2011 Aralık Anneleri

ya dediğine bi benzeri ben yazdım şimdi bizi nazlı büyütmüşler tamam ama onlar da bilmeden etmeden çocuk doğururlarken biz mesela daha bilinçliyiz daha dikkatliyiz daha sorumluluk bilincindeyiz

en önemlisi neyin doğru olduğunu - belki çoğu zaman uygulayamasak da - biliyoruz

yani demek istediğim onlar bizden 1-0 önde değiller bazı yerlerde onlar öndeler bazı yerlerde biz öndeyiz
durum berabere yani bence

korkmak yok normal doğumdan korkmak yok

kesinlikle haklıısn canım babaannemin yarısı kadar dirayet göstersem bana yeter valahi.
ama gelgelelim onun torunuyum onun kanını taşıyorum aynı savaşçıı ruh bende de olmalı bir yerlerdeee
bu gazla ben bu gece doğururum hahahaha

düşünmedik değil tatlım ama hekres naz ismini taşıyan bebekler çok nazlı oluyorlar dediler bizde korktuk :26:

oh detaylı için sevgilim ofise geldi ben de ufaktan kaçarım kızlar bize şans dileyin bakalım
ay hadi hayırlı haberlerle dön inşallah canım

burcu canım göbişine bayıldım 41 kere
demetçim geçmiş olsun tatlım eve gidince ılık bir duş al sonra yat dinlen inş sabaha birşeyin kalmaz...

kızlar dün sahurdan beri netim yoktu yeni geldi baya bişiler yazmışsınız. en son 1943e kadar okudum daha da devam etcem bakalım.

pintoscum qulyun sana link atmış zaten. dikkat et müdavimi oluyosun sonra diyorum ya ben okuya okuya psikopata bağladım.allah yardımcısı olsun ailevi sorunlar yaşayanların. bizim de eşlerimizle muhabbetimizi artırsın.

tülaycım arabasızlık çok zor ya biz de pazartesi sattık.kardeşinden almıştı arabayı. meğer boyalı ve parçası değştirilmiş arabayı satmış adi. 3ooo tl zararımız var nerden baksan. bi de ticari olarak geçiomuş 900 küsür de vergisi girdi 1 senede. battık anlicanız. zaten yeni evliyiz kasımda evlendik bir sürü borç harç. kpssyi de kazanamıyorum ben de evdeyim. tek maaş. kardeşi de bizden 1 ay önce evlenmişti. biz arabayı aldık evlerindeki altınları çaldırdılar. ne kadar üzüldük anlatamam. meğer her işte bi hayır varmış allah yanlarına koymadı. bu attığı kazık da sonradan ortaya çıktı. şu an arabamız yok ve hamilelik+ramazan zorlanmaya başladık. bakalım, eşimi teselli etmeye çalışıyorum arabayla mı doğduk boşver biraz böle kalalım diye.. kötü yani. allahım şu mübarek ramazan günü dualarımızı kabul etsin de bütün darda kalan kullarına yardım etsin. amin.

deryacxım benim de milupa paketim gelmedi off ne kadar kısmetsiziz diyorum geçenlerde de biz adanaya gittiğimizde ücretsiz anne bebek kitabı istemiştim onu getirmişler. biz olmayıca iade etmişler. o da öle gitti
ne güzel amerikada ingilterede falan freebie siteleri var eşantiyon ürünler veriolar tonlarca. hiç para harcamayıp sırf bu ücretsiz numulerle geçinen aileler bile varmış. bakmayın siz burda iki uyduruk bişi veriolar lütfedip. oralarda laptop,ayakkabı,telefon şu bu aklınıza gelebilecek her ürün var. gelinlik bile.ama maalesef türkiyeye yollamıyolar.

kızlar herkese merhabalar. biz tatilden döndük. artık daha sık görüşürüz insallah. karnımda kızımın pıt pıtları. haftaya detaylı ultrason var bakalım neler görcez:)) hepinizi karınlarınızdan öptüm

evet canım amin gulyun arkadaşımız yolladı linki fakat sölemekte geç kaldın dünden beri gözümü alamıyorum hikayelerden... yakında bende bağlarım piskopat ayağına kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…