Maşallah Zaya oğluşuna. Koccaaaman olmuş.
Yerim ben onun elerini emen ağzını uyyy. Ya bende görmek istiyoruuum. Oğlumu verin bana
kocaman olmuş maşallah oğluşuna vallahi o kadar merak ediyorum ki doktora ilk soracağım soru kilosu olacak bakalım kaç kiloymuş paşam
kızlar güzaydın.ben bebşin alışverişine daldım iğce araba koltuğunu aldım inş bugün kargoya vercekler.birde Fisher Price Akvaryum Salıncak - e-bebek.com bu salanıncak nasıl sizce almalımıyım
kızlarrr ben kaçarbabamız gelicek daha soframız yok meydanda.
ay pek bi yerel ağız oldu benim ki
acıktımda, ne yapsam ki hemen oluverecek..
neyse hadi iyi bakın kendinize biz gelene kadar emi, öpüyoruz sizi küçük oğlumlaaaa
esfacım bende leynaya katılıyorum, dokunmadan alamıyorum.. ama wenice den bi kaç parça aldık geçen gün, henüz teslim edilmediği için bilemiyorum.. ama şöyle mağazalrdan bakıp almak daha güzel, çünkü pamuklu penye tarzı şeyleri ucuza denk getirebiliyorsun
ay gider ayak çenem düştü
bu arada söylemeden geçmeyim, kız zeynep bu salıncak için erken değil mi kuzum, daha beşik bebesi olacak bunlar. Önce aciliyeti olanlardan başla tatlım, bi de maddi durumu düşün. Yavaş yavaş alırsın sonra, zaten bitmiyor ki mübarek
hadi bize el sallayın arakamızdan, aaa bakın gözümüz burda kaldıııı
bende senin fotolarını çok beğendim maşşallah bebişi güzel bi bebek olur eminim. büyümüştür annesi aklımız onlarda yaşıoruz onlara göre yiyip içioruz doktordan gelince haber ver kaç gram olmuş bakalım
canım az önce leynanın tavsiyesiyle unnado ya girdim. orda aynı ürün 299 tl fiyatı. bi bak istersen.ödeme şartlarına falan bakmadım tabi
kızlar güzaydın.ben bebşin alışverişine daldım iğce araba koltuğunu aldım inş bugün kargoya vercekler.birde Fisher Price Akvaryum Salıncak - e-bebek.com bu salanıncak nasıl sizce almalımıyım
zeynepçim salıncaklar çok yer kaplıyorlar canım yaa bizimkiler bide kış bebeği olucak oturma odasında kocaman salıncak kötü görünür. ben salıncak yerine hem öne arkaya sallanan hemde sağa sola sallanabilen ana kucağı aldım. küçük yer kaplamıyor. kanepeye yanına bile alabilirsin üstelik fiyatıda 65 lira... bebeği oyalamk için ideal bence birde iki yana sallanması hoşuma gitti. bebeği sallama taraftarı değilim ama bazı bebek istiyomuş öyle olursa ayağımda sallama derdim olmuycak :))
buarada efsa bebek için alışveriş siteleri sormuştu, unnado,limango,trendyol,bebek market,sevi bebe,wenice şimdilik aklıma bunlar geldiii.
son olarak zayacım gözün aydın canım 41 kere maaşaallah oğluşunada sanada
az önce yazmayı unutmuşum mini eteğin göbüşüde çok sevimli çıkmış bir maaşaallahta onaa gelsinn
zeynepçim salıncaklar çok yer kaplıyorlar canım yaa bizimkiler bide kış bebeği olucak oturma odasında kocaman salıncak kötü görünür. ben salıncak yerine hem öne arkaya sallanan hemde sağa sola sallanabilen ana kucağı aldım. küçük yer kaplamıyor. kanepeye yanına bile alabilirsin üstelik fiyatıda 65 lira... bebeği oyalamk için ideal bence birde iki yana sallanması hoşuma gitti. bebeği sallama taraftarı değilim ama bazı bebek istiyomuş öyle olursa ayağımda sallama derdim olmuycak :))
buarada efsa bebek için alışveriş siteleri sormuştu, unnado,limango,trendyol,bebek market,sevi bebe,wenice şimdilik aklıma bunlar geldiii.
son olarak zayacım gözün aydın canım 41 kere maaşaallah oğluşunada sanada
az önce yazmayı unutmuşum mini eteğin göbüşüde çok sevimli çıkmış bir maaşaallahta onaa gelsinn
Slm kızlarr ayy şu an hala olmak üzereyim yaa.Abimin eşi doğumda gece 2 de gitmişler hala doğmamış heyecanla bekliyoruz. Bende bu halimle, bu sıcakta dışarı çıkamıyorum gidemedim.
Napayım kızlar? doğunca gideyimmi? tek otobüsle gidebilicem hastaneye
kızlar ishalim geçmedidemir hapı yaparmı ishal sizede oldumu?bugün tiroid tahlili için dahiliye gidicektim hem ishalimide söyleyim bari..
Eki Görüntüle 205728 Eki Görüntüle 205729
Kızlar buda benim göbüş ve içimdeki 12. haftada oğlumun verdiği poz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?