2011 Aralık Anneleri

Ayyy bende 19 Ağustos'ta gidicem doktora bana da aşı yapılıcak biliyorum off yaaaaa bende beyaz tenliyimdir.
Çok çabuk allerji olabilirim.Yandık! Yaptırmasak olmuyo mu yaa?

bayıldımmmmmmmmmm

geçmiş olsun canım ama bi ara doktora git lütfen ateş çoooook önemliiiii

cnm burda da 10 senede bir yapılması gereki çok kuvvetli ihtimalle sana yapılmayacak o kartıda götür yanında.
sağol cnm kaşıma düyosunda dayanamıyorumki parmak aralarıma kadar kaşınıyo ve parmaklarımı katlayamıyorum sol elimin teli bile tutamıyorum o kadar kötü ağrıyo yani,gece bi ara üstüne yattım ALLAH ım ağla ağla öldüm 29 yaşıma geldim böle bişey görmedim annemi aradım küçükkende böyle olurdun keşke bana bana bi sorsaydın yavrum dedi oda oanik yaptı haliyle,köyde doğum yapanlar kordon bağını taşla kesiyo onlara bişey olmuyoda siz neden bu kadar paniksiniz dedi kızdıbide ben astım olduğum için annem ondan korktu derya bizim hastalıklar kronik olduğu için bizde böyle yapmış olabilirmi acaba:26::26:
demetçim gçmiş olsun canım, hasteneye gittin mi? ateşini düşürmek için hep serin tutsaydın kendini, bende tırsıyorum ya daha yaptırmadım kararsızda kaldım şimdi:26:
sağol cnm ama hastaneye gitmedim hiç dermanım yoktu 3,4 defa soğuk duş aldım bütün camları açtık essin diye sabaha karşı düştü şimdi daha iyiyim yanaklarımın kırmızılığı hariç,bide dünden beri dizlerim boşalıyo gibi oluyo sanki her an düşücekmişim gibi galiba aşırı halsizlik yaptı
Ben anlamadım geçmişide okuyamadım neden kaşınıyo demet yaa?
cnm aşıdan dolayı alerji yaptı sanırım bünyem hassas,bide bana 2 seferde yapıcaz dediler yarısını yaptılar oda ağır gelmiş olabilir.
sağoll tatlım,cnm markasını sormadım ama enjeksiyonu böle kalem gibi ince uzundu bide yarısını vurduk dedi kalan yarısınıda ekime tarih verdi ama nihalinki öle değil o 5 seferde olacakmış,zaten ısrarla ikincisini yaptırmıycam ama kendi doktorum yaptır derseki onuda özelde yaptırıcam zaten yurt dışında böle bi uygulama yokmuş bizi kobay gibi kullanıyolar sanırım
heyecanlıyım yarın ıcın :))
cnm ALLAH gönlüne göre verir inş,hayırlı haberlerle erkenden gel

deryacım senin kaşıntıların halen devammı inanamıyorum ben ben geçti sanıyodum. off feci allah sabır ve acil şifa versin ne diyeyim. aşı kısmına gelince hepsi sonuçta sağlık bakanlığından onaylı ve etken maddeleri aynı ancak aralarında nesil farkı oluyor ilaçlarında. misal benim kronik ürtikerim var halk arasında kurdeşen deniyor. yoğun bi stres yoğunluğu ardından dökmeye başlıyorum vs..(şükür yaklaşık 1 senedir iyiyim) onda 1.nesil olanı atarax 2.si zyrtec ve son nesili cetryn die ilaçlar hepsinin etken maddesi yani özü aynıdır ve aynı şekilde tedavi eder ancak ataraxı yarım bile içsen ölü gibi uyutur seni. zyrtec uykunu düzene sokar gibi ama cetrynde nerdeyse hiç böyle bi etkisi olmaz. hepsi aynı olmasına karşı diğer etkileri farklı. ve şuna piyasada hepsi de sağlık bakanlığı onaylı satılıyo. etkilerindeki bu farkı araştırdığımda nesil farkı olduğunu öğrendim.

gunaydin kizlar
dun prensesimi gordum cok sekerdi yaaaaaa tipki erkek surati var nasilda babasina cekmissssss oglusum kiz guzelidir bakalim bu erkek fatma olacak herhaldeeee

buarada aramizdaki en kucuk anne efeeee galibaaaaaaa:))))))))))

Ne aşısı yaptırdın tatlım tetanoz falan mı?

evet tetenoz aşısı.

canım dr.una söyledin mi peki böyle böyle diye? belki etkisini geçirtmek için bişi yapar bişiler verir ne bilim. çok geçmiş olsun yaa. bu arada bana tüm şişeyi enjekte ettiler :S 1 doz daha vurulcam 28.haftaydı galiba yazdı verdi bi karta. allah acil şifa versin

