hande den önce ben davranıyım bizde konuşmuyoruz kavga etmedik ama suratlar bi karış sabah ne beni öptü ne çocuğu((
akşam babası yine pat diye iftara yakın geldi 6 gibi kocam haber verdi gelirken yemek getiriyo adam pilav vardı çorba yaptım falan yicek var yani benim balık günümdü bana balık getirdi yedim erkenden babası gelmeden sonra çıktı babasıyla markette buluşmuş kendilerine de balık yaptırmış ben OKB yim takıntım var yağ konusunda babası elleriyle yedi tabi balığı kocamda aynen ben peşlerinde bulaşık deterjaNIYLA ellerinizi bunla yıkayın isterseniz bilmem ne yemek varken ne bok arıyon balık ilave söylüyon biliyosun beni normal değilim yani sizin için hiç sorun olmıcak bişey benim için saatlerce temzilik yapmama neden olabiliyor bile bile lades dedi suratım asıldı tabi balığı görünce ve ben ona dedim ben yarın yiyim dedim balığı yok benimde cnm istiyo dedi bende bana az al dedim anlasın diye tepkimi ama nato kafa nato mermer
bildiğini okudu iyimi oldu şimdi adam 2 saat oturdu bende 5 karış surat yerlere dökmüş oturdum sildim onlarla yemek yemedim yemiştim zaten gelmedende yanlarında oturdum biyere sürmesinler ellerini diye
beklesin çağrırım şimdi iftara ben ailesini hiçte demicem kafana göre yaptın işte iftar bulursun bi daha...
hande den önce ben davranıyım bizde konuşmuyoruz kavga etmedik ama suratlar bi karış sabah ne beni öptü ne çocuğu((
akşam babası yine pat diye iftara yakın geldi 6 gibi kocam haber verdi gelirken yemek getiriyo adam pilav vardı çorba yaptım falan yicek var yani benim balık günümdü bana balık getirdi yedim erkenden babası gelmeden sonra çıktı babasıyla markette buluşmuş kendilerine de balık yaptırmış ben OKB yim takıntım var yağ konusunda babası elleriyle yedi tabi balığı kocamda aynen ben peşlerinde bulaşık deterjaNIYLA ellerinizi bunla yıkayın isterseniz bilmem ne yemek varken ne bok arıyon balık ilave söylüyon biliyosun beni normal değilim yani sizin için hiç sorun olmıcak bişey benim için saatlerce temzilik yapmama neden olabiliyor bile bile lades dedi suratım asıldı tabi balığı görünce ve ben ona dedim ben yarın yiyim dedim balığı yok benimde cnm istiyo dedi bende bana az al dedim anlasın diye tepkimi ama nato kafa nato mermer
bildiğini okudu iyimi oldu şimdi adam 2 saat oturdu bende 5 karış surat yerlere dökmüş oturdum sildim onlarla yemek yemedim yemiştim zaten gelmedende yanlarında oturdum biyere sürmesinler ellerini diye
beklesin çağrırım şimdi iftara ben ailesini hiçte demicem kafana göre yaptın işte iftar bulursun bi daha...
