2011 Aralık Anneleri

hımm galiba ben biraz fazla sürüyorum, göğüslerim çok büyümedi benim göğüslerime çok sürmüyorum ama karnıma günde 2 kez popo/basen kısmına günde 1 kez sürüyorum, vıcık vıcık sürmüyorum ama biraz azaltayım en iyisi krem gibi çok yağlı bişey değil ya heralde anlayamıyorum nekadar sürüldüğünü :26: birde öğlenleri aklıma geldikçe karnıma vazelin sürüyorum

ben malesef düzensiz kullananlardanım lierac ı ve çatlaklarım oluşmaya başladı bacaklarımda ve popomda zaten şişko hamile kalınca böyle oluyo galiba allahtan henüz göbişte yok bişi. dün sabah sürmüştüm akşama da süreyim bari. vazelin dediğimiz şu krem olan mı normal biçok markanın vazelin die sattığı yağlı şey mi?

eşimle tartıştım ve ağlamaktan içim dışıma çıktı yaa... offffffffffffffffffffffffffffff.. bunaldım daha yaa..

sorun ne bilmiyroum ama üzme kendini mümkün olduğunca bizler bu dönemde çok alıngan oluyoruz. şahsen ben öyleyim :)

he işte benim doktor sen yine de gerçek satını söyle ama bu detayı hiç unutma dmeişti unutmuyorum ben de lol biz gün belirlemedik hani atıyorum 24 mart diye almadık ekran görüntüsünün kilo vs uyumluluğuyla ilerliyoruz

Yarenhande canim uzulmee dicem ama insan gercekten bu donemde cokduygusal oluyorr eslerdee bazeen sanki kendileri hamileymiss gibi davraniyorr ben bilee dun cok ufak birsey iciin agladmm cook kucucuktu simdi guluyorm tatliim aranizda ne gectii bilmiyoruum amaa boswerr salla kavga ettikteen 24 saat donra konusun diyolar esine seninlee yarin tartiscaam dee bak zaten ozaman sinirin gecmis olcaak:)

yarenhande sıkma canını tatlım akşama herşey düzelir hepimiz yaşıyoruz benzer şeyler,

vazelini ben eczaneden aldım bir sürü markanın vazelin kremleri marketlerde var ama çoğu katkılı, benimkisi beyaz renkli gibi biraz katı kıvamda

ay kızlar bu arada ben dün gece sahura kalktım işte tuvalete bi gittim o da ne geceliğimin sol meme kısmı komple ıslak
önce terledim snadım ayyy bi d eiğrenç bi kokusu vardı ki sormayın hemen açtım memişleri bi baktım sol memem ıslak ama sıvıyı tespit edemedim saydam mı yoksa süt renginde mi bilmiyorum
ay işteyken falan gelmeyiverse yaaa
eşim günlük ped koy sütyeninin içine dedi
pratik çocuk canım

msn i kapadım cep telimide kapadım.. akşamda geç gitcem eve.. azıcık merak etsin bakalım ne oluo...

bu halimel bu kadar üstüme gelip üzdü ya beni... çıldırsın akşam... hiç umrumda değil...

Kizlaaar saat 4:39 sabah :)) benii heyecaan simdideen basti haa :)yaa iyiki varsinizz gercekteen annemler yanimdaa degil ama sizzz varsinizz yaa cok alistim sizee seviyoruum sizii <3

hande den önce ben davranıyım bizde konuşmuyoruz kavga etmedik ama suratlar bi karış sabah ne beni öptü ne çocuğu ((

akşam babası yine pat diye iftara yakın geldi 6 gibi kocam haber verdi gelirken yemek getiriyo adam pilav vardı çorba yaptım falan yicek var yani benim balık günümdü bana balık getirdi yedim erkenden babası gelmeden sonra çıktı babasıyla markette buluşmuş kendilerine de balık yaptırmış ben OKB yim takıntım var yağ konusunda babası elleriyle yedi tabi balığı kocamda aynen ben peşlerinde bulaşık deterjaNIYLA ellerinizi bunla yıkayın isterseniz bilmem ne yemek varken ne bok arıyon balık ilave söylüyon biliyosun beni normal değilim yani sizin için hiç sorun olmıcak bişey benim için saatlerce temzilik yapmama neden olabiliyor bile bile lades dedi suratım asıldı tabi balığı görünce ve ben ona dedim ben yarın yiyim dedim balığı yok benimde cnm istiyo dedi bende bana az al dedim anlasın diye tepkimi ama nato kafa nato mermer

bildiğini okudu iyimi oldu şimdi adam 2 saat oturdu bende 5 karış surat yerlere dökmüş oturdum sildim onlarla yemek yemedim yemiştim zaten gelmedende yanlarında oturdum biyere sürmesinler ellerini diye

beklesin çağrırım şimdi iftara ben ailesini hiçte demicem kafana göre yaptın işte iftar bulursun bi daha...

ahh efee sonunda yakaladım seni arkandan çok yazdım ama bir türlü gösteremedim kendimi

sen abd'de yaşıyorsun di mi? ben bebeği orada doğurmak istiyorum ama acaip fiyatlardan bahsediyolar snein sigortan var mı oralara doğuma gelenlerin doğumu bütünüyle kaça mal ettikleri hakkında bir fikrin var mı?

nydasın sanırım oranı çok pahalı olduğunu biliyorum ama yine de bir fikir verirsen süper mutlu olurum şimdiden sağol

valla ofisteki kızlara söyledim bayıldılar fikre.hatta gögüs pedi kayıyo onu sütyene yapıştırırsın sonrasında bile kullanılır die fikir yürüttüler. eşini tebrik ediyourz şekerim.

günde 1 kez sürsen yeter canım. ben öyle yapıyorum. hem bak sen vazelinde sürüyorsun..
evet krem gibi olmadığı için anlaşılmıyo pek. ama çok iyi çekiyo hemen. hiç kalıntı olmuyo. arada bir johnsons baby yağı da sürüyorum ama saatlerce cildim yapış yapış oluyo sanki:44:

anaaa sen de mi okbsin ben de bacım ben de ama işin fenası hamile kaldıktan sonr atkamicaam şeylere de takmaya başladım ve en büyük sıkıntım eşimin parmak uçları heryerde lekeleri var her yerde sifondan tut bulaşık makinesinin kapağına kadar dleirmek işten bile değil kendimi kesicem yakınd aanlamıyo da anlamıyo ve sürekli kavga ediyoruz geçen annesi geldi bizde kaldı bikaç gün sağolsun allah razı olsun yemeğimizi yaptı evimizi tmeizledi falan ay ama onun parmakları da iz pırakıyo dleircektim yani gitti nasıl heryeri dezenfekte ettim bilmiyorum
ödüm kopuyo eşim bulaşık makinesini boşaltcak diye bardaklarda iz kalcak diye e mutfağa da girmeiyorum kim boşaltcak ayyyy çok fenayım çok

ben kimseyi iftara miftara çağırmıyorum valla kimseye hizmet edecek halim yok yine iyisin vallaha

valla ofisteki kızlara söyledim bayıldılar fikre.hatta gögüs pedi kayıyo onu sütyene yapıştırırsın sonrasında bile kullanılır die fikir yürüttüler. eşini tebrik ediyourz şekerim.
ahha bayılır zihni sinir proceleri üretmeye ben yerinize tebrik ederim zira üyeliğimi bilmiyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…