ah bitanem bugün okula da gitmedikya çamlıcanın güzel yerlerini gezdik yemek yedik hah bir de kendime hamile pantolonu aldım lcw de çok güzel pantolonlar var bilginize. o yüzden geç geldik.
amin amin hepimiz sonuca beraberce gideriz ilşallah.
ama ben az önce hafta hafta gebelik sitesine baktım. 8. hafta 1.5 cm olur diyor. 9. hafta 2.5 cm olur diyor. ama ben şuan 8+2 yim yani 9. hafta içinde böyle bakarsan küçük gibi. doktor çok iyi dedi. bi kaç gün geride denilebiliir dedi ben ısrar edince ama bu önemli bir durum değil dedi. bilmiyorum artık.
gittiğim doktor ömer faruk vanlıoğlu normalde tüp bebek uzmanı. benim doğal hamileliğimi çok kıymetli bulup kabul etti beni normalde sadece tüp bebekle hamile kalanalrı muayene ediyormuş.
çok rahat beni çok stresli buldu.:)yeni satta belirlemedi gayet yolunda dedi gönderdi.
omega 3 içme dedi. yürüyüş yap dedi. beslenmene dikkat et kilo alma dedi.
chnb nasılın canımmm?bir problem yok şimdilik.sen nasılsın?doktora gittin mi
gidin tabi samsun a gidilmez mi hiç:)görsün torununu dedesi. dedeye allahtan rahmet diliyorum.Benim eşimde samsunlu.. hatta dr izin vrirse haftaya samsuna gitmeyi düşünüyoruz.. rahmetli babasını ziyaret etmek istiyor.. torununu götürmek istiyor:)
saol canım. çok şükür güzel geçti.merhaba herkese
bende bugün dr a gidecek herkese bol şans diliyorum. inşallah hayırlı haberlerle gelirler...
Allah hepimizin hakkında hayırlsını nasip etsin.
şu hamile oldğun günü gösteren stickeden bende yapmak istiyorum
ama nasıl yapılacağını bilmiyorum kiii
biri bana öğretebilirmi ki :)
yazdım canım güzeldi işallah sonuna kadar hepimiz gideriz.Bugün doktora gidecek arkadaşlardan ses seda yok. Hadi meraktayız....
kanıtlanmış bişi yok dedi tehlikeli olabilir dedi riske etmeyelim kıymetli bebek dedi:)Canım ben de iki hafta önce aldım bir pantolon.Dediğin yerden. Geçen seneden kalma da var. Ama diğer bebişimin resimlerine baktım da ikili taramasındayken ben 58 kiloymuşum. Şimdi 7 haftalık ve ben 66 kiloyumGeçen sene 25 haftada doğuma gittiğimde 67 kiloydum. Herhalde geçenki hamile kıyafetlerim de olmayacak bu gidişte...
Dikkat etmek lazım ama nasıl edeceğiz? Bu arada niye tehlikeli kalp sesini dinletmek?:26:
selamlar arkadaşlar.... bende aralık annesi oluyorum.... ALLAHIMA şükürler olsun...
geçen hafta kese göründü, 2 hafta sonra kalp atışları için doktorum yeniden gel dedi.. bakalım hayırlısı ne olacak çok merak ediyorum.. umarım hayırlı haberler alırım...
ALLAHIM hepimizin hakkında hayırlısını versin AMİN...
slm. arkadaşlar bende aranıza alırmısınız.bende bugün öğrendim hamile olduğumu 4 haftalıkmış bizim ufaklık.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinnnn.aralık annesi olmayı nasip etsin rabbim 9 ayın sonunda....
Kızlar benim bugün 6 hafta oldu pzt günü kalp atışları duyulur mu sizce ?
ben geldim kızlar;
bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür rabbime. duyduk diyemiyorum doktorum çok ilginçki kanıtlanmış bişi yok bebeğe zararı olabilir diye ısrar ettiğim halde dinletmedi
bebeğimin baş popo mesafesi de 1.5 cm 8+2 ye göre nasıl dersini<?
ah bitanem bugün okula da gitmedikya çamlıcanın güzel yerlerini gezdik yemek yedik hah bir de kendime hamile pantolonu aldım lcw de çok güzel pantolonlar var bilginize. o yüzden geç geldik.
amin amin hepimiz sonuca beraberce gideriz ilşallah.
ama ben az önce hafta hafta gebelik sitesine baktım. 8. hafta 1.5 cm olur diyor. 9. hafta 2.5 cm olur diyor. ama ben şuan 8+2 yim yani 9. hafta içinde böyle bakarsan küçük gibi. doktor çok iyi dedi. bi kaç gün geride denilebiliir dedi ben ısrar edince ama bu önemli bir durum değil dedi. bilmiyorum artık.
herkese kocaman slmmm...dr a gidecek arkadaşlara bool şans dilyrm..bnm haftaya salı randevum çatlıcam meraktan,kalp atışını bi duysak yetecek sanki:18::18: öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak,ben nöbette çok korkyrm ya,minikler koşa koşa geliyo çarpıyo falan.öğrendiğimden beri sabit bi yerde bekliyorum.sizler ne yapıyosunuz nöbette?sakıncası olurmu acaba yaa?
Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda
tşkrlr tarifin için ama yok ben çok beceriksizim sonra uğraşırım artık :)
bende yürümek hava almak istiyorum dün eşim spor salonuna gitcekti ben yürümek istiyom yürüyüşe çıkıcam dedim bende geliyim demedi spor salonunda ısrar etti tartıştık o yüzden çok ağladım akşam((( ben hava alırım ii olur dedim işte de bütün gün kapalı ortamdayım eve gidiyom yolumda yürümeli falan değil arabayla 5 dk da evdeyim o yüzden moralim bozuk aslında üzülmem bebeğe bişey yapmaz inş.yarın ya dr randevum merak etmiyo değilim ama eşim çok anlayışsız bundan eminim spor salonlarından nefret ediyorum artık bende gitsem onunla ister istemez çalışıyorum aletlerde ya bişey olsa onun demesi lazım gitmeyelim diye ben istesem bile ama.... ona göre de şimdi üye olduk diye en azından o gitsinmiş zaten bebek olunca gidemicekmiş düşünceye bak sağol yaaa yok bebek oluncada gitseydin bebeği düşünerek ağlamamaya çalıştım ama ağladım işteeeeeeee
aa neden söylemiyosun :26:
arkadaslar merhaba
ben de 6+2 gunluk hamileyim. pazartesi doktora gidecegim ama merak ettigim birsey var: ben de hic belirti yok. yani ne midem bulaniyor, ne basim donuyor. olsa bir dert olmasa bir dert diyeceksiniz belki ama merak ediyorum, normal mi sizce? benle hemen hemen ayni donemde olan arkadaslar, sizde durum nasil?
yaa bakmayın çin takvimi herkese kız diyo,bana da öyle diyo,oda arkadaşım da kız diyo demişti erkek çıktı,ne bilsin elin çinlisi bizim ne doğuracağımızı yav,uydurmuşlar bi tablo
ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. birde ben yiyemesem..... iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...
hayirli olsun canim, cok sevindim...
bu arada diger topicten gelen arkadaslar da hosgelmisler. ne guzel sayimiz cogaldikca daha eglenceli olmaya basliyor burasi. hepinizi ve guzel bebislerinizi opuyorum....
bir de sera35dan haberi olan var mi arkadaslar. sanirim o da bugun doktora gidecekti..
kızlar bende belirtiler yeni yeni ortaya çıkıyor.göğüslerime dokunamiyorum ağrıdan.zaten büyüklerdi daha da büyümeye başladılar.uçları acımaya başladı.krem sürmeye başlasammı acaba bilemedim.kasık ağrım çok azaldı.sanki başım dönüyo ara ara sarsıntı hissediyorum çünkü.mide bulantım yok ama daha.bide bebişi görsem tam anlamıyla hamile olduğumu anlayacağım.birde eşim cildimin yumuşacık olduğunu söylüyo
geldım ben ,Allahım hala atıyor kalbı cok korkmustum ya bırsey olduysa dıye
ben onun ellerını kollarını yerım ya bılıncsızce oynatıyor ..
resmen bellı elı kolu oynayısı ..
ben ona kurban olurum asıgııııım annem sana
bır daha kı bulusmamız 10 gun sonra hersye düzgün hıcbır sorunum yok
20 gun sonra da cınsıyetımız bellı olucak cok heyecanlıyım
ben de artık buraya yazacağım son adet tarihim 17 mart geçen hafta keseyi gördük yarın sabahtan tekrar gideceğim 6+2 haftalık olacak bu 2.gebelik ilki doktor tarafından sonlandırıldı ama ilk gebeliğimdeki problemi bulamadılar o yuzden bunda cok endişeliyim
sonradan çıkmaz mı peki,hamileikte göğüsleri fazla uyarmayın,erken kasılmaya neden olur falan yazıyo nette
meraba kızlar
bende kısmetse 13 aralıkta doğum yapıcam
ilk tüp denememdi ve tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
ayın 21 inde bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum
önümüzdeki perşembe yine giidicem
tahliiller ne zman başlıyo hiç bilmiyorum
varmı aranızda tahlillerini yaptırmaya başlayan
merhaba
Benim doğum tarihimde 10 Aralık gözüküyor 7 haftalık şuan. Düne kadar moralim çok iyiydi kalp atışını görmeye doktora gittim. Kese rahmin çok altında duruyor heran düşebilir dedi. Kalbi de pıt pıt atıyordu. Düşmesini düşünmeye bile dayanamıyorum.
Progestan verdi 1 hafta evden çıkmadan dinleneceksin dedi. 3 yaşında bir oğlum daha var gündüz kreşte ama evde olduğu anlarda da hep tepemde atlayalım zıplayalım istiyor hep. nasıl dinleneceğim bilmiyorum.
Bana dua edin nolur 5 gün sonra kontrole gideceğim. Umarım yeterince büyüyüp yerleşmiş olur.
merhabalar,, benim beklenen dogum tarihi 4 ocak 2012 gozukuyor ama muhtemelen aralıkta olur doğumum ,,hosbuldukkk
cnm ben yarın dr sordum ama eşinin içine boşalması birazda olsa tehlikeli olabilio die okudum biryerde.. şöyle ki .. sıvı miktarı fazla olduğu için rahim azğını kayganlaştırıomuş.. hani allah korusun ilk aylarda belki daha tehlikelidir ama bende emin olamadığmdan daha da atakta bulunmadığımdan yarın dr a soracam. liste yaptım .. 30 tane sorum var:)
kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı
selamlar arkadaşlar.... bende aralık annesi oluyorum.... ALLAHIMA şükürler olsun...
geçen hafta kese göründü, 2 hafta sonra kalp atışları için doktorum yeniden gel dedi.. bakalım hayırlısı ne olacak çok merak ediyorum.. umarım hayırlı haberler alırım...
ALLAHIM hepimizin hakkında hayırlısını versin AMİN...
slm. arkadaşlar bende aranıza alırmısınız.bende bugün öğrendim hamile olduğumu 4 haftalıkmış bizim ufaklık.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinnnn.aralık annesi olmayı nasip etsin rabbim 9 ayın sonunda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?