybettim trafik kazasında ve eşi o zmna 2 aylık hamileydi. bizde çok koruk bebeğe bişi olucak diye sonuçta üzülmeme veya ağlamama gibi bi şansı olmuyo insanın ama çok şükür çok sağlıklı bi bebişiimiz oldu. şimdidee çok güler yüzlü ve mutlu bir çocuk. o yüzden strese sokma kendini hepimizin hormonları alt üst durumda.herşey düzelir. hele bidee doğum yaklaştıkca bebeğin heycanı sarınca insanı bu gereksiz kavgalar hep unutulur.

erkeklerimiz malesef düşüncesiz olabiliyolar sıkma canını aslında onların yaptığı gibi karşılık vermek lazım ama ozamanda sen kötü oluyosun.

sıkma tatlı canınıı bunların hepsi bir.. benimkide pek bakma taraftarı değil zaten bakabilirmi ondan da emin değilim. ama bana sürekli söylediği çocuk 2 yaşına falan gelene kadar bak bi anne gibi kimse bakamaz zaten 2 sene sonrada 2.yi yaparsın ben tek çocuk yaptım bak pişmanım der ama hiç sormaz kızım nasıl geçineceksiniz vs.. o da yetmezmiş gibi halen her ay bizden para alır. doğumu yaklaştı bişilere ihtiyaçları vardır bu ayda onlardan para almayayım demez kiii bizden çok ama çookk daha iyi durumda olmalarına rağmen. yani tatlım özetle sen hiiiççç canını sıkma beterin beteri var. geçen gece kasıldım dediğimde de eşimle bu yüzden kavga ettik ve sitresten oldu çok iyi biliyorum öncesine kadar ne kasılmam vardı nede ağrım ama şimdi çeken yine benim.

ya ben benimkinin davrandığı gibi davranamam yani herhalde kadınların tabiatında yok

bu arada benim ne annem ne kaynanam ikisi de çocuğa bakma taraftarı değil
bi cenazemiz vardı o dio ki sen bakarsın öbürü dio ki yok bnen uzağım sen bakarsın öbürü dio ki ama ben yazlıkta olcam sen o zaman daha yakın olursun sen bakarsın

çok seviolar bizi

kaynanamı aldık bize getirdik dün işte
eşim yattı biraz oturduk işt eonun kalacağı odayı bebek odası yapcaz bakma işine geldi laf. anne dedim mecbur bi kadın tutcaz işte nasıl olcak falan dedi
yabancı tutabilirim dedim yatılı
onları tutmayın dio

e gel sen bak o zaman diyemiyorsun tabi

anne dedim ben mecbur 3. ayda en geç işbaşı yapcam ne yapcam dedim 3 aylık bebek doğru diosun dedi
e dedim kadına alışmam için daha öncesinden tutmam laızm ki dedim yanımda nasıl baktığını göreyim falan e yatılı almak zorunda mısın diyo

sonra dedi ki ben istanbuldaki evde duruurm bana getirirsin ben bakarım. ben her sabah kozyatağından fatihe geçip bebeği bırakıp sonra levente geçip çalışıp akşam ona gidip yemek yiip bebeği alıp eve gelecekmişim

yani şimdi düşününce o da çok fena bi fikir gelmedi ama fatihteki ev çok pis yahu

hepsi aynı galiba boşver canım

Kızlar yazılanları okuyamadm toplantı vardı,şimdi çıkıyom 12 de randevum var,bebişimi çok özledim,hoşçakalın,öğleden sonrada görevde olcam,öpüyom hepinizi

evet ya bizimkide evde oturmayı hiç sevmez ya spor ya maç ya da gezme :26:annem hep diyo çok üstüne gitme iyice uzaklaştırırsın diyo ama ablamın eşi öyle değil adam hep evde gerçi oda hep kukuman kuşu gibi evde diyip rahatsız oluyo :26::2:zannımca ortası yok bunların :26:

o kameradan bende alim plss =)) merak ediyorum sürekli ne durumda die=) tatlım bu son kontrolümüze kadar herşey çok iyiydi hatta bebişim 1 hafta önden gidiyo sürekli. geçen perşembe akşamı kontrolümüz vardı bi önceki gece ve perşembe günü ağrı da hissettim ben göbüşümde bunları dr.a söyledim bi bakalım dedi kasılmadan bahsediyosun sen dedi. bebişim malesef doğum pozisyonu almış ve rahim ağzına çok yakın duruyodu ve kasılmayı orada bariz gördük resmen bi balon bebişimi sıkıştırıyodu sanki. yavrum da onu tekmeliyo rahatsız olmuş belli. neyse dr. bunun üzerine alttan bakıcam dedi rahim ağzını kontrol etmek için o da 2,7ye düşmüş hal böyle olunca bana seyahat dahil biçok şeyi yasakladı.ama tamamende hareketsiz kalma sakın die uyardı.çalışıyorum ama pek ayağa kalmıyorum arada masanın altında ayaklarımı çöp kutusunun üzerine kaldırıyorum vs..neyse dr. karşısına aldı konuştu seni daha erken kontrol edicem ayın 6sında gel sadece ölçüm yapıcam dedi umuyoruz ki bebek biraz yukarı çıksın ve rahim ağzına baskıyı azaltsın ve rahim ağzında daha çok açılma olmasın dedi. olmadı serklaj uygulicaz dedi. yani rahim ağzını dikiyolar ki geç düşük yada erken doğum die adlandırdıkları kayıp olmasın die.tabi onunda riskleri var allah korusun biçok kayıp serklajlada artıyo ama serklajla bebişini sağlıkla kucağına alan da çok insan var.[/QUOTE]

cnm hatırladım kusura bakma aklım dağıldı bebiş yüzünden,cnm sen yorma kendini stres yapma ALLAH ın izni ile inş herşey düzelir tülaydada vardı böyle bir problem ama şu anda maşallahı var yani no problem
hayırlı haberler alıcaksın bak görürsün bu topik uğurlu gelicek inşşşş

ben de aralık 2011 annesiyim kısmetse, aranızda yeniyim

ankaradayım, yaş 32, SAT 16.03.2011, oğlumuz olacak kısmetse,

herkese sevgiler

bu arada 18+5 im SAT a göre, ikili ve dörtlü testler yapıldı, ayrıntılıyı hala istemedi doktor, 20.haftayı mı bekleyeceğiz, bilgisi olan var mı?

hoş geldin cnm cnm doktorun unutmuş olabilir,detaykı usg yi genel olarak 20. haftada istiyolar sen bi doktorunu ara sor hatırlatmış olursun yardımcı olur sana

Son düzenleme:
ya peki unutkanlık duurmunuz nasıl ben herşeyi unutuyorum öyle böyle değil ama gereksiz şeyleri unutmam imkansız yani işle ilgili olmazs aolmazları unutuyorum ama en ufak bi bakışı bile unutmayıp içimde büyütüyorum da büyütüyorum nolcek bu halim

nasilsiniz kizlar
adasim hala bebisin cinsiyeti belli olmamis
ya asi olayina gelince sadece turkiyede var hamilelere asi yapmak normalda hamilelikden once hepsi kontrol edilmesi gerekiyor burda cok tehlikeli bulluyorlar asiyi
birde bebek dogdugunda bosyere verilen kan damlalariniiiiii her yerin saglik sistemi farkliiiii ama turkiyede drler iyi sistem kotuuuu benceee...

kiz anneleri bebisleriniz hep alt kisimami vuruyor birde sizdede asagi kisminiz agriyormuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…