herkeze merhaba tekrar ben geldım kızımı uyuttum hava cok guzel adanada... kızımı parka mı ındırsem dıyorumm
aranızda adanada yasayan var mı bu arada
adana değil ama yakınıdda oturan var mersinde burdada hava güsel :)
günaydın ne güzel yerde oturuyosunnn ben yenibosnada yaşıyorum
noldu hayatımmm
bende adanalıyım ama 3 aydır istanbuldayım evlilik nbedeniyle
herkez yiyecek içicek bişeye aşerer bende adana ya aşeriyorum
15 gün oldu adanadan geleli ama çoooooookkkkkkkkkkkk özledim
:2:
bende adanaya aşeriyorum.ailemiz orda. mayısta tayin isticez, inşallah çıkarrr
kıslar geldim saglık ocagından kafam karıstı ben cok kansızım doktorum bana dediki 16 haftadan sonra kan hapı verecem cünkü simdi mide bulantısı yapar dedi ama saglık ocagınadki ebede mecburen kan hapı kullanmalısın cocugua zarar dedi ikilemde kaldım sizce ne yapıyım saglık ocagında ilac veriyorlar onu kullanıyım yoksa doktoroma tekrardan söyliimi buseferde doktora itatsizlik gibimi olur
ya kızlar içime kurt düştü kalp atışlarını gördük ama embriyoyu görmedik doktor haftaya gel hem kesinleşsin dedi 6+2falansın şuan dedi yorumlayın lütfen bişi varmı?
amin canım inşallah bu sefer alıcamSüper Allah Sana ve Eşine Bağışlasın Rabbim Kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla darısı da başımıza inşallah
Teşekkür ederim canım ilerde komuşu oluruz İnşallah ne dersin
kızlar ben 5+2 yim biraz önce doktoru aradım dün verdiğim kanda beta hcg 8149 çıkmış sizce normalmi gitsem keseyi görebilirmiyiz?
Mylife35
apsaras
perolidya
Kızlar ben dahil 4ümüzün doğumu 11 ekime geliyor galiba hayırlısı olsun 2. mi ilk çocukmu merak ettim öptüm nanaktan
canım her ay tansıyon kılo takıbı yapıyolar... karnın cıkınca bebısın yerıne bakıyolar karnını elleyerek... son aylarda sıklasıyo tansıyon takıplerı artı bıde el dolpploruyle kap atıslarını dınlıyo bıde 6-7. aylarda tetenoz asısı var..nedir bu aşı işi kısslar,benim hiç bilgim yok
anlatabilirmisniz.
massallah canımm darısı bıze ınsss:)Ogünaydın kızlar bakın buda kesemizzzzzzzzzz içinde bebegimizde oluşuyormuşşş çok mutluyum allah bozmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 143646
gayet ıyı canım hatta yuksek bıle keseyı gorebılırsınkızlar ben 5+2 yim biraz önce doktoru aradım dün verdiğim kanda beta hcg 8149 çıkmış sizce normalmi gitsem keseyi görebilirmiyiz?
Ben istanbuldayım ama ailem adanada.hamileliğin büyük kısmını adana ve mersinde geçircem inşallah. Ve en önemlisi mayıs ayında adanaya tayin isticez. eşimde ben de öğretmeniz. Allahın izniyle, bebişin uğuruyla tayinimiz çıkarsa çok güzel olacak bizim içinnn!
2,5 yıllık evliliğin ardından, 4 aylık bir çalışma sonucunda kavuşulan ilk bebişim allahın izniyle
çok iyi çalışmışsınız biz 8 yıldır çalışıyoruz anca
ben biraz takıntılıyımda da bu 4 ay, 4 yıl gibi gelmişti bana2. aydan sonra kesin kanıyı koymuştum benim çocuğum olmuyo diye ovulasyon testine başlamıştım en son ay ve mucizem geldi çok şükür demekki hayırlı zaman bu zamanmış bizim için
ben biraz takıntılıyımda da bu 4 ay, 4 yıl gibi gelmişti bana2. aydan sonra kesin kanıyı koymuştum benim çocuğum olmuyo diye ovulasyon testine başlamıştım en son ay ve mucizem geldi çok şükür demekki hayırlı zaman bu zamanmış bizim için
duyguuuu canım keseyi gördüm birde kilom 57 düzeltme yaparmısın canımmm
Tabikide buluşuruz aramam mı:))canım her ay tansıyon kılo takıbı yapıyolar... karnın cıkınca bebısın yerıne bakıyolar karnını elleyerek... son aylarda sıklasıyo tansıyon takıplerı artı bıde el dolpploruyle kap atıslarını dınlıyo bıde 6-7. aylarda tetenoz asısı var..
massallah canımm darısı bıze ınsss:)O
gayet ıyı canım hatta yuksek bıle keseyı gorebılırsın
aaa ne guzel gelırsen bulusuruz 2 hamıs ıns.. ben reale cok yakkın oturuyorumm:) realde falan bulusuruz ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?