2011 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar..Bende Aralık annesi olacağım inşallah..Doktorumdan randevuyu 9 Mayısa alabildim hiç bir gelişmeden haberim yok..o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum..Ama adet tarihime göre bugün tam 6 haftalığım..Herkes bebeğini sağlıcakla kucaklar inşallah..

mide bulantısından ölüyorum. hiç normal hayatıma devam edemiyorum. bitkin gibiyim. bebeğim sağlıklı olmak kaydıyla normal halime dönmeyi çok istiyorum. ne önerirsiniz bana mide bulantılarım için?

kızlar ben 7 haftalık oldum.hala bulantılarım yok.aşermeler başladı.sizce normalmi.sizde ne zaman başladı.

canim benimde tam olarak baslamadi ne asermem ne bulantim yok bazen tatsizlasio midem eksio okadar folik asitten sanirim pek istahimda yok rahat ol valla boyle olmasi daha iyi :)

benim doktorum çok etkilenirsen metpamit al dedi sadece sabahları aç karnına içiyorum bir tane akşama kadar tık yok maşallah

mide bulantısından ölüyorum. hiç normal hayatıma devam edemiyorum. bitkin gibiyim. bebeğim sağlıklı olmak kaydıyla normal halime dönmeyi çok istiyorum. ne önerirsiniz bana mide bulantılarım için?

Canım benim benim 7 den sonra başlardı bu sefer başlamadı daha. İnşallah başlamaz. Bugün çok yakın arkadaşım aradı İstanbul'dan eşini içine doğmuş 2 aylık hamile kızı olacak demiş. Belki kızdır benim diğer ikisi erkekti biliyorsun.

Bu bulantılar ne yapsan tam geçmiyor bence. Bana ayva iyi gelirdi, beyaz leblebi duydum, tuzlu kraker, hiç yiyemiyorsan patates haşlama, kaşarlı tost, yeşil zeytin ben bunları yerdim öncekilerde. İnşallah tez zamanda geçer hemşerim...

benım cok mıdem bulanırdı gecen sene tam bu zamanlar,,tam 5 kılo vermıstım gorenler acıyordu halıme,evımın uzun korıdoruna legenler koymustum 3 tane,adım bası kustugum ıcın,oturup aglardım :)legenlerın basında:)sımdı komık komık gelıyor,,leblebı cubuk kraker ayva...hıc bı sey fayda etmezdı..bı tabak corba yemıssem o gun sevınırdım tabı mıdemde kalırsa,ama ınatla bulantı hapı ıcmedım calısıyor olmama ragmen,yeter kı kızım saglıklı olsun dedım..çok sukur Rabbıme...benı yanlıs anlamayın moral olsun mıdesı bulananlara dıye yazdım,bu gecıcı bı durum 3 bıtıp 4 e gırerken hatırlamayacaksınız bulantılarınızı...bol bulantılı gunlerbu arada mıde bulantısı bebısın saglıklı oldugunun gostergesı derler

herkeste tabii ki farkli seyrediyor ama ben acken daha cok bulaniyorum. zorla da olsa birseyler yemek bulantimi azaltiyor. icinde salatalik olan seyler beni ferahatiyor. bir de eksili seyler. mesela dilimlenmis limona tuz dokup yediim zaman iyi geliyor sanirim.

ayva ben de denedim ama bende cok basarili olmadi sanki. doktorum ilac yazdi ama 3 kereden fazla cikartirsan kullan dedi. yani son care gibi dusunmek gerekiyor. ben almadim bile sabrederiz insalllah. naneli seker nisbeten iyi geliyor. doktora sordum zarari yok yiyebilirsin ama abartma dedi.

kizlarrr tekrar ben geldim :))) hastayim diyordum yaa 2 evde oldugum surece yattim :) ama hala tam toparlanmadim tabiki doktor randevusu dun almamiz gerekiyordu ama (unuttuk ) cuma gunu birsuru ark vardi doktora giden hepiinzi tebrik ediyorum cook sukur uzucu haber okumadim gerci o kadar ilerlemissiniz ki hepsini okyumadim bilee lcw den hamilelik kiyafetlerini sizden duyunca benide ozendirdiniz esimee turkiyiye giden biri varmi yada postslasinlar bize diyorum :))ozledim kizlarr sizii

kızlar ben 7 haftalık oldum.hala bulantılarım yok.aşermeler başladı.sizce normalmi.sizde ne zaman başladı.

ANNEM ILK 3 AY OLUR ASERME DIYOR :) AMA BAZILARIDA DAHA BASLAMAZ DIYORR CANIN CEKTIGINE GORE BASLAMISTIR CANIM YA BULANTI YA GELINCEDE BENIM ILK HAMILELIGIMDE SADECE MIDEM BULANDI ODA SIK DEGIL HIC ISTIFRA ETMEDIM INS BUNDADA OYLE OLURR VE HEPINIZ INSALLAH

Sagol tatlim ya insallah dedigin gibi olur ne diyim yapabiliyosan hayir demem valla
yok canim daha belli degil ben yurtdisindayim burda hemen söylemiyo doktorlar 20.haftadan sonra söylüyolarmis

bende yurt disindayim ve toplam problem olmadigi surece 2 defa ultrasona gidiosun oda birincisi bebegi gormek icin 9 haftalikken filan 2.side cinsiyet icin 20 haftalikken filan bide son olarak tabiki dogumda tersmi duzmu die bakioo zaten eliyle her seferinde kontrol edip tahmini kilo ve donup donmedigini soyluyorr yani bizim burasi boyle ablam ALMANYADAYDI NERDEYSE HER AY GORMUS BEBISI :)

Son düzenleme:

hosgeldin bende daha doktora gitmedim :) ins cabuk gecerde duyarsin minigin kalbini ama bizim avantajimiz su olacak ne kadar gec gidersek o kadar net duyariz bebislerimizin kalbini :))

ALLAH yardimcin olsun ablacim ama tuzlu kraker filan bastirir diyolar tabi hamileyken ne kadar yemek dogru olur bilmiyorum:) nasil bebisi gordunmu yoksa duydunmu :))

Merhaba fıstık anne adayları :)) Nasılsınız bebişleriniz nasıl bugün ?

Zaten aylik cagiriyo bizimkide herseye normal diyor kadin deli edecek beni en sonunda

Sen nasılsın, ben yazılı soruları hazırlıyorum. Bebiş daha pek belirti vermedi daha. Senin belirtiler neler?

Merhaba Bendede pek tık olduğu söylenemez bi tek karnımda oturup kalkarken bir gerginlik oluyor oradan anlıyorum bebişim burada diye :))) Bide sıkıntı basıyor yatarken havasız kalıyorum . Bunların dışında bir bişey yok:)) Ama çok erken daha 6+1 Rabbim nasip ederse belki önümüzdeki haftalarda falan çoğalır belirtiler

iiyyiizz tesekkr ederiz caniim sen nasilsin ??? hastayiz sadece birazcik :26:

Bende süperim tatlış hamdolsun içimde öyle coşku varkiii bide şu kalp atışlarını duysam hayırlısıyla keyfim daha bir gıcır olacak ama daha erken diye gidemiyorum korkumdan doktora :))) Hayırdır ya ne hastalığı Üşütme bilmediğin bitki çayları falanda içme sakın koru kendini anne adayııı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…