2011 Aralık Anneleri

kızlar merhaba biz doktora gttk bugun ayrıntı bakıldı gene... bebişimin beynindeki boşlukta pek bir değişme olmamış doktor geçen gidiğte 15 gün sonraya gelişir demişti halbuki bugunde çok az küçülme var boşlukta dedi ama pek dilinin ucuylaydı.15 gün sonra tekrar kontrola gel değişmezse sizi yönlendireceğim dedi.mesengerden eşime dedim doktora gittim bana diyorki hanginiz gittiniz :) bende bebek için sen umursamasanda ilgini çekmesede ben umursuyorum ddm. sonuç dd bende söyledim durumu şimdi yoğunum dedi.az öncede aramış kardeşim öğrencileri yemeğe alıcak benide çağırdı gidemmi diye ...savunulacak tek yönü yok ya. bende 15 gün sonra bebekte sorun varsa eğer bitecek burada bu iş ddm soyadında senin olsun istemiyorum. nereye istesen imza atarım ddm.ne yaparsan yap dedi :) bebeğin beyninde gelişme geriliği var açıkçası ve gelinen duruma bak of iyice daraldım neye üzülem şaşırdım artık.bugun iş ilanlarına baktım netten ya işe girmeden doğum izni mi alcam napcam anlamadım. kadın olmak ne zor ya erkeğe göre herşey oldu bitti

selam ,gecmısı okuyamadım bugun hem tetanoz asımızın ıkıncısını vurulduk hem de ayrıntılı usg yaptırdık ..detaylıca bakıldı ..

dun de sevgılı kocam kızıma 3 tane tulum bır tane gomlek bır tane de sort almıs cok sevımlı
bana da kot etek almıs bır de kot tulum almıs :)

cok yorgunum ..doktorumda kızdı cok kılo almıssın dedı ..

sımdı nasıl zayıflarım dıye kara kara dusunuyorum..

canım Allah yardımcın olsun inşallah.
hayırlısı ne ise onu yaşa inşallah ( bu dünyanın öteki tarafıda var. Allah kocana vicdan versin inşallah.

annecikler bilginiz varmı bu konuda anne karnındaki bebek beyin gelişimi hakkında bilgi alabileceğim bir internet sitesi varmı varsa linki yazarmısınız ben bulamadım.:93:

annecikler bilginiz varmı bu konuda anne karnındaki bebek beyin gelişimi hakkında bilgi alabileceğim bir internet sitesi varmı varsa linki yazarmısınız ben bulamadım.:93:

canım google da anne karnındaki bebek beyin gelişimi yazarsan bazı siteler çıkıyo. ama aradıgın bilgiler var mı bilmiyorum (

canım Allah yardımcın olsun inşallah.
hayırlısı ne ise onu yaşa inşallah ( bu dünyanın öteki tarafıda var. Allah kocana vicdan versin inşallah.

amin hayırlısı olsun inşallah zaten sonuç ne olursa olsun haktan gelene amenna kabulum rabbimin hediyesidir bana babasınıdı artık allaha havale etmekten başka bişey gelmez elimden.

bende bi, şey soracaktım
elinde yeni doğan ihtiyaç listesi excel formatında olan var mı acaba?

amin hayırlısı olsun inşallah zaten sonuç ne olursa olsun haktan gelene amenna kabulum rabbimin hediyesidir bana babasınıdı artık allaha havale etmekten başka bişey gelmez elimden.

aynen dediğin gibi canım. hakkında en hayırlısı ne ise onu yaşarsın inşallah

sende sağol seplemcim :)) bu arada bebişim 550 gr olmuş cinsiyeti bu sefer gene havada kaldı doktora kesin kızmı dedim ona göre alışveriş yapacam ddm baktı baktı net bişey diyemiyeceğim dedi :)

prensesim yaaa çok utangaç olacak sanırım :))

bizimki daha doktor aleti karnıma koyar koymaz gösterdi erkek olduğunu. sadece oraya ait fotosunu verdi bize. babası telefonuna ekran görüntüsü yaptı :))

bizimki daha doktor aleti karnıma koyar koymaz gösterdi erkek olduğunu. sadece oraya ait fotosunu verdi bize. babası telefonuna ekran görüntüsü yaptı :))

:)) ekran resmi çok güzel ya....bizim 15 gün öncesine kadar erkekti son 15 gündür kız ve şimdi tam net değil deniliyor.bebeşimi nasıl sevecem bilemiyorum kıyafet almaya gittim bugun ortak renkler alayım ddm ama ya erkek ya kız için çok cici şeyler vardı alamadan çıktım 15 gün daha bekliyeceğiz artık

maşallah oğluşunu sevsinler yiğidin malı meydandaymış çekincesi yok yiğidinin:))

hayırlısı ne ise o olsun inşallah :))

maşallah oğluşunu sevsinler yiğidin malı meydandaymış çekincesi yok yiğidinin:))

aynen öyle. doğunca saklamayı öğrenir inşallah :))

uff benım bebegıme de oyle dedıler ya bır kız dedık doktorum dıger doktorumda erkek olabılır dedı ama 20.haftada ogrendık kesın olarak :)

ne gecıyorsa ıcınden o olsun :) ama erkekler bellı edıyor hemen kendını ..

benim de aynı canım 16.03.2011:))) hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahhhhh

benim de bebeğim her sabah kımıl kımıl uyandırırdı beni bugün çok sakin geçti(
netten baktım ben de haklıymışsın canım, hareketlerinin tutarlı olması için daha zaman varmış neyseki:)))

bu arada sen ayrıntılıya girdin mi, benim cumartesi günü kısmetse

Bebeğini hisseden anneler, bir gün çok hareketliyken, ertesi gün çok az hareket hissettiğiniz oluyor mu
20+5 deyim şuan

ben ben bennn.dun bayagı hareketlıydı hatta ohhh hergecen gun daha cok hıssedıyorum demıstım dun.ama bugun nerdeyse hıc hareketını hıssetmedım.butun gun uzuldum.elımı koydugumda bır yada 2 defa hıssettım o da cok az.cok uzuldum hemde.ama sımdı aksama dogru bıraz hareket etmeye basladı gunduze gore
.demek sızdede oluyormus.ıcım rahatladı yaa.yoksa nerdeyse kafayı yıycektım bısımı oldu dıye.

aynen canım,uyumak istesem de uyuyamıyom,acıkmış oluyom ve tekmelerle uyanıyom,kızım sanki kalkta doyur beni der gibi güm güm vuruyo

bende de öyle. kızım bana sinyal veriyor kahvaltı saati diye. hergün de aynı saattee:)

cnm valla 20. haftada tetanoz aşısı var. 24. haftada da şeker tesin var. ayrıntılıya da gün almışsın zaten. sanırım bu kadar:))

cnm benim ya... ne desem de senin içini rahatlatmayacak. Allah yardımcın olsun inşallahhh(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…