2011 Aralık Anneleri

chnb nasılın canımmm?bir problem yok şimdilik.sen nasılsın?doktora gittin mi

Canım ben de iki hafta önce aldım bir pantolon.Dediğin yerden. Geçen seneden kalma da var. Ama diğer bebişimin resimlerine baktım da ikili taramasındayken ben 58 kiloymuşum. Şimdi 7 haftalık ve ben 66 kiloyum Geçen sene 25 haftada doğuma gittiğimde 67 kiloydum. Herhalde geçenki hamile kıyafetlerim de olmayacak bu gidişte...

Dikkat etmek lazım ama nasıl edeceğiz? Bu arada niye tehlikeli kalp sesini dinletmek?:26:

chnb nasılın canımmm?bir problem yok şimdilik.sen nasılsın?doktora gittin mi

Canım salı gideceğiz inşallah. Temizliğe yardımcı vardı bugün. Allah yardım etti ve bugün komşum ayarlamış sağ olsun...Allah razı olsun. Sen nasılsın canım kardeşim?

Benim eşimde samsunlu.. hatta dr izin vrirse haftaya samsuna gitmeyi düşünüyoruz.. rahmetli babasını ziyaret etmek istiyor.. torununu götürmek istiyor:)
gidin tabi samsun a gidilmez mi hiç:)görsün torununu dedesi. dedeye allahtan rahmet diliyorum.

saol canım. çok şükür güzel geçti.

Bugün doktora gidecek arkadaşlardan ses seda yok. Hadi meraktayız....
yazdım canım güzeldi işallah sonuna kadar hepimiz gideriz.

kanıtlanmış bişi yok dedi tehlikeli olabilir dedi riske etmeyelim kıymetli bebek dedi:)

midem çok bulanıyor ya az yatayım ben görüşürüz hanımlar. çok güzeldi bugün rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah.

canım iyiyim de uyku halim var ve mutlu olamıyorum nedense hamilelik pskolojimi değiştirdi bir garibim ağlıyorum hep.

Hayırlı olsun cnm hoş geldin..

Hayırlı olsun cnm bende ilk doktora gittiğimde 4haftalıktı.şimdi 8 haftalık.

Kızlar benim bugün 6 hafta oldu pzt günü kalp atışları duyulur mu sizce ?

Beni doktor kalp atışı için 7 haftalık 5 günlükken çağırdı. 6 haftalık erken diye biliyorum. Sonra moralin bozulur. Biraz bekle bence. Bak merj'de de böyle oldu.

Bugün kötü haber almadık çok şükür. Ama sen geç haber verdin. Olsun iyi olsun da geç olsun.

Gebelik pantolonu gerekli olmaya başladım cnm. Yoksa gitmişken mi aldın. Ben daha eski pantolanalara zor da olsa sığıyorum. Lcw da hamile pantolunu varmıymış? Bi uğrayayım bende.

Aralık anneleri nerelerdesiniz. Çoğunuz uyuyorsunuz dimi..Benim gibi hala işte olan var mı içinizde. Kendimi garip hissettimde. Herkes ben bi yatayım deyip gidiyor yav..

Canım benim riskli diye nöbetten muaftır raporu aldım. Öyle ufak kazalardan bir şey olmaz ama kolla kendini...

Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda

İnan görünce kalbim güm güm oldu. Çok sevindim. Maşallah. Seni metanetin için de ayrıca tebrik ediyorum...

tşkrlr tarifin için ama yok ben çok beceriksizim sonra uğraşırım artık :)

Ben de beceriksizim bu konularda...

Bu dönemde oluyor canım. Ben de inan dün akşam tartıştık ve bu bebeğe bir şey olursa boşayacağım seni deim kızgınlıkla.Sabah gelmiş ilgileniyor. uZATMADIM. fAZLA BÜYÜTMEMEYE ÇALIŞ...

