2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar kızlar
bişi sorcam ben bu aralar durup dururken ağlamak istiyorum kendimi kötü hissediyorum ama hiçbi sorunum yok bu tamamen hamilelik psikolojisi sanırım.
çaydan sigaradan kahveden çoğu şeyden tiksindim zor yemek yiyorum midem bulanıyo
bu zamanlar ne zman geçer?:85:

Son düzenleme:

canım tamamen hamilelik psikolojisi.mesela dün akşam erken uykum geldi.kocişe hadi yatalım dedim.o da sen yat ben geliyorum dedi..ben bunu bile kafaya taktım.niye beraber yatmadık diye.oysa 10 dk sonra felan geldi yatağa.herşeyi farklı yorumlamaya başladık galiba.ah hormonlar ah
bu arada bende sigara içiyordum.hamile olduğumu öğrenmeden 2-3 gün önce ben tiksinmeye başlamıştım sigaradan.10 gündür hiç aklıma bile gelmiyor.

Aralık anneleri nerelerdesiniz. Çoğunuz uyuyorsunuz dimi..Benim gibi hala işte olan var mı içinizde. Kendimi garip hissettimde. Herkes ben bi yatayım deyip gidiyor yav..
canım senin işin neden öyle geç bitiyor. tam dinlenmen gereken aylardasın. allah yardım etsin.
aminn canım aminn. benim de annem çok sık arar beni çeninir bilirim. bazen ben de rahatsız olmuşum gibi ses tonuyla konuşurum. ama sonra da affettiririm. onların hakkı gerçekten ödenmez.bunu şimdi daha iyi anlıyoruz dimi. :26:

ben de içmiyorum sigarayı artık.bazen öyle çekiyor ki canım. bir iki nefes çekiyorum. ama haftada bi sefer falan ama wc ye sık çıkamıyorum. karnımın şişliği de biraz da bundan.

Kızlar benim bugün 6 hafta oldu pzt günü kalp atışları duyulur mu sizce ?

cnm bilemiyorum, inşallah duyulur. benim sat: 11 mart. doktorum 10 mayısta gel dedi ama içim içimi yiyor, bir an önce gitmek istiyorum

kızlar bişey sorucam size.bendeki şişkinlikten dolayı pantolonlarım sıkıyo hep.bebişe zarar verirmi bu durum sizce.yeni bişeyler almak için erken diye düşünüyorum çünkü

canım iyiyim de uyku halim var ve mutlu olamıyorum nedense hamilelik pskolojimi değiştirdi bir garibim ağlıyorum hep.

cnm bende de sürekli uyku hali var, canım hiç bir şey yapmak istemiyor. önceden kıpır kıpır biriydim şimdi yerimden kalsasım yok hiç kafana takma, yaşadıklarımız gayet normal:13:hamilelik psikolojisi, tüm yapımız değişiyor kolay değil. bugün ben de durduk yere ağladım. kaldı ki ben hayatta ağlamayan biriyim.

Aralık anneleri nerelerdesiniz. Çoğunuz uyuyorsunuz dimi..Benim gibi hala işte olan var mı içinizde. Kendimi garip hissettimde. Herkes ben bi yatayım deyip gidiyor yav..

cnm benim ya kıyamam sana Allah kuvvetini arttırsın. dikkat et sağlığına, vitaminli şeyler yiyip iç.

kızlar bişey sorucam size.bendeki şişkinlikten dolayı pantolonlarım sıkıyo hep.bebişe zarar verirmi bu durum sizce.yeni bişeyler almak için erken diye düşünüyorum çünkü

dar ve göbeğimize baskı yapan giyecekler zararlıymış ben aldım bile vallahi!çünkü bütün pantolonlarımın düğmelerini açıp geziyordum.

cnm bende de acayip şişkinlik var, az önce koçişimle yürüyüşe çıktık.kotumun ilk düğmesini açık bıraktım bana da erken gibi geliyor. biraz böyle idare edelim. bir de bende acayip gaz oluyor, gazman gibiyim ya karnımda çok şiş.

kızlar aranızda bağırsak ülseri olan var mı? hastalık acaba hamilelikte nasıl bir seyire girer? şimdilik ilaçlarımı kullanmayı bıraktım.

canım bence dar giyme ben zararlı diye biliyorum.ben şimdiden alış veriş için bakınmaya başladım.

