herkese günaydın. demet ya geçmiş olsun sende aynı derya gibi oldun demek Allah şifa versin. deryanın anlattıklarından sonra korkmuştum zaten şimdi kesin yaptırmam bu aşıyı. ayrıca kızlar ben 3 yıl önce almanyada aşılarımı vurulmuştum dün aşı defterime baktım 2018de birdaha vurulmam gerekiyormuş (aşılar her 10 yılda bir yenilenmeli). yani zaten gerekte yok galiba. türkiyede de düzenli aşı vurulma zorunluluğu varmı? yani siz daha önce tetanoz aşısı vurulmuşmuydunuz????
günaydın panpiş
kızlarr dün oğlum o kadar hareketliydiki biraz uzandım iftara kadar valla göbişim hop hop oynadı hiç bu kadar olmamıştı yaa.oyuncak koydum eşimde görsün diee göbişimee valla resmen hoplattı oyuncagıı küçük sıpammm bnmmmDDDinsan öyle sev,iiyorkii yaa bööle bişi olamazzz
bileydimmm olmazdımmmmmmm
kızlar günaydınhepinize bugün ihale dosyası için mecburen işe geldim ama sıfır uykuyla ne kolumun ağrısı geçti nede ateş,sabaha karşı ateşim biraz düştü ama ellerim ayaklarım yanıyo hala hepsini geçtim uyuz gibi kaşınıyorum ya her yerimi yara yaptım kaşımaktan görseniz azman kediyle boğuşmuş gibiyim her yerimi cırdım dün gece:95: derya hep içimden seni geçirdim ne şanslısın diye kocan ilgilenmiş diye,bizimki bi elini anlıma yüzüme koydu oooo dedi hadi hastaneye gidelim tek bildiği bu biraz ilgilense belki geçerdi daha çabuk
kızlar yaa doğum hikayeleri okumayı çok seviyorum. ben hala çok sulu göz olmasamda ramak kalıyo yani zor tutuyorum kendimi ama o an yani doğum anında bebeğimi görünce napacam bilmiyorum. başkasının hikayesi beni zorluyo doğumhanede hüngür hüngür ağlarım heralde
demetçim gçmiş olsun canım, hasteneye gittin mi? ateşini düşürmek için hep serin tutsaydın kendini, bende tırsıyorum ya daha yaptırmadım kararsızda kaldım şimdi:26:
kizlar gunaydiiin nasisiinizzzz ben sahur icin bekliyoruum yoksaa kocaam ac ac oruc tutcaak kiyamadim ona :)) bide tek yemesin diye eslik ediyorum tabii sirf o tek kalmasiin diee:))
Ben anlamadım geçmişide okuyamadım neden kaşınıyo demet yaa?
kizlar gunaydiiin nasisiinizzzz ben sahur icin bekliyoruum yoksaa kocaam ac ac oruc tutcaak kiyamadim ona :)) bide tek yemesin diye eslik ediyorum tabii sirf o tek kalmasiin diee:))
günaydın kızlarr ve minnakları=))
demetim çok geçmiş olsun tatlım. ya acaba yapılan aşının markasından falan değişebilirmi? bende kol ağrısı yaptı ilk gün akşam ve ertesi gün ama öyle dayanılmayacak kadar değildi. ona da hazırlıklıydım söylemişti.dr.um. kesin markayla alakalı da olabilir. aynı ofiste çalıştığım bi arkadaşım var çocuğunun tüm aşılarını özelde yaptırtmıştı. ben neden okadar masrafa giriyosun ki boşuna aynısı sağlık ocaklarında da yapılıyor die biliyorum demiştim. sağlık ocağındakilerin markası farklı ateşlenme yapıyo hasta ediyo çocuğu ama bunda hafif sersemletiyo ağrı yapıyo geçiyo demişti. oradan aklıma geldi yani tmm hepsi tetenoz aşısı ama ağrı kesici gibi düşünün biçok marka var ağrı kesen.
ah canım alerjik bi yapımız var demekki ben 3 haftadır kaşınıyom,ona ne demeli bebişim 4 gün hareket etmedi,ateşim çıktı,ultrasona girdik hakkaten 4 gün gerideydi bebişim,ben 2 yi asla yaptırmayacam
cnm ne zaman gidicen doktora??? şimdi saat farkını anlamam ben. bizim buralara göre sööle sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?