kızlar merhaba biz doktora gttk bugun ayrıntı bakıldı gene... bebişimin beynindeki boşlukta pek bir değişme olmamış doktor geçen gidiğte 15 gün sonraya gelişir demişti halbuki bugunde çok az küçülme var boşlukta dedi ama pek dilinin ucuylaydı.15 gün sonra tekrar kontrola gel değişmezse sizi yönlendireceğim dedi.mesengerden eşime dedim doktora gittim bana diyorki hanginiz gittiniz :) bende bebek için sen umursamasanda ilgini çekmesede ben umursuyorum ddm. sonuç dd bende söyledim durumu şimdi yoğunum dedi.az öncede aramış kardeşim öğrencileri yemeğe alıcak benide çağırdı gidemmi diye ...savunulacak tek yönü yok ya. bende 15 gün sonra bebekte sorun varsa eğer bitecek burada bu iş ddm soyadında senin olsun istemiyorum. nereye istesen imza atarım ddm.ne yaparsan yap dedi :) bebeğin beyninde gelişme geriliği var açıkçası ve gelinen duruma bak of iyice daraldım neye üzülem şaşırdım artık.bugun iş ilanlarına baktım netten ya işe girmeden doğum izni mi alcam napcam anlamadım. kadın olmak ne zor ya erkeğe göre herşey oldu bitti
annecikler bilginiz varmı bu konuda anne karnındaki bebek beyin gelişimi hakkında bilgi alabileceğim bir internet sitesi varmı varsa linki yazarmısınız ben bulamadım.:93:
canım Allah yardımcın olsun inşallah.
hayırlısı ne ise onu yaşa inşallah( bu dünyanın öteki tarafıda var. Allah kocana vicdan versin inşallah.
amin hayırlısı olsun inşallah zaten sonuç ne olursa olsun haktan gelene amenna kabulum rabbimin hediyesidir bana babasınıdı artık allaha havale etmekten başka bişey gelmez elimden.
malesef hiç pc ye kaydetmek aklıma gelmiyor benim ama elime gecerse buraya gndrrm.bende bi, şey soracaktım
elinde yeni doğan ihtiyaç listesi excel formatında olan var mı acaba?
malesef hiç pc ye kaydetmek aklıma gelmiyor benim ama elime gecerse buraya gndrrm.
sağol canım :))))
sende sağol seplemcim :)) bu arada bebişim 550 gr olmuş cinsiyeti bu sefer gene havada kaldı doktora kesin kızmı dedim ona göre alışveriş yapacam ddm baktı baktı net bişey diyemiyeceğim dedi :)
prensesim yaaa çok utangaç olacak sanırım :))
bizimki daha doktor aleti karnıma koyar koymaz gösterdi erkek olduğunu. sadece oraya ait fotosunu verdi bize. babası telefonuna ekran görüntüsü yaptı :))
prensesim yaaa çok utangaç olacak sanırım :))
bizimki daha doktor aleti karnıma koyar koymaz gösterdi erkek olduğunu. sadece oraya ait fotosunu verdi bize. babası telefonuna ekran görüntüsü yaptı :))
:)) ekran resmi çok güzel ya....bizim 15 gün öncesine kadar erkekti son 15 gündür kız ve şimdi tam net değil deniliyor.bebeşimi nasıl sevecem bilemiyorum kıyafet almaya gittim bugun ortak renkler alayım ddm ama ya erkek ya kız için çok cici şeyler vardı alamadan çıktım 15 gün daha bekliyeceğiz artık
maşallahoğluşunu sevsinler yiğidin malı meydandaymış çekincesi yok yiğidinin:))
:)) ekran resmi çok güzel ya....bizim 15 gün öncesine kadar erkekti son 15 gündür kız ve şimdi tam net değil deniliyor.bebeşimi nasıl sevecem bilemiyorum kıyafet almaya gittim bugun ortak renkler alayım ddm ama ya erkek ya kız için çok cici şeyler vardı alamadan çıktım 15 gün daha bekliyeceğiz artık
Merhaba benle aynısın o zaman.SAT 16/03/2011 benim ..Senin ne zamandı?
Maalesef bu haftalarda bebişlerin hareketleri tutarsız olurmuş..1-2 haftamız daha var tam anlamıyla hissetmemiz için sanırım.mesela benimki dün pek hareket etmedi 1-2 gün boyuncada aynıydı çok üzüldüm.Bugün daha farklı hareketleri,diyeceğim o ki günü günüe tutmuyo maalesef canım takma kafana..
Bebeğini hisseden anneler, bir gün çok hareketliyken, ertesi gün çok az hareket hissettiğiniz oluyor mu
20+5 deyim şuan
aynen canım,uyumak istesem de uyuyamıyom,acıkmış oluyom ve tekmelerle uyanıyom,kızım sanki kalkta doyur beni der gibi güm güm vuruyo
selam arkadslar...
ben 19 haftamı ıkıgın gecıyorumm ıkılı uclu testlerımı oldumm cok sukur guzel çıktılarr ... pekı bu ay ve bu aydan sonra benı ne teslerı beklıyor bılgım yok yazarmısınız...eylul 10 da randevum var ınsallah renklı ultrsona gırcem .. bende kucuk kucuk dokunuslear hıssede bılıyorummm vee cok heycanlanıyorumm hatta bazan ağlıcak gıbı oluyorumm ben bu bebeğe şehzademe:=))) 4 yıl derken kavustumm vee tedavı ıle oldu... herkese sımdıden tsk ederımm
kızlar merhaba biz doktora gttk bugun ayrıntı bakıldı gene... bebişimin beynindeki boşlukta pek bir değişme olmamış doktor geçen gidiğte 15 gün sonraya gelişir demişti halbuki bugunde çok az küçülme var boşlukta dedi ama pek dilinin ucuylaydı.15 gün sonra tekrar kontrola gel değişmezse sizi yönlendireceğim dedi.mesengerden eşime dedim doktora gittim bana diyorki hanginiz gittiniz :) bende bebek için sen umursamasanda ilgini çekmesede ben umursuyorum ddm. sonuç dd bende söyledim durumu şimdi yoğunum dedi.az öncede aramış kardeşim öğrencileri yemeğe alıcak benide çağırdı gidemmi diye ...savunulacak tek yönü yok ya. bende 15 gün sonra bebekte sorun varsa eğer bitecek burada bu iş ddm soyadında senin olsun istemiyorum. nereye istesen imza atarım ddm.ne yaparsan yap dedi :) bebeğin beyninde gelişme geriliği var açıkçası ve gelinen duruma bak of iyice daraldım neye üzülem şaşırdım artık.bugun iş ilanlarına baktım netten ya işe girmeden doğum izni mi alcam napcam anlamadım. kadın olmak ne zor ya erkeğe göre herşey oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?