anaaa sen de mi okbsin ben de bacım ben de ama işin fenası hamile kaldıktan sonr atkamicaam şeylere de takmaya başladım ve en büyük sıkıntım eşimin parmak uçları heryerde lekeleri var her yerde sifondan tut bulaşık makinesinin kapağına kadar dleirmek işten bile değil kendimi kesicem yakınd aanlamıyo da anlamıyo ve sürekli kavga ediyoruz geçen annesi geldi bizde kaldı bikaç gün sağolsun allah razı olsun yemeğimizi yaptı evimizi tmeizledi falan ay ama onun parmakları da iz pırakıyo dleircektim yani gitti nasıl heryeri dezenfekte ettim bilmiyorum
ödüm kopuyo eşim bulaşık makinesini boşaltcak diye bardaklarda iz kalcak diye e mutfağa da girmeiyorum kim boşaltcak ayyyy çok fenayım çok
ben kimseyi iftara miftara çağırmıyorum valla kimseye hizmet edecek halim yok yine iyisin vallaha
şuan o kadar güzel yağmur yağıyorki nerdeyse karşı dükkan görünmüyor o derece
anaaa sen de mi okbsin ben de bacım ben de ama işin fenası hamile kaldıktan sonr atkamicaam şeylere de takmaya başladım ve en büyük sıkıntım eşimin parmak uçları heryerde lekeleri var her yerde sifondan tut bulaşık makinesinin kapağına kadar dleirmek işten bile değil kendimi kesicem yakınd aanlamıyo da anlamıyo ve sürekli kavga ediyoruz geçen annesi geldi bizde kaldı bikaç gün sağolsun allah razı olsun yemeğimizi yaptı evimizi tmeizledi falan ay ama onun parmakları da iz pırakıyo dleircektim yani gitti nasıl heryeri dezenfekte ettim bilmiyorum
ödüm kopuyo eşim bulaşık makinesini boşaltcak diye bardaklarda iz kalcak diye e mutfağa da girmeiyorum kim boşaltcak ayyyy çok fenayım çok
ben kimseyi iftara miftara çağırmıyorum valla kimseye hizmet edecek halim yok yine iyisin vallaha
canım sıkma canını hepsi aynı işte. ama akşam dediğin şekilde eve geç gitme merak eder ama bu seferde bu yüzden tartışırsınız.. sonra aynı şeyi o yapar sonrada yılalr geçsede sen alıp başını gidiyorsun bir kere gitmiştin falan der.. tecrübeyle sabit.. lşimdi tel açma ama eve vaktinde git canım.. salla hepsi odun bunların....msn i kapadım cep telimide kapadım.. akşamda geç gitcem eve.. azıcık merak etsin bakalım ne oluo...
bu halimel bu kadar üstüme gelip üzdü ya beni... çıldırsın akşam... hiç umrumda değil...
ayy canım yaa Allah yardımcın olsun,
çok zorlaştırıyordur hayatını OKB
tedavi edilebiliyor diye biliyorum ama sen denedin mi
Kizlaaar saat 4:39 sabah :)) benii heyecaan simdideen basti haa :)yaa iyiki varsinizz gercekteen annemler yanimdaa degilama sizzz varsinizz yaa cok alistim sizee seviyoruum sizii <3
BENİ DE halim yok tabiki erken gittim eve dün 5 gibi uyucam dedi 7,30 da kalksam da olur kocam kendine salata hazırlıyo fazla yemiyo falan diet olayları e bana zaten dışardan balık getircek sorun yoktu yani bi duydum adamın gelceni hemen kalk ortalığı topla çok dağanık değildi ama valla yorgunum yaa gittiği gibi uyumuşum zaten insan biraz düşünceli olur balığı ben yerken bile aman dökülmesin diye yanımda ıslak mendillerle ıslak bezlerle yiyorum ama koca adam beni anlamaz ki kocamla bende çok sorun yaşadım bu konuda sonra dra gittim ilaç falan kullandım ama rahat değilim yine yaaa içimde olanları ben biliyorum bi de masada adamın oturduğu yerin altını görsen nası salata dökmüş balık kılçığı bile vardı hemen yeri deterjanlı suyla sildim ama belim koptu yaaa normal yemek yedirip yollamamız gerekiyodu hiç ii yapmadı gerzek kocam
biz onla yemek yerken bile ferhat elinle dokunma bi yere ben kaldırırım yada elini yıka öle yardım et diye konuşurken babasına balık yaptırıyo beni anlamıyo olabilirsiniz ama sen anlıyosundur bak senin de parmak iziymiş eheheh komik geliyo dışardan benim takıntımda size komik geliyodur bu işler böle
okb ne demek ya?
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN. MELEKLER VE ANNELERİ HEPİNİZİ ÇOKKK ÖPÜYORUZ.
bizde seni seviyoruz. özletme kendini daha sık uğra cnm. öptük..
cnm Allah yarıdmcın olsun yaa. işin çok zor. ama bu durumda kocanada kızma cnm. babası gelriken balık istediyse bide oruçluysalar napsınlar almış yemişler. ee kocan bunca yıldan sonra babasına sofra adabını öğretemiyeceğine göre yapıcak fazla bişeyin yok. sende halı silmiş o saatten sonra yorulmuşsun. İnşallah bebeklerimizin doğmasıyla geçmişteki tüm hastalıklarımzda geçmişte kalır. yeni ve sağlıklı bir sayfa açılır hayatımızda inşallah.
