öyle canım ,devir değişmiş.çoğu insanda ar namus kırıntısı bile yok.kendilerine saygısı olmayan gurursuz basit kadınlar da var ne yazıkki.aslında olaya o anda müdahale ediceksin,rezil ediceksin kadını bir iki lafınla kalıvericek öyle.bölelikle sonradan içine sıkıntısı da düşmüyor :) hehehe buna benzer bişi ben de yaşamıstım da ,nasıl sinir geldiyse kafama hesabını sormuştum.hiç de pişman olmadım.eşim de baya çekindi o günden sonra,iyiyim hoşumdur ama böle bir anda deliriveririm bir cinnete bakar :)))
ne kayınpederler varmış şanslısın valla
oooo sen iyi yapmışsın cnm ama ben yapamadım. hazır cevap değilim böyle sinirlendiğim durumlarda aksi gibi ağzımı bıcak açmaz. ama karısının yanında kocasına asılan kadının saçını başını yolmak farzdır bence.
yok bacım kayınpederlerin %75 i iyidir ve emin olun kaynasından çok çekenlerin %75inin kayınpederi ölmüş veya ayrılmıştır. çünkü kadını dizginliyorlar. en azından deniyorlar. benim kayınvalide benim kocam ölmeseydi siz bana böyle davranamazdınız diyor bende içimden "rahmetli yaşasaydı sen bu şekilde davranamazdın" diyorum. yani hakkatten yaşasaydı herhalde örneğin 3 ay önce aşağı inip bağırıp çağıramazdı en azından kocası hopp noluyor ne bağırıyorsun derdi gibi geliyor bana.
o %25 lik kısım bana denk geldi herhalde :)) ben de aksi gibi kayınvalidemle daha iyiyimdir.kayınpederle de aman amannn! :)) birinden biri mutlaka terslik yapıyor demekki....
Modern Bebek Beşiği Tasarım | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...
kızlar yatak odasına koymak için süper bir beşik bence, çok hoşuma gitti nerden bulabiliriz acaba? daha önce gören varmıydı?
aman yerim onun nazını benşimdiden naz yapıyosa ilerdee oooo cnm hiç korkma ALLAH ın izni ile sapasağlam alıcaksın kucağına hepimizde inş
hahah benimde çok hoşuma gitti bulamazsam marangozda yaptırırım
halimem hoşgeldin canım çok duygulandım gözün aydın
deryam senin de gözün aydın bak bebişe bişey olmamış
buseli evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
yaa benim de birinci evlilik yıldönümüme az kaldı napmak lazım sadece erkekler mi bişey yapıyo yıldönümünde ben neler yapabilirim:26:
saol canım.. AMİN cümlemizinkine maşAllah.. sizlerin yerinede seviom teyzoşlar.. dün fazla hareketli değildi bugün ii oynuyor afacan :)
teşekkür ederim canım özelde mi yaptırdın 37ye. çok iyiymiş fiyat.37 TL ye yaptırdım cnm ben :26:
kocaeli izmit merkezdeyim. burda konak hastanesi var özel marmara var acıbadem var(çok pahalı bu hastane)cnm kocaelinin neresindesin sen :26:
luveylacım nereye gidiyorsun ben kaçırmışım sağlıcakla kal :79:
ne güzel tanışacaksınız birbirinizle ben hatayda oturuyom,memleket antep,eylülde eğitim var o da erzurumda o taraflara yolum düşmez ki
benim kız bugünler de daha uyuşuk maalesef annesinin hali olmayınca o da fazla tekmelemiyo,bu aşı onu da yordu birazcık heralde,neyse kaşıntılar azalmaya başladı,geçse de gitse kurtulsam
daha açmadım canım tablo yapayım dedim tamamlanınca açarım diye düşünmüştüm ama sadece 3 kişi bilgilerini attı, :26:
evlilik yildonumumu kutlayan arkadaslara cok tesekkur ederim ilk ve son askimla omrumun sonuna kadar onu sevecegim
ya kizlar biriniz bizim ilk senemiz yazmis masallah cok cesaretlisin arkadasim hemen nasil yaptin bebisiiiiiiii....
yuce rabbim hepimizin yuvalarini mutlu huzurlu etsinnnnnnn
Slm kızcelerrrrrr ben de varımm22 haftalık hamıleyım benıde aranıza alınn benımde bır oglum olacak kısmetse ınsallah dogumum 5 aralık
ben muayene parası 29 tl üçlü içinde +18 tl verdım..
..
nasılsınız kızlar..
bız bebek odası yapıyoruz artık dolabını planladık nasıl bırsey olacagına esım yapıcak masallah cok becerıklıdır bu konularda ,persembe gunu kestırecegız fılan beyaz olucak kı heryere kullanılsın yada besıgının rengınde besıgını de kurduk dün.ıcıne yatak lazım
esımın teyzesı de olcusunu aldı o da dıkecek bırseyler suslu püslü..
babaannesı de takım almıs battanıye almıs tulum almıs bır suru daha gormedım ama guzeldır
bakalım agırlasmadan herseyı bıtsın ıstıyorum kasım ayında herseyım tam olsun ıstıyorum ne zaman gelecegı bellı olmaz dıye..
ee ramazanda bayramda zor olur basladık yavas yavas
hayırlısıyla gelsın bebegımız tek dılegım o..
sız neler yapıyorsunuz sadece kıyafetle mı basladınız ,kasım annelerını takıp edıyorum kasım da olucak dıye ,bıberon setını hatta oto koltugu-bebek arabasını alalnlar olmus cok hızlılar :)
sanırım sende sada hastanesine gidiyorsun sumak benımde aynı tuttu .üçlü test fiyatlarım cok şükür temiz cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?