2011 Ekim Anneleri

Maşallah Zaya oğluşuna. Koccaaaman olmuş.
Yerim ben onun elerini emen ağzını uyyy. Ya bende görmek istiyoruuum. Oğlumu verin bana

çok saol canım ya valla ne mükemmel bişey yaşıoruz çok güzel bi duygu kucağımıza aldığımız günüde görürüz inşallah sen çektirdinmi ayrıntılı?

kızlarrr ben kaçar babamız gelicek daha soframız yok meydanda.
ay pek bi yerel ağız oldu benim ki
acıktımda, ne yapsam ki hemen oluverecek..

neyse hadi iyi bakın kendinize biz gelene kadar emi, öpüyoruz sizi küçük oğlumlaaaa

kocaman olmuş maşallah oğluşuna vallahi o kadar merak ediyorum ki doktora ilk soracağım soru kilosu olacak bakalım kaç kiloymuş paşam

bende senin fotolarını çok beğendim maşşallah bebişi güzel bi bebek olur eminim. büyümüştür annesi aklımız onlarda yaşıoruz onlara göre yiyip içioruz doktordan gelince haber ver kaç gram olmuş bakalım

menemen yap çok pratık :)))
güle güleeee:79:

benim erken doğum riskim var biliyosun.anne çantası aldım ,puset ,bebek arabası,teyzeside süslü yatçağı sepeti almış.ama indirimleri takip etttiğim için alıyorum yoksa doğrudan ihtiyaç alim dediğim ürün olmadı.%30 larda falan ucuz bulunca kelepir deyip alıyorum.birde cebimde param bol olsa beklerim 7. ayı toptan alırım ama imkanlar.bide doğuma para biriktirmeliyim mecburiyet anlıycağın.salıncağıda arkadaşım almış can kurtarıcı diyor ondan düşündüm onuda

kızlar ben bu sabah ilk defa oğlumu elimle hissettim çok çok çok ilginçti kendime gelemedim bir süre içimde oynaması gibi değildi önce korkunç geldi sonra mest oldum

ayyyy çok güldüm kendime kaç kilo demişim kendimle karıştırdım sanırım gram diyecektim

zeynepçim salıncaklar çok yer kaplıyorlar canım yaa bizimkiler bide kış bebeği olucak oturma odasında kocaman salıncak kötü görünür. ben salıncak yerine hem öne arkaya sallanan hemde sağa sola sallanabilen ana kucağı aldım. küçük yer kaplamıyor. kanepeye yanına bile alabilirsin üstelik fiyatıda 65 lira... bebeği oyalamk için ideal bence birde iki yana sallanması hoşuma gitti. bebeği sallama taraftarı değilim ama bazı bebek istiyomuş öyle olursa ayağımda sallama derdim olmuycak :))
buarada efsa bebek için alışveriş siteleri sormuştu, unnado,limango,trendyol,bebek market,sevi bebe,wenice şimdilik aklıma bunlar geldiii.
son olarak zayacım gözün aydın canım 41 kere maaşaallah oğluşunada sanada
az önce yazmayı unutmuşum mini eteğin göbüşüde çok sevimli çıkmış bir maaşaallahta onaa gelsinn

kızlar ishalim geçmedidemir hapı yaparmı ishal sizede oldumu?bugün tiroid tahlili için dahiliye gidicektim hem ishalimide söyleyim bari..

bitanem evim baya büyük benim yer sorun değilde fiyat sorun herşey çok pahallı

Slm kızlarr ayy şu an hala olmak üzereyim yaa. Abimin eşi doğumda gece 2 de gitmişler hala doğmamış heyecanla bekliyoruz. Bende bu halimle, bu sıcakta dışarı çıkamıyorum gidemedim.

Napayım kızlar? doğunca gideyimmi? tek otobüsle gidebilicem hastaneye

anam o kadar alıntı yaptım parmagım yanlışlıkla bi tuşa bastı hepiciği silindi
bu yüzden ona ceza verdim hiç bir harfe dokunmayacak

göbüş sovu yapan arkadaşlar maşallahhhhhh kocaman olmuşunuzz bizde akşama hem cicilerimizi hemde göbüşümüzü koyarız inş.

en son tv de haberlere bakıyodum dalıvermişim bi uyandım salyalar akıyodu agzımdan
güya progestana meydan okuyodum pehhh

aa çok güzel hem öne arkaya hem yanlara küçük olması da çok güzel nerden almıştın ana kucağını fatoşum?

bence kesinlikle gitt yeğenin yani ben olsam duramazdım

Eki Görüntüle 205728 Eki Görüntüle 205729

Kızlar buda benim göbüş ve içimdeki 12. haftada oğlumun verdiği poz.

ahh şimdi eslem olcaktı eyttt beeeee göbüşe bak yazardı :))) oğluşunada sanada maaşalllah canım 12 haftalıkkkern siyah beyaz resimlerinde daha bi belirginler ama şimdi siyah beyazda bişi anlaşılmıyor. çünkü keselerine sığmıyor minnoşlarımız artıkkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…