2011 Aralık Anneleri

oooo sen iyi yapmışsın cnm ama ben yapamadım. hazır cevap değilim böyle sinirlendiğim durumlarda aksi gibi ağzımı bıcak açmaz. ama karısının yanında kocasına asılan kadının saçını başını yolmak farzdır bence.

ne kayınpederler varmış şanslısın valla

yok bacım kayınpederlerin %75 i iyidir ve emin olun kaynasından çok çekenlerin %75inin kayınpederi ölmüş veya ayrılmıştır. çünkü kadını dizginliyorlar. en azından deniyorlar. benim kayınvalide benim kocam ölmeseydi siz bana böyle davranamazdınız diyor bende içimden "rahmetli yaşasaydı sen bu şekilde davranamazdın" diyorum. yani hakkatten yaşasaydı herhalde örneğin 3 ay önce aşağı inip bağırıp çağıramazdı en azından kocası hopp noluyor ne bağırıyorsun derdi gibi geliyor bana.

o %25 lik kısım bana denk geldi herhalde :)) ben de aksi gibi kayınvalidemle daha iyiyimdir.kayınpederle de aman amannn! :)) birinden biri mutlaka terslik yapıyor demekki....

o %25 lik kısım bana denk geldi herhalde :)) ben de aksi gibi kayınvalidemle daha iyiyimdir.kayınpederle de aman amannn! :)) birinden biri mutlaka terslik yapıyor demekki....

emin ol kayınpederin böyle olmasaydı, kayınvalidenin bazı yaptıkları gözüne batardı. ama kayınpederin böyle olunca hem kıyaslıyor ve kayınvalidem bin kat iyi diyorsundur, hemde kayınpederin zaten tüm öfkeni kendi üstüne çekiyordur.

mrh kızlarr benimde bebegim 10 aralıkta gelıcek hayırlısıyla gecen hafta gittigimde cınsıyetını sakladı ters yatmıs gostermedı bakalım carsambaya bır daha rendevu aldım belkı bu sefer gösterır:)

Slm kızcelerrrrrr ben de varımm 22 haftalık hamıleyım benıde aranıza alınn benımde bır oglum olacak kısmetse ınsallah dogumum 5 aralık

bebeğimi gördüm bugün... çok pimpirikli olmak istemiyorum artık. doktor ne dediyse inandım :) herşey yolunda dedi. sağlıklı, haftasıyla uyumlu hatta bi hafta önce. 357 gr. :)))))))))))))) ellerini bacaklarını salladı anneciğineee:) ay nasıl kötü oldum anlatamam. hele kalp atışını duyduğumda radyoloji uzmanı beni yalnız bırakmayı tercih etti, çünkü çoktan ağlamaya başlamıştım bile:)) bebeğimi çok seviyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallahh... sizlerle güzel şeyleri paylaşmak çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllll:92::92::92:

halimem hoşgeldin canım çok duygulandım gözün aydın

deryam
senin de gözün aydın bak bebişe bişey olmamış

buseli
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

yaa benim de birinci evlilik yıldönümüme az kaldı napmak lazım sadece erkekler mi bişey yapıyo yıldönümünde ben neler yapabilirim:26:

Son düzenleme:

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynı şeyi ben de düşündüm, hatta düşünmekle kalmayıp hemen sorucam sanırım :)):90::90::90:

cnm benim çokkk tşk ederimm :))

saol canım.. AMİN cümlemizinkine maşAllah.. sizlerin yerinede seviom teyzoşlar.. dün fazla hareketli değildi bugün ii oynuyor afacan :)

ikimiz de 19+1 iz. valla büyük tesadüf oldu. benim bebeğim 3 haftadır oynuyor ama en çok bugün hareket etti:))

AY OKU OKU BİTMEDİ YA YARIM BIRAKTIM VALLA..

Misafirlerim var ve evim şen dolu çok şükür..
Biraz bakayım naptınız okuyayım dedim beceremedim valla.
Kaçamak yapıp kendi havadislerimi de vereyim bu arada annecikler...

Tetenoz aşısı oldum yan etki yapmadı...
Deryacığım çok geçmiş olsun sen baya sıkıntı çekmişin. Şimdi iyisindir inşallah..
Geceleri uyuyamama sorunum için aile doktorumuza gittim psikiyatra yönlendirdi.. ama kardeşlerim geldiğinden beri çok iyyim demekki gerçekten psikolojikmiş. :26: :26:
sıkıntı ve yalnızlıktan uyuyamıyırmuşum.. Yani bir nevi terapideyim şuan
Bebeğimin kaç gündür oynadığını hissetmiyorum yarın doktora gideceğim içim rahat etsin bebişimi göreyim bir..
..

luveylacım nereye gidiyorsun ben kaçırmışım sağlıcakla kal :79:

İstanbuldan misafirlerim gelecek canım onlarla beraber istanbula inşallah. Yarın doktor da onay veririse inşallah...

ne güzel tanışacaksınız birbirinizle ben hatayda oturuyom,memleket antep,eylülde eğitim var o da erzurumda o taraflara yolum düşmez ki

Gezmeye bir başlim benim yolum Hataya da düşer inşallah ....

benim kız bugünler de daha uyuşuk maalesef annesinin hali olmayınca o da fazla tekmelemiyo,bu aşı onu da yordu birazcık heralde,neyse kaşıntılar azalmaya başladı,geçse de gitse kurtulsam

Deyacığım bende kaç gündür bebişimi hissetmiyorum. Kıskandımı acaba yeğenlerimleçok ilgilenince.. Neyse doktora gideceğim yine de.. Tekrar geçmiş olsun canım

daha açmadım canım tablo yapayım dedim tamamlanınca açarım diye düşünmüştüm ama sadece 3 kişi bilgilerini attı, :26:

Ne tablosu ne topiği canım acaba okuyamadım geçmişi yarıda bıraktım da:26: :26: :26:

Canım ben de sana nice mutluluk dolu seneler diliyorum..
benimde ilk senem hatta 6. ayım...

Ara ara bakacağım formumuza kızlar hepinizi girüşünceye kadar öpüyorummmm
Girip bir ceeeeee yapayım dedim

arkadaşlar aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran var mı benim doktor hiç bahsetmedi 15 ağustosta gel dedi o zaman ayrıntılı ultrason için geç oluyor sanırım ne yapmalıyım sizce doktorumu arasam sorsam mı ki

Slm kızcelerrrrrr ben de varımm 22 haftalık hamıleyım benıde aranıza alınn benımde bır oglum olacak kısmetse ınsallah dogumum 5 aralık

walla ben hafta seylerı anlamadım benım son adet tarıhım 5 martta bıtmıstı bırazda kılou oldugum ıcın doktorta tutmadı soledıgım tarıhle hesaplara gore 10 aralıkta ama sonrasında sorun olıcak sanırım tam tarıh olmadıgı ıcın ve gecen hafta gıttıgımde doktor dedıkı 19 haftalık hamılesın bu hafta 20 olmustur ee benım ayın onunda sızınde 5 ınde dogcakmıs nasıl oluyor sız 22 hafta anlamadım gıttı

sanırım sende sada hastanesine gidiyorsun sumak benımde aynı tuttu .üçlü test fiyatlarım cok şükür temiz cıktı

herkes uyuyor

bize de kızımla teyzelerine tatlı rüyalar dilemek düşer

tatlı rüyalar ,ama prensesımın uyumaya pek nıyetı yok basıyor tekmelerı peşisıra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…