kızlar merhaba. ben de az evvel geldim doktordan hemen yazıyım dedim.
keseyi gördük çok şükür. 6,6mm olmuş balım. kese rahmin tam ortasına yerleşmiş (ben sağına yerleştiğini sanıyodum değilmiş) herşey normal dedi. 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.
bu arada folic plus kullanıyorum, mide bulantısı yapabilirmiş (merak edenler varsa), ben de çok üşüyorum, hamilelikte vücut ısısı 0,5 derece artarmış, onun için üşüyormuşuz normalmiş. bir de yorulunca kasığımda batma gibi bişey oluyo dedim normalmiş. rahim kasılıyormuş, yorulunca daha fazla kasılıyomuş.
protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi, meyveyi normal oranda tüket, abartma meyve şekeri çok kilo yapar dedi.
benden bu kadar. herkese iyi akşamlar.

aa neden söylemiyosun :26:

bEN 6+6 dayım. Benim de başlamadı. Öncekilerde 7den sonra başlamıştı. Normal bence...

yaa bakmayın çin takvimi herkese kız diyo,bana da öyle diyo,oda arkadaşım da kız diyo demişti erkek çıktı,ne bilsin elin çinlisi bizim ne doğuracağımızı yav,uydurmuşlar bi tablo

Doğru. Bir de ocak ve şubatta doğanlara +2 diğerlerine +1 ekle filan yazıyor. Eklersem erkek, eklemezsem kız olacak o zaman. Ama dediğin gbi bilimsel değil...

ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. birde ben yiyemesem..... iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...

Canım ben de geçenkilerde bulantıdan canımdan bezmiştim. 100 kilo olayım yeterki çıkarmayayım diyordum...

Canım hangi diğer topik?

Canım karna sürme demiş burada bir arkadaşın doktoru bebeğe geçebiliyormuş, bitkisel de olsa sürme demiş. Ama göğüse bilmiyorum...

Çok sevindim canım...

kızlar iyi akşamlar diğer başlıklarada yazdım ama orada kimse yok ben yarın doktora gidicem 6+2 olacak kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce sabahları cok az midem bulanıyor ama cok şiddetli değil

ben de artık buraya yazacağım son adet tarihim 17 mart geçen hafta keseyi gördük yarın sabahtan tekrar gideceğim 6+2 haftalık olacak bu 2.gebelik ilki doktor tarafından sonlandırıldı ama ilk gebeliğimdeki problemi bulamadılar o yuzden bunda cok endişeliyim

Tüm anne adayları için dua ediyorum RABBİM sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıcakla dünyaya getirsin.Annelik çok farklı bir duyguymuş gerçekten daha ortada bir şey yokken endişeleniyorsunuz ounun için Annem bazen beni çok ararda ben cok sıkılırdım ama onu şimdi daha iyi anlıyorum Anneciğim seni bugune kadar istemeden de olsa üzdüysem incittiysem affet beni seni çok seviyorum canım annem

mrb ben duygu :79: sat 20 mart şu anda 5+5 hamileyim.ilk randevum 2 mayıs pazartesi...
bu arada herkese sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmesini diliyorum

zannediyorum kalp atışını görürüz ama duyamayız(sat larımız yakın)

sonradan çıkmaz mı peki,hamileikte göğüsleri fazla uyarmayın,erken kasılmaya neden olur falan yazıyo nette

İlerleyen haftalar için rahimi uyarıyor diye biliyorum. Ben 10 ay önce 25. haftalık erken doğum yaptım malesef. Hastanede yatarken bebeğimle iletişim kurmak için karnımı okşuyordum doktor geldi o an sakın yapma dedi. Rahim kaslarını uyarıp erken doğumu tetikliyormuş. Şimdi bile karnıma dokunmaya korkuyorum. Ama her hamileyi etkilemez diye de düşünüyorum...

Allah tamamına erdirsin. Ne mutlu. Doktorun yönlendirir canım... Ben salıya ayrıntılı yaptıracağım.

Allah yardımcın olsun. Daha önce de yazmıştım bir yerde okumuştum elini karnına koyup elmübdi demek iyiymiş. Allah'ın yoktan var etme özelliğiyle ilgili...

merhabalar,, benim beklenen dogum tarihi 4 ocak 2012 gozukuyor ama muhtemelen aralıkta olur doğumum ,,hosbuldukkk

Hoş geldin ben de 8 Ocak doğumluyum... İyidir oğlak burcu

Doktorunun cevaplarını paylaşır mısın? Sağ olasın...

kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı

Benim doktorum 1000 olmadan karında gözükmez dedi. 5+3'te minicik kese gördük karından...

Hoş geldiniz arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…