2011 Aralık Anneleri

Sagol tatlim ya insallah dedigin gibi olur ne diyim yapabiliyosan hayir demem valla
yok canim daha belli degil ben yurtdisindayim burda hemen söylemiyo doktorlar 20.haftadan sonra söylüyolarmis

Sagol tatlim ya insallah dedigin gibi olur ne diyim yapabiliyosan hayir demem valla
yok canim daha belli degil ben yurtdisindayim burda hemen söylemiyo doktorlar 20.haftadan sonra söylüyolarmis

nerde yasiyorsun ben seni almancayi ilerletme topigindede gordum
bende isvicrede yasiyorum canim.
tarih olarak verde yapayim

kızlar ben de dün gittim doktora. gelir gelmez yazdım. ama kimse yorum bile yazamış43: :84::84::84::84:
aşkolsun
beni merak eden kimse yokmuş

kızlar bişey sorucam size.bendeki şişkinlikten dolayı pantolonlarım sıkıyo hep.bebişe zarar verirmi bu durum sizce.yeni bişeyler almak için erken diye düşünüyorum çünkü
evet verir giyme sakın. kan dolaşımı rahat olsun. ben de aynen şişkinim ve giymiyorum. erken olsa da al ne farkederki rahat ol yeter.

kızlar aranızda bağırsak ülseri olan var mı? hastalık acaba hamilelikte nasıl bir seyire girer? şimdilik ilaçlarımı kullanmayı bıraktım.

mrb arkadaşlar sabah kahvaltıyı toplayıp acaba kimler burada ne yazılıyor diye hemn merakla glyrm:) pikolata bendede 9 ay önce başlayan mide onikiparmak bağırsağı ülseri var ilaçlarımı hamile olduğumu öğrendikten sonra bıraktım.doktorum 3 aylık olduğunda tekrr kullanabilirsin dd. ama ne hikmetse ilaç kullanırken bile ülserim dolayısıyla aşırı mide bulantım. mide asidim mide yanması vs. tek rahat saniyem geömezken şuanda ilaç kullanmıyorum ama gayet rahatım yiyemediğim şeyleri bile rahat yiyiyorum ve çok şükür rabbimin izniyle sorun olmuyor.içimden hatta rabbim şifa için bebeğimimi vesile etti acaba diyorum. Rabbim hepimize sağlık ve sağlıklı evlatlar versin.

evet verir giyme sakın. kan dolaşımı rahat olsun. ben de aynen şişkinim ve giymiyorum. erken olsa da al ne farkederki rahat ol yeter.

aynı sorun bendede var allahtan antalya sıcak memelekette elbise giyiyorum çok zor helede sürekli oturarak çalışıyorsan offff bende bugün çıkıp alıcam birşeyler

kızlar günaydın dua edin bana bebişimin kalp atışlarını görmeye gideceğiz ne olur duyabileyim

günaydın.allah yardımcın olsun canım.güzel haberlerle dönersin inş.canım.:92:

canımm duyarsın hiçç stres yapma.haberlerini bekliyoruzz.

inşllh bebişin kalp atışını duymuş olarak heyecanla güzel haberlerle gelirsin. bizede yeni bilgiler gtrmni bekliyoruz.hayırlısıyla gt gel

çok teşekkürler kızlar umarım mucizemin kalp sesini duyarız eşimde çok heyecanlı

kızlar ben 7 haftalık oldum.hala bulantılarım yok.aşermeler başladı.sizce normalmi.sizde ne zaman başladı.

kızlar ben 7 haftalık oldum.hala bulantılarım yok.aşermeler başladı.sizce normalmi.sizde ne zaman başladı.

benim 7&6 bulantılarım geceli 10 oldu gerçi enim ülserim olduğundan 9 ay önce başladı 10 gün önce aniden geçtim şimdi sadece asermem var hatta gece uykudan uyanabiliyorum burnuma yemek kokusu geliyor gb oluyor.ve hafif karın ağrım oluyor. sol tarafımdada bel boşluğumda kasılma oluyor gb bendeki belirtiler bu ama hiç belirti olmadan 9 ayı tamamlayanlar var.

kızlar günaydın dua edin bana bebişimin kalp atışlarını görmeye gideceğiz ne olur duyabileyim

Canım duyarsın Allahın izniyle kalbini ferah tut hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Canım ne güzel. Gerçekten hepimiz merak ettik seni. Gerçekten doktorların daha pozitif olmaları lazım. Çok da erken gitmemek de lazım sabırsız olsak da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…