2011 Aralık Anneleri

ay aynen arkadaşım yaa.. yani bide bebekle o acılar hiç çekilmez... o yüzden biz paşa paşa sezeryana gitcez herhalde.. artık eskisi gibide değil acısı.. 3-4 günde maksimum insanlar normale dönüyor.. eskiden 15 günde ancak ayaklanıyorlardı .. hakkımızda hayırlısı tabi ama inan çeken bilir oranın acısını bende göze alamıyorum açıkcası..

ben sezeryan istiyorum yaa, normalden çok korkuyorum.. acı eşiğim çok düşük zaten
keşke cesaretli olabilsem de yapabilsem ama mümkün değil kendimi tanıyorum: )
epudrali bile düşünmüyorum direkt anestezi
normal doğumun sonrası kolay diyorlar, sezeryanın da sonrası kolay, bir süre çekiyorsun ağrıları ama eninde sonunda o da bitiyor, yani sezeryanın sonrası da kolay Allahın izniyle:))

kızlar hepsi muhteşem, detaylıya girdiğimde bende böyle bişeyler mi göreceğim acaba????

Gebelik ve Annelik - Ultrason Videoları, Ultrason goruntuleri

ben dun gırdım ayrıntılı ama goremedım sadece esım gordu oda zaten normal 2 boyutluydu ben tıp fakultesınde gırdım ondan galıba 10 gun sonra kendı doktorumla randevum var bısı solemedı ama ıns. 3 boyutluya gırerım zaten kendı solemesede rezıllıkle soleyıp ıstıcem ben

ayyyy cok tırstım sımdı :18::18::18:ama bende normal ıstıyorum bakalımm sımdıden hıc dusunmuyorum nasılsa son zamanlar yeterınce korkucam dıye sımdıden aklıma getırmemee calısıorum

Selam guzel annisler ve melekleri...
Biz dun doktordaydik melegimle, heyecan hat safha tabi bende. iki ay sonra bebisimi gördum.
Doktor herseyi cok iyi dedi önde gidiyomus melegim.
iki boyutluda kemik saydik cogunlukla ama melegimin kafasina asik oldum dun birde parmaklarina
Esim israr etti cinsiyet konusunda ama net birsey soylemedi sadece %70 kiz gibi duruyo dedi.
Ama esim yoktu bisiy bacaklarinin arasinda kizim olcak benim demeye basladi simdiden
Birde isim konusunu tamamiyle bana birakti kocam, ben fazla anlamiyorum askim turk isimlerinden sen bul nasilsa ben her turlu begenicem dedi bana
Bende Sena dusunuyorum kizimin adini, haa yok erkek olursa da Aras diyodum fakat esim simdiden Sena demeye basladi bicirigima

sevndim canım herşeyin yolunda olmasına...
isim konuusnu konuşuyorduk bizde vallahi çocuğpu yapmakdan daha zor

kızlar bende normal doğumu isteyenlerdenim. doktorumla henüz konuşmadım ama eğer yaparlarsa epidural normal doğum istiyorum..
gerçi gittiğim hastanede herkes sezeryan oluyo yani biçok yerde olduğu gibi burda da doktorlar sezeryancı, beni bahanelerle sezeryana mecbur bırakmalarından çok korkuyorum bu yüzden kesinlikle başka doktora daha görüneceğim..

normal doğum istediğimden sezeryan ve normal doğum videolarını izledikten sonra daha de emin oldum. sezeryanı nedense çok daha basit ve yüzeysel bir ameliyat sanıyordum ama gerçektende çok derine iniliyormuş :18: normal doğumda ise tertemiz fırt diye .... tabi sancılar başka bi konu...

ama okuduğum bazı çok kolay olan normal doğum hikayelerinden güç alıyorum, herkeste bir olmuyor işte...

