2011 Aralık Anneleri

hayır vurumamıştım canım

evet ya bu hafta ne kadar şiddetlendi değil mi tekmeler,ben de şaşıyorum,öncekiler gıdıklanma gibi bişeymiş,şimdi oturduğum yerden gümletiyo karnımı kızım,çok güzel bi duygu,darısı yaşamayanların başına,ama emin olun 23. hafta bambaşka oluyo

kızlar yaa doğum hikayeleri okumayı çok seviyorum. ben hala çok sulu göz olmasamda ramak kalıyo yani zor tutuyorum kendimi ama o an yani doğum anında bebeğimi görünce napacam bilmiyorum. başkasının hikayesi beni zorluyo doğumhanede hüngür hüngür ağlarım heralde

demetçim gçmiş olsun canım, hasteneye gittin mi? ateşini düşürmek için hep serin tutsaydın kendini, bende tırsıyorum ya daha yaptırmadım kararsızda kaldım şimdi:26:

kizlar gunaydiiin nasisiinizzzz ben sahur icin bekliyoruum yoksaa kocaam ac ac oruc tutcaak kiyamadim ona :)) bide tek yemesin diye eslik ediyorum tabii sirf o tek kalmasiin diee :))

nasilsiin cnmm facede bi halime gordum :) soy adini bilmedgim icin soruyoruum o senmisiin ist.bulusmasini sayfasinda gordum

benim kadar olamazsın canım,her birinde hıçkırıyom,ağlamamaya çalışıyom,ama sürekli gözmün yaşını sildim,bişey değil,iş yerindeyim biri içeri girse nolcak,ben ablam doğum yapacağı zaman yanına gidecektim,antepteydim ben,ablam bandırmada yaşıyodu,yeğenim 2 hafta erken geldi,ben gittiğimde ablam hastanedeydi,yatıyodu,sezeryan olmuştu,bebek ters dönmüştü son anda,o sırada bilmediğim bi kadın güle oynaya geldi,sezeryana,sedyeye yatırdılar kadını,üzerinde önlük,ameliyathaneye alırken,anası babası,kocası değil ben ağladım10 dk sonra bebeğin sesini duydum,getirdiler gülmeye başladım,ablama dedim,ya benim psikolojim bozuldu burda,bi ağlıyom,bi gülüyom dedim,daha 20 yaşındaydm bekardım düşün,oda arkadaşımla tel. konuşuyoz,sezeryanla alcaklar,suyu kalmamış dedi,ee ne hissediyosun dedim,çok heyecanlıyım dedi,benimse ellerim soğuk soğuk terlemişti onla konuşurken,napcam bennnn,Allahm yardım et,güç ver bana

demetçim gçmiş olsun canım, hasteneye gittin mi? ateşini düşürmek için hep serin tutsaydın kendini, bende tırsıyorum ya daha yaptırmadım kararsızda kaldım şimdi:26:

Ben anlamadım geçmişide okuyamadım neden kaşınıyo demet yaa?

kizlar gunaydiiin nasisiinizzzz ben sahur icin bekliyoruum yoksaa kocaam ac ac oruc tutcaak kiyamadim ona :)) bide tek yemesin diye eslik ediyorum tabii sirf o tek kalmasiin diee :))

yakaladım seni cadı,versene bilgilerini listeye ekleyeyim,sat,yaş,kilo,cins.,yaşadığın yer:79::79::79:

günaydın kızlarr ve minnakları=))

demetim çok geçmiş olsun tatlım. ya acaba yapılan aşının markasından falan değişebilirmi? bende kol ağrısı yaptı ilk gün akşam ve ertesi gün ama öyle dayanılmayacak kadar değildi. ona da hazırlıklıydım söylemişti.dr.um. kesin markayla alakalı da olabilir. aynı ofiste çalıştığım bi arkadaşım var çocuğunun tüm aşılarını özelde yaptırtmıştı. ben neden okadar masrafa giriyosun ki boşuna aynısı sağlık ocaklarında da yapılıyor die biliyorum demiştim. sağlık ocağındakilerin markası farklı ateşlenme yapıyo hasta ediyo çocuğu ama bunda hafif sersemletiyo ağrı yapıyo geçiyo demişti. oradan aklıma geldi yani tmm hepsi tetenoz aşısı ama ağrı kesici gibi düşünün biçok marka var ağrı kesen.

iyiyiz canım işe geldik sabah mahmurluğunu atmaya çalışıyoruz üstümüzden, sen nasılsın?

canım ben sağlık ocağını aramıştım hatta aile hekimimizi,böyle böyle oldu dedim,aşı eski mi yoksa dedim,yok sağlık bakanlığından onaylı dedi,alerji yapmaz,belki başka bi problemdendir,şeker,karaciğer,idrar yolu enfeksiyonu,bilmem ne,ben de dedim ben 40-45 günde bir troit kont. ne gittiğimde hepsine bakılıyo,hiçbi problem yok,aşıdan oldu dedim,sitileks diye bi merhem var onu kullanın o zaman o geçirir dedi,onun kategorisi c,zaralı olabilir diye kullanmadm,kaşıntıları görmezden geliyom napayım,serin yerde geçiyo,ama sıcakta bi de yatarken artıyo,napcaz bi kere bulaştık,çekcez gari

ah canım alerjik bi yapımız var demekki ben 3 haftadır kaşınıyom,ona ne demeli bebişim 4 gün hareket etmedi,ateşim çıktı,ultrasona girdik hakkaten 4 gün gerideydi bebişim,ben 2 yi asla yaptırmayacam

Ne aşısı yaptırdın tatlım tetanoz falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…