- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
günaydın kızlar nasılsınız benim dün akşam ve gecem ateşler içinde yatmakla,sayıklamakla kocaya bağırmakla geçti,sürekli alnıma koltuk altıma soğuk bezler koymuş,sabah kalktığımda kolumun acısı hafiflemiş,ateşim düşmüştü,kocişten özür diledim,bana neler neler söyledin yatarken,sana azcık yanaştım,öpmek istedim,beni yataktan ittin dedi,pek hatırlamıyom,bu tetenoz aşısı beni ne hale getirdi,bir sürü ağladım sinir bozukluğu yaptı,sabah baktım gözlerim şiş,her tarafım kaşınıyo,kaşıntılar azalacağına artıyo,napcam bilmiyom,artarsa acile mi gideyim bi serum mu bağlasalar bilmiyom
ben de normal görüntüeri o kadar sürede oluyo,detaylıya girmedim daha,pazt. gidecem kontrole 45 gün olmuş oluyo kızımı görmeyeli,dün ateşim vardı,başım dönüyodu,ağrıyodu,bilinçsizi bi şekilde epey ağladım kızıma bişey olmamıştır inş.,bu aşı mahfetti beni acaba ona da zararı olmuş mudur,ben de ters etki yapabiliyo bu tür şeyler,progestan aldığımda da bilincim gitmişti,sabaha kadar sayıklamışım,eşimi tanımamışım,bu aşı da alerjk etki yaptı,halsizlik,baş ağrısı,sinir,ateş
deryam çok geçmiş olsun ateş normal değil hamilelikte çok önemliymiş bi doktora görün istersen

yaa ben aşı yaptırmasam mı çok korktum kolu şişenler uyuşanlar ateşler içinde kalanlar :26::18::18::18::18:
günaydınn kızlarrrrr ben ankarada oturuyorumm cnmmmdeyacım gecmiş olsun olsunnn istersen bi doktorunu ara da sor belki bişey önerir yazık bu kadar cekmeee
DDDDmardincim sende hosgeldinn güzekl haberlerini bekliyoruzzz bugünn allahınn izniylee inşşşşşşşşş.bizee gelincee gece sıcaklaaaa boguştukk yinee kayınvalidemde kaldık dün gece eşimlee biraz oturdukk falann uyuya kalmışımm gitmişimm kendiliğimden allahtan bugünn cumaa allahıma şükürrrr 2 gün izinliyimm bu iş beni cok yorduu yaaaa calışmak istemiyorummmm.ekimin 19 da dogum iznine cıkacagımmm allahın izniylee agustos yada eylül ayınıda komple raporla gecişrcemm napimm yaaaaa dayanamıyorumm .işte yorulmuıyorum masa basında oturuyorumm ama her sabah kalkıp gelmekk benii öldürüyooo
DDcokmu isyankar oldumm ne
DDDDD
seni biliyorum, yarenhande de hatırladığım kadarıyla ankarada. başka kim var ki:26:
bi dee sen nerde çalışıyosun devletteyse nasıl 2 ay rapor kullanabiliyorsun anlat da biz de yararlanalım