Allah yardımcımız olsun.

aynen bende hem sezeryan videosu izledim hemde normal doğum.
sezeryan daha çok korkuttu beni. ürktüm.. bir yeri açabilmek için defalarca oraya neşter vuruyorduu ay ahtırladıkça fena oluyorum
ama normal doğum beni korkutmadı. çok olağan olması gerektiği gibi doğal geldi gerçektende...
allah hakkımızda hayırlısını yazsın inşallahh

maşallah bebişine canım,kızımız geliyo,kesinleşsin öyle ekleyeyim listeye ben

sevndim canım herşeyin yolunda olmasına...
isim konuusnu konuşuyorduk bizde vallahi çocuğpu yapmakdan daha zor

Ben ilk aylarda bulmustum iki ismide :)
Esimin böyle diyecegi icime dogmus sanki
Ama simdi ikimizinde ici rahat mercimek demekten kurtulduk ve Sena´miza adiyla hitap etmeye basladik

kızlar ya doğum tercihleri lafı açılmış da valla ister söyleyeceklerimi beğenin ister beğenmeyin dicem
dünyanın hiçbi rgelişmiş ülkesinde doğum tercihi diye bi olgu yok. bunu öncelikle psikolojik olarak kafalarımızın içine yerleştirelim. insanın yani dolayısıyle de kadının doğasında normal doğumla çocuk dünyaya getirmek vardır. (nokta)

sezeryan bir doğum tercihi değil bir müdahale sistemidir. normal doğumda çıkacak marazlar -bebeğin duruşunun ters olması, kordonun kısa olması, bebeğin kuruya kalması vs- olduğu takdirde doğuma müdahale edilmesi gerektiği durumlarda sezeryan bir alternatiftir.

dünyanın heryerinde bu tür durumlarla karşılaşılmadığı sürece sezeryanın s'sini doktorlar ağızlarına bile almazlar, dolayısıyle anne adayları da bu alternatifi düşünmezler bile.

allah umarım herbirimize ayrı ayrı normal doğurabilme imkanı verir ve sorunsuzca pırtlatırız minnaklarımızı.

Ama simdi ikimizinde ici rahat mercimek demekten kurtulduk ve Sena´miza adiyla hitap etmeye basladik

darısı başıma isim bulma konusunda o zaman canım
bizde fındık diyoruz bu gidişlede öyle kalacak kızımın ismi

maşallah bebişine canım,kızımız geliyo,kesinleşsin öyle ekleyeyim listeye ben

Tesekkur ederiz teyzesi, ama babamiza sorarsan zaten kesin kizimizin olacagi ama bence de bi onaylansin tr deki doktorumuz tarafindan öyle ekle beni listenize.
Bu arada 1 ocak dogum tarihi verdiller bana yeni yilda gelicek sanirim melegim kollarima...

günaydıııınn
bende bu hafta tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitmek istiyorum gitmişken şeker yüklemesini de isticem aç mı gitmek gerekiyor ona göre şirkete gelmeden gidiyim bari

Yaa bizim sağlık ocağı yapmıyor şeker yüklemesini İstanbul daki sağlık ocakları yapmıyor olabilir iyice sor öle aç git bence..

kızlar ya milupadan paketi gelmeyen var mı,benim gelmedi ya

herkese günaydın. derya benimde milupa paketim gelmedi 2 aydan fazla olmuştur kayıt olalı... sen sayfadan mail attınmı hiç?

bana da gelmediiiiiiiiii

Kızlar milupanın sitesinden iletişim bölümünden yazın mutlaka geri dönüyolar..

ay kızlar dün biriniz eşi ve eşinin ailesi forumunun linkini vemriş sabahtan beri çıkamadımiçinden içim şişti yaaa allahım sen sabır ver amin

Keşke yanına bağımlılık yapabilir yazsaydımm :)

Son düzenleme:

darısı başıma isim bulma konusunda o zaman canım
bizde fındık diyoruz bu gidişlede öyle kalacak kızımın ismi

ya isim bulamayanlar ne güzel mercimek, fındık falan diyormuşsunuz benim oğlan napsın habire oğlan diyorum
oğlana bi öpücük ver oğlanı sevmicek misiniz falan ay allahım sen koru yareppim

ayy evet yaa bende normal doğum istiyorum aksine kesik atılmasından ve sezeryan için kesilmekten korkuyorum. ama 15 kilo aldım şimdiden gelçi görünürde bir şeyim yok bir göbeğim var gögüslerim bilr büyük değil ama göbek az önceki arkadaşın resmiyle hemen hemen aynı. yani 80 kilo benim neremde bilmiyorum ama 80 gösteriyor hain tartı. napcam ben yaaaaa. Allah yardımcımız olsun inşallah.

ecel derken...biraz abartmıyormusun....

ya bu cevap yazmalarda hep sıkıntı var noluyor anlamıyorum. çok zor yazılıyor. ikon koyulmuyor bazen. cevaplaya basıyom 3-5 dk beklemek zorunda kalıyom sizinde öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…