LCW da hamile reyonu var, ben de oradaki tişörtleri çok beğendim
ufff çok güzeller ya göbüşümüz çıksada giysek

LCW da hamile reyonu var, ben de oradaki tişörtleri çok beğendim
ufff çok güzeller ya göbüşümüz çıksada giysek

bende bugün LWC deydim hamile pantolonları ve tişörtleri çok güzeldi.ben hazır almıyım diktireyim istedim.eşim çok beğendi çeşke alsaydın dedi.hafta içi gidip almayı düşünüyorum.fiyatlarıda uygun

yasmin 84 bebğinin kalp atışlarını duydun mu sanırım senın de sat 17 marttı değil mi

kalp atışlarını duymadım daha küçük tü.ama ultrasonda kalp atışını gördüm. canım.sata göre 6+4 günlüktü.ama geç döllenmeymiş.ultrasonda 5+6 çıktı.sat ım 12 mart.normal doğum tarihim 22 aralık.ama ben sezeryanlıyım 12 aralık ta olucak inş..neden sordun canım

Son düzenleme:
daha ancak eve gelebildim tüm yazıları okumak epey zamanımı aldı. maşallah bugün hiç üzücü haber yok kızlar çok sevindim. kalp atışı duymaya gidecek arkadaşlarımıza beni örnek vermişssiniz çok güldüm gerçekten 1 hafta geç gidin ama mutlu haber alıp çıkın doktordan aksi takdirde o kadar zor geçiyor ki zaman helede benim ki gibi şuursuz bi doktora denk geldiyseniz çok şükür Rabbim yüzümü güldürdü ilkkez bugün hamileliğimin tadını çıkardım:82: çok mutluym Hamdolsun
ayrıca beslenme için doktorum bana bilgi verdi sizlerle paylaşayım
gün içinde mutlaka tüketmemi istediği 1kibrit kutusu kadar peynir gün aşırı yumurta iyi pişmiş 1-2 bardak süt + yarım kase yogurt yada 1 bardak tuzlu ayran lifli gıdalar haftada bir ızgara balık haftada bir çok pişmiş et iyi yıkanmış yeşillik ve bol bol sebze dedi
bagırsak hareketliliği için probiyotik yogurt önerdi
haftada 3 gün yarım saat yürüyüş ve sınırsız yüzme dedi pilates yok dedi gerilme ve uzanma hareketleri yapma agır kaldırma üşüme meyve çayları normal siyah çay kakaolu ve kafeinli içecekler ve çikolata tüketme hayvansal gıdaları dışarıda yeme dedi
bide bana hamilelikle ilgili bişiler okumamı yasakladı telaş yapıyormuşum yapıyor muyum hiç yapmadım aa kim görmüş

ben de yarın gidicem 6+2 çok endişeliyim görebilirmiyim acaba kalp atışını

canım sata göre mi 6+2 eger öyleyse bekle derim göremeyebilirsin muhtemelen çünkü 6+0dan itibaren gözüküyor muş dedi doktorum ama bu bebeklede ilgiliymiş 5 mmcivarında gözüküyormuş ben bugün gördüm 7+5 sata göre ama bebek 6+3 ölçümlerinde gördüm

ben de yarın gidicem 6+2 çok endişeliyim görebilirmiyim acaba kalp atışını

canım bende senin gibi çok tedirgin olmuştum.keseyi geçen hafta allttan görmüştük.üzülmüştüm.kalp atışlarını üstten rahatça gördük.üstelik benim ultrasonda 5+6 günlüktü.sende görürsün merak etme.doktordan gelince bizi haberdar et.yarın güzel haberler alman dileğiyle cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…