kızlar ben 7 haftalık oldum.hala bulantılarım yok.aşermeler başladı.sizce normalmi.sizde ne zaman başladı.
mide bulantısından ölüyorum. hiç normal hayatıma devam edemiyorum. bitkin gibiyim. bebeğim sağlıklı olmak kaydıyla normal halime dönmeyi çok istiyorum. ne önerirsiniz bana mide bulantılarım için?
mide bulantısından ölüyorum. hiç normal hayatıma devam edemiyorum. bitkin gibiyim. bebeğim sağlıklı olmak kaydıyla normal halime dönmeyi çok istiyorum. ne önerirsiniz bana mide bulantılarım için?
kızlar ben 7 haftalık oldum.hala bulantılarım yok.aşermeler başladı.sizce normalmi.sizde ne zaman başladı.
Sagol tatlim ya insallah dedigin gibi olur ne diyim yapabiliyosan hayir demem valla
yok canim daha belli degil ben yurtdisindayim burda hemen söylemiyo doktorlar 20.haftadan sonra söylüyolarmis
Merhaba arkadaşlar..Bende Aralık annesi olacağım inşallah..Doktorumdan randevuyu 9 Mayısa alabildimhiç bir gelişmeden haberim yok..o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum..Ama adet tarihime göre bugün tam 6 haftalığım..Herkes bebeğini sağlıcakla kucaklar inşallah..
Merhaba fıstık anne adayları :)) Nasılsınız bebişleriniz nasıl bugün ?
bende yurt disindayim ve toplam problem olmadigi surece 2 defa ultrasona gidiosun oda birincisi bebegi gormek icin 9 haftalikken filan 2.side cinsiyet icin 20 haftalikken filan bide son olarak tabiki dogumda tersmi duzmu die bakioozaten eliyle her seferinde kontrol edip tahmini kilo ve donup donmedigini soyluyorr yani bizim burasi boyle ablam ALMANYADAYDI NERDEYSE HER AY GORMUS BEBISI :)
Merhaba fıstık anne adayları :)) Nasılsınız bebişleriniz nasıl bugün ?
Sen nasılsın, ben yazılı soruları hazırlıyorum. Bebiş daha pek belirti vermedi daha. Senin belirtiler neler?
iiyyiizz tesekkr ederiz caniim sen nasilsin ??? hastayiz sadece birazcik :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/198325-evlilik-takvimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada-16.html Burayada bir bakın isterseniz .kizlar bilgidi olan varsa yazsin az öne ticker yaptim ama neden görünmüyo kopyaladim yapistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?