oh detaylı için sevgilim ofise geldi ben de ufaktan kaçarım kızlar bize şans dileyin bakalım
oh detaylı için sevgilim ofise geldi ben de ufaktan kaçarım kızlar bize şans dileyin bakalım
canım babaannenin nasıl bir yaşam sürdüğünü de anlatsana bize biraz: ))
bizim eski insanlar gibi dayanıklı olmamız mümkün mü
şehir ortamında, pamuklara sarılarak büyütülen tipler, hormonlu gdo lu gıdalar
motivasyonunuzu bozmayayım ama ben bırakın babaannemi, annemle bile kendimi kıyaslayamıyorum
onların maşallahı var
ben bu yaşımda bir sürü ilaç kullanıyorum tiroid vs., onlar taş gibi maşallaahhhhhhhhhh
keşke onlar gibi olabilsekkkkkkkkkk
ayyy burcuözge yaaa annelerimiz bizi nazlı yetiştirmiş o yüzden korkuyoruz normal doğumdan
babannende naz yapacak hal mi kalmış allah aşkına. nazı bırak nazııı. kızının adı naz mı olsa yauuuw:26:
ay hadi hayırlı haberlerle dön inşallah canımoh detaylı için sevgilim ofise geldi ben de ufaktan kaçarım kızlar bize şans dileyin bakalım
kızlar çok takip edemedik bugün benim ateş tavan yaptı gelemem belki yarın görüşürüz hepinizi öptük
kızlar çok takip edemedik bugün benim ateş tavan yaptı gelemem belki yarın görüşürüz hepinizi öptük
burcu canım göbişine bayıldım 41 kere
demetçim geçmiş olsun tatlım eve gidince ılık bir duş al sonra yat dinlen inş sabaha birşeyin kalmaz...
kızlar dün sahurdan beri netim yoktu yeni geldi baya bişiler yazmışsınız. en son 1943e kadar okudum daha da devam etcem bakalım.
pintoscum qulyun sana link atmış zaten. dikkat et müdavimi oluyosun sonradiyorum ya ben okuya okuya psikopata bağladım.allah yardımcısı olsun ailevi sorunlar yaşayanların. bizim de eşlerimizle muhabbetimizi artırsın.
tülaycım arabasızlık çok zor ya biz de pazartesi sattık.kardeşinden almıştı arabayı. meğer boyalı ve parçası değştirilmiş arabayı satmış adi. 3ooo tl zararımız var nerden baksan. bi de ticari olarak geçiomuş 900 küsür de vergisi girdi 1 senede. battık anlicanız. zaten yeni evliyiz kasımda evlendik bir sürü borç harç. kpssyi de kazanamıyorum ben de evdeyim. tek maaş. kardeşi de bizden 1 ay önce evlenmişti. biz arabayı aldık evlerindeki altınları çaldırdılar. ne kadar üzüldük anlatamam. meğer her işte bi hayır varmış allah yanlarına koymadı. bu attığı kazık da sonradan ortaya çıktı. şu an arabamız yok ve hamilelik+ramazan zorlanmaya başladık. bakalım, eşimi teselli etmeye çalışıyorum arabayla mı doğduk boşver biraz böle kalalım diye.. kötü yani. allahım şu mübarek ramazan günü dualarımızı kabul etsin de bütün darda kalan kullarına yardım etsin. amin.
oyyyyy çok üzüldüm cnm bende kocamın şirketinde bu araba işlerine bakan adama gıcığım biliyodu hamile olduğumu neden böle yaptı diyorum ama kocamda çok rahattı haftada bikaç kez anasının yanına yok şunu almaya yok bu iş var bilmem ne diyip gidiyodu iyi de oldu şimdi araba bakalım diyorum ama bu sefer kendi arabamız diye anasını ağlatcaaklar ailecek o yüzden anlaşıcam zırt pırt gitmiceksen kendime araba alcam dicem :)) ama yapcak bişey yok çok rahatlar onlar şimdi bi de oğlumun arabası diyip...
kendim mi alsam diyorum bi yandanda annemlerin desem o zaman alamazlar arabamı hehehe arabamı oldu birden neyse bayramdan sonra konuşcam bu konuyu bakalım ne dicek ona göre de hareket etcem
evet canım amin gulyun arkadaşımız yolladı linki fakat sölemekte geç kaldınkızlar dün sahurdan beri netim yoktu yeni geldi baya bişiler yazmışsınız. en son 1943e kadar okudum daha da devam etcem bakalım. pintoscum qulyun sana link atmış zaten. dikkat et müdavimi oluyosun sonradiyorum ya ben okuya okuya psikopata bağladım.allah yardımcısı olsun ailevi sorunlar yaşayanların. bizim de eşlerimizle muhabbetimizi artırsın.
evet canım amin gulyun arkadaşımız yolladı linki fakat sölemekte geç kaldındünden beri gözümü alamıyorum hikayelerden... yakında bende bağlarım piskopat ayağına kendimi
Kızlar facebook 2011 aralık anneleri grubumuzu gördünüz müü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?