- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
ben neler çektim o hastalıktan, 1,5 saat klozette oturdugumu bilirim, ameliyattan sonra dünya varmış dedim çok şükür , şimdi tekrar yırtılırsa aynı acıları tekrar yaşamak kabus gibi, o yuzden risk almadan direk sezeryanla doğurayım diyorum.
hakkımızda hayırlısı:26::26::26:
kızlar hepsi muhteşem, detaylıya girdiğimde bende böyle bişeyler mi göreceğim acaba????
Gebelik ve Annelik - Ultrason Videoları, Ultrason goruntuleri
selam kızlarr
ağustos anneleri topiğindeydim az önce, doğumları başlamış bazıları doğurmuş bilebazısıda hastaneden yazıyo kaç santim açıldıgını
ayy okurken çok heyecanlandımbizede hayırlısıyla bir an önce sıra gelsede kucağımıza alsak bebişlerimizi :26::26::26:
3,5 - 4 ay var daha, vakit hiç geçmiyo sankii
kızlar doğumu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz sezeryanmı normalmi
maşallah benimkinden de büyükleri varmış,valla sen hemen doğuracakmışsın gibi duruyon,maşallah maşallah, çok tatlı
Selam guzel annisler ve melekleri...
Biz dun doktordaydik melegimle, heyecan hat safha tabi bende. iki ay sonra bebisimi gördum.
Doktor herseyi cok iyi dedi önde gidiyomus melegim.
iki boyutluda kemik saydik cogunlukla ama melegimin kafasina asik oldum dun birde parmaklarina
Esim israr etti cinsiyet konusunda ama net birsey soylemedi sadece %70 kiz gibi duruyo dedi.
Ama esim yoktu bisiy bacaklarinin arasinda kizim olcak benim demeye basladi simdiden
Birde isim konusunu tamamiyle bana birakti kocam, ben fazla anlamiyorum askim turk isimlerinden sen bul nasilsa ben her turlu begenicem dedi bana
Bende Sena dusunuyorum kizimin adini, haa yok erkek olursa da Aras diyodum fakat esim simdiden Sena demeye basladi bicirigima
kızlar bende normal doğumu isteyenlerdenim. doktorumla henüz konuşmadım ama eğer yaparlarsa epidural normal doğum istiyorum..
gerçi gittiğim hastanede herkes sezeryan oluyo yani biçok yerde olduğu gibi burda da doktorlar sezeryancı, beni bahanelerle sezeryana mecbur bırakmalarından çok korkuyorum bu yüzden kesinlikle başka doktora daha görüneceğim..
normal doğum istediğimden sezeryan ve normal doğum videolarını izledikten sonra daha de emin oldum. sezeryanı nedense çok daha basit ve yüzeysel bir ameliyat sanıyordum ama gerçektende çok derine iniliyormuş :18: normal doğumda ise tertemiz fırt diye ....tabi sancılar başka bi konu...
ama okuduğum bazı çok kolay olan normal doğum hikayelerinden güç alıyorum, herkeste bir olmuyor işte...
Allah yardımcımız olsun.
Selam guzel annisler ve melekleri...
Biz dun doktordaydik melegimle, heyecan hat safha tabi bende. iki ay sonra bebisimi gördum.
Doktor herseyi cok iyi dedi önde gidiyomus melegim.
iki boyutluda kemik saydik cogunlukla ama melegimin kafasina asik oldum dun birde parmaklarina
Esim israr etti cinsiyet konusunda ama net birsey soylemedi sadece %70 kiz gibi duruyo dedi.
Ama esim yoktu bisiy bacaklarinin arasinda kizim olcak benim demeye basladi simdiden
Birde isim konusunu tamamiyle bana birakti kocam, ben fazla anlamiyorum askim turk isimlerinden sen bul nasilsa ben her turlu begenicem dedi bana
Bende Sena dusunuyorum kizimin adini, haa yok erkek olursa da Aras diyodum fakat esim simdiden Sena demeye basladi bicirigima
sevndim canım herşeyin yolunda olmasına...
isim konuusnu konuşuyorduk bizde vallahi çocuğpu yapmakdan daha zor
Ben ilk aylarda bulmustum iki ismide :)
Esimin böyle diyecegi icime dogmus sanki
Ama simdi ikimizinde ici rahat mercimek demekten kurtulduk ve Sena´miza adiyla hitap etmeye basladik
hiiç çekinme arkadaşım süper süper tatlısın. öf ben de bi ara bi kendime geliim de güzel güzel fotolar çektireyim koca göbeeemlevallahi böyle dersiniz diye eklemeye çekiniyordum :78:
ama napıyım çıktı işte... :97:
maşallah bebişine canım,kızımız geliyo ,kesinleşsin öyle ekleyeyim listeye ben
günaydıııınn
bende bu hafta tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitmek istiyorum gitmişken şeker yüklemesini de isticem aç mı gitmek gerekiyor ona göre şirkete gelmeden gidiyim bari
kızlar ya milupadan paketi gelmeyen var mı,benim gelmedi ya
herkese günaydın. derya benimde milupa paketim gelmedi2 aydan fazla olmuştur kayıt olalı... sen sayfadan mail attınmı hiç?
bana da gelmediiiiiiiiii
ay kızlar dün biriniz eşi ve eşinin ailesi forumunun linkini vemriş sabahtan beri çıkamadımiçinden içim şişti yaaa allahım sen sabır ver amin
Ben ilk aylarda bulmustum iki ismide :)
Esimin böyle diyecegi icime dogmus sanki
Ama simdi ikimizinde ici rahat mercimek demekten kurtulduk ve Sena´miza adiyla hitap etmeye basladik
darısı başıma isim bulma konusunda o zaman canım
bizde fındık diyoruz bu gidişlede öyle kalacak kızımın ismi
off caım hakılsında ya o anda sezeryan derse ne yapacam başka bir yere gidemem ki... birde benim kalbimde fazladan damar vardı buda çarpıntı yapıyordu 2 sene önce onu yaktılar ondan kaynanaklanan tekrar bir sorun olurda müdahale edilir diye o hastaneye gidiyorum... üfff bu gitiğimde sorsam mı ben illa da normal doğum istiyorum desem mi???
evett totişlerimize kuvvet şekerimmm
en fazla bir gün ağrı çekicez sonrasında ballı lokum kendimizi kestirtmeye değmez bence.
ay ben endense sezeryandan daha çok korkuyorum. öylede böylede çıkacak. şayet bebek ve bizler için bir sıkıntı yoksa doğurabiliriz diye düşünüyorum.
kötü örnekleri duymamaya çalışıyorum. hekresin acı eşiği farklıdır. ayrıca kimi insanda abartmayı çokk sever...
iyi düşünbelim iyi olsun :97: korkunun ecele faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?