BELA BELAAAAAAAAAAAAAAAA:)))
takıntı diyelim cnm bazı şeylere bazı insanların sarması benim yağlı bişey yediketen sonra insanları ellerini yıkayana kadar takip etmem mesela bakmıyım desende bilnçaltın sürekli onu kovalıyo naptı yıkadımı bişeymi elledi falan çok zor çok((
tabi daha düzgün açıklamaları var ama kaba taslak böle bişey
BELA BELAAAAAAAAAAAAAAAA:)))
takıntı diyelim cnm bazı şeylere bazı insanların sarması benim yağlı bişey yediketen sonra insanları ellerini yıkayana kadar takip etmem mesela bakmıyım desende bilnçaltın sürekli onu kovalıyo naptı yıkadımı bişeymi elledi falan çok zor çok((
tabi daha düzgün açıklamaları var ama kaba taslak böle bişey
vallahi ben ünideyken teşhis kondu annem de sen deli misin dedi falan bi daha kovalamadık kendi kendime geçiriyorum ama bazı şeyleri aşamıyorum maalesefoy oy oyy kızlarr size de sizinle yaşayan eşlerinize de yazık biranönce bunun tedavisine bakın derim. yarın bigün çocuk olucak kirli ellerini heryere sürücek normal bi anne bile elinde ıslak mendille vs.. peşinde koştururken çocukların sizleri düşünemiyorum. bebişlerinizin rahatı için enazından acilen bunun bi çözümü varsa ona bakın derim ben.
feci gök gürültüsü var ama ben tırsağımdır birazcık da
tülay öncelikle yazını okuyunca üzüldüm .Eşinle ararnın açılmasına ...ama eşine haksızlık yaptığını düşünüyorum canım...çünki babası sonuçta ve misafir etmek istemiş...yaşını bilmiyorum ama Tülaycım okb tedavi edile bilen bir hastalık...bence iyi bir uzmanla yavaş yavaş halledebilirsin..rahatsızlığını...boş ver batan batsın deterjanlar neleri temizlemiyor...fındık kabuğunu doldurmayacak şey için evinin tadını kaçıma bence canım...sağlığımız yerinde olsun...
evet tedavi gördüm drlara göre şuan yüzde 70-80 iyim ama zaten bu hastalıkta yüzde yüz iyileşme diye bişey yok takıntııysan takıntılısındır birazda genetik ananemde böyleymiş annem derki kırk kere el yıkardı ananen :))) bende çok el yıkamakla farkettim zaten ama şimdi daha iyim önceden misafir gelirdi yere bi fındık düşse o fındığın zıplayabileceği her yeri silerdim şimdi bariz yağı takıyorum sadece heheheh mesela fındık çok yağlı bişey değildir bunu öğrettim kafama onun gibi ama çokta süper değilim yani örnekte görüldüğü gibi evime misafir varken balık gelmesi balık yenmesi beni çok sinirlendiriyo ve sürekli takip etmek zorunda kalıyorum yiyen kişileri banada zor benle birlikte yaşayanada ama kocam yapmamalıydı böle bişey beni biliyodu
Yarenhande arkadaşım sorun neydi bilmiyorum ama sıkma canını. İlla birinin canı sıkılıcaksa onun canını sık. napalım evlatlarımız için bu birinci sınıf kerestelere katlanıyoruz. sırf bebeğimiz babasının kucağına gittiğindeki mutluluk ve güveni kaybetmesin diye. değmez mi yani...
valla balığı evde fırında yaparım ben buğlamasını seviyorum. ben o kadar umursamam ama kayınvalidem çok umursar. ben biraz daha rahatım aman heryer toplu olsun hepsi katlı olsun diye telaşa kapılmam. hatta der kayınvalidem sende oğluma uydun dağınıklık konusunda ama bende derim amannnnn dünyaya evdeki eşyalra hizmet etmeye mi geldik.. (bu konu sadece salondaki minderler için geçerli diğer odalarım hep topludur) senin yağ konusuna gelince bence sen %100 atlatmışsın çünkü benim kadar rahat biri bile yağlı ellerin sürüldüğü yerleri silmeden duramaz ki. bence bu gayet normal bişey. yani topikteki tüm arkadaşlara sor hiçbiri ben silmiyorum demez. kaldıki kenidini takıntılı diye düşünürsen takıntılı olursun bence gayet normalsin. psikiatrlar zaten hiçbir zaman tam iyileştin demez hasta kaybetmek istemez. o yüzden kendinede bu kadar yüklenme bence bende olsam sinir olurdum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?