Ne aşısı yaptırdın tatlım tetanoz falan mı?

evet tetenoz aşısı.

canım dr.una söyledin mi peki böyle böyle diye? belki etkisini geçirtmek için bişi yapar bişiler verir ne bilim. çok geçmiş olsun yaa. bu arada bana tüm şişeyi enjekte ettiler :S 1 doz daha vurulcam 28.haftaydı galiba yazdı verdi bi karta. allah acil şifa versin

kızlar günaydın
biz akşam detaylımıza girdik allaha şükürler olsun tespit edilebilir bir kusuru yok bizim oğlanın
tek sorun işte geriden geliyor olması benden 2. haftaki ultrason görüntüsünü istedi ama tabi ki ben elimi kolumu sallaya sallaya gittiğimden yanımda yoktu.
geç döllenme olduğumuzu söyledim ben bundna emin olamam ama doktorun öyle dediyse onun dediklerini dikkate alarak gayet iyisiniz dedi ama geç döllenme yoksa geridesiniz dedi

ama benim doktorum akrabam ben geç döllenme konusunda kendimden yüzde yüz eminim (nasıl olunuyorsa )

lierac kullanan arkadaşlar bişey sorcam size daha önce sanki toplamda 3 tüp yetiyor denmişti.
ben 2 adet 100 ml. aldım. geçen haftadan beri kullanıyorum (sabah akşam) ama 1 tüp sanki 3 hafta ancak yetermiş gibi geliyor ben mi çok sürüyorum acaba? böyle giderse 2 ayda 3 tüp dayanmaz çökertecek beni :26::26:

birde tülaycım senden öğrenmiştim öğlenleride vazelin sürüyorum karnıma, gerçekten ne yağlı bir krem akşama kadar etkisi geçmiyor yumuşacık

hadi canım gözün aydın, seninkisi nekadar geriden geliyor şimdi 22. haftanda mısın?

iyi yapmışsın cnm başlamakla ben akıl veriyorum ama kendim daha başlamadım h.sonu almam gerek kesin başlıyım bende kullanan arkadaşımda demişti çok ii diye

hadi canım gözün aydın, seninkisi nekadar geriden geliyor şimdi 22. haftanda mısın?
satıma göre tam 22 hafta oluyorum bugün (dün 21+6ydı işte sen hesapla) ama bebeğin gelişimi şu anda 20+3 (dün 20+2ydi - ya ben ne salağım bugün tam hafta döndüğü için hesaplayamadım da o yüzdne dünküleri girdim araya hahaha) yani yaklaşım 10-14 günlük bir sapmayla gidiyorum. ama bebek şimdiye kadar ikinci hesaplamadan hiç şaşmadığı için panik yağmıyorum. geç döllenmeme güveniyorum:18:

eşimle tartıştım ve ağlamaktan içim dışıma çıktı yaa... offffffffffffffffffffffffffffff.. bunaldım daha yaa..

iyi yapmışsın cnm başlamakla ben akıl veriyorum ama kendim daha başlamadım h.sonu almam gerek kesin başlıyım bende kullanan arkadaşımda demişti çok ii diye

bende biraz aradım marketlerde tüm markaların vazelin kremleri var ama hepsi esanslı, parfümlü onlardan almak istemedim eczaneden birtane buldum sonunda bakalım inş. iyi gelir

benimde öyleydi canım ilk haftalarda doktor geç döllenme olmuş dedi normalde 18 marttı satım doktor kalp atımından sonra artık satını 27 mart olarak söyleyeceğiz demişti. o doktoru değiştirdim şimdi başka birine gidiyorum bundada 27 marta göre 4 gün önden gidiyor

canım bende lierac kullanıyorum ama sadece göbeğime ve arada göğüslere. bacaklara kollarada sürülüyormuş ama ben şimdilik gerek görmedim henüz 1,5-2 kilo aldım galiba fazla şişmeyecem. ama göbeğim baya büyüdü ve şimdilik ne kaşıntı ne çatlak bişi yok.

benim 1 ayı geçti başlayalı ve 1 tüp hala bitmedi içinde var daha. ama çok bolca sürmüyorum yaniii. göbeğime şöyle serçe parmağımın yarısı uzunluğunda çizgi çiziyorum kremle ve göğüslerede birer nokta onları yayıyorum yetiyo galiba.....

sen ne kadar sürüyorsun????

(dermomarketten 3 tüp almıştım ben 128TLye. )

eşimle tartıştım ve ağlamaktan içim dışıma çıktı yaa... offffffffffffffffffffffffffffff.. bunaldım daha yaa..

cnmm nie üzüyorsun kendinii nsl olsa birazdan gecicek hep öyle olmuyor mu zatenn kavga edersin kendini yersin sonra hiçbişe olmamış gibi devam edersin sıkma nolurr bebişini düşünnn DDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…